Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως το κοτοπουλακι εβγαλε καλο γελιο!:D

εγωπ λαι πριν απο λιγο ειδα το "The Corpse Bride".Ενταξει τι να πω...Η δουλεια που εχει γινει ειναι απιστευτη και το εργο ειναι οτι καλλιτερο μετα το μοναδικο "Nightmare Before Christmas"...;) :happy:

Eμεινα απολυτα ικανοποιημενος!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλά μιλάς σοβαρά;;

Δεν σας άφησαν να μπείτε επειδή δεν είσαι 18;;

εγώ από το 15 έμπαινα σε τρόμου...Απλά βάζαμε άλλους να πάνε να μας βγάλουν τα εισητήρια...

Αλλά τι κάνω;;:wacko: :wacko:

Γιατί διαφθείρω τη νεολαία;;:shifty: :shifty: :ninja:

Μήν ανησυχείς. Δεν μας διαφθείρεεις. Αν περιμένεις απ'τους άλλους να σου βγάλουν εισητήριο... Απλά πας σε έναν τοπικό κινηματογράφο (εμείς εδώ έχουμε τα Τρία Αστέρια) και βγάζεις κανονικά εισητήρια χωρις κανένα πρόβλημα. Εγώ πρίν 2 χρόνια ( 14 ήμουν) πήγα και είδα το Κλεμμένες ζωές με την Ατζελίνα Τζολί και κάποιοι φίλοι μου που πήγαν Village δεν μπορούσαν να το δούν( τη βαθμολόγησαν ανω των 17). Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να κατατάξουν την ταινία για ανω των 13 λόγω του μικρού ποσοστού βίας. Άυριο πάω Village στο Μall για Βασικό ένστικτο 2. Είναι κατάλληλο ή πάλι στα Τρία αστέρια θα το δώ; Πάντως ερχόμενη εβδομάδα έχει Εποχή των παγετώνων 2: Η απόψυξη.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Πριν 6 ωρίτσες είδα το V for Vendetta. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτή τη ταινία. Ήταν πραγματικά απίστευτη, εκπληκτική και εξαιρετική και όποιος δεν τη δει χάνει. Σπεύσατε!

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μήν ανησυχείς. Δεν μας διαφθείρεεις. Αν περιμένεις απ'τους άλλους να σου βγάλουν εισητήριο... Απλά πας σε έναν τοπικό κινηματογράφο (εμείς εδώ έχουμε τα Τρία Αστέρια) και βγάζεις κανονικά εισητήρια χωρις κανένα πρόβλημα. Εγώ πρίν 2 χρόνια ( 14 ήμουν) πήγα και είδα το Κλεμμένες ζωές με την Ατζελίνα Τζολί και κάποιοι φίλοι μου που πήγαν Village δεν μπορούσαν να το δούν( τη βαθμολόγησαν ανω των 17). Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να κατατάξουν την ταινία για ανω των 13 λόγω του μικρού ποσοστού βίας. Άυριο πάω Village στο Μall για Βασικό ένστικτο 2. Είναι κατάλληλο ή πάλι στα Τρία αστέρια θα το δώ; Πάντως ερχόμενη εβδομάδα έχει Εποχή των παγετώνων 2: Η απόψυξη.

Σε βλεπω παλι για τα 3 αστερια...

Εγώ πρίν 2 χρόνια ( 14 ήμουν) πήγα και είδα το Κλεμμένες ζωές με την Ατζελίνα Τζολί και κάποιοι φίλοι μου που πήγαν Village δεν μπορούσαν να το δούν( τη βαθμολόγησαν ανω των 17). Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να κατατάξουν την ταινία για ανω των 13 λόγω του μικρού ποσοστού βίας.

Μα δε νομιζω να μπηκε το 17+ στο Κλεμμενες Ζωες τοσο για τις σκηνες βιας αλλα περισσοτερο για τις αποκαλυπτικες σκηνες με την Τζολι και τον Χοκ.

Ειδα Oliver Twist και πολυ μου αρεσε. Απλα για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο να ξερετε οτι πεφτει πολυ πετσοκομμα. Το καστ(ειδικα το παιδακι που εκανε τον Ολιβερ) ηταν πολυ πετυχημενο. Φωτογραφια, σκηνοθεσια ολα υπεροχα. Να τη δειτε οπωσδηποτε. :)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Μολις ειδα το σκοτεινο χωριο ενα εχω να πω μεχρι την μεση ειναι καλη αλλα αργοτερα καταληγει να ειναι η μεγαλυτερη πατατα που ειδα στην ζωη μου ειναι η μονη ταινια θριλερ (αν μπορει καποιος να την πει θριλερ) που ειναι σαν να εχουν μπερδεψει τα γυρισματα και στου τελος να το γυρισαν σε αλλη ταινια.Οπως καταλαβατε δεν σας την πρωτεινω να την δειτε γιατι το μονο που θα κανετε ειναι να χασετε τον χρονο σας.

Δυστυχώς την είδαμε και δυστυχώς την ίδια άποψη έχουμε... Ξεκινάει καλά, αλλά στο τέλος πραγματικά γίνεται κακή ταινία.

Που να σας διηγηθώ την ιστορία μου. Συναντήθηκα λοιπόν με εναν φίλο μου και πηγαίναμε Mall με τα πόδια. Η ταινια (Βασικό ένστικτο 2 ) ξεκινούσε 19:00 και εμείς τρέχαμε καταϊδρωμένοι και φτάσαμε στις 18:50 στο ταμείο. Στον πίνακα το έγραφε ακόμα. Αφού ήρθε η σειρά μας ο ταμίας μας ξεφούρνισε την ακαταλληλότητα του έργου. Στο ένθετο του Village δεν έγραφε όριο ηλικίας. Φύγαμε για 3 αστέρια. Κι εκεί δεν το έπαιζε. Όσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα-λύση που σας συστήνω ανεπιφύλακτα. Πήγαμε στο Γερμανό ξανά στο Mall (σημειωτέον όλες τις διαδρομές με τα πόδια τις κάναμε και με τον ΗΣΑΠ) και πήγαμε να κλείσουμε εισητήρια για τα Village του Mall στην επόμενη προβολή (20:45). Αλλά τα εισητήρια ήταν μόνο για πρώτη σειρά. Και πάνω που ακυρώνουμε την παραγγελία, ο φίλος μου θυμάται τα Village Αμαρουσίου λίγο πιο κάτω. Εκεί επιτέλους βρήκαμε εισητήρια και κλείσαμε για τις 21:00 στην αίθουσα 3. Πήγαμε, παραλάβαμε τα εισητήρια, μπήκαμε χωρίς κανένα πρόβλημα και είδαμε τελικά το Βασικό ένστικτο 2 το οποίο αξίζει απλά για DVD.Στην αίθουσα ήταν όλοι απο 20 και πάνω. Σαν τη μύγα μες στο γάλα ήμασταν. Μου θύμισε πάρα πολύ το Μυστικό παράθυρο με τον Τζόνι Ντέπ. Εκεί που απορείς ποιος τα κάνει όλα στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος τα κάνει όλα και χάνεται η μαγεία. Αλλά πεθαίνεις στο γέλιο ώρες ώρες, όταν ο ήρωας πάει και κάνει σεξ με μία και τη στιγμή της κορύφωσης χτυπάει το τηλέφωνο και αναγκάζεται να πάει να το σηκώσει γιατί ήταν πολύ σοβαρό τηλεφώνημα. Δεν είναι ότι γελάγαμε μόνο εμείς, αλλά όλη η αίθουσα. Τι έχετε να πείτε;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Προσωπικά το περίμενα ότι θα είναι μούφα... Πολύ δύσκολα θα ξεπερνούσε το πρώτο και η απουσία του Michael Douglas, σε συνδυασμό με την αφαίρεση διαφόρων σκηνών που θα τραβούσαν το "ενδιαφέρον", δεν ήταν καλοί οιωνοί...

Bαλε κανα spoiler βρε mbokota εκει που λες ποιος τελικα κανει οτι κανει στο εργο...:rolleyes:

Τρεις σειρες πριν το τελος.

Bαλε κανα spoiler βρε mbokota εκει που λες ποιος τελικα κανει οτι κανει στο εργο...:rolleyes:

Τρεις σειρες πριν το τελος.

Λογικα το ατομο που τα εκανε ολα και στο 1. :p

(δεν την εχω δει την ταινια στην τυχη το πεταξα)

Χίλια συγγνώμη αλλά έκανα quick reply και μέσα σε όλον αυτόν τον παροξυσμό ξέχασα να βάλω spoiler. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Μολις ειδα το σκοτεινο χωριο ενα εχω να πω μεχρι την μεση ειναι καλη αλλα αργοτερα καταληγει να ειναι η μεγαλυτερη πατατα που ειδα στην ζωη μου ειναι η μονη ταινια θριλερ (αν μπορει καποιος να την πει θριλερ) που ειναι σαν να εχουν μπερδεψει τα γυρισματα και στου τελος να το γυρισαν σε αλλη ταινια.Οπως καταλαβατε δεν σας την πρωτεινω να την δειτε γιατι το μονο που θα κανετε ειναι να χασετε τον χρονο σας.

Και εγώ το έχω δεί και ήταν πολύ μάπα το καρπούζι...:wacko:

Σήμερα είδα το Nemesis game σε dvd,ψυχολογικό θρίλερ..Μέτριο κατα την γνώμη μου..Σε όσους αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ με γρίφους κλπ ας το δούν και ας μας πούν..

Είδα ένα άλλο ψυχολογικό θρίλερ, το The Dark, με Sean Bean και Maria Bello.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί. Θυμίζει πολύ The Ring και Dark Water ίσως, δηλαδή τίποτα τρομερά πρωτότυπο, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν αρκετά τρομακτικό.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί. Θυμίζει πολύ The Ring και Dark Water ίσως, δηλαδή τίποτα τρομερά πρωτότυπο, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν αρκετά τρομακτικό.

Δηλαδή θα μου το σύστηνες??? Θέλω να νοικιάσω κάτι για απόψε (να χαλαρώσω λίγο από το χτεσινό ξενύχτι!:dizzy: :dizzy: ) και έλεγα να το νοικιάσω!

Αν μπορείς, γράψε μου λίγα πράγματα για την υπόθεση!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δηλαδή θα μου το σύστηνες??? Θέλω να νοικιάσω κάτι για απόψε (να χαλαρώσω λίγο από το χτεσινό ξενύχτι!:dizzy: :dizzy: ) και έλεγα να το νοικιάσω!

Αν μποιρείς, γράψε μου λίγα πράγματα για την υπόθεση!

Το είδε μια φίλη μου και μου είπε οτι είναι πολύ καλό...Δες και πές και σε μένα!:O

εγωπ λαι πριν απο λιγο ειδα το "The Corpse Bride"

Βγήκε σε DVD????

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

1ον βγηκε σε ντουβουντου; Αφου παιζει ο Beanie θα το τιμησω... :love: :D

2ον μπορω να το δω μονη μου;; (γιατι με το Ring 1 και το Grudge ειχα προβλημα υπνου μετα :scared::p )

@Deb284 και Desert: Θα σας το πρότεινα μάλλον(The Dark), είναι αρκετά καλό (και μου αρέσει και μένα ο Σων Μπιν:O ), αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Έχει όμως αρκετά ωραια ατμόσφαιρα και μερικές σκηνές πολύ τρομακτικές..Αν σας αρέσουν οι ταίνιες τύπου The Ring θα σας αρέσει πιστεύω.

Desert άργησα λίγο να δω το μήνυμά σου :( Δεν ξέρω αν το είδες τελικά, αν θέλεις σου στέλνω και pm για πιο πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Ειδα χτες το The I Inside και μπορω να πω οτι περισσοτερο με μπερδεψε παρα μου αρεσε....

Τελικα τι γινοταν?Αυτος

εφτανε ενα βημα πριν να πεθανει,διαλεγε τελικα να ζησει για να αλλαξει τα πραγματα αλλα δεν τα καταφερνε ποτε,οσες ευκαιριες και αν του δινοταν?

Tι να πω,μπερδευτηκα...:dizzy:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα χτες το The I Inside και μπορω να πω οτι περισσοτερο με μπερδεψε παρα μου αρεσε...

Σε αυτήν την ταινία πρωταγωνιστεί και ο Ryan Philippe ή κάνω λάθος;

Σε αυτήν την ταινία πρωταγωνιστεί και ο Ryan Philippe ή κάνω λάθος;

ναι αυτος πρωταγωνιστει υποδυομενος τον Simon Cable:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

to eixa anaferei kai egw se proigoumeno post mou...i tainia einai arketa kali mporw na pw...apla me mperdepse ligo sto telos...opou ginetai arketa akatalabistiko...me thimise kai mena ligo to Dark Water kai to Skeleton Key...to the ring den to xw dei...

[sIGPIC][/sIGPIC]