Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για το Crash, την είπα την άποψή μου.

Το Transamerica, επίσης, μου άρεσε....η βασική ιδέα είναι με ένα transexual τύπο και διάφορες συγκυρίες που του συμβαίνουν.

Το War Of The Worlds, εγώ προσωπικά το θεώρησα μεγάλη πατάτα - αν και οι απόψεις διίστανται- εμένα πάντως δεν μου άρεσε...μου φάνηκε πολύ αστεία ταινία.:p

Ε, το Harry Poter And The Goblet Of Fire....κλασσικό παραμυθάκι, όχι και τόσο παιδικό θα έλεγα:happy:

Αυτά...

Α, έχω πάρει και το Munich, θα το δω άμεσα και θα ενημερώσω...:)

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Goodnight & Good Luck, Syriana;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Παιδιά μόλις είδα το Da Vinci Code...

Αρκετά καλό...Δεν μπορώ να πω πως ήταν και η καλύτερη ταινία που έχω δει. Πάντως δεν ήταν βαρετό, ήταν γρήγορο, έξυπνο και πολύ ανατρεπτικό σε όλα του τα σημεία (όπως και το βιβλίο άλλωστε)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Για το Syrianna έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και ότι άρεσε πολύ ο Clouney, αλλά δεν το έχω δει ακόμη...:(

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

πολυ καλες ταινιες και οι δυο!!!:D

ειδικα το syriana μου αρεσε παααρα πολυ!!!

προσφατα ειδαι και το mi3 που το θεωρω ενα απο τα καλυτερα της εν λογω σειρας ταινιων.

Goodnight & Good Luck ωραίο για άτομα που προβληματίζονται με το τι γίνεται στα media κλπ. Σοβαρή ταινία, εκτίμησα περισσότερο τον Κλούνει όταν την είδα.

KCB

Μόλις είδα το "Goal" και το "Freedomland".. Το πρώτο είχε πολλές συγκινητικές σκηνές που πιστεύω ότι αγγίζουν τον θεατή-λάτρη αθλημάτων (ποδόσφαιρο στη συγκεκριμένη περίπτωση).. μου άρεσε πάρα πολύ και έδινε και πολλά μηνύματα στους νέους για τους στόχους,τα όνειρα,τις φιλοδοξίες,τα εμπόδια..(ένα 8,5 θα το έβαζα)

Η δεύτερη ταινία τώρα, είχε αξιόλογους ηθοποιούς και μάλιστα βραβευμένους (Σαρλίζ Θερόν, και αν δεν κάνω λάθος Μόργκαν Φρίμαν), προέβαλλε επίσης κοινωνικά μηνύματα (ρατσισμός στην Αμερική, κτλ) ωστόσο μου φάνηκε αναμενόμενη η πλοκή της υπόθεσης από το πρώτο τέταρτο..Ωστόσο δεν βαρέθηκα κατά τη διάρκεια της και πιστεύω ότι αξίζει για να την πάρει κανείς σε dvd να τη δει με φίλους, κτλ... (ένα 7-7,5 θα έβαζα σε αυτήν)..

Πάντως .. πρέπει να είμαι απ'τους λίγους που δεν έχουν δει ακόμα το μυστικό του Brokeback mountain και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα βγει σε dvd..Διότι ταινίες όπως το Munich & Underworld evolution που είχαν βγει πολύ αργότερα έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε dvd...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

The Break - Up

Κάκιστη ταινία, με κακό σενάριο και παιδικούς διαλόγους. Υπερβολικές αποδόσεις των χαρακτήρων από Vaughn - Aniston.

:down:

The Break - Up

Κάκιστη ταινία, με κακό σενάριο και παιδικούς διαλόγους. Υπερβολικές αποδόσεις των χαρακτήρων από Vaughn - Aniston.

:down:

Πήγα max screen :blink: :blink: εγώ, ένας φίλος μου και δυο κοπελιές. Εγώ με το φίλο μου το σχολιάζαμε συνέχεια γιατί το βρήκαμε αίσχος (επιεικέστατα) και οι κοπελιές το βρήκαν εκπληκτικό:blink: :blink: . Τι να πείς μετά από αυτό; Το καλό είναι ότι πήγαμε 6 η ώρα καθημερινή και το εισητήριο έκανε 6ευρώ. Πάλι καλά γιατί max screen θα τα κλαίγαμε τα 9ευρώ που θα δίναμε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Πήγα max screen :blink: :blink: εγώ, ένας φίλος μου και δυο κοπελιές. Εγώ με το φίλο μου το σχολιάζαμε συνέχεια γιατί το βρήκαμε αίσχος (επιεικέστατα) και οι κοπελιές το βρήκαν εκπληκτικό:blink: :blink: . Τι να πείς μετά από αυτό; Το καλό είναι ότι πήγαμε 6 η ώρα καθημερινή και το εισητήριο έκανε 6ευρώ. Πάλι καλά γιατί max screen θα τα κλαίγαμε τα 9ευρώ που θα δίναμε.

Εγώ πήγα με δύο φίλες μου, αδελφές. Η μεγαλύτερη τη λάτρεψε, η μικρότερη τη μίσησε... Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα από την ταινία...

Είδα και το weatherman ... δεν μου άρεσε καθόλου .. ευτυχώς που το είδα σε dvd και δεν κλαίω τα λεφτά μου.. (κλαίω βέβαια το χρόνο που έχασα... χαλάλι..)

Το break up θα το δω σύντομα ελπίζω και θα σας πω εντυπώσεις.. (ως γυναίκα.. :-) μιας και απ' ότι βλέπω οι άντρες είναι πιο "σκληροτράχυλοι" σε αυτό το forum)...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

και ομως,παιζει να δουμε!!συμφωνα με πληροφ. του εριοδικου ΣΙΝΕΜΑ θα βγει η ταινια WOLVERINE και θα λεει για το παρελθον του κτλ,μια καινουργια συνεχεια-"επομενος κυκλος" (χαζοι ειναι οι παραγωγοι?η υποθεση βρωμαει λεφτα..) και μια που θα λεει την προιστορια του μαγκιτο με τον ξαβιερ.

και ομως,παιζει να δουμε!!συμφωνα με πληροφ. του εριοδικου ΣΙΝΕΜΑ θα βγει η ταινια WOLVERINE και θα λεει για το παρελθον του κτλ,μια καινουργια συνεχεια-"επομενος κυκλος" (χαζοι ειναι οι παραγωγοι?η υποθεση βρωμαει λεφτα..) και μια που θα λεει την προιστορια του μαγκιτο με τον ξαβιερ.

Είναι κάτι παραπάνω από απλή "πληροφορία" αυτό, darklordvader. Το έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα δηλαδή!

Αν θες κοίτα και το imdb για να το επιβεβαιώσεις :up:

Wolverine(2007)

Magneto(2007)

Exw kairo na noikiasw tainies...kai den kserw ti na parw... poia h gnwmi sas gia:

1)The Prodigy

2)Doom

3)Wolf Creek

4)Night Watch

5)Stay

ps:Mporeitai na me proteinetai...4-5 Thriler se styl The Grudge...

ps2: Apo ta The Ring...na dw ta 1 kai 2 ta amerikanika?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν είδα (τα κατάφερα τελικά...:p ) το V 4 Vendetta που τόσα καλά λόγια ακούω από πολλούς!!

Εμένα μπορώ να πω δεν μου πολυάρεσε... :p

Κάτω και από το μέτριο θα του έβαζα δηλ. :shifty:

Μην μου πείτε ότι είχε νοήματα κλπ.. και άλλες ταινίες έχουν αλλά δεν είπαμε ότι ήταν και καλές με το ζόρι... :rolleyes:

Είδα επίσης The Matador .

Και αυτό πολύ χλιαρό...

Η μόνη στιγμή που σου κεντρίζει λίγο το ενδιαφέρον είναι στο τέλος.

Παιδιά εγώ είδα Scary Movie 4 μου άρεσε πολύ μπορώ να πω.. αν και από τις τόσες ταινίες που σατιρίζει κανά δυο δεν τις έχω δει (π.χ. σκοτεινό χωριό).. Είχε καλό γέλιο..

Επίσης είδα the broke up (τα χαλάσαμε). δεν ενθουσιάστηκα. ίσως γιατί το έχω ζήσει το σκηνικό .. και δεν μου έκανε πλέον εντύπωση..

Επίσης.. είχε αρκετά καλές σκηνές το Just Friends .. και ήταν αρκετά γλυκούλη (γυναίκα είμαι - λέω- τι περιμένατε να γράψω..!!!) αλλά πολύ χριστουγεννιάτικο και εμείς στο Ελλάντα έχουμε 35 βαθμούς καύσωνα!!

ουφ.. αυτά!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

an unfinished life...

πάρα πολύ μέτριο...το μόνο καλό ήταν η σκηνοθεσία και ας το έχει 7,2/10 το imdb.εγώ ένα 5,5/10 θα του βάλω και πολύ είναι

walk the line...

καλούτσικο εργάκι.πολύ καλές ερμηνείες.καλή σκηνοθεσία...αυτά πάνω κάτω.7,5/10 από μένα

the new world...

ΠΡΟΣΟΧΗ μην το δείτε βράδυ!!Θα κοιμηθείτε κατευθείαν!!τεράστιο σε μήκος και πολλές κουραστικές σκηνές.6/10

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Χθες είδα το Population 436.

Ωραίο εργάκι, ειδικά για όσους άρεσαν τα X-files...

Και δε το λέω τυχαία γιατί σκηνοθέτης και παραγωγοί είναι οι ίδιοι ;)

Παίζει και ο Fred Durst (Limp Bizkit u know... :p )

Exw kairo na noikiasw tainies...kai den kserw ti na parw... poia h gnwmi sas gia:

1)The Prodigy

2)Doom

3)Wolf Creek

4)Night Watch

5)Stay

ps:Mporeitai na me proteinetai...4-5 Thriler se styl The Grudge...

ps2: Apo ta The Ring...na dw ta 1 kai 2 ta amerikanika?

Αν και λίγο αργά...θα σου προτείνω (για απόψε το βράδυ :p )

Το Ring 1 και 2 αμερικάνικα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Εκτός και αν έχεις τάσεις xourxoulitsou και σου αρέσουν οι σχιστομάτιδες...:lol: :lol: Εμένα προσωπικά το γενικότερο πρόβλημά μου με τις ασιατικές ταινίες είναι πως όλοι οι ηθοποιοί μου φαίνονται ίδιοι!:rolleyes:

Αν και λίγο αργά...θα σου προτείνω (για απόψε το βράδυ :p )

Το Ring 1 και 2 αμερικάνικα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Εκτός και αν έχεις τάσεις xourxoulitsou και σου αρέσουν οι σχιστομάτιδες...:lol: :lol:

Xthes eida to Ring Two...epeidi den brika to No1 se 24/7 mixanima...kai to eida alla den trelathika kiolas...den upirxe tpt fear...simera tha parw to No1...gia na doume...

Εμένα προσωπικά το γενικότερο πρόβλημά μου με τις ασιατικές ταινίες είναι πως όλοι οι ηθοποιοί μου φαίνονται ίδιοι!:rolleyes:

Auto to pathenw kai gw...kai kuriws stous kinezoun...na fantasteis...otan eixa dei prwti fora to Lotr..the fellowship...den iksera an autos pou pethane itan o Boromir h o Aragorn....kala...gia to "The Last Samurai" den to sizitw...mono ton arxigo me tin geniada ksexwriza...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sillent Hill.Παλιό αλλά το είδα μόλις χθες...Ένα σχόλιο για το τέλος, και κυρίως τι έγινε στο τέλος??? Πέθαναν,μαμα&κόρη???

Auto to pathenw kai gw...kai kuriws stous kinezoun...na fantasteis...otan eixa dei prwti fora to Lotr..the fellowship...den iksera an autos pou pethane itan o Boromir h o Aragorn....kala...gia to "The Last Samurai" den to sizitw...mono ton arxigo me tin geniada ksexwriza...:lol:

Καλά παιδιά αυτό στον άρχοντα το έπαθα και εγώ .. αν και οι άνθρωποι δεν είναι κινέζοι... Βεβαίως .. και έχω προσπαθήσει να δω το ring στα κινέζικα σε σημείο που νευρίασα γιατί είχα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές και το έκλεισα.. δεν το αντέχω ... μοιάζουν όλοι τόσο πολύ μεταξύ τους!!!

όσο για το new world που είπε κάποιος.. παιδιά την έχω την ταινία αλλά ακόμα δεν την έχω δει. όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει αρνητικά σχόλια. ο κολλητός μου μάλιστα .. την είχε βάλει σε forward γιατί, αν και ήθελε να τη δει, τη βαριόταν!!!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB