Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να μαντεψω εχεις μοντεμ 56Κ και οχι DSL... Tοτε, αν βρεις κανα link, σφυρα κλεφτικα ωστε να το δω και γω. Ενδιαφερει και την κοπελια μου αρκετα :wacko:

Ακριβώς... :(

Θα ψάξω να βρω κανένα link και αν βρω το αναφέρω άμεσα!

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακριβώς... :(

Θα ψάξω να βρω κανένα link και αν βρω το αναφέρω άμεσα!

Θανξ γιου :p

Ειδα χθες μια γερμανικη ταινια ονοματι THe Clown... Περιπετεια ελεγε.. Οι ηθοποιοι μιλαγαν γερμανικα, ομως ακουγοταν στα αγγλικα (δεν ξερω πως λεγεται αυτο... οver dubbing?).. Μου θυμισε κατι ανουσιες περιπετειουλες των 80s με 2-3 ομολογουμενως καλες σκηνες... Κατα τα αλλα, ουτε τα 2euro δεν αξιζε (προσωπικη αποψη) :down:

Dream big and dare to fail..

Θανξ γιου :p

Ειδα χθες μια γερμανικη ταινια ονοματι THe Clown... Περιπετεια ελεγε.. Οι ηθοποιοι μιλαγαν γερμανικα, ομως ακουγοταν στα αγγλικα (δεν ξερω πως λεγεται αυτο... οver dubbing?).. Μου θυμισε κατι ανουσιες περιπετειουλες των 80s με 2-3 ομολογουμενως καλες σκηνες... Κατα τα αλλα, ουτε τα 2euro δεν αξιζε (προσωπικη αποψη) :down:

Tώρα που είπες 2€, στην επαρχία είναι αλήθεια ότι τα DVD-άδικα έχουν τσιμπημένες τιμές; Κάτι για 2-2,5€ ακούω, τη στιγμή που στην Αθήνα μια ενοικίαση κοστίζει 1,50€ την ημέρα στις καινούριες και την εβδομάδα στις παλιότερες. :blink:

Tώρα που είπες 2€, στην επαρχία είναι αλήθεια ότι τα DVD-άδικα έχουν τσιμπημένες τιμές; Κάτι για 2-2,5€ ακούω, τη στιγμή που στην Αθήνα μια ενοικίαση κοστίζει 1,50€ την ημέρα στις καινούριες και την εβδομάδα στις παλιότερες. :blink:

1,50; :confused:

Στα "μπλε" dvd clubs πάει 1,80 ημερησίως, 1,50 τριημέρου, 1,20 εβδομαδιαία...

Δεν ξερω τι γινεται στην επαρχια, αλλα εδω στην Θεσσαλονικη

1) Στα 7 video clubs υπαρχουν κατηγοριες ημερας/3μερου/βδομαδας και ξεκινουν απο τα 2 euros και 1 euro για καθε ημερα καθυστερησης

2) Στο παλιο συνοικιακο μου ειναι παλι 2 euros και μετα 1 euro ανα ημερα καθυστερησης

3) Στο FFF video club που πηγαινω τωρα (αυτοματοι πωλητες) ειναι 2 euro αλλα παει ανα ωρα. Δηλαδη αν το γυρισεις μεσα σε 6 ωρες ειναι 1 euro, σε 12 1.5 euros, σε 24 (μια ημερα) ειναι 2 euros και ακολουθουν 1 euro για καθε ημερα καθυστερησης.

Tωρα τι να σας πω... Σιγουρα παντως, σε συγκριση απο τοτε που ειχαμε ακομα την δραχμουλα, και η τιμη ενοικιασης αλλα και η τιμη καθυστερησης εχουν ανεβει κατα πολυ.. Εξυπνοι αυτοι που το εχουν 1.5/ημερα. Σιγουρα χαμενοι δεν θα ειναι :O

Ακομα και αυτος ο λογος δεν ειναι αρκετος για να αναπολω την Αθηνα (Αθηναιος γαρ :p )

Μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δεί φέτος : Πρωτάθλημα για βαρυποινίτες όπως οι "σοφοί" μεταγλωτιστές μας αποφάσισαν :lol:

ή αλλιώς The longest yard :)

Adam sandler , κορυφαίες φάσεις και ατάκες , προτείνεται ανεπιφύλακτα!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Δεν ξερω τι γινεται στην επαρχια, αλλα εδω στην Θεσσαλονικη......................................

Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, να πω ότι στην Κύπρο, στη Λεμεσό όπου και μένω, πληρώνω την ταινία £1.50, ήτοι λίγο παραπάνω από 2,5 ευρώ την ημέρα. Φυσικά επειδή είμαι παλιός πελάτης και γνωρίζομαι με το προσωπικό, τα παίρνω πίσω όποτε θέλω εκτός κι αν είναι καμιά brand new ταινία που την πάω πίσω το αργότερο στο διήμερο... Τέλος πάντων, ξεφεύγουμε από το θέμα μας νομίζω...

Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, να πω ότι στην Κύπρο, στη Λεμεσό όπου και μένω, πληρώνω την ταινία £1.50, ήτοι λίγο παραπάνω από 2,5 ευρώ την ημέρα. Φυσικά επειδή είμαι παλιός πελάτης και γνωρίζομαι με το προσωπικό, τα παίρνω πίσω όποτε θέλω εκτός κι αν είναι καμιά brand new ταινία που την πάω πίσω το αργότερο στο διήμερο... Τέλος πάντων, ξεφεύγουμε από το θέμα μας νομίζω...

Ναι αλλά εσάς εκεί ένας απλός εργάτης για την πλάκα παίρνει 2000-3000€ το μήνα. :w00t: Καμιά σχέση το βιοτικό επίπεδο του Κύπριου-Αρμάνι με τον Έλληνα-Αγιά Βαρβάρα.

Στη γειτονιά μου πάντως στο Zeppelin, κοστίζει 1,50€ την ημέρα. Υποθέτω και στο Video Inn, αλλά έχω κανά 6μηνο να πάω εκεί. :O

(Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα...)

Προχθές είδα το SawII...Καλό ήταν αλλά συγκριτικά με το Ι θεωρώ ότι το SawΙ είναι κλάσεις ανώτερο...Δείτε το και πείτε μου!!! ;)

Προχθές είδα το SawII...Καλό ήταν αλλά συγκριτικά με το Ι θεωρώ ότι το SawΙ είναι κλάσεις ανώτερο...Δείτε το και πείτε μου!!! ;)

Δεν τις έχω δει τις ταινίες αλλά είσαι η πρώτη που διαβάζω και ακούω να λέει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι λένε ότι το 2 τους άρεσε περισσότερο!

Σύντομα βέβαια, θα έχω και γώ προσωπική άποψη.. :)

Δεν τις έχω δει τις ταινίες αλλά είσαι η πρώτη που διαβάζω και ακούω να λέει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι λένε ότι το 2 τους άρεσε περισσότερο!

Σύντομα βέβαια, θα έχω και γώ προσωπική άποψη.. :)

Kantous 2. Kai mena perissotero marese to 1o.

Htan prwtotypo kai diaforetiko. Den to perimename.

To 2o htan eksisou kalo alla sto idio styl, opote exane thn prwtotypia.

Στο σωστό θέμα γράφεις don't worry :)

Και μία ακόμη θετική ψήφος για το saw I κι από μένα για τους λόγους ακριβώς που προαναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω...

The longest yard...

Nomizw apo tis kalyteres poy exw dei teleytaia..

Eida episeis k to chicken little... kalo gia paidiko..

Episeis moy arese poly to "cellular" .. to fantastic 4 kaloytsiko...

skeftomai gia harry poter .. axizei lete...??

oso gia times stin eparxia...

1.imagine

i imerisia enoikiasi stis nees tainies einai 2 eyrw..k 2 eyrw gia kathysterisi kathe meras

stis evdomadiaies pali 2 eyrw.. k 0,50 gia kathe mera kathysterisis

2.se topika video clubs

i nees paralaves 2 eyrw

treis imeres k evdomadiaies enoikiaseis pane 1,5 eyrw..

3.se movieland

i xrewsi einai 4wri,8wri,24wri,ktl

kai einai apo 0,80 - 1.00 analoga me tin seira poy kykloforise...

ayta..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

skeftomai gia harry poter .. axizei lete...??

Το αν αξίζει είναι σχετικό. Σαν ταινία είναι πολύ καλή, καλογυρισμένη, με πιο σκοτεινό περιβάλλον από τις προηγούμενες και ελαφρά καλύτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Σε ορισμένα σημεία οι δευτερεύοντες χαρακτήρες δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε, ούτε δίνουν την προσωπικότητα που είχε ο καθένας στο βιβλίο. Σίγουρα σημαντικό είναι το γεγονός πως η ταινία είναι πολύ γρήγορη, δηλαδή η κάθε σκηνή κρατάει ελάχιστα, για να χωρέσουν όλα από το βιβλίο, πράγμα το οποίο φυσικά είναι κακό. Γενικά νομίζω αξίζει να την δεις στον κινηματογράφο, είναι από τις ταινίες που πρέπει να ειδωθούν στην μεγάλη οθόνη. Μπορεί να μην αφήνει καλή εντύπωση η "σύμπτυξη" του βιβλίου, αλλά το πρόσημο στο τέλος είναι θετικό.

Αμάν, διαψεύστηκα κατηγορηματικά για το saw! :p

Λοιπόν είδα την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία..

Και δεν το περίμενα γιατί δεν είμαι fun αυτης της κατηγορίας ταινιών.

Είναι δραματική και λέγεται NOEL

Πρόκειται για 3 παράλληλες ιστορίες ανθρώπων τα χριστούγεννα.

Δείτε το , πραγματικά αξίζει!

To opoio pezete sto cinema?

Never Settle 3...

Ara se ligo kairo 8a to doume se dvd...

8a to perimeno kai 8a akolou8iso tin simbouli kai 8a to do...

