johner Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Mπορεί κάποιος να μου δώσει link για τη ROM της ACE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295225 τα windows mobile 6 με ολες τις λεπτομερειες!Ελληνικα προς το παρον δεν υπαρχουν!:rolleyes: Τι πιθανότητες υπάρχουν να υπάρξουν Ελληνικά; Πές μας τις εντυπώσεις σου για τα 6άρια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αρκετα γρηγορη-ποιο γρηγορη απο τη 5 αλλα με λιγα bugs πχ στα μυνηματα δεν υπαρχει επιλογη για αποστολη και ληψη mms καθως και φωνητικη κληση μεσω bluetooth,μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα προβλημα συμβατοτητας εφαρμογων resco spd....!Για Ελληνικα πιστευω οτι θα αργησει παρα μα παρα πολυ να κυκλοφορησει! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αρκετα γρηγορη-ποιο γρηγορη απο τη 5 αλλα με λιγα bugs πχ στα μυνηματα δεν υπαρχει επιλογη για αποστολη και ληψη mms καθως και φωνητικη κληση μεσω bluetooth,μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα προβλημα συμβατοτητας εφαρμογων resco spd....!Για Ελληνικα πιστευω οτι θα αργησει παρα μα παρα πολυ να κυκλοφορησει! Το καλό είναι ότι τουλάχιστον έχουμε την δυνατότητα να τα δέχεται η συσκευή.Σε ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 πριν δυο μερες απεκτησα και εγω αυτο το pda και εχω ενα προβλημα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη μου βγαζει το μυνημα ''critical communications services have failed to start try resetting the mobile device and the connect again'' και δε μπορω να συνδεθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295225 τα windows mobile 6 με ολες τις λεπτομερειες!Ελληνικα προς το παρον δεν υπαρχουν! ellinika grafeis me 160??? pes pos! skeytome sobara na ta balo! apo efarmoges? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ellinika grafeis me 160??? pes pos! skeytome sobara na ta balo! apo efarmoges?Εφαρμογες οπως εγραψα και πιο κατω δεν βρηκα ασυμβατοτητα!Για τα μυνηματα με 160 χαρακτηρες υπαρχει εδω στο φορουμ τροπος που μπορεις να γραψεις,δεν δοκιμασα!Μαλλον θα εγκαταστησω και παλι τα 5 γιατι βαρεθηκα τα bugs,καλο θα ηταν να δοκιμασεις αλλα νομιζω περιμενε λιγο για καποια ποιο νεα εκδοση 6! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 πριν δυο μερες απεκτησα και εγω αυτο το pda και εχω ενα προβλημα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη μου βγαζει το μυνημα ''critical communications services have failed to start try resetting the mobile device and the connect again'' και δε μπορω να συνδεθω Μήπως έχεις κάποιο firewall που δεν αφήνει το S200 να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή; Δοκίμασε να το ρυθμίσεις ώστε προσωρινά να μην μπλοκάρει τίποτα και δοκίμασε πάλι. Επίσης κατέβασε την τελευταία έκδοση του ActiveSync από την Microsoft (http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx) μήπως δουλέψει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 δε λειτουργησε τιποτα αλλη λυση μημπως υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 παιδια μου εχει σπασει τα νευρα ειμαι ετοιμος να το σπασω τωρα δε συνδεεται με τιποτα καποια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Mπορεί κάποιος να μου δώσει link για τη ROM της ACE;Μολις την ανεβασα http://www.badongo.com/file/2539929 :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 einai i teleytea? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 καλησπέρα εχω βαλει στον υπολογιστη μου τα windows vista home premium. Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το s200 με το pc(ουτε με usb ουτε με bluetooth) ενω εχω κατεβασει απο microsoft το κεντρο συσκευων για windows mobile(αντιστοιχο του active sync για xp). Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 κατεβασε την 4.5! και δεν θα εχεις προβλημα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 κατεβασε την 4.5! και δεν θα εχεις προβλημα! Το προβλημα δεν ειναι η εγκατασταση του προγραμματος(εχω το windows mobile device center αντιστοιχο του active sync) αλλα το οτι μολις το συνδεσω με usb π.χ. μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει(rndis failure κατι τετοιο). Εχω φρικαρει γιατι δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα. Αν ηερει κανεις τπτ help:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Το προβλημα δεν ειναι η εγκατασταση του προγραμματος(εχω το windows mobile device center αντιστοιχο του active sync) αλλα το οτι μολις το συνδεσω με usb π.χ. μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει(rndis failure κατι τετοιο). Εχω φρικαρει γιατι δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα. Αν ηερει κανεις τπτ help:down: εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usb σε pc/ ξετσεκαρισε την προηγμενη λειτουργια;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usb σε pc/ ξετσεκαρισε την προηγμενη λειτουργια;) Που ειναι ακριβως? Παω εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις αλλα δεν υπαρχει επιλογη για usb σε pc.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Που ειναι ακριβως? Παω εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις αλλα δεν υπαρχει επιλογη για usb σε pc.:worry: δεν θυμαμαι ακριβως το μενου του s200 αλλα μπορει να εκανα λαθος εγω:O νομιζα οτι εχει και αυτο αυτη την επιλογη..:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 παιδια βοηθεια το κινητο δεν συνδεεται με τον υπολογιστη με τιποτα εχω κλεισει antivirus firewall εχω βαλει το πιο καινουριο activesync λεει οτι ειναι συνδεμενη και οταν παταω εξερευνηση μου πεταει το μυνημα ''η εναρξη κρισιμων υπηρεσιων επικοινωνιας απετυχε καντε επαναφορα της κινητης συσκευης και συνδεθειτε ξανα'' μεχρι και hard reset εκανα στη συσκευη και παλι τιποτα συνεχεια αυτο το μυνημα βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 einai i teleytea?Δεν γνωριζω γιατι δεν την δοκιμασα.Πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω: http://forum.xda-developers.com/show...ight=greek+rom Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 πως γινεται να κανουμε την ωρα να εχει 12ωρη μορφη και οχι 24ωρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 πως γινεται να κανουμε την ωρα να εχει 12ωρη μορφη και οχι 24ωρη? πηγαινε start/settings/system/regional settings/time και αλλαξε μορφη στο time style και θα σου βγαλει την ωρα σε 24ωρη μορφη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 thanks αλλα δε βλεπω πως μπορουμε να την εχω σε 12ωρη μορφη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Εκεί που σου είπε ο φίλος από πάνω έχει μία επιλογή Time Style. Εκεί αν πατήσεις το βελάκι θα δείς ότι έχει κάμποσες επιλογές, το μικρό h είναι 12ωρο και το μεγάλο H είναι 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 εμενα δε μου εχει ετσι οπως το λες εμενα εχει στη μια επιλογη ενα κεφαλαιο H και στη δευτερη επιλογη εχει δυο κεφαλαια HH και στις δυο επιλογες παραμενει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts