Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hereditary. Θα μπορούσε και καλύτερα. Ήταν τόσο καλά τα λόγια για το συγκεκριμένο horror. Δεν όμως...

PS: Είναι κρίμα αλλά θα ξαναναφερω οτι η παιδεία μας είναι σε μια γωνιά και κλαίει. Όποιος δεν έχει όρεξη να βγάλει το σκασμό στο σινεμά δεν χρειάζεται να πηγαίνει και να χαλάει την εμπειρία του άλλου.

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Hereditary. Θα μπορούσε και καλύτερα. Ήταν τόσο καλά τα λόγια για το συγκεκριμένο horror. Δεν όμως...

PS: Είναι κρίμα αλλά θα ξαναναφερω οτι η παιδεία μας είναι σε μια γωνιά και κλαίει. Όποιος δεν έχει όρεξη να βγάλει το σκασμό στο σινεμά δεν χρειάζεται να πηγαίνει και να χαλάει την εμπειρία του άλλου.

τι δε σε αρεσε ακριβως στο εργο;

οσο για το αλλο που λες τι περιμενεις .σε τετιες ταινιες τετια ατομα με μυαλο 10 χρονων θα βλεπεις.ενας λογος που συχαθηκα το σινεμα.Απλα πας για να δεις το εργο εστω και μαπα αν ειναι

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Batman Begins (2005) 7/10

The Dark Knight (2008) 7/10

The Dark Knight Rises (2012) 6/10

Βλέπονται ευχάριστα. Κάπου χάθηκα στην υπόθεση του τρίτου μέρους και έχασα το ενδιαφέρον. Ο Χιθ Λέτζερ αν δεν είχε πεθάνει κάποιος άλλος θα έπαιρνε το Όσκαρ- βέβαια δεν είχε ιδιαίτερο ανταγωνισμό εκείνη η χρονιά. Προσωπικά προτιμώ τις δύο ταινίες που έκανε ο Τιμ Μπάρτον με τον Μάικλ Κίτον.

Καταπληκτικη τριλογια μ ενα απ τα καλυτερα soundtrack κατα τη γνωμη μου που την απογειωνει ακομη πιο πολυ!!Αν δεν απατωμαι hans zimmer η μουσικη.

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι δε σε αρεσε ακριβως στο εργο;

οσο για το αλλο που λες τι περιμενεις .σε τετιες ταινιες τετια ατομα με μυαλο 10 χρονων θα βλεπεις.ενας λογος που συχαθηκα το σινεμα.Απλα πας για να δεις το εργο εστω και μαπα αν ειναι

Ίσως έφταιγε ότι πήγα να τσακωθω 3 φορές για αυτό και δεν μπήκα στο κλίμα της ταινίας.

Μου φάνηκε λίγο αργή. Ενταξει ήταν και πολύ μεγάλη ούτως ή άλλως. Ωραίες οι ερμηνείες αλλά το τέλος με χάλασε αρκετά. Δεν είχε δυνατά jump scares (μου αρέσουν αρκετά και θέλω να υπάρχουν στα horrors) και από ατμόσφαιρα δεν μου έδωσε κάτι που να δικαιολογεί τα τοσο καλά λόγια που γράφτηκαν για αυτή.

Και εγώ με βλέπω να το κόβω το σινεμά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The Wave

Ταινια με πολυ αγωνια κλιμακωνεται σιγα σιγα και ας ξερεις το αναποφεκτο. Οι ηθοποιοι πολυ καλοι στο ρολο τους οπως και η μουσικη και φωτογραφια. 7.5/10

Independence Day: Resurgence

http://www.finalreel.co.uk/wp-content/uploads/2016/05/Independence-Day-Resurgence-Poster-New-York.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1628841/?ref_=nv_sr_3

Σιγουρα καλυτερη απο την ******τσα το Pacific Rim 2. Αρκετα easter eggs απο την πρωτη ταινια που δεν προσπαθει να φυγει καθολου απο το κλιμα. Τρομερα εφε πραγματικα αρκετα αστεια σημεια που δεν μπα να καιγεται ο κοσμος το αστειο θα το πεταξουν. Αμερικανια απο τις λιγες. 3/10 για το σεναριο και 9/10 για αυτο που ειναι. Δηλαδη μια Αμερικανια με εφε και χιουμορ.

Ίσως έφταιγε ότι πήγα να τσακωθω 3 φορές για αυτό και δεν μπήκα στο κλίμα της ταινίας.

Μου φάνηκε λίγο αργή. Ενταξει ήταν και πολύ μεγάλη ούτως ή άλλως. Ωραίες οι ερμηνείες αλλά το τέλος με χάλασε αρκετά. Δεν είχε δυνατά jump scares (μου αρέσουν αρκετά και θέλω να υπάρχουν στα horrors) και από ατμόσφαιρα δεν μου έδωσε κάτι που να δικαιολογεί τα τοσο καλά λόγια που γράφτηκαν για αυτή.

Και εγώ με βλέπω να το κόβω το σινεμά.

Μήπως να αλλάξεις πρώτα αίθουσα και όχι το σινεμά καθεαυτό; Το γράφω και από συμπάθεια στον "κλάδο". Αν κρίνω καλά και από αυτά που γράφεις είμαστε ίδια "γενιά", οπότε μεγαλώσαμε με σινεμά. Αν πάψουμε να πηγαίνουμε θα χαθεί κι αυτό!

Notes on a Scandal (2006) 8/10

Εξαιρετικό κοινωνικό δράμα με πολύ καλές ερμηνείες. Ένα σχετικά δύσκολο θέμα πολύ καλά δοσμένο. Καλή και η μουσική του Φίλιπ Γκλας.

Μήπως να αλλάξεις πρώτα αίθουσα και όχι το σινεμά καθεαυτό; Το γράφω και από συμπάθεια στον "κλάδο". Αν κρίνω καλά και από αυτά που γράφεις είμαστε ίδια "γενιά", οπότε μεγαλώσαμε με σινεμά. Αν πάψουμε να πηγαίνουμε θα χαθεί κι αυτό!
30αρης είμαι και έχω πάει σε άπειρες ταινίες. Πρεμιέρες, βδομάδες μετά, νωρίς, αργά, σε πολλά σινεμά. Σε συνοικιακά, σε μεγάλα σινεμά. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο, τι και αν κάνω το φαινόμενο είναι απελπιστικό. Το κακό έχει παραγίνει. Είμαι ο μόνος; μήπως είμαι...γεροπαραξενος; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

30αρης είμαι και έχω πάει σε άπειρες ταινίες. Πρεμιέρες, βδομάδες μετά, νωρίς, αργά, σε πολλά σινεμά. Σε συνοικιακά, σε μεγάλα σινεμά. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο, τι και αν κάνω το φαινόμενο είναι απελπιστικό. Το κακό έχει παραγίνει. Είμαι ο μόνος; μήπως είμαι...γεροπαραξενος; :p

23 χρονών εγώ και το έχω παρατηρήσει επίσης. Το καλό εδώ στη Σαλονίκη είναι ότι έχουμε κανά δυο σινεμά όπου ειδικά καθημερινές είμαστε πάντα κάτω από 30 άτομα και έχουμε την ιδανική ησυχία

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Repulsion

Μιας και ετοιμάζομαι για βραδιές θρίλερ, ήθελα να ξαναθυμηθώ κάποιες ταινίες-σταθμούς. Όσοι δεν την έχετε δει, σας την συστήνω ανεπιφύλακτα. :)

Repulsion

Μιας και ετοιμάζομαι για βραδιές θρίλερ, ήθελα να ξαναθυμηθώ κάποιες ταινίες-σταθμούς. Όσοι δεν την έχετε δει, σας την συστήνω ανεπιφύλακτα. :)

Μιας και ετοιμάζεσαι για βραδιές θρίλερ και αναφέρεσαι σε ταινία του Polanski, είναι ανεπίτρεπτο να μην αναφερθείς στο καλύτερο θρίλερ όλων των εποχών (άντε...μαζί με τον Εξορκιστή), δηλαδή στο Μωρό της Ρόζμαρυ :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Να σου πω τη αλήθεια, αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2 έργα θα διάλεγα την "Αποστροφή". Για πολλούς και διαφόρους λόγους οι οποίοι δεν είναι του παρόντος, θα κουράσω και ίσως να σποιλεριάσω άσχημα. :)

Πάντως μετά το Μουντιάλ ότι είναι να δω κι ελπίζω το Hereditary να υπάρχει στον θείο γιατί κινηματογράφο έχω πάψει προ πολλού να πηγαίνω, για τους λόγους που ανανφέρει ο konstantinospl.

Blade Runner Director's Cut (1982) 7/10

Καλη ταινια επιστημονικης φαντασιας. Δεν καταλαβα πολλα οταν ειδα τη ταινια και χρειαστηκε να διαβασω την υποθεση στο wiki για να τη καταλαβω. Ηταν αποτυχια οταν πρωτοπροβληθηκε, αργοτερα δοξαστηκε απο κοινο και κριτικους. Θα δω και τη καινουργια Blade Runner 2049 σημερα και θα σας πω εντυπωσεις.

Blade Runner Director's Cut (1982) 7/10

Καλη ταινια επιστημονικης φαντασιας. Δεν καταλαβα πολλα οταν ειδα τη ταινια και χρειαστηκε να διαβασω την υποθεση στο wiki για να τη καταλαβω. Ηταν αποτυχια οταν πρωτοπροβληθηκε, αργοτερα δοξαστηκε απο κοινο και κριτικους. Θα δω και τη καινουργια Blade Runner 2049 σημερα και θα σας πω εντυπωσεις.

Τι ήταν η ταινία που θεωρείται ακόμα και τώρα από τις πιο κλασικές sci-fi ταινίες;

Αποτυχία;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι ήταν η ταινία που θεωρείται ακόμα και τώρα από τις πιο κλασικές sci-fi ταινίες;

Αποτυχία;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Δεν είπε αυτό.

Όταν κυκλοφόρησε δεν πήγε καθόλου καλά.

Αργότερα δοξάστηκε.

Να σου πω τη αλήθεια, αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2 έργα θα διάλεγα την "Αποστροφή". Για πολλούς και διαφόρους λόγους οι οποίοι δεν είναι του παρόντος, θα κουράσω και ίσως να σποιλεριάσω άσχημα. :)

:shock:

Ιερόσυλε!

:lol::lol:

Blade Runner 2049 (2017) 6/10

Πιστευω ηταν χειροτερο απο το πρωτο. Δε με ενθουσιασε και μου φανηκε λιγο προβλεψιμο. Απο τον σηνοθετη Denis Villeneuve προτιμω το Prisoners.

Αν ειναι δυνατο εν ετει 2018 η novacinema να εκπεμπει ταινιες σε εκδοχη fullscreen! Με αυτο το τροπο χανεται περιπου η μιση εικονα! Αναρωτιεμαι αν τα ιδια χαλια ειναι και στον ΟΤΕ tv.

Jumanji: Welcome to the Jungle

http://legionofleia.com/wp-content/uploads/Jumanji-Welcome-To-The-Jungle-Movie-Trailer-2017.jpg

Να πω την αληθεια απο προχθες που το ειδα ακομα δεν ξερω αν μου αρεσε η οχι. Σιγουρα μου κακοφανηκε πολυ στην αρχη που ουδεμια σχεση ειχε με το παλιο. Το πρωτο 15λεπτο ηταν τερμα βαρετο. Μετα μολις πανε στην ζουγκλα αρχιζει να εχει καποιο ενδιαφερον. Ειχε τις στιγμες του αστειες και συγκινητικες αλλα πιστευω οτι δευτερη φορα δεν βλεπετε. Ενω το πρωτο το βλεπω ανετα ξανα και ξανα 22 χρονια τωρα. Αν δεν επαιζαν αυτοι που επαιζαν απλα θα το προσπερνουσαμε αλλα οι 4 κεντρικοι ηθοποιοι επαιζαν εξαιρετικα καλα ακομα και το αγγουρι ο Dwayne. Θα της βαλω ενα 6 στα 10 ισως για αξιζει για 7 λιαν επιεικως αλλα το 6 ταιριαζει καλυτερα γιατι μιλαμε για Jumani και σιγουρα περιμεναμε περισσοτερα πραγματα. Για τους σημερινους teenager ειναι λουκουμι. Για τους teenager του 2000 οχι.

Για τους σημερινους teenager ειναι λουκουμι. Για τους teenager του 2000 οχι.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δει κανείς "συνέχεια" της αρχικής ταινίας ακριβώς για αυτούς τους δύο λόγους. Για εμάς που ήμασταν teenager το 2000, είναι ντροπή και μόνο που έχει το ίδιο όνομα. Για τους σημερινούς, δεν έχει καμία ουσία, δεν την περίμεναν ούτε τους λέει κάτι το όνομα Jumanji.

Εμένα το Jumanji ήταν από τις αγαπημένες μου ταινίες.

