Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

"Stutter"?
Ε τραυλιζε λίγο μωρέ!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Girls trip

Κωμωδια Χαζοαμερικανια!

Φέρνει στο hangover

Πέρασε ευχάριστα το 2ωρο

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Avengers: Infinity War

http://media.interaksyon.com/wp-content/uploads/2018/04/avengers.png

Σιγουρα η καλυτερη ταινια της Marvel. Τα ειχε ολα. Εξαιρετικα εφε πολυ δραση διαλογους με αρκετο γελιο και συγκινηση. Ο κακος ισως οχι και τοσο κακος after all και οι καλοι κλασικα προσπαθουν να σωσουν τον κοσμο. Εχει μεσα τους παντες εκτος ant man. Ο καθενας εχει τις στιγμες του τις ατακες του. Την προηγουμενη βδομαδα ειδα το ragnarok οποτε ημουν ετοιμος για το επος. Δεν εχω δει civil war/black panther οποτε ειχα καποια κενα ποιοι πλακωθηκαν και τι τεχνολογια ειχαν οι Wakanda. Κατεβηκε αρχειο 35mb bitrate η εικονα ηταν εξαιρετικη οπως και ο ηχος με καλο ηχοσυστημα. Overall οι 2.25 ωρες μου φανηκαν λιγες ηθελα και αλλο δεν βαρεθηκα σε καποια σκηνη και το τελος επιτελους οχι happy end οπως παντα στις marvelotainies. Αναμενουμε την captain marvel να δουμε τι ρολο βαραει και αυτη. 9/10

Avengers: Infinity War

Σιγουρα η καλυτερη ταινια της Marvel. 9/10

[/size]

Επιτέλους king έκανες μια καλή κρητική για ταινία της Marvel. :)

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Επιτέλους king έκανες μια καλή κρητική για ταινία της Marvel. :)

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Εχω γραψει πολυ καλα λογια και για captain america winter soldier/guardians of the galaxy 1/iron man 1/avengers 1/ant man/doctor strange/Spider-Man: Homecoming. Γενικα το thor 2 ηταν χαλια ουτε το τελειωσα τα iron man 2 3 avengers 2 captain america 1 και το thor 3 δεν μου εκανε δεν ξερω γιατι προσπαθησε πολυ να ειναι αστειο ενω καταστρεφοταν το asgard και με χαλασε. Στους περισσοτερους αρεσε ομως. Πρεπει να δω civil war και black panther συντομα παντως τα εχω σε 3D.

Every day(2018)

Ωραίο κονσεπτ, ξεκίνησε καλουτσικα, κράτησε καλα αλλά το γλυκαναλατο τέλος με ξενέρωσε...

Coco

r_coco_header_poststreet_fe6e0d4c.jpeg?region=0,0,2048,978

Αριστουργημα.Η pixar μας εχει συνηθίσει χρονια τωρα σε τοσο ποιοτικες ταινιες. Πανεμορφο art στον αλλο κοσμο απλετα συναισθηματα και το τελευταιο 10 λεπτο η συγκινηση επιασε κοκκινο. Το ειδα μεταγλωτισμενο εγινε αψογη δουλεια και στα τραδουδια και παντου. 10/10

Γιατι τα ποστ σου king2009 ειναι με bold γραμματοσειρα?

Σε αλλα νηματα δεν ποσταρεις με bold.

Γιατι τα ποστ σου king2009 ειναι με bold γραμματοσειρα?

Σε αλλα νηματα δεν ποσταρεις με bold.

Οταν κανω ενα review ειτε για ταινια ειτε για παιχνιδι βαζω bold. Ελπιζω να μην ενοχλει.

Οταν κανω ενα review ειτε για ταινια ειτε για παιχνιδι βαζω bold. Ελπιζω να μην ενοχλει.

Προσωπικα δεν με ενοχλει. Απλως επειδη μπαινω σχεδον μονο μεσω tapatalk στο φορουμ, αναρωτηθηκα μηπως μου κανει κολπα το tapa.

The Bar. Ωραία χαζομαρούλα. Ισπανικό θρίλερ με χιούμορ. Περνάει ευχάριστα η ώρα.

Mate 10 Pro & Tapatalk pro

Εχω αντιθετη αποψη...καθολου χαζομαρουλα και καμια σχεση με χιουμορ.

Οι Ισπανοι στα θριλερ ειναι καθηγητες.

Εχω γραψει πολυ καλα λογια και για captain america winter soldier/guardians of the galaxy 1/iron man 1/avengers 1/ant man/doctor strange/Spider-Man: Homecoming. Γενικα το thor 2 ηταν χαλια ουτε το τελειωσα τα iron man 2 3 avengers 2 captain america 1 και το thor 3 δεν μου εκανε δεν ξερω γιατι προσπαθησε πολυ να ειναι αστειο ενω καταστρεφοταν το asgard και με χαλασε. Στους περισσοτερους αρεσε ομως. Πρεπει να δω civil war και black panther συντομα παντως τα εχω σε 3D.

Δεν είμαι φαν της Marvel, προτιμώ την σχετικά πιο σοβαρή DC. Ειδικά κάποιες τύπου Deadpool ήταν εξαιρετικά άθλιες, trash movies... Το Captain America, σαν ιστορία που σε πάει στο παρελθόν, στον πόλεμο κλπ, βάζει κάποια ιδανικά είναι αρκετά αξιόλογη. Γενικά σαν ιστορία όλα οκ, αλλά μοιάζουν με σειρά, όπου σε κάθε ταινία παίζει άλλος πρωταγωνιστής ή πολλοί μαζί. Για δράση οκ, αλλά γενικά δεν είναι τόσο σοβαρές ταινίες. Η τελευταία πάντως, το infinity WAR, όντως, ίσως ήταν από τις καλύτερες της σειράς αν όχι η καλύτερη. Ακόμη κι ο "κακός" είχε κάποιο ανώτατο σκοπό, μεγάλωσε το παιδί σαν δικό του και θυσίασε τα πάντα για να πετύχει αυτό τον σκοπό που πίστευε ότι ήταν καλύτερο για τον κόσμο, δεν ήταν κανένας τρελός villain σαν άλλες ταινίες της σειράς (π.χ. Ultron κλπ). Και όλοι οι ήρωες ενώθηκαν για να παλέψουν για τον δικό τους σκοπό και για να προστατέψουν στο τέλος έναν από αυτούς.

Κάποιες ταινίες τους ήταν πιο πολύ για πιτσιρίκια, άλλες για εφήβους, όχι ιδιαίτερα σοβαρές... Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

The Greatest Showman

https://www.imdb.com/title/tt1485796/?ref_=nv_sr_1

10/10 από μενα. Η καλύτερη ταινία που είδα τελευταία, κι ας μην είμαι φαν των musical. Τα μισά τραγούδια έχουν ήδη γίνει αγαπημένα και γενικά όλη η ιστορία, οι υπέροχες μελωδίες, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες και το σενάριο ήταν κορυφαία. Κυρίως περνάει πολλά θετικά μηνύματα στον κόσμο και αυτό είναι το καλύτερο. Είναι και για μικρούς και για μεγάλους.

Μικρή παρένθεση, αν και η ταινία ήταν υπέροχη, η πραγματική ιστορία ήταν αρκετά διαφορετική, οπότε μην την θεωρήσετε ότι έτσι ήταν ο Barnum και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές σε χαρακτήρα κλπ. Απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Απλά πολλά πρόσωπα ήταν υπαρκτά και κάποια γεγονότα ήταν όντως αληθινά.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

King δεν έχεις δει το civil war ρε τρελέ;;

Άσε το έχω κάτι μήνες στο σκληρό και σε 3D και δεν έκατσα να το δω. Πρέπει όμως.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσε το έχω κάτι μήνες στο σκληρό και σε 3D και δεν έκατσα να το δω. Πρέπει όμως.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα είναι από τις TOP μαζί με Winter Soldier

[sIGPIC][/sIGPIC]

Trois couleurs: Bleu (1993) 6/10

Trois couleurs: Rouge (1994) 6/10

Trois couleurs: Blanc (1994) 6/10

Αφου ειδα και τις τρεις ταινιες που ανεδειξαν τον Κισλοφσκι μπορω να πω οτι δε μου εκαναν αισθηση. Δε καταλαβα πολλες φορες τι ηθελε να πει ο "ποιητης" και βαρεθηκα ενω οι υποθεσεις των ταινιων ειχαν ενδιαφερον. Στη κατηγορια κοινωνικο δραμα πιστευω υπαρχουν και καλυτερες.

Μην πιάσουμε σύγκριση DC vs MARVEL.

Οι περισσότερες της DC έχουν αποτύχει εμπορικά. Μόνο κάτι DARK NIGHT και μερικά SUPERMAN της έχουν φέρει Καλά νούμερα σε σχέση με Marvel που οι περισσότερες σκίζουν στο box office.

Όσο για τις καλύτερες MARVEL;

CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR, BLACK PANTHER και INFINITY WAR σίγουρα το TOP 3

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μην πιάσουμε σύγκριση DC vs MARVEL.

Οι περισσότερες της DC έχουν αποτύχει εμπορικά. Μόνο κάτι DARK NIGHT και μερικά SUPERMAN της έχουν φέρει Καλά νούμερα σε σχέση με Marvel που οι περισσότερες σκίζουν στο box office.

Όσο για τις καλύτερες MARVEL;

CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR, BLACK PANTHER και INFINITY WAR σίγουρα το TOP 3

Η τριλογία Dark Knight ήταν η αγαπημένη μου όσον αφορά τις ταινίες του σκοτεινού ιππότη, πολύ καλύτερες από τις παλιές. Απο νεότερες ταινίες το Man of Steel ήταν ένα καλό remake των 2 πρώτων ταινιών του κλασικού Superman, αλλά και το δυνατό Dawn of Justice με την πολύ ωραία σκηνοθεσία και μουσική όταν δολοφόνησαν τους γονείς του μικρού Γουέιν μπροστά στα μάτια του.

Το ύφος αυτών των ταινιών είναι πολύ πιο σοβαρό και κλασικό θα έλεγα σε σχέση με τις μετά του 2010 ταινίες της Marvel. Οι τελευταίες έχουν πάρα πολλά εφέ, πολλή δράση κλπ, αλλά είναι γενικά διαφορετικό το στυλ. Ίσως για μικρότερες ηλικίες γενικά ή για mood "να δούμε εφέ και υπερήρωες να τα σπάνε όλα". Κάποιες ήταν πολύ καλές και για τα δικά μου γούστα οφείλω να παραδεχτώ, όπως το Captain America που σε πήγαινε σε άλλη εποχή, στον πόλεμο κλπ, πάλευε για τα ιδανικά κλπ, το ξεκίνημα του Wolverine (2009) που πάλεψε για να βρει τον δρόμο του, να κάνει οικογένεια αλλά ακριβώς αυτό εκμεταλλεύτηκαν για να τον χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωο και όπλο ή και το Infinity War που συγκρούονταν όχι συμφέροντα αλλά ιδανικά και ανώτερος σκοπός της κάθε πλευράς.

Το Infinity War και ο σκοπός του "κακού" θυμίζει και την ταινία Inferno με τον Τομ Χανκς, την τρίτη ταινία που στηρίζεται στα έργα του Dan Brown (Κώδικας Ντα Βίντσι, Πεφωτισμένοι), όπου ο "κακός" προσπαθεί να εξολοθρεύσει το μισό πληθυσμό της γης ώστε μακροπρόθεσμα να επιβιώσει η ανθρωπότητα. Ενδιαφέρουσα ταινία και αυτή, όχι στο κλίμα των προηγούμενων δύο (με μυστήριο, γρίφους κλπ), αλλά περισσότερο σαν περιπέτεια.

Γενικά θέλω να καταλήξω στο ότι, μια ταινία δεν χρειάζεται απαραίτητα υπερβολική δράση και εφέ και πολλούς υπερήρωες για να είναι καλή. Με καλή πλοκή, σκηνοθεσία, ερμηνεία, μουσική και σενάριο, μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μία που έχει μόνο δράση, χαζό χιούμορ και πολλά εφέ... (ίσως είμαι προκατειλλημένος από ταινίες τύπου Deadpool, που είναι από τις χειρότερες που έχω δει...)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Σαν το Dark Knight 2 τίποτα σε αυτού του είδους ταινίες. Φαντάσου το 1 και το 3 ήταν απλα συμπαθητικά για μένα, αλλά στο 2 ήμουν εκστασιασμένος σε όλη την ταινία στο cinema και με το που πέφτει και στο τέλος η μουσική του Zimmer απλά τσουτσούριασα μάγκες

Sent from my SM-G930F

2001: A Space Odyssey (1968) 10/10

Αριστουργημα του Κιουμπρικ ο οποιος ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του. Οτι και να πει κανεις γι αυτη τη ταινια ειναι λιγο.

2010: The Year We Make Contact (1984) 6/10

Ανουσια συνεχεια, καλομετρια. Πιστευω θα μπορουσαν και καλυτερα αλλα ο Κιουμπρικ ειχε θεσει πολυ ψηλα το πηχη.

Boy missing(2016)

Ισπανική ταινία, περίμενα πολλά περισσότερα είναι η Αλ

Δεν είναι κακη

Brimstone (2016) 6/10

Ο σκηνοθετης οραματιζοταν επος, το αποτελεσμα μετριο. Η Ντακοτα Φανιγκ που εκανε καριερα μικροτερη σε ρολους οπως το I am Sam, στη συγκεκριμενη ταινια μου φανηκε αχρωμη. Παντως 2,5 ωρες περασαν γρηγορα, δε βαρεθηκα.

Being There (1979) 8/10

Έξοχος ο Πητερ Σελλερς. Η ώρα πέρασε ευχάριστα με αυτή τη κοινωνική κομεντί.

If I Stay (2014) 6/10

Θεώρησα πως λόγω του θέματος θα είναι καλή. Αποδείχτηκε όχι κάτι ιδιαίτερο. Περισσότερο δόθηκε βαρύτητα στο ρομάντζο παρά στο δράμα και στην μετά θάνατον ζωή.

The ritual (2017)

Οκ, ένα σενάριο που το έχουμε δει και θα το δούμε πολλές φορές. Κλασικά μια παρέα στο δάσος......

Ευτυχώς πέρασε γρήγορα η ωρα