Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα..Εγώ ευτυχώς δεν είχα ακούσει τίποτα για την ταινία μα τίποτα! Και όταν την είδα έπαθα πλάκα!

Μου ειχε κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ήταν η πρώτη τέτοια ταινία που είχα δεί και η ερμηνεία από το παιδάκι ήταν φοβερή.

Καλά, στο τέλος έμενες παγωτό.

Μέχρι να τελειώσει η ταινία,είχα χάσει κάθε ενδιαφέρον για την υπόθεση και την εξέλιξή της.

Η δράση ήταν ελάχιστη.Οι καλές ερμηνείες δεν επαρκούσαν για να με καθηλώσουν...

Για το τέλος θα συμφωνήσω :) .

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μέχρι να τελειώσει η ταινία,είχα χάσει κάθε ενδιαφέρον για την υπόθεση και την εξέλιξή της.

Μα δεν είναι ταινία δράσης η 6η αίσθηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν είναι ταινία δράσης η 6η αίσθηση...

Και τι μ'αυτό;

Δράση δεν έχουν μόνο οι περιπέτειες,αλλά και όλα τα είδη ταινιών που υπάρχουν.

Τι δραση ηθελες στην Εκτη Αισθηση? Να αρχισει τα μπουνιδια o Haley με τα φαντασματα ala Matrix? Προκειται για ενα απ'τα καλυτερα θριλερ της προηγουμενης δεκαετιας. Θριλερ, οχι ταινιας τρομου :wink:
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Πρεπει να εισαι απο τα λιγα ατομα σαυτον τον πλανητη με αυτη την αποψη.:p

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Και τι μ'αυτό;

Δράση δεν έχουν μόνο οι περιπέτειες,αλλά και όλα τα είδη ταινιών που υπάρχουν.

ΔΡΑΣΗ Η 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ;;;;;;;;;;;Άλλο πάλι τούτο! :wacko: :blink:

Όλα τα είδη ταινιών έχουν δράση;;;Α ωραία.....δηλαδή και τον Καζανόβα αν δούμε θα έχει μπόλικη δράση και θα το ευχαριστηθούμε!Αν ήταν έτσι τότε όλες οι ταινίες θα είχαν αυτή την ονομασία πχ. ταινία δράσης-δράμα,δράσης-κοινωνική,δράσης-ερωτική κ.α.!!! :confused:

Πριν πούμε κάτι να το αιτιολογούμε καλύτερα!Δεν ξέρω αν ήθελες να πεις κάτι άλλο και σου βγήκε έτσι αυτό το..."επιχείρημα".Μπορεί όντως να μην σου άρεσε η ταινία,γούστα είναι αυτά αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε! :X

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

denior αλλο "πλοκη" μιας ταινιας και αλλο "δραση"...;)

Και οχι δεν εχουν ολες οι ταινιες "δραση"...:blink:

Για αυτο αλλωστε χωριζονται και σε κατηγοριες

"ταινιες δρασης","τρομου" , "θριλερ" , "κωμωδιες"....κτλ κτλ.

ΔΡΑΣΗ Η 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ;;;;;;;;;;;Άλλο πάλι τούτο! :wacko: :blink:

Όλα τα είδη ταινιών έχουν δράση;;;Α ωραία.....δηλαδή και τον Καζανόβα αν δούμε θα έχει μπόλικη δράση και θα το ευχαριστηθούμε!Αν ήταν έτσι τότε όλες οι ταινίες θα είχαν αυτή την ονομασία πχ. ταινία δράσης-δράμα,δράσης-κοινωνική,δράσης-ερωτική κ.α.!!! :confused:

Πριν πούμε κάτι να το αιτιολογούμε καλύτερα!Δεν ξέρω αν ήθελες να πεις κάτι άλλο και σου βγήκε έτσι αυτό το..."επιχείρημα".Μπορεί όντως να μην σου άρεσε η ταινία,γούστα είναι αυτά αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε! :X

Δράση σε ένα έργο:η διαπλοκή των στοιχείων μιας υπόθεσης με τρόπο που να προκαλούν το ενδιαφέρον του θεατή

Ακόμα και οι κοινωνικές ταινίες,τύπου Έριν Μπρόκοβιτς,έχουν επαρκή δράση.

Η Έκτη Αίσθηση δεν είχε αρκετή δράση για να προκαλέσει το ενδιαφέρον μου.

Υ.Γ:Ίσως θα έπρεπε να βάλω και ένα :X στο τέλος για να προκαλέσω λίγο παραπάνω...

Ακόμα και οι κοινωνικές ταινίες,τύπου Έριν Μπρόκοβιτς,έχουν επαρκή δράση.

Η Έκτη Αίσθηση δεν είχε αρκετή δράση για να προκαλέσει το ενδιαφέρον μου.

Συμφωνα με αυτο που λες παραπανω, το "Ε.Μπροκοβιτς" ειχε περισσοτερη δραση απο την 6η αισθηση ετσι;:confused:

ΟΚ...αποψεις ειναι αυτες...;)

Συμφωνα με αυτο που λες παραπανω, το "Ε.Μπροκοβιτς" ειχε περισσοτερη δραση απο την 6η αισθηση ετσι;:confused:

ΟΚ...αποψεις ειναι αυτες...;)

Κατά τη γνώμη μου,ναι.

Δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο όταν συζητάμε για κινηματογραφικές ταινίες,παρά μόνο προσωπικές απόψεις :) .

Η δράση που αναφέρεις σαν ορισμό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που αναφέρεις πιο πάνω και αυτό που λέμε εμείς!Όταν λέμε μια ταινία ότι ανήκει στην κατηγορία "ταινία δράσης" εννοούμε μια ταινία που μπορεί να έχει κυνηγητά,ξύλο,"γρήγορες σκηνές"(αυτό δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αυτή την στιγμή με άλλη λέξη) και άλλα τέτοια παρόμοια στοιχεία!Άρα αυτό το πράγμα που λέμε εμείς δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ!

Το να μην σου άρεσε η ροή της ταινίας ή το πως "έδεναν" τα στοιχεία μεταξύ τους αυτό είναι άλλο θέμα και ΑΥΤΟ είναι προσωπική άποψη!Αλλά μην πας να μας αλλάξεις το πραγματικό ορισμό των ταινιών δράσης με έναν απλό και γενικό ορισμό!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μόλις είδα τον Εξορκισμό της Emily Rose. Πολύ καλή ταινιούλα, παντρεύει όμορφα το θρίλερ με το δικαστικό "δράμα". Την προτείνω :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Πως μπορειτε και βλεπετε τετοια εργα???Εγω αγριευομαι...Δεν φοβαστε μη συμβει και σε σας???:worry:

Απο την αλλη τι γκαντεμια..Το ονομα μου η σε διαολεμενη η σε σχιζοφρενη η σε τυφλη θα το δωσουν..οπου προβλημα τσουουουουουπ!Εμιλι την βγαζουν...Αστο καλο πια...:cry:

Η δράση που αναφέρεις σαν ορισμό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που αναφέρεις πιο πάνω και αυτό που λέμε εμείς!Όταν λέμε μια ταινία ότι ανήκει στην κατηγορία "ταινία δράσης" εννοούμε μια ταινία που μπορεί να έχει κυνηγητά,ξύλο,"γρήγορες σκηνές"(αυτό δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αυτή την στιγμή με άλλη λέξη) και άλλα τέτοια παρόμοια στοιχεία!Άρα αυτό το πράγμα που λέμε εμείς δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ!

Το να μην σου άρεσε η ροή της ταινίας ή το πως "έδεναν" τα στοιχεία μεταξύ τους αυτό είναι άλλο θέμα και ΑΥΤΟ είναι προσωπική άποψη!Αλλά μην πας να μας αλλάξεις το πραγματικό ορισμό των ταινιών δράσης με έναν απλό και γενικό ορισμό!

Ο πραγματικός ορισμός της ΔΡΑΣΗΣ σε μια οποιαδήποτε ταινία (και όχι μόνο σε μια ταινία δράσης) είναι εκείνος που παρέθεσα παραπάνω.

Είδα το In her Shoes;):whistle:...Αξίζει μόνο στο τέλος κι'αυτό όχι και τρελά:X...αν μπορείτε να το αποφύγετε καλά θα κάνετε...βαρετή ταινία. Πολύ βαρετή...σε 2 σημεία μόνο αξίζει η Cameron:innocent:...τίποτα άλλο.

Ο πραγματικός ορισμός της ΔΡΑΣΗΣ σε μια οποιαδήποτε ταινία (και όχι μόνο σε μια ταινία δράσης) είναι εκείνος που παρέθεσα παραπάνω.

Συμφωνώ με αυτό που λες. Το ενδιαφέρον της 6ης αίσθησης βασίζεται κυρίως στην ανατροπή του τέλους και όχι τόσο στα υπόλοιπα. Αν και δεν τη βρίσκω βαρετή, έχει μερικές τρομακτικές σκηνές και κάτι ενδιαφέρουσες ιστορίες όπως αυτή με

κοριτσάκι που δηλητηριάζεται σιγά σιγά από τη μητέρα του/μητριά του, δεν θυμάμαι ακριβώς

.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Συμφωνώ με αυτό που λες. Το ενδιαφέρον της 6ης αίσθησης βασίζεται κυρίως στην ανατροπή του τέλους και όχι τόσο στα υπόλοιπα. Αν και δεν τη βρίσκω βαρετή, έχει μερικές τρομακτικές σκηνές και κάτι ενδιαφέρουσες ιστορίες όπως αυτή με

κοριτσάκι που δηλητηριάζεται σιγά σιγά από τη μητέρα του/μητριά του, δεν θυμάμαι ακριβώς

.

Ναι,

την δηλητηρίαζε με ποντικοφάρμακο στο φαγητό της...

Προσωπικά την θεωρώ εξαιρετική ταινία, με πραγματικά έξυπνο τέλος. Η πλάκα είναι ότι την είχε δει ένας φίλος μου και τον παρακαλούσα για μέρες να μου πει το τέλος και όταν μου το είπε ήθελα παραπάνω να την δω! :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

εγω χτες ειδα σε dvd το ''Γκετο 13'' που κατα την γνωμη μου αν εξαιρεσουμε το σεναριο ειναι ταινιαρα με τελεια εφε και αργοτερα ακουσα οτι μονο στο 10% της ταινιας εχουν χρησιμοποιηθει σχοινια και τρελαθηκα οποιος την εχει δει θα καταλαβει :blink:

εγω χτες ειδα σε dvd το ''Γκετο 13'' που κατα την γνωμη μου αν εξαιρεσουμε το σεναριο ειναι ταινιαρα με τελεια εφε και αργοτερα ακουσα οτι μονο στο 10% της ταινιας εχουν χρησιμοποιηθει σχοινια και τρελαθηκα οποιος την εχει δει θα καταλαβει :blink:

Στο υπολοιπο 90% τι χρησιμοποιηθηκε δλδ; :wacko:

την εχεις δει Bayern7?Γιατι εχει κατι τρομερες σκηνες εγω που ειδα και το πως γυριστικε κουφαθηκα γιατι οι σκηνες του κυνηγητου ειναι σχεδων ετσι οπως φαινονται πραγματικα ταινια

την εχεις δει Bayern7?Γιατι εχει κατι τρομερες σκηνες εγω που ειδα και το πως γυριστικε κουφαθηκα γιατι οι σκηνες του κυνηγητου ειναι σχεδων ετσι οπως φαινονται πραγματικα ταινια

Αυτό δεν το ήξερα και μου ακούγεται πολύ παράξενο! Ο τύπος κάνει ότι θέλει με το σώμα του, περνάει και χωράει από όπου θέλει και γενικότερα είναι ninja :ninja: !:p

Όντως η ταινία είναι δυνατή!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πραγματι πολυ δυνατη ταινια και αν θημασαι τον ξανθο τον αστυνομικο αυτος στην ουσια ειναι αυτος που τα κανει ολα αυτα και στην πραγματικοτητα γιατι στην γαλια εχει ανακαλυψει αυτος το park out (νομιζω ετσι λεγεται) οπου εκει ειναι να χρησιμοποιεις το περιβαλον σου για να κινεισαι πιο γρηγορα και ειδα μετα κατι φωτογραφιες απο αλλους που κανουν τα ιδια και λεω καλα δεν φοβουνται?:ninja:

Οσο για το skeleton key :respect:

Αυτό δεν το ήξερα και μου ακούγεται πολύ παράξενο! Ο τύπος κάνει ότι θέλει με το σώμα του, περνάει και χωράει από όπου θέλει και γενικότερα είναι ninja :ninja: !:p

Όντως η ταινία είναι δυνατή!

Ante na tin nikiasoume na doume ti pezei.... 8a akolou8iso tin gnomi sou...

Never Settle 3...