Kikloforise kai to paketo ton Jackass me 3 dvd gia osous endiaferonte...

Mporei an min einai tainia opos to enoooume alla exei gelio...

Einai entelos stokoi...

Alla kai poso pernoun...,

Never Settle 3...

Το NOEL εχει κυκλοφορησει σε DVD εδω και μια βδομαδα και ειναι αρκετα καλο :rolleyes:

Το NOEL εχει κυκλοφορησει σε DVD εδω και μια βδομαδα και ειναι αρκετα καλο :rolleyes:

Εγώ δεν είχα ιδέα ότι παίχτηκε καν στο cinema. Και στο video club που το είδα, το κοίταξα πολύ υποτιμητικά. Πείστηκα από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν και δεν είχα καλύτερη επιλογή.

Δεν είχα ιδέα ότι θα μου άρεζε τόσο πολύ.. :)

Προσωπικα βρηκα το King Kong αρκετα βαρετο......εαν εξαιρεσουμε τις εξαιρετικες σκηνες δρασεις με τον καταιγισμο των εντυπωσιακων εφε σαν ταινια δεν με επεισε ενω η επιλογη των ηθοποιων θα μπορουσε να ηταν καλυτερη....οποιος συμφωνει lets join the club αν και νομιζω οτι στους περισσοτερους θα αρεσε.....σε μερικα σημεια θυμιζε αρχοντα:blink:

Χθες είδα σε dvd την ταινία Η τελευταία κλήση. Οχι τίποτα εντυπωσιακό, Κιμ Μπάσιντζερ και 1-2 ακόμα γνωστοί ηθοποιοί...η ιστορία, Απαγάγουν μια κοπέλα με στόχο

αργότερα τον άντρα (δεν φαίνεται στην αρχή της ταινίας και αναρωτιέσαι γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία), γιατί βιντεοσκόπησε αστυνομικούς να σκοτώνουν σε μπλόκο κάτι βαποράκια για να πάρουν τα ναρκωτικά.

Μετά η Μπάσιντζερ απο τα κομμάτια ενός σπασμένου (απο ρόπαλο) τηλεφώνου..πέρνει τηλέφωνο...

και αρχίζει η "τελευταία κλήση" διάρκειας 1 ώρες και...

τον λογαριασμό δεν μας είπαν Ποιός θα τον πληρώσει.

Χθες είδα σε dvd την ταινία Η τελευταία κλήση. Οχι τίποτα εντυπωσιακό, Κιμ Μπάσιντζερ και 1-2 ακόμα γνωστοί ηθοποιοί...η ιστορία, Απαγάγουν μια κοπέλα με στόχο αργότερα τον άντρα (δεν φαίνεται στην αρχή της ταινίας και αναρωτιέσαι γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία), γιατί βιντεοσκόπησε αστυνομικούς να σκοτώνουν σε μπλόκο κάτι βαποράκια για να πάρουν τα ναρκωτικά. Μετά η Μπάσιντζερ απο τα κομμάτια ενός σπασμένου (απο ρόπαλο) τηλεφώνου..πέρνει τηλέφωνο...και αρχίζει η "τελευταία κλήση" διάρκειας 1 ώρες και...τον λογαριασμό δεν μας είπαν Ποιός θα τον πληρώσει.

Ωραίος , πές μας όλη την ταινία εσύ και μη βάζεις spoilers :p

Προσωπικα βρηκα το King Kong αρκετα βαρετο......εαν εξαιρεσουμε τις εξαιρετικες σκηνες δρασεις με τον καταιγισμο των εντυπωσιακων εφε σαν ταινια δεν με επεισε ενω η επιλογη των ηθοποιων θα μπορουσε να ηταν καλυτερη....οποιος συμφωνει lets join the club αν και νομιζω οτι στους περισσοτερους θα αρεσε.....σε μερικα σημεια θυμιζε αρχοντα:blink:

simfono me ta peri arxonta ton daktilidion..den mporo na po oti itan xalia i tainia alla den trelathika kiolas.me auto pou ksenerosa itan to apisteuto psema pou eixe i tainia mesa...entaksei tainia fantasias pas na deis alla auto ksefige entelos!o james bond mprosta tis deixnei merokamatiaris anthropos tis kathimerinotitas!!eleos..

Είδα το The Marksman με τον Wesley Snipes .

Στρατιωτικού φύσεως ταινία, ο Wesley έχει παίξει σε πολύ καλύτερες.

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι κάθε φορά έχει το ύφος του Blade:p

Τον έχει στιγματίσει αυτός ο ρόλος. Μόνο μία φορά τον θυμάμαι σε μια ρομαντική ταινία να μην ταυτίζεται με τον Blade. Σε όλες τις άλλες ταινίες δράσης που πρωταγωνιστά, νομίζω συνέχεια ότι κάποια στιγμή θα βγάλει το σπαθί:p

Η ταινία είναι μέτρια και κλασσική, την έχουμε δεί πολλές φορές. Κλασσική λύση όταν δεν έχεις να δείς κάτι άλλο ;)