papathvas Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 poseidon:τραλαλα τραλαλό...:kitty::spider::pig: brick:πολύ καλή ταινιούλα αλλά σε μερικά σημεία με τις ορολογίες των ναρκωτικών τα έχασα (αγγλικοί υπότιτλοι):(:confused: πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία πολύ καλές ερμηνίες καταπληκτική ατμόσφαιρα 7,5/10 με βλέψεις προς τα πάνω:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Δεν την εχω δει eliminator... Για αλλη μια φορα το καινουργιο Λουφα και παραλλαγη.. Δεν ειναι τοσο καλο οσο λεγανε ρε παιδια... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 nai kai ego gia to loufa kai paralagi perimena kati kalutero gia olo auto ton ntoro pou eixe ginei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ειδα την τεταρτη σε ενα θερινο στην πλακα το ''Αβανα:η χαμενη πολη'' καλουτσικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Ειδα τον Εμπορο της Βενετιας κι εκοψα φλεβα. Δεν μ αρεσε... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ειδα τον Εμπορο της Βενετιας κι εκοψα φλεβα. Δεν μ αρεσε... Καλούτσικο ήταν. Σε κάποια σημεία όμως αναμενόμενο και βαρετό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ego eida tov for vendeta kai xetrelathika mou arese para poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Πριν λίγο είδα το The Descent... καλό... για τρόμου με σπηλιά είναι το καλύτερο που έχω δει... Για τρόμου/αγωνίας αρκετά καλό, αν και ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ!! Οχι τίποτα άλλο, καταλαβαίνω πως ήταν σκηνοθετικό, αλλά δεν έβλεπα τίποτα... Αφήστε που μετά τη μέση δυσκολευόμουν να ξεχωρίσω τις ηρωίδες! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 nai pragmati to The Descent einai koryfi gia ergo me spilia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εγώ είδα χτες το Inside Man. Δεν ξέρω γιατί δεν αρέσει σε πολλούς, εμένα μου άρεσε αρκετά πάντος. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 eida prin liges meres to "ten minutes older - the trumpet". tainia pou apoteleitai apo asxeta meta3u tous filmakia apo gnwstous skhno8etes opws jarmusch, wenders, lee ka. arketa kalo kai diaforetiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Μολις ξαναειδα τον βραχο,με Κειτζ και Κονερι. Φοβερο εργο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Το εχω κανει εγω αυτο με τον αρχοντα.. Οταν πηρα και τα τρια σε κασετινα καθησε με ενα φιλαρακι και τα δαμε... Πω αστα να πανε..εγω ειχα κανει αυτο με τους Νονους.Τα ειδα και τα τρια σερι σε μια μερα..μετα ημουν σα ζομπι!Αξιζαν παντως..:) Τελευταια ταινια που ειδα ηταν μια βλακεια και μιση,απο τις αθλιες κωμωδιες ,το roadtrip..Ελεος!:p (Καμια σχεση με το eurotrip,το οποιο ειναι καλο,το συνιστω) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ας περιμενουν οι γυναικες.Με Μπουλα,Ζουγανελη. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Οι ταινίες που είδα τις τελευταίες δυο μέρες είναι Καταδίωξη στην Κορσική, Κλέβοντας την μαφία, Άγγιγμα λίγο ροζ (απαίσια ταινία, δεν τις πάω τις gay ταινίες:ooch: ) , Λούφα και παραλλαγή (πολύ μου άρεσε :p) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μολις ειδα την πολιτικη κουζινα. Πολυ καλο και συγκινητικο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Είδα προχτές το Ultraviolet. Λυπήθηκα και τα λεφτά για την ενοικίαση και το χρόνο που έχασα. Μια από τις χειροότερες ταινίες που έχω δει ποτέ... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face-off Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 basic instint 2 Παράθεση a quick buy is a good buy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Superman Returns, χθες. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Superman Returns, χθες. Τοrrent κι'έτσι ή στην Κύπρο...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Είδα προχτές το Ultraviolet. Λυπήθηκα και τα λεφτά για την ενοικίαση και το χρόνο που έχασα. Μια από τις χειροότερες ταινίες που έχω δει ποτέ... +1... adika lefta enoikiasis kai xasimo wras:mad: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τοrrent κι'έτσι ή στην Κύπρο...;;;:worry: Σε κινηματογράφο, στην Κύπρο. Τα σχόλια μου υπάρχουν στο σχετικό θέμα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 prostheste kai to direct-to-dvd Hollow Man 2 stin lista me tis XEIROTERES tainies ever Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Είδα το the ice harvest. Μέτρια ταινία. Αλλά με άφησε κάπως απογοητευμένο στο τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μόλις είδα το When A Stranger Calls Πρέπει να ήταν η πιο βαρετή ταινία "τρόμου" που έχω δει... Αν εξαιρέσουμε την προταγωνίστρια και το σπίτι στο οποίο διαδραματίζεται η ταινία, τα οποία ήταν εξίσου πανέμορφα, όλα τα άλλα (ερμηνείες,υπόθεση, νόημα, τρόμος, αγωνία, μυστήριο...) απλά δεν υπάρχουν... Η υπόθεση βασίζεται (ή μάλλον δεν βασίζεται απλά, ΕΙΝΑΙ!) στο γνωστό urban legend με την babysitter... Εν συντομία, ο θρύλος λέει πως ενώ μια babysitter φύλαγε τα παιδιά που κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο, αρχίζει να δέχεται ενοχλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον άγνωστο. Αρχικά τα θεωρεί μια φάρσα, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να τρομάζει όλο και πιο πολύ. Όταν λοιπόν παίρνει την αστυνομία, εκείνοι την ενημερώνουν πως το τηλεφώνήμα "έρχεται μέσα από το σπίτι" (η γνωστή ατάκα "the call is coming from inside the house"... για τους fan των αστικών θρύλων, κάνει την εμφάνισή της και στην ταινία ;) )... Δεν μου άρεσε καθόλου. Αργή εξέλιξη, ανύπαρκτο (αλλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) αίμα, θα μπορούσε να είχε γυριστεί (αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 10λεπτο) σε ένα δυάρι, όλη την ώρα ένα τηλέφωνο να χτυπά και να μη μιλάει κανείς...βαρέθηκα... Ο δολοφόνος για γέλια και το τέλος πιο βαρετό από την ίδια την ταινία... Γενικός Βαθμός: 2/10 (και αυτά για την πρωταγωνίστρια και το σπίτι) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts