Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα (επιτέλους μετά από 3 εβδομάδες περίπου) είδα τους Πειρατές Καραϊβικής 2!

Γνώμη μου:αρκετά καλή (όχι τόσο όσο η πρώτη) και μου φάνηκε λίγο μεγάλη και υπερβολική κυρίως στις μάχες.Όμως γενικώς μια αξιόλογη συνέχεια.Τίποτα παραπάνω!Αύριο το μεσημέρι θα δω το Superman Returns.

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Άρχισα να βλέπω το thirteen το οποίο όλοι θεωρούν τέλειο... Όμως κοντεύει να με πάρει ο ύπνος μέσα στο πρώτο 20λεπτο. Να συνεχίσω να το βλέπω, θα βελτιωθεί ή απλά δεν είναι του γούστου μου;

Άρχισα να βλέπω το thirteen το οποίο όλοι θεωρούν τέλειο... Όμως κοντεύει να με πάρει ο ύπνος μέσα στο πρώτο 20λεπτο. Να συνεχίσω να το βλέπω, θα βελτιωθεί ή απλά δεν είναι του γούστου μου;

Μάλλον το δεύτερο. Εντάξει δεν είναι και το αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά είναι μια καλή δραματική ταινία (αν και λιγάκι υπερβολική κατά τη γνώμη μου).

Γενικός Βαθμός: 2/10 (και αυτά για την πρωταγωνίστρια και το σπίτι)

Είσαι κακός! :chair: :p

Πρωταγωνίστρια και σπίτι είναι όντως ότι καλύτερο στην ταινία, αλλά η ερμηνεία της είναι ικανοποιητική για τέτοια πατάτα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Βρήκα χρόνο και είχα όρεξη σήμερα με την παρέα μου να δουμε 2 ώρες και... ταινία για αυτό και την είδα!Χεχε!Αύριο επειδή το μεσημέρι δεν θα έχω τίποτα να κάνω και θα έχει και τρελή ζέστη, θα κάτσω 2 ώρες 20 λεπτά περίπου για να δω την επόμενη.Ευκαιρία είναι!Την συγκεκριμένη ταινία την έχω σχεδόν 1.5 μήνα!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Aviator με τον ντι καπριο.

Δεν με ενθουσιασε.

Αν ειναι τετοιες ταινιες να παιρνουν 5 οσκαρ τοτε δε παει καλα ο κινηματογραφος.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Μάλλον το δεύτερο. Εντάξει δεν είναι και το αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά είναι μια καλή δραματική ταινία (αν και λιγάκι υπερβολική κατά τη γνώμη μου).

Μετά το 45λεπτο έγινε ανεκτή τουλάχιστον... Αλλά και πάλι, θα συμφωνίσω μαζί σου, υπερβολική!

Είδα και γω το Silent Hill.

Ωραία ταινία τρόμου αν και κάποια στοιχεία της ήταν επιπόλαια και θύμιζαν πολύ pc game (παρόλο που δεν το έχω παίξει το συγκεκριμένο...:p ).

Βέβαια πολλοί δεν θαχουν πρόβλημα με αυτό αφού στο παχνίδι βασίζεται η ταινία...

Πάντως είχε ωραία ατμόσφαιρα και μουσική.

Ο κακός με το τρίγωνο κεφάλι ήταν όλα τα λεφτά!!:devil:

Στο τέλος απότι κατάλαβα μανα και κορη έχουν πεθάνει και είναι κάτι σαν φαντάσματα σωστά?

Αυτό όμως μήπως συμβαίνει από την αρχή , εκέι που ο άντρας της είχε την διαίσθηση ότι ήταν κοντά η γυναίκα του?

Δηλαδή από πότε πέθαναν? Απτο τρακάρισμα να υποθέσω?

(Αφου η αστυνομία βρήκε το αμάξι! Πως έφυγαν στο τέλος...? :shifty: )

Απτην άλλη αν πέθαναν στο αμάξι που στο καλο πήγαν τα πτώματά τους? :confused:

Αναφορικά με τις απορίες, ρίξε και μια ματιά στο σχετικό θέμα της ταινίας... Αυτό που ξέρω εγώ προσωπικά είναι πως

μάνα και κόρη δεν πέθαναν, απλά βρίσκονται σε παράλληλο κόσμο.

-Πριν κάνα 2ωρο τελείωσα με το Superman Returns και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.Αν και ήταν αρκετά μεγάλη πέρασε γρήγορα η ώρα.Μία ακόμη αξιόλογη πρόταση.

7.5/10

-Σήμερα (επιτέλους μετά από 3 εβδομάδες περίπου) είδα τους Πειρατές Καραϊβικής 2!

Γνώμη μου:αρκετά καλή (όχι τόσο όσο η πρώτη) και μου φάνηκε λίγο μεγάλη και υπερβολική κυρίως στις μάχες.Όμως γενικώς μια αξιόλογη συνέχεια.Τίποτα παραπάνω!

7/10

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

στον κινηματογράφο το The Sentinel, σε dvd χθές βράδυ κάτι παλιό.

Λύκ Μπεσόν και Νικίτα.....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

8,5/10 απο μενα για το Click.Το ειδα χθες στο Μall.Πολυ ομορφη ταινια που περναει σωστα μηνυματα με ωραιο τροπο.:)

ΥΓ)Ο πρωταγωνιστης παντως μας εχει δωσει και πολυ καλυτερο δειγμα γραφης..:O

ΜΑΧ.

Είδα χτες το Final Destination 3 ... πολύ καλή ταινία.. κράτησε το ενδιαφέρον μας αμείωτο απ'την πρώτη ως την τελευταία σκηνή ... και απ' ότι φαίνεται.. θα υπάρξει και συνέχεια !!!

8,5 / 10

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ΥΓ)Ο πρωταγωνιστης παντως μας εχει δωσει και πολυ καλυτερο δειγμα γραφης..:O

Χαίρομαι που το τονίζεις, γιατί πραγματικά νομίζω η ερμηνεία του Sandler ήταν μετριότατη...

Είδα χτες το Final Destination 3 ... πολύ καλή ταινία.. κράτησε το ενδιαφέρον μας αμείωτο απ'την πρώτη ως την τελευταία σκηνή ... και απ' ότι φαίνεται.. θα υπάρξει και συνέχεια !!! 8,5 / 10

Final Destination 4; Γιατί όχι; :)

Final Destination 4; Γιατί όχι; :)

Ναι, εξ άλλου έχουμε δει και πολύ χειρότερα...τουλάχιστον σε αυτή τη σειρά οι θάνατοι είναι πολύ πιο πρωτότυποι από άλλες ταινίες του είδους... Αν και η τελευταία σκηνή του 3 δεν έδινε και πολλά περιθώρια για sequel...

αν θυμάμαι καλά, στο τέλος βρισκόταν η πρωταγωνίστρια σε ένα τρένο, "είδε όραμα"

ένα ατύχημα και στο τέλος μας άφησαν με την λογική οτι τελικά έγινε το ατύχημα...

Ίσως βέβαια να παίζουν άλλοι ηθοποιοί και πάλι!:)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το Libertine με τον Johnny Depp. Περιεργη ταινια αλλα ο Τζονι οπου και να παιξει ειναι απλα :respect: .

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

τα προηγουμενα final distination μου αρεσαν αλλα το 3 μου φανηκε καπως χειροτερο απο τα αλλα ισως να φταιε οτι τα ''γεγονοτα'' εγιναν αρκετα γρηγορα.Ενω στα αλλα ειχε και λιγο ενδιαφερων μεχρι να μαθουν τι συμβαινει με τον θανατο και τα εχει παρει μαζι τους.

Kαλά σίγουρα η σειρά από καλύτερο σε χειρότερο είναι 1, 2, 3...

Όπως και στις πιο πολλές ταινίες!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."