Ήταν όμως μία αυτοτελής ταινία που έκλεινε μια χαρά την υπόθεσή της γιατί γυρίστηκε μια εποχή που το Hollywood δεν έβγαζε μία ταινία έχοντας ήδη προγραμματίσει 42 sequels. Και δεν υπήρχε κυριολεκτικά ούτε ένας λόγος να γυριστεί κανένα sequel δυόμιση δεκαετίες μετά.

Και αυτή η συνέχεια, με Jack Black, Kevin Hart και The Rock κάτι μου λέει ότι είναι απλά η χαρά του κάφρου.

Μια χαρά συμπαθείς ηθοποιοί είναι όλοι τους (καλά ο Rock, περισσότερο "διασκεδαστής" ειναι, μεγάλη κουβέντα να τον πεις ηθοποιο...) αλλά τι να συγκρίνουμε τώρα;

Το ταλέντο όλων τους μαζί δεν είναι ούτε το μισό του Robin Williams.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δει κανείς "συνέχεια" της αρχικής ταινίας ακριβώς για αυτούς τους δύο λόγους. Για εμάς που ήμασταν teenager το 2000, είναι ντροπή και μόνο που έχει το ίδιο όνομα. Για τους σημερινούς, δεν έχει καμία ουσία, δεν την περίμεναν ούτε τους λέει κάτι το όνομα Jumanji.

Εμένα το Jumanji ήταν από τις αγαπημένες μου ταινίες.

Ήταν όμως μία αυτοτελής ταινία που έκλεινε μια χαρά την υπόθεσή της γιατί γυρίστηκε μια εποχή που το Hollywood δεν έβγαζε μία ταινία έχοντας ήδη προγραμματίσει 42 sequels. Και δεν υπήρχε κυριολεκτικά ούτε ένας λόγος να γυριστεί κανένα sequel δυόμιση δεκαετίες μετά.

Και αυτή η συνέχεια, με Jack Black, Kevin Hart και The Rock κάτι μου λέει ότι είναι απλά η χαρά του κάφρου.

Μια χαρά συμπαθείς ηθοποιοί είναι όλοι τους (καλά ο Rock, περισσότερο "διασκεδαστής" ειναι, μεγάλη κουβέντα να τον πεις ηθοποιο...) αλλά τι να συγκρίνουμε τώρα;

Το ταλέντο όλων τους μαζί δεν είναι ούτε το μισό του Robin Williams.

Πάνω κάτω τα ίδια λέμε. Για μας αν έβγαινε ένα Jumanji όπως το πρώτο στο ίδιο μήκος και πιο σοβαρούς ηθοποιούς δε θα μας χαλούσε νομίζω. Για τους νέους teen το Jumanji 2 ίσως είναι κάτι που θα βλέπουν ξανά και ξανά μέχρι να βγει το 3 σε 20 χρόνια. Για μας όπως έγραψα και έγραψες σίγουρα είναι μια μέτρια ταινία με τις στιγμές της που απλα λέγετε Jumanji. Βλέπετε ευχάριστα όμως ο Rock διασκεδαστης είναι άθλιος ηθοποιός προφανώς.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The Last King of Scotland (2006) 7/10

Πολυ καλος ο Γουιτακερ στο πρωτο ρολο και ενδιαφερουσα η αληθινη ιστορια σχετικα με το δικτατορα της Ουγκαντα.

No se aceptan devoluciones (2013) 7/10

Καλοπαιγμενη, ενδιαφερουσα. Ο ελληνικος τιτλος ειναι "Πουθενά χωρίς την κόρη μου".

Little Miss Sunshine (2006) 8/10

Ευχάριστη κοινωνική κομεντί. Όλοι άψογοι στους ρόλους τους αν και δε ξέρω αν άξιζε το οσκαρ β ρόλου ο Αλαν Αρκιν. Δικαίως πήρε το οσκαρ σεναρίου.

Είδα το Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων

5/10...Ενώ είχε καλό σενάριο δεν απέδοσε όσα περίμενα...πολύ βαρετό.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Little Miss Sunshine (2006) 8/10

Ευχάριστη κοινωνική κομεντί. Όλοι άψογοι στους ρόλους τους αν και δε ξέρω αν άξιζε το οσκαρ β ρόλου ο Αλαν Αρκιν. Δικαίως πήρε το οσκαρ σεναρίου.

Βρε φίλε που την θυμήθηκες!!! Είναι καυστικότατη η ταινία και "φωτογραφίζει" τους γονείς στην Αμερική που κάνουν τα παιδιά τους μανεκέν. Στο τέλος η κορύφωση είναι εκπληκτική που ουσιαστικά γελοιοποιεί το θεσμό.