argy_4 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Afou den katafera na brw to Just Friends afou itan sinexia noikiasmeno...pira to "She's the man" ...Mou fanike polu kalo...kali ploki...kai se kapoies faseis eixe arketo gelio... Kali tainia gia na peraseis tin wra sou...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 paidia mallon tin alli vdomada vgainei to MI 3 sta video clubs (epitelous). anupomono na to do meta to cinema kai eidika meta tin apogoiteusi to miami vice. einai mia polu kali peripeteia kai osoi vlepoun tetoies tainies ti sustino anepifilakta. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Χθες είδα το John Taker must die. Βλέπεται η ταινία, λίγο το τέλος με ξενέρωσε, περίμενα κάτι διαφορετικό. Με καλή παρέα βλέπεται πάντως... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ταινία με Paris; Δεν ξέρω, λίγο απίθανο να είναι καλή ταινία... Πάντως αν την δεις πες μας εντυπώσεις να ξέρουμε...θα την δω αποψε πριν βγω και 8α αναφερω!! για το Employee of the Month εχουμε καμια πληροφορια?(επιασα ολα τα μοντελα-τραγουδιστριες-πλουσιες που αποφασισαν να γινουνε η8οποιοι!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Na rwtisw kati allo....to "A Scanner Darkly" prin 2 ebdomades eixe bgei sto cinema...kai twra den to paizei kanenan....wtf?? toso grigora to balane?? :wacko: Anyway...to exei dei kaneis?? aksizei??? pantws ta grafika tou fenontai mamata! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 τελικα δεν απογοητευτηκα μια χαρα ταινιουλα το φαστ εντ φιουριους! :) αυριο λεω να δω to "bottom's up" με την paris hilton.. ..τι λετε?χασιμο χρονου?:O :Xελεεινη,ανουσια ταινια...σκετο χασιμο χρονου:down: :down: :down: :down: :protest: :protest: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Γιατί δεν μου κάνει καμία (μα καμία όμως) εντύπωση; :lol: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 δε νομιζω να εχω δει χειροτερη τανια!!! πως την πατησα μου λετε????????? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 δε νομιζω να εχω δει χειροτερη τανια!!! πως την πατησα μου λετε????????? Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 δε νομιζω να εχω δει χειροτερη τανια!!! πως την πατησα μου λετε????????? τι πως την πατησες?? paris hilton δεν ηθελες να δεις...:lol: :lol: :lol: :rolleyes: εχει δει κανεις το Donnie Darko??? μου εχουν πει οτι ειναι κορυφαια ταινια, την εχει δει κανενας να μας πει εντυπωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 τι πως την πατησες?? paris hilton δεν ηθελες να δεις...:lol: :lol: :lol: :rolleyes: εχει δει κανεις το Donnie Darko??? μου εχουν πει οτι ειναι κορυφαια ταινια, την εχει δει κανενας να μας πει εντυπωσεις?? Αρκετά καλή. Εξαρτάται τι περιμένεις να δεις βεβαια :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ειδα τα παιδια των ανθρώπων μην παει κανεις ειναι η χειροτερη που εχω δει πραγματικα μην παει κανεις παιδια Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Τόσο χάλια; Έχω ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη και ο Κουαρόν είναι σκηνοθέτης με καλά δείγματα... Για ανάπτυξε μας λίγο την άποψη σου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Πολύ πρόχειρη θα έλεγα, και φτωχό σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα θα μπορούσε να γίνει ταινιάρα βασικά, οποιος την εχει δει καταλαβαίνει τι θέλω να πω Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μόλις γύρισα από το Children of men. Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά πήγα ψιλιασμένος για μια μέτρια ταινία, και πάνω κάτω, έπεσα μέσα. Ο κλάϊβ μου αρέσει σαν ηθοποιός, μου άρεσε και σ'αυτό το φίλμ. Από κει και πέρα σιωπή.. Μια ταινία μουντή, αργή εκτώς ελαχίστων περιπτώσεων. Ένα σενάριο φαινομενικά δυνατό, αλλά με πολλές ελείψεις στις λεπτομέριες. Θα μπορούσε να παρουσιάσει καλύτερα το σκηνικό πιστεύω, θα μπορούσε να έχει περισσότερες εναλλαγές στα συναισθήματα. Πήγα να δώ μια περιπέτεια και έφυγα νομίζοντας ότι είδα ένα κοινωνικό δράμα, ίσως ένα δοκιμαντέρ με θέμα " πως θα είμαστε μετά από 20 χρόνια" και εδώ βρίσκεται η μεγάλη αποτυχία της ταινίας. Απότομο και πρόχειρο τέλος. Εκτός του χασικλή παππού , όλοι οι άλλοι δεν προσέφεραν τίποτα. Καλύτερα να πάτε να δείτε τη χαζοαμερικάνικη ταινία που παίζεται. Τουλάχιστον εκεί ξέρεις ακριβώς τι θα δείς. Σαν τις ταινίες του σιγκάλ ένα πράγμα :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εχει δει κανεις το Donnie Darko??? μου εχουν πει οτι ειναι κορυφαια ταινια, την εχει δει κανενας να μας πει εντυπωσεις?? Πολύ καλή ταινία, κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω όμως πως η συγκεκριμένη ταινία θα έχει πολλούς θαυμαστές και πολλούς που τη μισούν. Έχει κάτι να σου πει και το σενάριο είναι πολύ καλογραμμένο. Μην ξεχνάς όμως πως είναι σχετικά παλιά ταινία, οπότε μην περιμένεις τρελά εφέ (εκεί που χρειάζονται) ή τίποτα τέτοιο. Σου προτείνω να τη δεις κ να μετά να μας πεις κι εσύ την άποψη σου. Plus ότι παίζει και η Drew :love: :love: η οποία είναι πολύ καλή στην ερμηνεία της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ΑΧΜ...νομιζα πως τα ελεγες για την παρις αυτα!:p Lady in the Water (2006) το εχει δει κανεις??μη την ξαναπατησω!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Βαρετό και ανούσιο...Έτσι μου φάνηκε εμένα το Lady in the Water. (Από την άλλη το ίδιο έχω να πω και για την...πολυτραγουδισμένη 6η αίσθηση... οπότε τι να πω...μπορεί και να σ' αρέσει!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Paidia to children of men eine kali tainia alla mono gia dvd.....basika den eixe polles skines draseis kai peripeteias opos tha perimene kaneis logo plokis eno antithetos se polla simeia katanta kourastika melo....pantos moufa den eine! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Το "Children Of Men", δεν είναι περιπέτεια. Μην έχετε αυτή την εντύπωση. Μάλλον προς δράμα κοινωνικού περιεχομένου κλίνει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ειδα το House of wax με την Paris Hilton... Σαν μαστουρωμενο επαιζε...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Na rwtisw kati allo....to "A Scanner Darkly" prin 2 ebdomades eixe bgei sto cinema...kai twra den to paizei kanenan....wtf?? toso grigora to balane?? :wacko: Anyway...to exei dei kaneis?? aksizei??? pantws ta grafika tou fenontai mamata! Δεν το έχω δει ακόμα και κρίμα αν κατέβηκε επειδή δεν είχε επιτυχία αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση καθώς είναι ιδιότυπη ταινία. Πάντως αν σου άρεσαν τα γραφικά της όπως λες, μπορείς να δεις το Waking Life (2001) του ίδιου σκηνοθέτη που είναι ανάλογου στυλ και φοβερό κατά τη γνώμη μου (βέβαια ο σκηνοθέτης είναι από τους αγαπημένους μου οπότε δε θα έλεγα ποτέ κακό λόγο για αυτόν :p ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ειδα το House of wax με την Paris Hilton... Σαν μαστουρωμενο επαιζε...:p Ναι αλλά το House of Wax εμένα μου άρεσε... Είχε αίίίίίίίμα! :devil: Aς την Hilton (αν και στο γυμνό της μια χαρά ήταν!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ποιό γυμνό; Με τα εσώρουχα δεν ήταν σε κάποια φάση; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ποιό γυμνό; Με τα εσώρουχα δεν ήταν σε κάποια φάση; Οπως και να ήταν σε κάποια στιγμή τη δείχνει...μπουκωμένη! Με πιάνετε έτσιiiiiiiiiiiii; Τα παιδια των ανθρώπων την είδα και εγώ. Δεν ήταν καλή. Μαυρη, απότομη, καταθλιπτική και δε προσφέρει πραγματικά τίποτα. Σε dvd μόνο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts