Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Last Holiday

Γιγαντιάιων διαστάσεων διαφήμιση ξενοδοχείου στο Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας, με ολίγον από δράμα και μία εσάνς κωμωδίας... Κακές/υπερβολικές ερμηνείες, κακή σκηνοθεσία, σενάριο εμεντάλ...

:down:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χθες το βράδυ είχε στην ΝΕΤ το Vanilla Sky...Ξέρω,λίγο παλιό θα μου πείτε αλλά τώρα έτυχε να το δω...Δεν ξέρω γιατί μου άρεσε τόσο πολύ ώστε θέλω να το νοικιάσω σε DVD και να το ξαναδώ...Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο έργο του Tom Cruise ...

Βάζω 9/10...Εσείς,κανά σχόλιο ???

Κι εμέν μου άρεσε ιδιαίτερα η ταινία. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη του Τομ, σίγουρα όμως είναι στις 5 πρώτες. Αρκετά καλή - για τα δικά του δεδομένα - ερμηνεία.

Φαντάζομαι VeCo και gergerman ξέρετε ήδη πως η ταινία με τον Tom Cruise είναι adaptation της ισπανοιταλογαλλικής Abre Los Ojos (1997) ) (Open Your Eyes), όπου και πάλι έπαιζε η Penélope Cruz τον ίδιο ρόλο, αλλά στη θέση του Tom Cruise ήταν ο Eduardo Noriega.

Μάλιστα λέγεται πως τόσο η ταινία όσο και η Penélope Cruz ήταν πολύ καλύτερες στην πρώτη version! :p

Αν σας άρεσε το Vanilla Sky τότε σίγουρα ρίξτε και μια ματιά στο Abre Los Ojos

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Φαντάζομαι VeCo και gergerman ξέρετε ήδη πως η ταινία με τον Tom Cruise είναι adaptation της ισπανοιταλογαλλικής Abre Los Ojos (1997) ) (Open Your Eyes), όπου και πάλι έπαιζε η Penélope Cruz τον ίδιο ρόλο, αλλά στη θέση του Tom Cruise ήταν ο Eduardo Noriega.

Μάλιστα λέγεται πως τόσο η ταινία όσο και η Penélope Cruz ήταν πολύ καλύτερες στην πρώτη version! :p

Of course Desert, αλλά το "Άνοιξε τα Μάτια", δεν έχει Cameron Diaz... :wink:

Of course Desert, αλλά το "Άνοιξε τα Μάτια", δεν έχει Cameron Diaz... :wink:

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή VeCo!

Αχχχ Cameron :love: :love: :love:

Ωραία αυτά που λες,αλλά βρίσκεις εύκολα την ταινία σε κανα DVDάδικό ή άμα κάτσει πάλι σε καμμιά NET???

Ε ναι...

Αλλά όχι σε κανα DVDάδικο της περιοχής/ 24ωρο...

Αν την βρεις θα τη βρεις σε καμιά μεγάλη αλυσίδα (SeVen, Blue)

Χτες βράδυ έκανα το λάθος να δω το Nine Lives! :down: Πολύ κακή ταινία με σενάριο που νομίζεις ότι το έγραψε δεκάχρονο παιδί και ερμηνίες που πιο χάλια δεν πάει! :help: Πρώτη φορά κόντεψα να κοιμηθώ σε ταινία! :X Γενικά δεν αξίζει ούτε σε dvd να το δεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Παρόμοιο λάθος έκανα κι εγώ με το Click.

Χάλια ταινία, με υπερβολικότατη ερμηνεία από τον Sandler. Οι υποτιθέμενες "αστείες" σκηνές εντελώς σαχλές και με χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείου (και κάτω). Το σενάριο παίρνει μια καλή ιδέα και την διαλύει εντελώς. Η σκηνοθεσία μέτρια, τίποτα ιδιαίτερο. Ο Hasselhoff αρκετά καλός, αβίαστη ερμηνεία εν αντιθέση με τον πρωταγωνιστή (τρομάρα του). Εξαιρετικός ο Christopher Walken (όπως πάντα), πολύ καλή και η Beckinsale, αλλά δυστυχώς αδυνατούν να σώσουν την ταινία, η οποία από κωμωδία το γυρίζει σε εντελώς δράμα για να κλείσει με κλισέ τέλος.

Μακριά! :scared:

Mετά από μία μέτρια κινηματογραφική χρονιά (2006) χτες είδα ενα σκηνοθετικοσεναριακό διαμάντι και κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται για την καλύτερη ταινία της χρονιάς.Αναφέρομαι στο Στοίχημα του Σλεβιν (Lucky Number Slevin).Αρκεί να πω ότι η ''κομπλεξική'' ταινιοκριτικός του cine.gr η Βασιλικη Πολυχρονοπούλου που σπανίως βάζει πάνω απο 5 αστέρια στις ταινίες και ανήκει στην κατηγορία των κριτικών που σνομπάρουν οτιδήποτε made in america,του έβαλε 7/10.Αν και είναι καλοκαιράκι και δεν ψήνεστε για cinema είναι κρίμα να μην την δείτε....αλήθεια στην tv έχουν παίξει trailer?

Σε Dvd προτείνω την Γλυκόπικρη Ζωή.

Mετά από μία μέτρια κινηματογραφική χρονιά (2006) χτες είδα ενα σκηνοθετικοσεναριακό διαμάντι και κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται για την καλύτερη ταινία της χρονιάς.Αναφέρομαι στο Στοίχημα του Σλεβιν (Lucky Number Slevin).Αρκεί να πω ότι η ''κομπλεξική'' ταινιοκριτικός του cine.gr η Βασιλικη Πολυχρονοπούλου που σπανίως βάζει πάνω απο 5 αστέρια στις ταινίες και ανήκει στην κατηγορία των κριτικών που σνομπάρουν οτιδήποτε made in america,του έβαλε 7/10.Αν και είναι καλοκαιράκι και δεν ψήνεστε για cinema είναι κρίμα να μην την δείτε....

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο φίλε μου (post #2171)! Εξαιρετική ταινία, πραγματικά ίσως η κορυφαία της χρονιάς!

Mετά από μία μέτρια κινηματογραφική χρονιά (2006) χτες είδα ενα σκηνοθετικοσεναριακό διαμάντι και κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται για την καλύτερη ταινία της χρονιάς.Αναφέρομαι στο Στοίχημα του Σλεβιν (Lucky Number Slevin).Αρκεί να πω ότι η ''κομπλεξική'' ταινιοκριτικός του cine.gr η Βασιλικη Πολυχρονοπούλου που σπανίως βάζει πάνω απο 5 αστέρια στις ταινίες και ανήκει στην κατηγορία των κριτικών που σνομπάρουν οτιδήποτε made in america,του έβαλε 7/10.Αν και είναι καλοκαιράκι και δεν ψήνεστε για cinema είναι κρίμα να μην την δείτε....αλήθεια στην tv έχουν παίξει trailer?

Σε Dvd προτείνω την Γλυκόπικρη Ζωή και την Εκρηξη οργής.

έτσι μπράβο!!

το ΣΚ είδα το shes the man...5/10

και το the end of the spear...καλούτσικο με απίστευτη φωτογραφία 7/10

α,επίσης και το final destination 3...πολύ γέλιο μιλάμε:lol::p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ego eida xthes to walk the line kai mou arese para poli kales erminies kaloi ithopoioi kai genikos mia poli kali tainia

Gia to gousta mou tin brika bareti.....den tha tin ebaza anamesa stis kaliteres metafores tis zohs diasimon kallitexnon.

Παρόμοιο λάθος έκανα κι εγώ με το Click.

Χάλια ταινία, με υπερβολικότατη ερμηνεία από τον Sandler. Οι υποτιθέμενες "αστείες" σκηνές εντελώς σαχλές και με χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείου (και κάτω). Το σενάριο παίρνει μια καλή ιδέα και την διαλύει εντελώς. Η σκηνοθεσία μέτρια, τίποτα ιδιαίτερο. Ο Hasselhoff αρκετά καλός, αβίαστη ερμηνεία εν αντιθέση με τον πρωταγωνιστή (τρομάρα του). Εξαιρετικός ο Christopher Walken (όπως πάντα), πολύ καλή και η Beckinsale, αλλά δυστυχώς αδυνατούν να σώσουν την ταινία, η οποία από κωμωδία το γυρίζει σε εντελώς δράμα για να κλείσει με κλισέ τέλος.

Μακριά! :scared:

Περί ορέξεως μάλλον........πρασόπιτα. Εγώ το είδα χθες και μου ψιλο-άρεσε. Περνάει αρκετά μηνύματα και είναι μια νορμάλ κωμωδία. Έχει παίξει και σε καλύτερες ο συγκεκριμένος ηθοποιός αλλά δεν γίνεται να είναι όλες ξεκαρδιστικές. Ο Χασελχοφ εμένα δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου σ'αυτή την ταινία, εξ-αντιθέτου η ηθοποιός που έπαιξε την γυναίκα του Sadler είναι πολυ όμορφη.;)

Περί ορέξεως μάλλον........πρασόπιτα. Εγώ το είδα χθες και μου ψιλο-άρεσε. Περνάει αρκετά μηνύματα και είναι μια νορμάλ κωμωδία. Έχει παίξει και σε καλύτερες ο συγκεκριμένος ηθοποιός αλλά δεν γίνεται να είναι όλες ξεκαρδιστικές. Ο Χασελχοφ εμένα δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου σ'αυτή την ταινία, εξ-αντιθέτου η ηθοποιός που έπαιξε την γυναίκα του Sadler είναι πολυ όμορφη.;)

8a sumfwnhsw... oute ki egw pisteuw pws einai kapoio aristourghma, alla gia mia analafrh kai -me kapoies asteies atakes alla kai- me kapoia mhnumata isws a3izei na th dei kapoios.

Re paidia...

X8es eida to MUNICH.

Alla dn katalava kati (ektos apo to giati kratise 3wres :) )

Giati autos o israilinos stn teleutaia skini arni8ike na fane mazi pswmaki ( gia osus dn to eidan enoei na geumatisun)

e? :)

v for vendetta!!!

απλα τελειο!

το ειχα δει στο cinema, τωρα το ειδα και σε dvd!!!

παρα πολυ καλο!!!:D

Remember, remember the 5th of November....ταινιάρα!

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Remember, remember the 5th of November....ταινιάρα!

mia pros8iki :)

«Remember remember the fifth of November

Gunpowder, treason and plot.

I see no reason why gunpowder, treason

Should ever be forgot…».

kai to fovero....

This visage, no mere veneer of vanity, is it vestige of the vox populi, now vacant, vanished, as the once vital voice of the verisimilitude now venerates what they once vilified. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose vis-à-vis an introduction, and so it is my very good honor to meet you and you may call me V.

Ωραία αυτά που λες,αλλά βρίσκεις εύκολα την ταινία σε κανα DVDάδικό ή άμα κάτσει πάλι σε καμμιά NET???

Πήγα για να βρω την ταινία και υπάρχει μόνο σε VHS, όχι σε DVD...

Περί ορέξεως μάλλον........πρασόπιτα. Εγώ το είδα χθες και μου ψιλο-άρεσε. Περνάει αρκετά μηνύματα και είναι μια νορμάλ κωμωδία. Έχει παίξει και σε καλύτερες ο συγκεκριμένος ηθοποιός αλλά δεν γίνεται να είναι όλες ξεκαρδιστικές.εξ-αντιθέτου η ηθοποιός που έπαιξε την γυναίκα του Sadler είναι πολυ όμορφη.;)
Kai emena mou psiloarese.....den prokeite gia kati eksairetiko alla se kamia periptosi den klais ta lefta sou....kai mou aresan kai ta minimata pou pernage sto telos :) .Tin ginaika tou Sadler tin ipodithike i Kate Beckinsale,protagonistria tou Underworld.

Ο Χασελχοφ εμένα δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου σ'αυτή την ταινία,

Liga ta logia sou gia to authentiko ipokritiko talento '' Mitch Buchannon '' :lol: :p

http://www.davidhasselhoffonline.com/BaywatchPhoto77.jpg