Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Poltergeist 2015

αν και η ταινια δεν ηταν ανταξια της αρχικης ταινιας,, αυτο δε σημαινει πως δε βλεποταν.το εργο ηταν σχετικα καλο με ενα ωραιο καστ μεταξυ αλλων τον jared harris απ τα sherlock holms και fridge. ενω ειχε καλες creepy σκηνες, και τα εφε ηταν πολυ ωραια, και το εργο δε κουρασε.

το μονο μειον ηταν οτι δεν εβλεπες αλλο ενα ριμεικ των 80ς αλλα αλλο ενα canjouring η insidious με τη διαφορα πως εκεινα ηταν λιγο πιο σκερι.

το κοριτσακι ηταν γλυκο ,αλλα δε μπορουσε να φτασει την ερμηνεια της χεδερ ρουρκ που ειρωνικα εχασε τη ζωη της οταν επαιζε στο poltergeist 2 .Ακομα και η κλασσικη σκηνη με τη τηλεοραση δουλεψε πιο ωραια στο αρχικο.Με τα εφε της εποχης εκεινης το poltergesit καταφερε να γινει ενα πολυ καλο χορορ στορι ,σε συγκριση με αυτο που απλα ηταν αλλο ενα haunted house movie .

για σινεμα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει,αλλα και να το δεις στο σινεμα για φαν των ghost films ειναι οτι πρεπει

Edited by manolissinger
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2014/11/87316.jpg

Απο τις καλες του 2015 με αφθονη ποιοτικη δραση καλουτσικο σεναριο και ωραιους χαρακτηρες.Ειχε καποια κλασικα κλισε αλλα who cares?Fun is fun.Αν δεν σας αρεσει η υποθεση τουλαχιστον δειτε την for that *** στο poster. 8/10

Edited by VeCo

Απο τις καλες του 2015 με αφθονη ποιοτικη δραση καλουτσικο σεναριο και ωραιους χαρακτηρες.Ειχε καποια κλασικα κλισε αλλα who cares?Fun is fun.Αν δεν σας αρεσει η υποθεση τουλαχιστον δειτε την for that *** στο poster. 8/10

Έχει συζητηθεί τουλάχιστον άλλες 5,6 φορές η συγκεκριμένη

Edited by VeCo

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Robocop(2014) 6/10

Οχι οτι ειναι κακο απλα κατι για να περασει η ωρα, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Το βλεπεις χωρις να σε κουρασει αλλα μεχρι εκει

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Είδα το the SpongeBob movie: Sponge out of water

Καλό ήταν είχε πλάκα και τέλεια χρώματα. Θα ήθελα λίγο πιο καφρικο χιούμορ όπως μερικά αστεία από το καρτούν, αλλά εντάξει απευθύνεται σε παιδιά.

Προτείνεται σε όσους αρέσει ο μπομπ

TOMMOROWLAND

δεν ηξερα οτι ηταν της ντισνευ απλα η ταινια εμιαζε πολυ με παραγωγη του σπιλμπερνγκ αφου τα εφε επαιξαν τεραστιο ρολο στο εργο <λογικο> και το θεαμα ηταν απλα οπτικα ομορφο.Επισης η μπριτ ρομπερτς που μου θυμιζει λιγο την αδικοχαμενη μπριτανι μερφι αποδυκνεει οτι οπιο ρολο και να παιξει της παει γαντι.

το εργο ειχε ενδιαφερον, μονο που απευθυνοταν και σε μικροτερες ηλικιες και καπια σημεια κουραζαν για καπιον που χει δει απειρες τετιου ειδους εργα.

Μαλιστα η <πολη> μου θυμισε λιγο back to the future 2 με μια δοση guardians of galaxy .Σιγουρα ξοδευτικαν τρομερα ποσα για το εργακι που ομως ειναι μια καλη scifi ταινια και δεν γινεται κοιραστικο και βλακωδως βλεπε avengers .Ειναι μια ταινια που πιστευω θα χει και συνεχεια αν και θα μπορουσε να γινοταν και σειρα στη τβ αφου το στορυ εχει προοπτικες να εξελιχθει.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

TOMMOROWLAND

δεν ηξερα οτι ηταν της ντισνευ απλα η ταινια εμιαζε πολυ με παραγωγη του σπιλμπερνγκ αφου τα εφε επαιξαν τεραστιο ρολο στο εργο <λογικο> και το θεαμα ηταν απλα οπτικα ομορφο.Επισης η μπριτ ρομπερτς που μου θυμιζει λιγο την αδικοχαμενη μπριτανι μερφι αποδυκνεει οτι οπιο ρολο και να παιξει της παει γαντι.

το εργο ειχε ενδιαφερον, μονο που απευθυνοταν και σε μικροτερες ηλικιες και καπια σημεια κουραζαν για καπιον που χει δει απειρες τετιου ειδους εργα.

Μαλιστα η <πολη> μου θυμισε λιγο back to the future 2 με μια δοση guardians of galaxy .Σιγουρα ξοδευτικαν τρομερα ποσα για το εργακι που ομως ειναι μια καλη scifi ταινια και δεν γινεται κοιραστικο και βλακωδως βλεπε avengers .Ειναι μια ταινια που πιστευω θα χει και συνεχεια αν και θα μπορουσε να γινοταν και σειρα στη τβ αφου το στορυ εχει προοπτικες να εξελιχθει.

Βλακώδες το Avengers;

Ατυχής, τουλάχιστον, ο χαρακτηρισμός για μια από τις πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι την τίμησαν εκατομμύρια κόσμος.

Δηλαδή θεωρείς βλάκες όσους πήγαμε και την είδαμε

Amazon Fire stick 4k max

γουστα ειναι αυτα ρε

Σαφώς και είναι γούστα.

Αλλά δεν λέμε βλακεία τα έργα που δεν μας αρέσουν.

Λίγο σεβασμό για τους γύρω μας που έχουν διαφορετική άποψη.

Amazon Fire stick 4k max

Σαφώς και είναι γούστα.

Δηλαδή άμα δοκιμάσω πατσά και μ' αναγουλιάσει, δεν πρέπει να το πω για να μην προσβάλλω τις γενιές ολόκληρες που μεγάλωσαν με πατσά;

Πάμε καλά ωρέ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαφώς και είναι γούστα.

Σαφώς και τα λέμε. Αν τα θεωρούμε βλακείες, πώς θα τα πούμε; (δε μιλάω για τους Avengers, γενικότερα μιλάω).

Τα γούστα είναι γούστα και το ότι μπορεί εσύ να θεωρείς κάτι βλακεία και να το λες (γιατί είναι η γνώμη σου και έχεις δικαίωμα να την έχεις και να τη λες) δε σημαίνει πως μου μειώνει εμένα το πόσο μου άρεσε ούτε ότι όποιος βλέπει μια βλακεία είναι ντε και καλά βλάκας. Απλά έχει διαφορετικά γούστα ή/και "ψάχνει" διαφορετικά πράγματα από τις ταινίες που βλέπει.

Όσο για την εμπορικότητα και το Furious 7 έβγαλε λεφτά με ουρά. Δε σημαίνει πως ξαφνικά έγινε αξιόλογη/ποιοτική ταινία.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Σιγά μη προσέχουμε και πως μιλάμε για ταινίες σε σεις...εδώ με τα δόντια κρατιομαστε για να μη χαρακτηρίσουμε μερικούς μερικούς εδώ μέσα...αμα πάω σινεμά και τελειώσει μια ταινία που δεν μου άρεσε θα τη πω "μλκια", τι άλλο να πω δηλαδή;

Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα παιδιά. Ο καθένας μπορεί να κρίνει όπως θέλει αυτά που βλέπει. Αρκετά μας κάνουν οπαδούς τα κόμματα, οι ομάδες, οι εταιρείες, δεν θα γίνουμε οπαδοί και για τις ταινίες τώρα... :down:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Είδα το Ex Machina. Πολύ καλό!!

Δε μου άρεσε ιδιαίτερα.. Δε ξέρω, κάτι με χάλασε

Poltergeist 2015

Τα χρήματα που έκλαψα περισσότερο σε κινηματογράφο :( Κάκιστη, καμία σχέση με την original, αλλά και χωρίς εκείνη κάκιστη θα ήταν

Από ηθοποιία, μόνο ο πατέρας κάτι έλεγε, οι άλλοι υπό του μηδενός

Είδα το the SpongeBob movie: Sponge out of water

Καλό ήταν είχε πλάκα και τέλεια χρώματα. Θα ήθελα λίγο πιο καφρικο χιούμορ όπως μερικά αστεία από το καρτούν, αλλά εντάξει απευθύνεται σε παιδιά.

Προτείνεται σε όσους αρέσει ο μπομπ

Την περίμενα χειρότερη, είχε κάποιες καλές σκηνές και ατάκες, αλλά στο τέλος μου άφησε πικρή γεύση... 4/10 για μένα λόγω νοσταλγίας και λίγων σκηνών

Βλακώδες το Avengers;

Ατυχής, τουλάχιστον, ο χαρακτηρισμός για μια από τις πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι την τίμησαν εκατομμύρια κόσμος.

Δηλαδή θεωρείς βλάκες όσους πήγαμε και την είδαμε

Άλλο βλακώδης ταινία, άλλο βλάκες θεατές

Και το ηλίθιος και πανηλιθιος εντελώς ηλίθια ταινία είναι αλλά την λατρεψα

Και το twilight έβγαλε εκατομμύρια, μια αηδία ήταν όμως

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Και το ηλίθιος και πανηλιθιος εντελώς ηλίθια ταινία είναι αλλά την λατρεψα

Εγώ το έπαθα αυτό με το Freddy vs Jason :p

Και το twilight έβγαλε εκατομμύρια, μια αηδία ήταν όμως

Εδώ μπορεί να έχουμε και μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα ότι όποιος βλέπει βλακείες δεν είναι και απαραιτήτως βλάκας. :rolleyes:

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ξεκίνησα το ex machina αλλά το έκλεισα μετά το μισάωρο. Αν θέλει κάποιος ας βάλει ένα spoiler με το τι έγινε, έτσι για ην ιστορία. Δηλαδή που το πήγαινε η ταινία.

Ξεκίνησα το ex machina αλλά το έκλεισα μετά το μισάωρο. Αν θέλει κάποιος ας βάλει ένα spoiler με το τι έγινε, έτσι για ην ιστορία. Δηλαδή που το πήγαινε η ταινία.

Λάθος έκανες.Δες το όλο.Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει.

Run all night

Σιγουρα απο τις καλυτερες ταινιες δρασης του 2015 χωρις πρωτοτυπο σεναριο αλλα με ωραιους χαρακτηρες αρκετα καλη σκηνοθεσια και ολοι οι ηθοποιοι παιζουν μια χαρα.Περναει η ωρα χωρις να βαριεσε.Απειρως καλυτερο απο τα αθλια taken 2/3 του Liam.7.5/10

Edited by VeCo

Λάθος έκανες.Δες το όλο.Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει.

Λες ε; θα το βάλω τώρα.

Έχεις δίκιο. Ήταν πολύ καλή.

λίγο κρίμα για τον μικρό. Έκανε λάθος για όλα αυτά. Έπρεπε όμως να το καταλάβει και να ενημερώσει το αφεντικό του. Τι πίστευε δηλαδή; αυτό δείχνει πως τελικά έκανε λάθος επιλογή ο Νεηθαν και πόσο αδύναμος χαρακτήρας ήταν

Edited by cb600f

Cell211

Εύκολα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει. Σκληρή χωρίς να χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. 9.5/10

Edited by king2009