Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

simfono me ta peri arxonta ton daktilidion..den mporo na po oti itan xalia i tainia alla den trelathika kiolas.me auto pou ksenerosa itan to apisteuto psema pou eixe i tainia mesa...entaksei tainia fantasias pas na deis alla auto ksefige entelos!o james bond mprosta tis deixnei merokamatiaris anthropos tis kathimerinotitas!!eleos..

Όπως και τα βιβλία, έτσι και η ταινία είναι φαντασίας; Ακριβώς επειδή είναι φαντασίας, δεν υπάρχει υπερβολή. Αν και δεν νομίζω ότι στις εν λόγω ταινίες υπήρχαν τόσο υπερβολικές σκηνές/ψέματα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

den sxoliazo ton arxonta alla ton king kong.fantasias ennoo pragmata pou den iparxoun sti pragmatikotita:terastios pithikos,deinosauroi,prositorikes katsarides kai araxnes klp...entaksei ta perimeneis ola opos eipes se tetoia tainia alla i skini pou trexoun 10 brontosauroi se ena mikro faraggi kai oi anthropoi trexoun anamesa sta podia tous kai parallila tous kinigane mikra deinosaurakia kai autoi trexoun xoris na pathainoun tipota mou ekatse poli baria!!!

den sxoliazo ton arxonta alla ton king kong.fantasias ennoo pragmata pou den iparxoun sti pragmatikotita:terastios pithikos,deinosauroi,prositorikes katsarides kai araxnes klp...entaksei ta perimeneis ola opos eipes se tetoia tainia alla i skini pou trexoun 10 brontosauroi se ena mikro faraggi kai oi anthropoi trexoun anamesa sta podia tous kai parallila tous kinigane mikra deinosaurakia kai autoi trexoun xoris na pathainoun tipota mou ekatse poli baria!!!

OK, δεν εκφέρω γνώμη για τον Κονγκ, δεν την έχω δει ακόμη την ταινία, άρα δέχομαι την άποψη σου, μέχρι να σχηματίσω δική μου. :)

Μόλις είδα την ταινία Bad Santa με τον Billy bob thornton.

Η ταινία έχει αρκετό γέλιο σε πολλές φάσεις, αλλά τραγικού τύπου..

Ο συνδιασμός ενός Αϊ Βασίλη που είναι μονίμως μεθυσμένος, βρίζει συνέχεια και..συνουσιάζεται με χοντρές κυρίες:lol: με έναν νάνο , έχει αρκετό γέλιο!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Λοιπόν:p ....Είδα το ''Fantastic 4''...ωραία ταινία :happy: αν και την περίμενα καλύτερη:blink:....Είδα και το ''Μπομπ Σφουγγαράκη'' που είχε πολύ γέλιο:lol: :D :p...Επίσης είδα και το ''Η Διερμηνέας'' το οποίο μου άρεσε πάαρα πολύ:) :) :)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/503977

Μόλις είδα την ταινία Bad Santa με τον Billy bob thornton.

Η ταινία έχει αρκετό γέλιο σε πολλές φάσεις, αλλά τραγικού τύπου..

Ο συνδιασμός ενός Αϊ Βασίλη που είναι μονίμως μεθυσμένος, βρίζει συνέχεια και..συνουσιάζεται με χοντρές κυρίες:lol: με έναν νάνο , έχει αρκετό γέλιο!

Είχε αρκετές καλές στιγμές αλλά σε σημεία καταντούσε εκνευριστική. Το τέλος πολύ καλό. Ο χοντρός πιτσιρίκος όλα τα λεφτά. Σίγουρα πάντως αξίζει να την δείτε.

Χθες είδα τον Κινγκ Κονγκ. Λοιπόν, εννοείται πως η ταινία ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια, ειδικότερα σε μερικά σημεία ήταν και εξαιρετικά βαρετή αφού μερικές σκηνές τράβαγαν πολύ σε διάρκεια. Ένας φίλος πιο πριν είχε πει για τις υπερβολικές σκηνές και διαφώνησα ψιλοέντονα, αλλά τελικά είχε απόλυτο δίκαιο. Η σκήνη

της καταδίωξης από τους δεινοσαύρους ήταν απίστευτη. Δηλαδή γλυτώνουν όλοι χωρίς να πάθουν τίποτα, είναι πραγματικά υπερβολικό.

Η αμοιβαία "συμπάθεια" μεταξύ του Κονγκ και της Watts είναι εξαιρετικά παρουσιασμένη και γίνεται πολύ έυκολο πιστευτή. Αρκετά καλή ερμηνεία από την Watts, η οποία πετυχαίνει να δείξει πως πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Κονγκ. Φυσικά το τέλος είναι πραγματικά συγκινητικό, νομίζω σε αυτόν τον τομέα ο Jackson έχει πετύχει απόλυτα.

Γενικότερο συμπέρασμα, είναι πως αν η ταινία ήταν γύρω στο ένα μισάωρο μικρότερη, θα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Η σκηνή που προανέφερα, παρ' όλο που είναι υπερβολική, δεν είναι βασική ως προς την πλοκή της ταινίας και άρα δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το αν θα είναι αρεστή η ταινία. Συνεπώς μπορώ να πω (και είναι προσωπική άποψη), ότι ο Jackson πετυχαίνει να κάνει ένα πολύ καλό remake.

Λοιπόν:p ....Είδα το ''Fantastic 4''...ωραία ταινία :happy: αν και την περίμενα καλύτερη:blink:....Είδα και το ''Μπομπ Σφουγγαράκη'' που είχε πολύ γέλιο:lol: :D :p...Επίσης είδα και το ''Η Διερμηνέας'' το οποίο μου άρεσε πάαρα πολύ:) :) :)

Gia to Fantastic 4 kai gia ton TreloBOB 8a simfoniso alla oxi kai toso gia tin Η Διερμηνέας...

To mperdeuoun ligo to pragma kai katantaei kapos.

:P

Never Settle 3...

" Η νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον " σας προτέινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να το δείτε!!!!Το είδα την Πέμπτη στο σινεμά και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ....;)

" Η νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον " σας προτέινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να το δείτε!!!!Το είδα την Πέμπτη στο σινεμά και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ....;)

ti ipothesi exei auto?

ti ipothesi exei auto?

Είναι cartoon αλλά cartoon για μεγάλους!!!!

Υπόθεση:Σε μια καταθλιπτική βικτοριανή πόλη, ο συνεσταλμένος Βίκτορ, που πρόκειται να παντρευτεί τη Βικτόρια, κάνει πρόβα στο δάσος τους γαμήλιους όρκους, τους οποίους ακούει μια Νεκρή Νύφη και, πιστεύοντας ότι απευθύνονται σε αυτήν, τον τραβά στον κάτω κόσμο. Πανέμορφο καρτούν γυρισμένο με την παραδοσιακή τεχνική της κινούμενης κούκλας.

Η ιδέα της ταινίας βασίζεται σε ρωσικό παραμύθι του 19ου αιώνα, που έχει ως ιστορική προέλευση το κύμα αντισημιτισμού στην τσαρική Ρωσία, όταν διάφορες συμμορίες επιτίθονταν σε εβραϊκούς γάμους και σκότωναν τη νύφη. Ο Τιμ Μπάρτον, πάντως, δίνει στην ιστορία το δικό του γοτθικό στιλ, κάνοντας μια ταινία με κινούμενες κούκλες, εξίσου φαντασμαγορική και πρωτότυπη με το «Nightmare before Christmas», αλλά πολύ πιο σκοτεινή. Με τις φωνές των Τζόνι Ντεπ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Έμιλι Γουάτσον, Κρίστοφερ Λι, Άλμπερτ Φίνεϊ κ.ά. Ο Μάικ Τζόνσον που συνυπογράφει την ταινία έχει δουλέψει ως animator στο «Τζέιμς και το γιγάντιο ροδάκινο» που έγινε με την ίδια τεχνική.

Santa who?

Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τον Leslie Nielsen σε μή κωμικό ρόλο και μου άρεσε!

Μια απλή , χαλαρή, Χριστουγεννιάτικη ταινία :)

Σήμερα είδα το Nightmare Before Christmas του Tim Bardon...Σας προτείνω να το δείτε..Αν και το Corpse Bride μου άρεσε πολύ πολύ πολύ περισσότερο!!!!

ΜΙΒ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Είναι και για μένα απο τις ομορφότερες ταινίες που έχω δεί στη ζωή μου...

Kantous 2. Kai mena perissotero marese to 1o.

Htan prwtotypo kai diaforetiko. Den to perimename.

To 2o htan eksisou kalo alla sto idio styl, opote exane thn prwtotypia.

Το 2 εαν δεν ειχε αυτο το Grandfinale θα ηταν ψιλοπατατα...το 1 ηταν πολυ καλυτερο..το 2 ειναι μια καλη επιλογη μονο για DVD!

Χθες πηγα και ειδα τους αδερφους Grim.Μεγαλη πατατα το εργο.Ουτε για dvd δεν αξιζει.Προειδοποιω γιατι ειδα γεματες ασφυκτικα αιθουσες και ειναι κριμα να πεταξετε ετσι 7.5 ευρω! :down:
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Εγώ είδα πρόσφατα το Be witched με την Nicole Kidman.

Διασκεδαστική ταινία, έβγαλε γέλιο σε αρκετές στιγμές και η Nicole, όπως πάντα..ακαταμάχητη!

Βέβαια περίμενα κάτι παραπάνω από πλευράς σεναρίου αλλά δε χαλάστηκα.

Λοιπόν, mega review...

Είδα το "The Chronicles of Narnia..."

Πολύ ωραία ταινία, πραγματικά υπέροχα τα εφέ και γενικά η εικόνα-ήχος κλπ. Εξαιρετική ηθοποιία από την μικρή της παρέας... Η ταινία ήταν πραγματικά όμορφη, αν και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια, εντούτοις σε κανένα σημείο της δεν βαριέσαι (εν αντιθέσει με πάμπολλες ταινίες φέτος). Καλογυρισμένη, προσφέρει και σασπένς σε κάποια σημεία, και αστεία σημεία και δράση και περιπέτεια και φυσικά φαντασία. Δεν θα είναι υπερβολικό να πω ότι ελλείψη Lord of the Rings, παίρνει χαλαρά την πρώτη θέση στις ταινίες φαντασίας φέτος. Για να πω την αλήθεια δεν ήμουν και τόσο θετικός όταν πήγαινα στον κινηματογράφο, αλλά πραγματικά έφυγα υπερευχαριστημένος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Είδα και το "The Family Stone".

Η ταινία αν και στο trailer παρουσιάζεται ως κωμωδία, κάθε άλλο παρά αυτό είναι. Αν και δεν απουσιάζει το κωμικό στοιχείο, η ταινία δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από "κοινωνική". Μου άρεσε πολύ παρ' όλα αυτά. Οι ηθοποιοί είναι αρκετά καλοί στον ρόλο τους, ειδικά η Sarah η οποία αποδίδει πολύ καλά στον ρόλο της. Η ταινία δεν έχει μεγάλη διάρκεια, πράγμα το οποίο είναι θετικότατο. Το aftertaste της ταινίας είναι γενικά θετικό και την συστήνω.

Είδα και το "Elizabethtown"

...Και βαρέθηκα τη ζωή μου. Η ταινία ξεκινάει δύσκολα και άκαμπτα, μπαίνει σε σωστό πλαίσιο μετά το πρώτο μισάωρο, αρχίζει να αποκτά πραγματικά ενδιαφέρον και να κυλάει κανονικά περίπου στην ώρα, αλλά από εκεί που ξεκινάει το road trip του Ορλάντο Μπλουμ, πάει άπατη... Τόση ιστορία (και κυρίως τόση αμερικανική ύπαιθρος - έλεος), για να καταλήξουμε στο συνηθισμένο happy end; Γιατί τόσο μπλα μπλα; Γιατί τόση ώρα το ταξίδι; Γιατί ήταν τόσο κουραστική; Γιατί τόσο ντοκυμαντέρ του great american outdoors; Γιατί τόση προπαγάνδα; Και κυρίως γιατί πήγα; Τέλος πάντων, η Kirsten και ο Orlando είναι "λίγοι", αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίει και το βαρετό σενάριο. Δεν την συστήνω, όσο και να αρέσει ο Ορλάντο...

Και σε DVD είδα το "Must Love Dogs"

Αρκετά καλό, συνηθισμένο ρομάντζο, αισθηματική ταινία, η οποία δεν ξεφεύγει από τα τετριμμένα βήματα και καταλήγει στο συνηθισμένο happy end. Αξίζει μόνο στο DVD, εκτός κι αν είναι ταινία για ραντεβού...

Χθες πηγα και ειδα τους αδερφους Grim.Μεγαλη πατατα το εργο.Ουτε για dvd δεν αξιζει.Προειδοποιω γιατι ειδα γεματες ασφυκτικα αιθουσες και ειναι κριμα να πεταξετε ετσι 7.5 ευρω!
Με τι προσδοκίες πήγες να το δείς; Γιατί κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλή η ταινία, ξέροντας οτι αφορά την «ζωή» των αδελφών Γκριμ καθώς και πως θα έχει αναφορές σε όλα τους τα παραμύθια κατα την διάρκεια της ταινίας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τι προσδοκίες πήγες να το δείς; Γιατί κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλή η ταινία, ξέροντας οτι αφορά την «ζωή» των αδελφών Γκριμ καθώς και πως θα έχει αναφορές σε όλα τους τα παραμύθια κατα την διάρκεια της ταινίας.

Απ' όσο ξέρω, η ταινία δεν είναι απόλυτα βασισμένη στη ζωή τους, αντίθετα τους παρουσιάζει πρακτικά ως απατεώνες...

Eida to Grim Broaders paidia... Den mou asere poli me arista to 10 pernei ena 6...

Kai idiaka ekei pou mou tin edose poio poli einai oti elege oti pezeri i Monica Beluci kai telika stis 2 ores zitima na pezei 20 lepta!!!

Never Settle 3...

Απ' όσο ξέρω, η ταινία δεν είναι απόλυτα βασισμένη στη ζωή τους, αντίθετα τους παρουσιάζει πρακτικά ως απατεώνες...

Γι' αυτό έβαλα σε εισαγωγικά την λέξη ζωή :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις είδα το Edison. Παίζει ο Morgan Freeman , πρωταγωνιστεί ο justin timberlake και ψιλοπαίζει και ο kevin spacy.

Με αυτούς τους ηθοποιούς περίμενα κάτι περισσότερο από μια απλώς καλή περιπέτεια. Η ταινία είχε δράση, μου άρεσε πολύ και τo story και επιτέλους, ξανα είδα την γλυκιά κοπέλα από το coyote ugly:D η οποία δυστυχώς έπαιξε 5 λεπτά.

Το σενάριο είχε κάποιες ψεύτικες στιγμές και ο justin από απλός ρεπόρτερ μετατρέπεται σε έναν περίεργο συνδιασμό james bond και Magaiver!:p

Νομίζω ότι προτείνεται:)

Molis eida to Alone in the dark...

Den 8a elega oti einai kai oti kalitero... poles fores eno epeze i tainia eida kai ta downloads mou :p eno anipomonousa na teliosei...

Me arista to 10 pernei ena geneodoro 4 gia tin asxeti mousiki tou ta antekta efe kai tin plilo xalia ipokritiki...

To perimena kalitero...

Protino osi apo emas lene gnomi gia tainies na va8mologoune kiolas! px me arista to 10 kai na etiologoune kiolas!!! 8a itan poio jet! tnks kai bye gia tin ora!

Never Settle 3...

Χθές είδα στο σινεμα το Χρονικό της Νάρνια!!!!

Πολύ πολύ ωραίο...Συνδιάζει,παραμύθι με περιπέτεια(αν μπορώ να το πώ έτσι) και ανατρεπτικό!

Να πάτε να το δείτε!!!!;)