snik Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Χτες ειδα το into the blue με την alba πολυ καλη ταινια με αρκετες ανατροπες και πολυ καλες εικονες απο τον βυθο της θαλλασας προτεινεται Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Είδα το Derailed με τον Clive Owen και την Jennifer Aniston. Χτες ειδα το into the blue με την alba Αυτά πότε θα βγούν? :confused: (Ή έχουν βγει....? :O ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Αυτά πότε θα βγούν? :confused: (Ή έχουν βγει....? :O ) Εχουν βγει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εχουν βγει:) Nice! Τα βρήκα! :happy: Εγώ πάλι έιδα το Running Scared. Αρκετά καλό! Αρκετό πιστολίδι :shoot: Όλα αρκετά... :p Ο πρωταγωνιστής Paul Walker είναι πολύ καλός σε ταινίες δράσης. Βλέπω ότι παίζει και στο Into the Blue που πρότεινε και ο snik :shifty: Όταν το δω όμως το ενδιαφέρον θα μου κλέψει η Jessica :love: Επίσης παίζει και ένα παιδάκι (ο Cameron Bright) που έχει "ρέντα" τελευταία... και Ultraviolet και X-Men: The Last Stand :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Έχει βγει εδώ και καιρό το into the blue σε dvd.Το'χω δει.. δεν ξέρω γιατί, αλλά ένιωσα κάτι σαν de javu σε αυτήν την ταινία... σαν να το είχα ξαναδεί κάπου... anyway .. με κάτι φίλους (αγόρια) που το συζητούσα μου είπαν ότι σαν light-hard- core ταινια τους φάνηκε.. όσο για J. Alba.. αν δεν έχετε δει, έχει κ άλλη μια πολύ ωραία ταινία (κοινωνική με πολύ χορό-rnb- και επιτυχημένο soundtrack) είναι το HONEY. Σε όσους θέλουν να τη θαυμάσουν κ στις χορευτικές της ικανότητες τη συστήνω! Εγώ είδα στο σινεμά "ice age 2" κ απλά οφείλω να ομολογήσω ότι πέθανα στα γέλια.. πολύ επιτυχημένο!! Δεν έχω λόγια!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εγώ είδα στο σινεμά "ice age 2" κ απλά οφείλω να ομολογήσω ότι πέθανα στα γέλια.. πολύ επιτυχημένο!! Δεν έχω λόγια!! Είδες... Δεν είχα άδικο! :) PS. Θα ψάξω και το Honey! :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Επιτέλους βγήκε και το Saw II σε dvd. :up: Πολύ καλή συνέχεια του Saw που φτάνει στα επίπεδα της πρώτης ταινίας και με ανατροπή στο τέλος που σ' αφήνει :X :blink: Προτείνεται ανεπιφύλακτα! (Χρειάζεται και λίγο γερό στομάχι. :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 το saw II το'χω δει εδώ και 3 μήνες σε dvd(στα αγγλικά..αφού δεν πρόλαβα να πάω σινεμά) και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ επιτυχημένο κ αυτό... και μάλιστα είχε ενα τέλος ανατρεπτικότατο.... προφανώς θα υπάρχει κ συνέχεια...??? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 το saw II το'χω δει εδώ και 3 μήνες σε dvd(στα αγγλικά..αφού δεν πρόλαβα να πάω σινεμά) και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ επιτυχημένο κ αυτό... και μάλιστα είχε ενα τέλος ανατρεπτικότατο.... προφανώς θα υπάρχει κ συνέχεια...??? Ναι, θα βγει το Saw III τον Οκτώβρη. ;) Νοέμβρη στην Ελλάδα. Και μάλιστα ο σεναριογράφος των δύο πρώτων δήλωσε ότι το τρίτο θα'χει μεγαλύτερη ανατροπή απ'τα δύο πρώτα! :X Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτεί... Πάντως στο δύο ξεπέρασε τον εαυτό του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Enoatai pws to SAW II einai tromero...opoios den tha to dei apla tha X A S E I !!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Είδα αυτές τις μέρες 2 πολύ βαρετές ταινίες. Η οργή του Θεού με Κρίστοφερ Λαμπερτ και ένα δραματικό του οποίου το όνομα μου διαφεύγει, με Ρίτσαρντ Γκίρ και ένα κοριτσάκι που κέρδιζε σε διαγωνισμούς ορθογραφίας. Η πρώτη ταινία διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα και την επέλεξα γιατί μου αρέσουν τέτοιες ταινίες, αλλά ήταν πολύ κακό σκηνοθετημένη, τελείως ψεύτικες σκηνές. Έκανε μπάμ το low badget κάθε 2 λεπτά. Οι διάλογοι βαρετοί και εντάξει..Άτυχη επιλογή. Η δεύτερη ταινία ενώ στην αρχή φάνηκε ότι θα ήταν καλή και σαν υπόθεση φάνηκε ενδιαφέρουσα, αποδείχτηκε ότι ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος και γενικώς παράγοντες, ήθελαν περισσότερο να περάσουν μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου της καμπάλα, παρά να βγάλουν μια ταινία που βλέπεται. Δεν προτείνονται ούτε για download. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Πρόσφατα ξαναείδα το Εξπρές του Μεσονυχτίου και παρ' όλο που δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση όπως την πρώτη φορά που το είχα δει, εντούτοις το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 εχει δει κανεις το GIA με την jolie?καλο?ειναι σχτετικα παλιο κ δεν το εχει στο βιντεο κλαμπ ξερετε απο που μπορω να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 εχει δει κανεις το GIA με την jolie?καλο?ειναι σχτετικα παλιο κ δεν το εχει στο βιντεο κλαμπ ξερετε απο που μπορω να το αγορασω? Το έχω δει πιο παλιά και μου άρεσε. Το έχει βάλει γύρω στις 100 φορές η τηλεόραση. Αν περιμένεις λίγο μπορεί και να το πετύχεις :p Η Angelina Jolie υποδύεται τη Gia Carangi, top model δεκαετίας '70, που ζει μια «άγρια» ζωή : Ναρκωτικά,σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ. Από τις καλές ερμηνείες της Angelina, προτείνεται σε όποιον του αρέσει η ηθοποιός ή βρίσκει το βιογραφικό ύφος της ταινίας ενδιαφέρον. Η ταινία είναι του 1998 και βγήκε για τηλεόραση. Αν δυσκολεύεσαι όπως λες να τη βρεις σε videoclub,πάντα υπάρχoυν sites με dvd - δυστυχώς στο play.com δεν υπάρχει,αν ξέρει κάποιος άλλος που υπάρχει ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Είδα το Derailed με τον Clive Owen και την Jennifer Aniston. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Βεβαίως, δεν κατάλαβα ακόμη γιατι είναι στην κατηγορία "Θρίλερ". Η ταινία είναι δραματική περιπέτεια. Πολύ καλή ταινία! Όντως, θρίλερ δε το λες, αλλά έχει φοβερό σενάριο και ερμηνίες άπαιχτες. Η Jennifer Aniston σε εντελώς διαφορετικό ρόλο απ' αυτόν που την έχουμε συνηθίσει, είναι πολύ καλή! Ενώ ο Clive Owen σκίζει με την ερμηνία του. Πολύ καλός επίσης κι ο Vincent Cassel! Γενικά, ωραίο καστ και φοβερή ταινία. Προτείνεται σε όλους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Το έχω δει πιο παλιά και μου άρεσε. Το έχει βάλει γύρω στις 100 φορές η τηλεόραση. Αν περιμένεις λίγο μπορεί και να το πετύχεις :p Η Angelina Jolie υποδύεται τη Gia Carangi, top model δεκαετίας '70, που ζει μια «άγρια» ζωή : Ναρκωτικά,σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ. Από τις καλές ερμηνείες της Angelina, προτείνεται σε όποιον του αρέσει η ηθοποιός ή βρίσκει το βιογραφικό ύφος της ταινίας ενδιαφέρον. Η ταινία είναι του 1998 και βγήκε για τηλεόραση. Αν δυσκολεύεσαι όπως λες να τη βρεις σε videoclub,πάντα υπάρχoυν sites με dvd - δυστυχώς στο play.com δεν υπάρχει,αν ξέρει κάποιος άλλος που υπάρχει ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει :) βασικα εχω πολυ αργη συνδεση για να μπορεσω να το κατευασω.ελεγα μηπως ξερει κανενα site κανενας να το αγορασω η αν το εχει κανεις απο εδω μεσα να το αγορασω απο αυτον.αλλα κ στην χειροτερη θα το κατευασω.:p δεν το εχω πετυχει ποτε στην tv..εχει παιξει σε αντεννα η mega? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 βασικα εχω πολυ αργη συνδεση για να μπορεσω να το κατευασω.ελεγα μηπως ξερει κανενα site κανενας να το αγορασω η αν το εχει κανεις απο εδω μεσα να το αγορασω απο αυτον.αλλα κ στην χειροτερη θα το κατευασω.:p δεν το εχω πετυχει ποτε στην tv..εχει παιξει σε αντεννα η mega? Στο Star. Κάθε δύο μήνες το βάζει! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Χθες το βράδυ είδα το τρίτο και απ' ότι φαίνεται όχι τελευταίο μέρος των X-Men. Είχα διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές ως προς την σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ (αφού ο Μπράιν Σίνγκερ απεχώρησε για να γυρίσει το Σούπερμαν) και μπορώ να πω ότι ήμουν επιφυλακτικός. Εν τέλει η δική μου άποψη είναι διαφορετική. Ακριβώς λόγω των κριτικών, είχα δει ξανά και τις δύο προηγούμενες ταινίες, ακριβώς για να μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Σίγουρα η τρίτη ταινία δεν είναι στα επίπεδα της δεύτερης, την οποία θεωρώ την μέχρι τώρα καλύτερα, ούτε της πρώτης. Είναι όμως μια εξαιρετικά τίμια ταινία, η οποία κλείνει την τριλογία με πολύ καλό τρόπο. Πολλοί αναφέρουν ότι οι ερμηνείες δεν ήταν καλές και αυτό δείχνει την ανικανότητα του σκηνοθέτη να κατευθύνει τους ηθοποιούς. Διαφωνώ. Θεωρώ ότι μια ταινία του είδους των X-Men δεν προσφέρεται για κορυφαίες ερμηνείες. Όλοι οι ηθοποιοί ήτο πολύ καλοί στον ρόλο τους, κορυφαίος όλων ο ΜακΚέλαν, ο οποίος φαίνεται να λατρεύει το ρόλο του. Σημαντικότατη η προσθήκη περισσότερων μεταλλαγμένων, αφού βοηθάει αρκετά στην πλοκή της ταινίες. Τα εφέ ήταν φυσικά κορυφαία και οι σκηνές δράσης καλογυρισμένες. Πολύ καλές οι σεναριακές ανατροπές. Δεν νομίζω ότι η ταινία ήταν τόσο κακή όσο θέλουν ορισμένοι να την παρουσιάσουν. Πρόκειται για μια πολύ καλή ταινία δράσης, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για τον κινηματογράφο. Υ.Γ. Για όσους το είδαν, το τέλος πως σας φάνηκε; Αν και ο Μαγκνήτο μπορεί να επιστρέψει ως μεταλλαγμένος, ο Cyclops, ο Xavier, η Jean είναι νεκροί, η Mystique και η Rogue δεν έχουν υπερδυνάμεις. Τι μένει; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Χθες το βράδυ είδα το τρίτο και απ' ότι φαίνεται όχι τελευταίο μέρος των X-Men. Είχα διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές ως προς την σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ (αφού ο Μπράιν Σίνγκερ απεχώρησε για να γυρίσει το Σούπερμαν) και μπορώ να πω ότι ήμουν επιφυλακτικός. Εν τέλει η δική μου άποψη είναι διαφορετική. Ακριβώς λόγω των κριτικών, είχα δει ξανά και τις δύο προηγούμενες ταινίες, ακριβώς για να μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Σίγουρα η τρίτη ταινία δεν είναι στα επίπεδα της δεύτερης, την οποία θεωρώ την μέχρι τώρα καλύτερα, ούτε της πρώτης. Είναι όμως μια εξαιρετικά τίμια ταινία, η οποία κλείνει την τριλογία με πολύ καλό τρόπο. Πολλοί αναφέρουν ότι οι ερμηνείες δεν ήταν καλές και αυτό δείχνει την ανικανότητα του σκηνοθέτη να κατευθύνει τους ηθοποιούς. Διαφωνώ. Θεωρώ ότι μια ταινία του είδους των X-Men δεν προσφέρεται για κορυφαίες ερμηνείες. Όλοι οι ηθοποιοί ήτο πολύ καλοί στον ρόλο τους, κορυφαίος όλων ο ΜακΚέλαν, ο οποίος φαίνεται να λατρεύει το ρόλο του. Σημαντικότατη η προσθήκη περισσότερων μεταλλαγμένων, αφού βοηθάει αρκετά στην πλοκή της ταινίες. Τα εφέ ήταν φυσικά κορυφαία και οι σκηνές δράσης καλογυρισμένες. Πολύ καλές οι σεναριακές ανατροπές. Δεν νομίζω ότι η ταινία ήταν τόσο κακή όσο θέλουν ορισμένοι να την παρουσιάσουν. Πρόκειται για μια πολύ καλή ταινία δράσης, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για τον κινηματογράφο. Υ.Γ. Για όσους το είδαν, το τέλος πως σας φάνηκε; Αν και ο Μαγκνήτο μπορεί να επιστρέψει ως μεταλλαγμένος, ο Cyclops, ο Xavier, η Jean είναι νεκροί, η Mystique και η Rogue δεν έχουν υπερδυνάμεις. Τι μένει; Την είδα προχθές στην πρεμιέρα :) Μου άρεσε πάρα πολυ :up: :up: Συμφωνώ με όσα λες και πράγματι το τέλος αφήνει περιθώρια για συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Την είδα προχθές στην πρεμιέρα :) Μου άρεσε πάρα πολυ :up: :up: Συμφωνώ με όσα λες και πράγματι το τέλος αφήνει περιθώρια για συνέχεια... Ευτυχώς, γιατί όλα όσα είχα διαβάσει τον τελευταίο καιρό υποδείκνυαν πως πρόκειται για το τελευταίο της σειράς. 'Ασχετο (όχι και τόσο δηλαδή), έχει δει κανείς το Hard Candy? Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Το σινε+ έδειξε απόψε το Mulholland drive. Πάρα πολύ όμορφη ταινία αλλά απορώ πως καταφέρνει ο Lynch να μην ξέρει ούτε ο ίδιος τελικά τι γίνεται ! Μα τι πίνει; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Μόλις είδα το transporter 2 . Θα αρχίσω από τα καλά. Μου άρεσε ιδιαίτερα η σκηνοθεσία του και η καταιγιστική του δράση.Το σενάριο κρίνεται μέτριο και την υπόθεση την έχουμε ξαναδεί, αλλά αλλού κρύβονται τα ατού της ταινίας. Διέκρινα επίσης μια κομψότητα , όλο το ξύλο έπεσε με κουστούμι, κάτι που μου άρεσε:p . Τα κακά δυστυχώς είναι κι αυτά αρκετά. Στην αρχή νόμιζα ότι πριν αρχίσει η ταινία είχε διαφημίσεις! Πρώτα το αμάξι, μετά το ρολόϊ, μετά ξανά το ρολόϊ, σε έντονο βαθμό , τόσο που γίνεται αντιληπτό. Άλλο να διαφημίσεις ένα προϊόν κατά τη διάρκεια μιας ταινίας και άλλο να διακόψεις την ταινία για διαφημίσεις! Μετά οι μπύρες, το ipod, τα κινητά, ε φτάνει πια:p Πέρα από αυτά, έρχομαι στο κυρίως - , τα ψέματα . Καλή η δράση , το ξυλίκι και τα κασκαντεριλίκια, αλλά αυτός ο μεταφορέας φίλοι και φίλες έχει ξεπεράσει κάθε 007, κάθε Tom Cruise και κάθε άλλο τζι αϊ τζό που έχουμε δεί! Απίστευτες σκηνές με κόλπα που θα ζήλευε και ο τσάκι τσάν, τόσο σε μάχες σώμα με σώμα , αλλά και σε οδηγητικές ικανότητες! Κατά τη γνώμη μου εκεί ήθελε λίγο μέτρο. Ένα 6.8 στα 10 ,θα ήταν ότι πρέπει πιστεύω για βαθμολογία :) Για dvd πάντως ήταν μια χαρά! To 6.8 είναι πολύ πιστεύω. Το πως κατάφερε να βγάλει την βόμβα από το αυτοκίνητο με τον γερανό το αφήνω ασχολίαστο... Μια απορία μόνο: άμα βάλεις νερό μέσα στο αίμα σου, δεν προκαλούνται προβλήματα; Επίσης to g4 ipod πως έδειχνε εικόνες;Τέλος ολόκληρο Α8 δεν μπορούσε να το γκαζώσει στην φάση που ένα πράσινο (:wacko:) laser σημάδευε τον μικρό και να γλιτώσει αφού το όπλο δεν θα προλάβαινε να διαπεράσει τη θωράκιση και να χτυπήσει το μικρό... Ένα 6 παίρνει και αυτό λόγω της φωτογραφίας. Από σενάριο 3.5 max. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Το σινε+ έδειξε απόψε το Mulholland drive. Πάρα πολύ όμορφη ταινία αλλά απορώ πως καταφέρνει ο Lynch να μην ξέρει ούτε ο ίδιος τελικά τι γίνεται ! Μα τι πίνει; ποιο ειναι αυτο?καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Οχι και καινουριο...Απλα πρεπει να το δεις 2-3(4,5,6) φορες για να καταλαβεις τι παιζει,την πρωτη παιζει να μεινεις λιγο....ξερεις τι.... Check this out http://www.imdb.com/title/tt0166924/ Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Να πω την αλήθεια κ εγώ την έχω δει αυτή την ταινία σε dvd & δεν κατάλαβα τπτ.. φταίει βέβαια και που με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή!! εΓώ γι'αυτή την ταινία είχα ακούσει ότι όποιος βρει τι τελικά συμβαίνει μπορεί να κερδίσει λεφτά.. αλλά δεν νομίζω να ισχύει...! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts