mi3s Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Scary movie 3,40 days&nights.Παλιές αλλά ήταν απο εφημερίδες και έτσι τις είδα!:) Πάντως είχαν πολύ γέλιο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 "Stay Alive" λέγεται. Εδώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στο cinema στις 14/9 ;) Καλά το "Stay" που λες ότι είδες, δεν ήταν και τόσο θριλερ... Αφού τοδες όμως τι θες να σου πούμε αν αξίζει? :rolleyes: Εγώ πάντως το βρήκα ενδιαφέρον ;) Χθες είπα να δω καμιά κωμωδία. Και είδα το "My Super-Ex-Girlfriend" με την Uma. Αν και δεν το περίμενα, έβγαζε γέλιο! Πολύ καλή για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας! (:secret: Χίλιες φορές αυτή, παρά το Superman... :p ) Den to eida..se rwtaw...an to eides esy...:p giati mou fanike pws Stay + Stay Alive einai idio... aksizei les to Stay gia rent?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ρε παιδιά έχετε ακούσει τίποτα για αυτό το See No Evil που κυκλοφορεί στα σινεμά;Τρώγεται; Θέλω να πάω να δω ένα θριλεράκι και δεν υπάρχει τίποτα...και βαριέμαι να κάτσω ένα δίωρο για τους πειρατές (που δεν μου λένε και πολλά γενικότερα!)... Καμια πρόταση; να προτιμήσω Click ή See No Evil?? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Την είδα εχθές ΚΑΙ σήμερα την ταινία. Η κοπέλα είναι θεά. Είναι μικρή σε ηλικία στην ταινία την έκοβα για 16-18 και στην πραγματικότητα είναι 19!!! :p Κουκλάρα! Απλα μη νοικιασετε αποτομα το Cheaper by the dozen 2...εχει αποστεωθει και εχει βαλει κατι τεραστιες θηκες στα δοντια της. Γιατι πανε και χαλανε ετσι την εμφανιση της τους μια χαρα κοπελες δεν καταλαβαινω. :wacko: Εγω ειδα το Old School και πεθανα στα γελια και το El Crimen den Padre Amaro με το Gael Garcia Bernal (:love: ) το οποιο ηταν ενα αξιοπρεπεστατο δραμα. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 The Aviator Boring... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Pirates of the Caribbean: Dead man' s chest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Απλα μη νοικιασετε αποτομα το Cheaper by the dozen 2...εχει αποστεωθει και εχει βαλει κατι τεραστιες θηκες στα δοντια της. Γιατι πανε και χαλανε ετσι την εμφανιση της τους μια χαρα κοπελες δεν καταλαβαινω. :wacko: Το είδα και αυτό! Τρόμαξα να την γνωρίσω! Την προτιμώ ξανθιά και στην ταινία the perfect man. ;) Πιστεύω πως όλοι σας συμφωνείτε. Όταν λες τεράστιες θήκες στα δόντια της τι εννοείς; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Από το Click, καλύτερα το See No Evil. Πάντως διάβασα την υπόθεση στο imdb και έχει κάποιο ενδιαφέρον... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Καμια πρόταση; να προτιμήσω Click ή See No Evil??Το "See No Evil" δεν το εχω δει μεν αλλα τα οσα διαβασα παραπεμπουν σε ενα καλογυρισμενο b-movie στην καλυτερη περιπτωση. Επιπλεον δεν εκανε καποια επιτυχημενη καριερα στα ταμεια αλλα ουτε και ακουστηκε και καθολου... Το "Click" απο την αλλη ειναι μια πολυ καλη επιλογη, οχι η κορυφαια ταινια βεβαια αλλα ενα ανετο καλοκαιρινο blockbuster, μια κομεντι με twist και σιγουρα ταινια μεγαλυτερου ειδικου βαρους απο ενα slasher της σειρας. Η προταση μου ειναι λοιπον "Click" δαγκωτο και φυσικα οι "Πειρατες" που σνομπαρεις και δεν καταλαβαινω γιατι... Ισως εχεις ξενερωσει διαβαζοντας το thread της ταινιας με τις εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις (η του υψους η του βαθους ειναι οι κριτικες), κατι που παθαινω και εγω πολλες φορες, ισως παλι το θεωρεις πολυ pop corn & hollywood αλλα σε διαβεβαιω δεν ειναι ετσι... Η ταινια ειναι καλη και σιγουρα διασκεδαστικη. Ισως λιγο παραπανω slapstick απο οτι πρεπει με βαση τα γουστα του μοντερνου θεατη, ισως λιγο too-much για τα γουστα του μοντερνου σινεφιλ, αλλα αν τη δεις με διαθεση να διασκεδασεις σιγουρα θα περασεις καλα. :D Επιπλεον ειναι μια ευκαιρια να δεις στη μεγαλη οθονη ενα απο τα γοητευτικοτερα πλασματα στον κοσμο, την κυριολεκτικα απιθανη Keira Knightley. Ομολογω πως καθε φορα που ηταν επι οθονης χανομουνα κυριολεκτικα. Απιστευτο προσωπο, βλεμμα που αναστατωνει και φυσικη, απερητη χαρη. Ειναι το θυληκο που μπορει να προκαλεσει ολη τη γκαμα των συναισθηματων στον θεατη, απο τα πιο τρυφερα μεχρι τα πιο... διεστραμενα :X ... και ολα αυτα χωρις να δειξει ουτε ιντσα του κορμιου της. Μνημειωδης εμφανιση! Οπως και να εχει και επειδη καποια στιγμη θα τις δεις ολες τις ταινιες, αυτη που θα αδικηθει περισοτερο στη μικρη οθονη ειναι οι Πειρατες... Αντιθετα οι αλλες δυο ειναι ταινιες που μπορεις ανα πασα στιγμη και χωρις να χανεις κατι ιδιαιτερο να τις δεις στο dvd σου. Από το Click, καλύτερα το See No Evil.Τωρα αυτο φιλτατε VeCo με ενα μονο τροπο μπορω να το εξηγησω... Εισαι αλεργικος στον Adam Sandler! Σε καθε αλλη περιπτωση πρεπει να ειναι τυπογραφικο λαθος!!! :p Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Μπα, αλλεργικός δεν είμαι. Με την συγκεκριμένη ταινία όμως δεν ξέρω, χαλάστηκα. Δεν νομίζω να διαφωνείς πως η ερμηνεία του ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Thanks παιδιά για τις προτάσεις!! @faithless: Ήσουν αναλυτικότατος :up: Δεν έχω κάποιο "ειδικό" πρόβλημα με τους Πειρατές της Καραϊβικής και η πρώτη ταινία μου άρεσε αρκετά - όχι πολύ ωστε να αυτοχαρακτηριστώ fan, αλλά θα την ξανάβλεπα. Τώρα η δεύτερη, αν και δεν ξέρω ακριβώς υπόθεση, δεν με τραβάει ιδιαίτερα να πάω να τη δω, είναι και 2 ώρες και πλέον δεν έχω το κουράγιο να κάτσω τόση ώρα στο σινεμά. Η αλήθεια είναι πως την ψιλοθεωρώ popcorn movie και έχω δει ΑΡΚΕΤΕΣ τέτοιες στη ζωή μου... Οπότε το παραδέχομαι - τη σνομπάρω ανοιχτά! Θέλω να δω ή μια κωμωδία όπως το Click ή ένα θρίλερ όπως το See No Evil για το οποίο έχω ακούσει πως από υπόθεση και ερμηνείες δε λέει ΤΙΠΟΤΑ αλλά σαν b-movie και slasher είναι αρκετά καλό! :) PS1:Άσε που και η παρέα μου δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη να δει τους πειρατές! PS2: Για την Knightley συμφωνούμε!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Μπα, αλλεργικός δεν είμαι. Με την συγκεκριμένη ταινία όμως δεν ξέρω, χαλάστηκα. Δεν νομίζω να διαφωνείς πως η ερμηνεία του ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του...Ποτε δεν θεωρησα οτι ο Adam Sandler ειναι κανενας ηθοποιος αξιωσεων, αλλα εν τουτοις μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης, οπως ακριβως ο Will Farell. Eιναι πανω απο ολα entertainers, και η καθε ταινια τους μαλλον μενει στην μνημη οχι με τον τιτλο της αλλα σαν "another Adam Sandler (η Will Farel) movie". Για να το πω πιο απλα εχουν το δικο τους κοινο, και οι ταινιες τους φερουν τη "σταμπα" τους. Επισης πιστευω ακραδαντα οτι αν και ειναι αντιπαθεις σε πολλους εχουν ενα αερα μεταμοντρενου cult. Και ενα τελευταιο... το humor τους μπορει να μοιαζει γυμνασιακου επιπεδου, αλλα πιστευω ειλικρινα οτι ειναι πολυεπιπεδο και μπορει να κανει "click" (pun intended) το ιδιο ευκολα στον teenage casual movie-goer οσο και στον ψαγμενο σινεφιλ (Το "Ancorman" που εθαψαν σχεδον ολοι αδιακριτως, αποτελει για εμενα ταινια οροσημο). Οσον αφορα την ερμηνεια του Sandler στη συγκεκριμενη ταινια (Click) εγω τη βρηκα σχεδον ικανοποιητικη με μονο αδυναμο σημειο τις δραματικες πινελιες οπου οπως και να το κανουμε δεν ειναι το φορτε του. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το είδα και αυτό! Τρόμαξα να την γνωρίσω! Την προτιμώ ξανθιά και στην ταινία the perfect man. ;) Πιστεύω πως όλοι σας συμφωνείτε. Όταν λες τεράστιες θήκες στα δόντια της τι εννοείς; πορσελανινες θηκες ή veneers...παντου το εγραφαν περυσι που ειχε σκασει μυτη στα VMA του mtv ετσι μεταλλαγμενη. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Η αλήθεια είναι πως την ψιλοθεωρώ popcorn movie και έχω δει ΑΡΚΕΤΕΣ τέτοιες στη ζωή μου... Οπότε το παραδέχομαι - τη σνομπάρω ανοιχτά!Κοιτα, οσο popcorn και να εχει φαει (δει) κανεις, δυσκολα λες οχι σε μια ακομα δοση, ιδιως οταν ειναι καλοφτιαγμενο και καλα σερβιρισμενο (οπως ακριβως με τη μπιρα - there's always room for another beer!). Στη συγκεκριμενη περιπτωση δε, ισως μιλαμε για το καλυτερο popcorn της χρονιας! PS1:Άσε που και η παρέα μου δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη να δει τους πειρατές! PS2: Για την Knightley συμφωνούμε!!PSP: To δευτερο δεν ειναι αρκετο για να αναιρεσει το πρωτο??? :p Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγώ προχθές είδα το Shopgirl με τον Steve Martin...ήταν τελείως χάλια ταινία..κ αυτός έπαιζε χάλια τάχα ήταν βιβλίο που το έγραψε αυτός...απορώ πως άντεξα κ την είδα ολόκληρη!:dizzy: Όσο για τη Hillary Duff κ μένα μ'αρέσει πολύ!Απορώ πώς τα χει με τον Joe(τραγουδιστή των Good Charlotte-νομίζω:worry: )Να δούμε πως θα είναι κ στην καινούρια ταινία που ετοιμάζει Material Girls ,που παίζει με την αδερφή της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγω ειδα χτες το Lucky Number Slevin. Μου αρεσε παρα πολυ, ωραια στημενη και ασχολειται με το αγαπημενο μου θεμα: Εκδικηση... Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Οσον αφορα την ερμηνεια του Sandler στη συγκεκριμενη ταινια (Click) εγω τη βρηκα σχεδον ικανοποιητικη με μονο αδυναμο σημειο τις δραματικες πινελιες οπου οπως και να το κανουμε δεν ειναι το φορτε του. Ακριβώς. :wink: Αυτό με χάλασε, αλλά και ότι σε ορισμένες στιγμές ήταν κομματάκι υπερβολικός... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Είδα το "The ringer" εχτές.. χαλαρή ταινία για dvd στο σπίτι με παρέα..προσπάθησε να περάσει μηνύματα για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και πως εμείς, οι "φυσιολογικοί" τα αντιμετωπίζουμε.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Το είδα κι εγώ πριν 3-4 εβδομάδες... Δεν με ενθουσίασε. Δεν ήταν κακός ο Knoxville, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Η ταινία ήταν κάπως υπερβολική όμως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ προχθές είδα το Shopgirl με τον Steve Martin...ήταν τελείως χάλια ταινία..κ αυτός έπαιζε χάλια τάχα ήταν βιβλίο που το έγραψε αυτός...απορώ πως άντεξα κ την είδα ολόκληρη!:dizzy: Όσο για τη Hillary Duff κ μένα μ'αρέσει πολύ!Απορώ πώς τα χει με τον Joe(τραγουδιστή των Good Charlotte-νομίζω:worry: )Να δούμε πως θα είναι κ στην καινούρια ταινία που ετοιμάζει Material Girls ,που παίζει με την αδερφή της!Ναι ρε συ πως πήγε με εκείνον τον καραγκιόζη; Νομίζω πως έχει παίξει και παλιότερα σε ταινία με την αδερφή της. Αυτή η ταινία Material Girls πότε βγαίνει στις αίθουσες; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ναι ρε συ πως πήγε με εκείνον τον καραγκιόζη; Νομίζω πως έχει παίξει και παλιότερα σε ταινία με την αδερφή της. Αυτή η ταινία Material Girls πότε βγαίνει στις αίθουσες; Στην Ελλάδα δεν ξέρω...πάντως στην Αμερική έχει κάνει ήδη πρεμιέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Για δες και αυτό το link. Μήπως έχει βγει είδη σε dvd και δεν το πήραμε χαμπάρι; :p http://www.cine.gr/film_redir.asp?film=Material%20Girls Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εγώ προχθές είδα το Shopgirl με τον Steve Martin...ήταν τελείως χάλια ταινία..κ αυτός έπαιζε χάλια τάχα ήταν βιβλίο που το έγραψε αυτός...απορώ πως άντεξα κ την είδα ολόκληρη!:dizzy: Όσο για τη Hillary Duff κ μένα μ'αρέσει πολύ!Απορώ πώς τα χει με τον Joe(τραγουδιστή των Good Charlotte-νομίζω:worry: )Να δούμε πως θα είναι κ στην καινούρια ταινία που ετοιμάζει Material Girls ,που παίζει με την αδερφή της! Φιλε ελλεινη ταινια!! Απο τις χειροτερες ever.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Είδα και το "Eurotrip" σήμερα.. καλή κωμωδία ήταν δεν μπορώ να πω..!! Γέλασα αρκετά!!! χε χε ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Φιλε ελλεινη ταινια!! Απο τις χειροτερες ever.. Φίλη ναι:p τελείως απαίσιααααα...πιο πολύ δε γίνεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts