nfeel Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ψιλό αρρωστημένα horror τα movies του Rob Zombie. Μικρότερος τα έβλεπα άνετα. Έχει πολύ σπλατεριά.. Η μπορεί να έγινα πιο ευαίσθητος μεγαλώνοντας :o Για τις βαθμολογίες συμφωνώ. Για horror συγκεκριμένα, δύσκολο έως απίθανο να πάρει 9/10 μια ταινία. Είναι το είδος τέτοιο που δεν επιτρέπει πολλά από αυτά που συνήθως ξεδιπλώνονται σε μια ταινία, ώστε να πάρει άριστα. Υ. Γ. Μια άλλη ταινία του Rob Zombie που είδα πριν λίγο καιρό είναι το 31. http://m.imdb.com/title/tt3835080/?ref_=m_nmfmd_wr_1 Σε όποιον αρέσει το είδος κ είναι συνηθισμένος σε "house of 1000 corpses", θα αρέσει. Άρρωστη ταινία. Όπως οι περισσότερες του Rob :cool: Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Συμφωνώ για το You are next. Ένα καλό θρίλερ αλλά της σειράς (για μένα) από τα δεκάδες ίδιου τύπου. Υπάρχουν καλύτερα και πιο ατμοσφαιρικά. Ένα που μου έρχεται στο μυαλό γρήγορα-γρήγορα είναι το Hush. Το Pet μου άφησε καλές εντυπώσεις. Με ωραίο twist. Το The Girl with All the Gifts πολύ ωραίο και διαφορετικό. Και ένα που προτείνω σε όσους αρέσουν αυτού του είδους, είναι το Somnia (Before I Wake)! Πολύ καλό. Edited May 8, 2017 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Goodnight mommy (Αυστρια) Ενα αρκετα δυνατο ψυχολογικο θριλερ στο υφος του "Funny Games" του Haneke. Δυο παιδακια ζουν σ'ενα αγροκτημα με τη μανα τους η οποια εχει καλυμενο με γαζες το προσωπο της υστερα απο ενα ατυχημα.Σιγα σιγα ομως αρχιζουν να ανακαλυπτουν οτι πισω απο τους επιδεσμους κρυβεται καποιος ξενος,,, Edited May 8, 2017 by gyfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Πιο από τα δύο Funny Games είναι καλύτερο; Του 1997 ή του 2007; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Πιο από τα δύο Funny Games είναι καλύτερο; Του 1997 ή του 2007; Του 1997 το αυθεντικό. Αν και του 2007 είναι αντάξιο του πρώτου με τη Naomi Watts Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Του 1997 το αυθεντικό. Αν και του 2007 είναι αντάξιο του πρώτου με τη Naomi Watts Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Και τα δύο μου άρεσαν. Ίσως το πρώτο/αυθεντικό λίγο περισσότερο... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πιο από τα δύο Funny Games είναι καλύτερο; Του 1997 ή του 2007; Κι εγώ απ' όσο θυμάμαι σχεδόν ισάξια με υπεροχή της πρώτης ταινίας περισσότερο λόγω της ηθοποιίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Exam( 2009) Πανεξυπνο θριλερ γυρισμενο σ'ενα δωματιο. 8 υποψηφιοι κλεινονται σ'ενα exam room για ν'απαντησουν σε μια και μονο ερωτηση μεσα σε 80 λεπτα. Αφου παιρνουν τις κολες τους βλεπουν οτι δεν υπαρχει καμια ερωτηση... Edited May 9, 2017 by gyfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Exam( 2009) Πανεξυπνο θριλερ γυρισμενο σ'ενα δωματιο. 8 υποψηφιοι κλεινονται σ'ενα exam room για ν'απαντησουν σε μια και μονο ερωτηση μεσα σε 80 λεπτα. Αφου παιρνουν τις κολες τους βλεπουν οτι δεν υπαρχει καμια ερωτηση... Πολυ καλη. Την ειχα δει στο παρελθον και μαλλον θα την ξανα τιμησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Coherence (2013) Απιστευτη ταινια...αλλα δεν καταλαβα τη τυφλα μου. Καποιοι φιλοι μαζευονται για δειπνο σε ενα σπιτι, τη βραδια που ενας κομητης θα περασει πολυ κοντα απο τη γη. Και αρχιζουν να συμβαινουν διαφορα παραξενα... Δυσκολονοητη ταινια, σιγουρα χρειαζεται και δευτερη θεαση ...και διαβασμα αναλυσεων/εξηγησεων απο κριτικους. Edited May 11, 2017 by gyfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ισπανικη? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Coherence (2013) Απιστευτη ταινια...αλλα δεν καταλαβα τη τυφλα μου. Καποιοι φιλοι μαζευονται για δειπνο σε ενα σπιτι, τη βραδια που ενας κομητης θα περασει πολυ κοντα απο τη γη. Και αρχιζουν να συμβαινουν διαφορα παραξενα... Δυσκολονοητη ταινια, σιγουρα χρειαζεται και δευτερη θεαση ...και διαβασμα αναλυσεων/εξηγησεων απο κριτικους. Δεν με είχε ενθουσιάσει. Καλό το στόρυ, κάπου "χιλιοπαιγμένο" όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ισπανικη? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! οχι αμερικανικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Blue Ruin (2013) θα μπορουσε να ειναι και ταινια των Κοεν. Δειτε την οπωσδηποτε...θα σας καθηλωσει 8.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Είδα το Get Out. Αρκετά καλή θα την χαρακτήριζα. Οχι βέβαια για 8 που χει στο IMDB αλλά βλέπεται ευχάριστα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Είδα το Get Out. Αρκετά καλή θα την χαρακτήριζα. Οχι βέβαια για 8 που χει στο IMDB αλλά βλέπεται ευχάριστα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ'αρεσε δηλαδη το get out? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σ'αρεσε δηλαδη το get out? Έχουμε πόσα μέλη σε προηγούμενες σελίδες που λένε το ίδιο πράγμα. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Goodnight mommy (Αυστρια) Ενα αρκετα δυνατο ψυχολογικο θριλερ στο υφος του "Funny Games" του Haneke. Δυο παιδακια ζουν σ'ενα αγροκτημα με τη μανα τους η οποια εχει καλυμενο με γαζες το προσωπο της υστερα απο ενα ατυχημα.Σιγα σιγα ομως αρχιζουν να ανακαλυπτουν οτι πισω απο τους επιδεσμους κρυβεται καποιος ξενος,,, Μεγάλη χαζομάρα. Αργή ταινία και χωρίς να δίνει εξηγήσεις στο φινάλε. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σ'αρεσε δηλαδη το get out? Εντάξει δεν θα της έδινα όσκαρ αλλά είχε καλές ερμηνείες και δεν έπιασα τον εαυτό μου να βαριέται σε κάποιο σημείο. Μεγάλη χαζομάρα. Αργή ταινία και χωρίς να δίνει εξηγήσεις στο φινάλε. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα συμφωνήσω. Περίμενα περισσότερα γιατί σαν ιδέα είχε να δώσει πράγματα αλλά τελικά δεν μάθαμε ποτέ, τίποτα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Είδα το Exam που προτάθηκε λίγο πιο πάνω.. Περίμενα περισσότερα. Οι διάλογοι δεν ήταν τόσο διαδραστικοί, σε κάποιες περιπτώσεις έμοιαζε σαν σχολική παράσταση. Συμμετέχουν δύο σε σκηνή πχ, οι υπόλοιποι περιμένουν τη σειρά τους χωρίς να συμμετέχουν. Τελειώνουν οι 2 πρώτοι, ξεκινάνε οι υπόλοιποι.. Είδα επίσης και το train to busan. Αρκετά καλή. Δε θα επεκταθώ, την κουβεντιάσατε κ αυτή πριν κάτι σελίδες κ καλύφθηκα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Είδα το Exam που προτάθηκε λίγο πιο πάνω.. Περίμενα περισσότερα. Οι διάλογοι δεν ήταν τόσο διαδραστικοί, σε κάποιες περιπτώσεις έμοιαζε σαν σχολική παράσταση. Συμμετέχουν δύο σε σκηνή πχ, οι υπόλοιποι περιμένουν τη σειρά τους χωρίς να συμμετέχουν. Τελειώνουν οι 2 πρώτοι, ξεκινάνε οι υπόλοιποι.. ακριβως ιδια αποψη εχω, ενω ειναι καλη/πρωτοτυπη η ιδεα και το στησιμο, η εξελιξη δεν εδωσε οσα μπορουσε να δωσει, περιμενα περισσοτερα... κατι παει να κανει/πει, αλλα δεν... τσαμπα το ξενυχτι... και το 6,9 που παιρνει στο imdb και πολυ του ειναι, για μαξ 6αρι θα ελεγα... δεν θα την συνεστηνα προσωπικα, οπως και δεν την συστησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αν σας άρεσε το exam το οποίο είναι μέτριο, για οποίους δεν έχουν δει τον κύβο τους προτείνω να το κάνουν αμεσα http://m.imdb.com/title/tt0123755/ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αν σας άρεσε το exam το οποίο είναι μέτριο, για οποίους δεν έχουν δει τον κύβο τους προτείνω να το κάνουν αμεσα http://m.imdb.com/title/tt0123755/ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο συγκεκριμενος κυβος ειναι αρκετα ενδιαφερον ταινεια. Τα αλλα που βγηκανε μετα δεν λενε και τοσο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ο συγκεκριμενος κυβος ειναι αρκετα ενδιαφερον ταινεια. Τα αλλα που βγηκανε μετα δεν λενε και τοσο πολυ. Ιδια αποψη εχω και γω. Το πρωτο ηταν αρκετα καλο. Το επομενο που χα δει με απογοητευσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ακριβως ιδια αποψη εχω, ενω ειναι καλη/πρωτοτυπη η ιδεα και το στησιμο, η εξελιξη δεν εδωσε οσα μπορουσε να δωσει, περιμενα περισσοτερα... κατι παει να κανει/πει, αλλα δεν... τσαμπα το ξενυχτι... και το 6,9 που παιρνει στο imdb και πολυ του ειναι, για μαξ 6αρι θα ελεγα... δεν θα την συνεστηνα προσωπικα, οπως και δεν την συστησα.. ειμαι σιγουρος οτι δεν το καταλαβες το εργο Ποια ηταν η ερωτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts