VeCo Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 θυμιζει matrix?(οι σκηνες μαχης) δεν την εχω ακουστα την ταινια...παιζεται σε κινηματογραφο αυτη την περιοδο? Όχι, είναι παλαιότερη (2002). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 ευχαριστω:) ετσι οπως την περιγραφει ο snik μου κινει την περιεργεια...θα παω να την νοικιασω αυριο....:shifty: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ego pedia eida to Lord Of War kai itan poli jet tainia me pola minimata!!! Aporo kai pos tin afisane na provli8i!!! 8/10!!! Dite tin!!! Egw thn eida xthes me thn kopela mou kai thn kollhth ths,mou arese para polu giati eixe kai ena "documentary" xarakthra kai aporw pws thn epetrepsan sthn Amerikh me to thapsimo pou rixnei sto telos!Vevaia h kopela mou kai h filh ths varethikan,akousan Nicolas Cage kai Ethan Hawke kai perimenan kati perissotero se peripeteia kai drash.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Είδα μέσα στην τελευταία εβδομάδα τρεις από τις υποψήφιες για όσκαρ ταινίες , :wacko: το Crash, Brokeback Mountain και το Μόναχο. Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και οι τρεις, και αν προσθέσω και το Goodnight and Good Luck, το οποίο επίσης είναι πολύ καλό, χάρηκα που οι ταινίες φέτος στα Όσκαρ ήταν τόσο αξιόλογες. Συνολικά θα έλεγα πάντως ότι to Brokeback Mountain μου άρεσε περισσότερο απ'όλα. Το Crash καλό, αλλά υπερβολικά σχηματικό για τα γούστα μου. Και το Μόναχο είχε αρκετό ενδιαφέρον, όχι κανά αριστούργημα (η Λίστα του Σίντλερ του ιδίου είναι πολύ καλύτερη ταινία) αλλά σίγουρα μία σοβαρή και αξιοπρεπής ταινία με εξαιρετικά δύσκολο θέμα. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Είδα χθες το Bewitched και έκλαψα το 1,80 που έδωσα στο Blue... Το μόνο που μου έμεινε είναι οι υποκριτικές ικανότητες της Nicole Kidman, η οποία σε μία αδιάφορη ταινία μπαίνει στο πετσί του ρόλου και είναι ικανοποιητική. Ο Will Ferell απλά αισχρός. Η ταινία βαρετή και κουραστική. Δεν τη συστήνω. Επίσης είδα το Hannibal, φυσικά υπέροχη ταινία, εξαιρετική η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες. Δεν είναι από τις ταινίες που χρειάζονται ιδιαίτερη κριτική, είναι αυτονόητο ότι πρέπει κάποιος να την δει, φτάνει να αντέχει τις δύσκολες συνταγές. ;) Είδα και το Cruel Intentions. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αυτό που αξίζει κατ' εμέ είναι η καταπληκτική μουσική. Κατά τα άλλα είναι μια απλά καλή ταινία, η οποία αν και διαθέτει νεαρό σε ηλικία καστ, δεν ανήκει στις ταινίες του σωρού. Τέλος είδα το The Virgin Suicides. Προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη ταινία τόσο της Sofias Copola όσο και της Kirsten Dunst. Δυνατή ταινία με σκηνοθεσία απλα εξαιρετική, αρκετά καλές ερμηνείες από κάποιους και εξαιρετικές από άλλους. Συστήνεται πραγματικά ανεπιφύλακτα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 The legend of Zorro Συστάσεις δεν χρειάζονται, η συνταγή της επιτυχίας παραμένει η ίδια (Antonio Panderas - Catherine Zeta-Jones). Μια λεπτομέρια που μου κακοφάνηκε μόνο.. Ο φελίπε, ο παπάς-φίλος του Zorro μιλούσε τα αμερικάνικα του 2006 ,άσχετα τελείως με το ύφος της ταινίας. Κατά τα άλλα η ταινία είναι δυνατή :) The man Φοβερή Κωμωδία-περιπέτεια! Ο ..Μπαμπάς στο American pie και ο Samuel Jackson πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που πραγματικά περίμενα πατάτα. Αντιθέτως, έχει πολύ καλό σενάριο και πλοκή και απίστευτες σκηνές που βγάζουν πολύ γέλιο! Συστήνεται ανεπιφύλακτα:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 eida ta :fearless kai ultraviolet.kai oi duo tainies tou 2006 sthn proth polu ksulo re paidia...xoria pou an den exeis upotitlous den bgazeis akrh h deyterh apla ikanopoihtikh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Re paidia eida prin liges meres stis eidhseis tou ANT1 ena reportaz me titlo "Tourkoi Rambo skotwnoun amerikanous ", ki elege oti einai mia tainia pou kanei megalh epituxia sthn Gallia kai apagoreuthke sthn Amerikh me eidikes dunameis tourkwn pou voithane tous Irakinous k.t.l. To eide kaneis?kserete pws legetai h tainia? Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 eida ta :fearless kai ultraviolet.kai oi duo tainies tou 2006 sthn proth polu ksulo re paidia...xoria pou an den exeis upotitlous den bgazeis akrh h deyterh apla ikanopoihtikh Το UltraViolet είναι πατάτα...έλεος, άλλου είδους ταινίες δεν ξέρει να παίζει αυτή η Milla ; :X Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 kala pou to eidate to Ultraviolet??? apo to Internet??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Και εγώ είδα το THE man πολύ γέλιο είχε.. και πολύ έξυπνο.. Επίσης μετά από 3 μήνες ψάξιμο είδα το GKETO 13 που αν και γαλλικό (δεν μου αρέσει η γλώσσα) είχε πολύ καλό σενάριο.. Επίσης είδα το transporter .. απορώ πως είχε ξεφύγει της αντίληψης μου και αναμένω και την συνέχεια που όμως μου είπαν κάποιοι ότι δεν είναι και τόσο καλή.. Το 40 year old virgin δεν ξέρω αν σας άρεσε.. εμένα προσωπικά με κούρασε από ένα σημείο και μετά.. πολύ american - ια βρε παιδί μου..! Το into the blue ήταν μέτριο.. μου φάνηκε πολύ αναμενόμενο το όλο σενάριο.. Ενθουσιάστηκα πολύ με τον Εξορκισμό της Εμιλυ Ρόουζ ... Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς για την ταινία.. αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ καλή.. (είναι και βασισμένη σε αληθινή ιστορία, άλλωστε) Και για να κλείσουμε είδα και μια ταινία που μου τράβηξε την προσοχή από τον τίτλο της "Ο άντρας που μισούσαν οι γυναίκες" (She hate me - αναντιστοιχία του αγγλικού με τον ελληνικό τίτλο.. anyway) Από την μια είπα τι βλακεία ταινία βλέπω.. από την άλλη όμως έθιγε πολλά "κοινωνικά" - πολιτικά θέματα σύγχρονα.. που αποτελούν θέματα ταμπού ειδικά στη δική μας κοινωνία.. (μου βγήκε το "επαγγελματικό μου" πρόσωπο..- ως ανερχόμενη κοινωνιολόγος.. χα χα χα) ουφ.. αυτά..! Στα άμεσα πλάνα μου έχω το Μόναχο.. και το Crash..κτλ κτλ.. Μην σας ζαλίζω όμως.. Τα λέμε σύντομα πάλι! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 kala pou to eidate to Ultraviolet??? apo to Internet??? :X :X Συ είπας...:ninja: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Re paidia eida prin liges meres stis eidhseis tou ANT1 ena reportaz me titlo "Tourkoi Rambo skotwnoun amerikanous ", ki elege oti einai mia tainia pou kanei megalh epituxia sthn Gallia kai apagoreuthke sthn Amerikh me eidikes dunameis tourkwn pou voithane tous Irakinous k.t.l. To eide kaneis?kserete pws legetai h tainia?Προφανως αναφερεσαι στο "Kurtlar Vadisi - Irak" (Valley of the Wolves: Iraq). Απο οτι διαβασα πριν λιγο καιρο η ταινια ειναι ισως η ακριβοτερη τουρκικη παραγωγη (με κοστος 8,5 περιπου εκατομμυρια $) και μια απο τις μεγαλυτερες εισπρακτικες επιτυχιες ολων των εποχων στη γειτονα χωρα. Στο καστ υπαρχουν εκτος απο Τουρκους ηθοποιους και καποιες εκπληξεις, οπως ο "δικος μας" Billy Zane, ο σχετικα γνωστος δευτεραγωνιστης Gary Busey και ο παλαιστης Tito Ortiz (UFC). IMDb, Official Site Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Είδα χθές με το αγόρι μου την αυτοκρατορία των λύκων! Πολύ πολύ ωραίαα ταίνια...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Προφανως αναφερεσαι στο "Kurtlar Vadisi - Irak" (Valley of the Wolves: Iraq). Απο οτι διαβασα πριν λιγο καιρο η ταινια ειναι ισως η ακριβοτερη τουρκικη παραγωγη (με κοστος 8,5 περιπου εκατομμυρια $) και μια απο τις μεγαλυτερες εισπρακτικες επιτυχιες ολων των εποχων στη γειτονα χωρα. Στο καστ υπαρχουν εκτος απο Τουρκους ηθοποιους και καποιες εκπληξεις, οπως ο "δικος μας" Billy Zane, ο σχετικα γνωστος δευτεραγωνιστης Gary Busey και ο παλαιστης Tito Ortiz (UFC). IMDb, Official Site Auto einai,kai mou fanhke oti ton eida ton Billy alla den hmoun sigouros..thanks!! eida xthes to gheto 13,polu kalo kai profhtiko... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Τσιου Παιζεται στον Μικροκοσμο στην Λεωφ.Συγγρου.Κωμωδια low budget με θεμα τα ναρκωτικα εναν 15Αυγουστο στην Αθηνα.Πολυ ωραια προβολη του θεματος χωρις "αμερικανιες" και λοιπες βιαιοτητες!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 kala pou to eidate to Ultraviolet??? apo to Internet??? apsouuuu! na kai alh8eia :cool: :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Εγω μολις ειδα το gothika καλη ταινια ηταν αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο απλα ενα thriller για να περασει ευχαριστα η ωρα σου.Βεβαια επειδη δεν μου αρεσε ισως να φταιει η hale bery που δεν την πολυπαω σαν ηθοποιο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Χθες το βράδυ είδα το Brokeback Mountain. Το βασικό μου σχόλιο είναι "πολύ κακό για το τίποτα". Σαφέστατα ήταν μια πολύ καλή ταινία, με αρκετά καλές ερμηνείες (κατά τη γνώμη μου, άδικα ήταν υποψήφιοι Heath Ledger και Michelle Williams, ειδικά η δεύτερη). Ο Jake Gyllenhaal ήταν πάρα πολύ καλός, κατά τη γνώμη μου καλύτερος από τον συμπρωταγωνιστή του. Η σκηνοθεσία ήταν απλά καλή, αλλά δεν μπορώ να πω αν άξιζε το Όσκαρ, γιατί δεν έχω δει τις υπόλοιπες (ακόμη). Η μουσική ήταν όντως πολύ καλή, αλλά κινείτο στο ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Όπως προείπα, ενώ η ταινία είναι πολύ καλή δεν είναι αυτό το κάτι ιδιαίτερο το οποίο έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτήν. Αντίθετα ήταν μια συγκινητική ταινία για την αγάπη η οποία βρίσκει συνεχώς εμπόδια, για τα προβλήματα που δημιουργεί η κοινωνία κλπ κλπ. Την συστήνω, απλά και μόνο για να βγάλει όποιος την δει το δικό του συμπέρασμα ως προς την αξία της. Υ.Γ. Άυριο κατά 99% θα δω την "Κάθοδο" και το Σαββάτο θα πάω να κόψω φλέβες στον "Ροζ Πάνθηρα"... Εννοείται ότι θα ακολουθήσει κριτική. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Eιδα το crash... Πρααγματικα πολυ καλη και ρεαλιστικη ταινια που σκιαγραφει με πετυχημενο τροπο την ζωη μερικων εντελως διαφορετικων ατομων που ομως "οι δρομοι" τρους συναντιουνται και θιγειορισμενα στερεοτυπα που υπαρχουν στην συγχρονη κοινωνια γυρω απο το αν ο συνανθρωπος μας ειναι "διαφορετικος" απο εμας. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 το carsh υπαρχει σε dvd? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 το carsh υπαρχει σε dvd? Το crash υπάρχει σε dvd!:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 To loufa kai paralagi ( to kainourio) pote 8a bgei se DVD??? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 X8es eida to neo Harry Potter! Poli kalo kai pleon oxi gia pedia! exei apagoreusi kato apo 13 kai den exei metaglotisi sta ellinika! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 X8es eida to neo Harry Potter! Poli kalo kai pleon oxi gia pedia! exei apagoreusi kato apo 13 kai den exei metaglotisi sta ellinika! Το είδα κι εγώ. Αν και δεν είμαι φάν, η ταινία μου άρεσε. Την βρήκα διαφορετική από τις υπόλοιπες και επιτέλους μου κράτησε το ενδιαφέρον.Συνολικά από τα πόττερς , το 1 και το τελευταίο είναι αυτά που μου άρεσαν. Παιδιά, σφαγή γίνεται στο σινεμά!Έχουν βγεί πολλές καινούργιες και δεν ξέρω ποια να πρωτοδώ! Κάντε καμια πρόταση:D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts