Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική


nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά αν θυμάμαι καλά είχαν πεθάνει τα παιδιά της και αυτό που βλέπαμε ναι ήταν ότι οι ίδιοι ήταν πνεύματα στους νέους ενοικιαστές... Σαχλαμάρες... :wacko: Είχε όμως ενδιαφέρον όταν το έβλεπες.

To dark water με το the others δεν έχουν καμία σχέση,αλλά και να είχαν το dark water προυπήρχε του the others ,οπότε το the others θα έμοιαζε του dark water και όχι το αντίστροφο. :)

Το the others βγήκε την εποχή που η ταινίες με φαντάσματα ξαναβγήκαν στο προσκήνιο με το πετυχημένο Sixth sense.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

(...)

Μάλλον τα λέω αυτά επειδή τα standards μου για τις κωμωδίες έχουν ανεβεί από τότε που είδα το Wedding Crashers-Φοβερή ταινία! :)

 

Εμένα πάντως δε μου άρεσε και τόσο.. Νταξ, είχε μερικές σκηνές που έβγαζαν γέλιο (π.χ. με την γιαγιά) αλλα στο σύνολο ήταν μέτρια!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ειδα το Aviator σε Dvd.....γιατι δεν πηρε αραγε το oscar καλυτερης ταινιας?.....κλασεις ανωτερο απο το μελοδραματικο million dollar baby...
Link to comment
Share on other sites

osoi den exete dei to NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

na to noikiasoun !

 

an sas aresei i piotiki mousiki kai ta musical , kai ta skotina prototypa eksipna kai me poly atmosfera film min to xasete!

 

to ergo einai me koukles , kai i kinisi tous ginete me tin texniki stop motion picture

 

to ergo einai tou TIM BURTON (apo tous kalyterous en zwi skino8etes) kai i mousiki apo ton Danny Elfman (apisteftos sta palia Batman , spider man , men in black,kai polla alla)

 

einai pragmatika ena ergo to opio to proteinw giati einai pragmatika krima kapios na min exei dei ena tetio aristourgima giati opios den to exei dei afto to ergo den mporei na leei oti agapaei tin 7h texni.

 

episeis einai kai psiloepikairo , afou prosfata stis ai8ouses 8a kikloforisei to CORPSE BRIDE apo ton idio skino8eti kai idio sin8eti!

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Μολις γυρισα απο το "Τhe 40 year old virgin". Απιστευτη ταινια, και οχι απαραιτητα με την καλη εννοια! :p Το βασικο σεναριακο ευρημα, αλλα και οι καταστασεις που δημιουργουνται ειναι απιθανες, ωστοσο το ολο συνολο δενει καλα, με την προυποθεση οτι εισαι προετοιμασμενος για μια τυπικη φαρσοκωμωδια. Υπαρχουν τα κλασικα "ακραια"/αηδιαστικα αστεια, αρκετα απο τα οποια ειναι και ακρως σεξιστικα, αλλα γενικα η ταινια ειναι "φρεσκια" και οι πρωταγωνιστες δινουν κεφατες ερμηνειες (παιζει και ο αντρας της Φοιβης απο τα Friends)

 

Επαναλαμβανω, ομως, οτι πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι αυτο που θα δεις θα ειναι καθαρα φαρσοκωμωδια, με χοντροειδες χιουμορ, ωστε να μην απογοητευτεις αργοτερα. :!: Επισης ενδεικνυται κυριως για αντροπαρεες, καθως οι γυναικες πολυ πιθανο να μην εκτιμησουν τα αστεια! :X :O

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

Είδα το Broken Flowers του Jarmusch (για χάρη του θεικού Billαρου) και μου άρεσε πολύ. Ο ρόλος ήταν γραμμένος επάνω του. Έχει και πολύ καλή μουσική. Φυσικά δεν ενδύκνειται για όσους διψάνε για δράση και περιπέτεια :)
KCB
Link to comment
Share on other sites

Τι έγινε παιδιά κόψαμε το σινεμά ή δεν τα γράφουμε εδώ; :)

Είδα το Charlie and the chocolate factory. Καταπληκτικό παραμύθι, 2η ταινία που βλέπω του Μπάρτον (μετά τπ Big Fish) και μου φαίνεται ότι ο τύπος ξέρει να λέει φανταστικές ιστορίες!

KCB
Link to comment
Share on other sites

Είδα το Charlie and the chocolate factory. Καταπληκτικό παραμύθι, 2η ταινία που βλέπω του Μπάρτον (μετά τπ Big Fish) και μου φαίνεται ότι ο τύπος ξέρει να λέει φανταστικές ιστορίες!

 

Και γω ανυπομονώ να δω αυτό όπως και το Corpse Bride (αυτή θα είναι μάλλον η 3η ταινία του που θα δεις :p )

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Και γω ανυπομονώ να δω αυτό όπως και το Corpse Bride (αυτή θα είναι μάλλον η 3η ταινία του που θα δεις :p )

 

Εννοείται, την έχω ήδη στο πρόγραμμα :)

KCB
Link to comment
Share on other sites

Μερικες απο τις ταινιες που ειδα αυτες τις μερες...

 

The Fog

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/19/10/39m.jpg

2005, Robert Wainwright

Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair

Μολις πριν λιγο τελειωσε η θεαση και ομολογω πως τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα. Ειναι χωρις αμφιβολια μια κακη ταινια με παρα πολλα ελλατωματα, αλλα δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα η οτι βαρεθηκα καθολου κατα τη διαρκεια της προβολης (bad movies we love?). Aν και η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα το σεναριο χωλαινει και δινει την εντυπωση προχειρης η τουλαχιστον ερασιτεχνικης δουλειας. Το μονταζ ειναι απιστευτα κακο στα 2/3 της ταινιας και σωζει τα προσχηματα στο τελευταιο ημιωρο, σε αυτο και στην ανεμπνευστη σκηνοθεσια οφειλεται η ελλειψη ρυθμου στην ταινια, η καλυτερα η μη χρηση του καταληλου ρυθμου. Υποτιθεται οτι προκειται για ταινια τρομου/θριλερ αλλα το pace ειναι υπερβολικα αργο και δεν καταφερνει να τρομαξει-εγκλωβισει το θεατη οπως θα επρεπε. Tα εφε κινουντε σε καλα επιπεδα ενω η υλοποιηση καποιων ειναι πραγματικα υποδειγματικη. Ερμηνειες? Αφηστε το καλυτερα, ρηχοτερα δεν γινεται... βεβαια οι απαιτησεις σε μια τετοια ταινια ειναι μικρες αλλα ουτε καν καρικατουρες δεν εχουμε, οι χαρακτηρες ειναι απλα αδιαφοροι. Γιατι δεν περασα ασχημα? Επειδη οπως προειπα η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα, η Selma Blair ειναι πιο sexy απο ποτε και η Maggie Grace κανει μια θανατηφορα εμφανιση με μπλε baby doll και ασορτι βρακακι. Το τελος δεν ειναι τυπικα hollywoodιανο κατι που συγκαταλεγεται επισης στα θετικα της ταινιας. Εν ολιγοις, δειτε την αλλα χωρις προσδοκιες.

 

Today You Die

2005, Don E. FauntLeRoy

Steven Seagal, Treach, Mari Morrow

Απιστευτη βιντεο-πατατα με τον καποτε σπουδαιο Steven Seagal. Ομολογω οτι υποψιαζομουνα τον ολεθρο αλλα ο Steven Seagal ειναι ο τελευταιος action hero της εποχης μου που εξακολουθει να κανει ταινιες οποτε εχω παρει τις ταινιες του εργολαβια. Το σεναριο δεν ειναι απλα αθλιο, ειναι εκνευριστικο γιατι αδυνατεις να κατανοησεις οτιδηποτε, ωρες ωρες και αν δεν σε παρει ο υπνος εχεις την εντυπωση οτι εισαι υπο την επηρεια παραισθησιογονων. Το μονο που μενει να θυμασε ειναι τα 2 - 3 σημεια που ο Seagal επιδιδεται σε αυτο που ξερει καλυτερα... το ξυλο. Avoid at all costs.

 

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/91/98/49m.jpg

2005, Steve Box & Nick Park

Voices: Peter Sallis, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Peter Kay

Απιστευτη animated κωμωδια με τους γνωστους (στο εξωτερικο τουλαχιστον) Wallace & Gromit. Παρολο το καρτουνιστικο χαρακτηρα δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε παιδια... ισα ισα ενας ενηλικας σινεφιλ μπορει να εκτιμησει πολυ καλυτερα τα αστεια και τις παμπολες κινηματογραφοφιλικες αναφορες. Το animation ειναι αριστοτεχνικο και δινει την εντυπωση οτι η ταινια εχει γυριστει με την παλιοτερη μεθοδο του clay-mation (με τις πλαστελινες), οπως οι πρωτες ιστοριες του τρομερου διδυμου. Μια πανδαισια χρωματων, γελιου και υπεροχων fluffy bunnies που βλεπεται απολαυστικα. Μην την χασετε.

 

The 40 Year Old Virgin

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/50/97/49m.jpg

2005, Judd Apatow

Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Elizabeth Banks

Εδω θα διαφωνισω εν μερει με την κριτικη του φιλτατου PMNEDM λιγες σελιδες πριν. Η ταινια αν και περιεχει ακραιες καταστασεις που ακροβατουν στο αηδιαστικο/χοντροκομενο χιουμορ (στα προτυπα των αδελφων Farelli) συνολικα ειναι αξιολογη και διαφοροποιειτε αρκετα απο τα τυπικα. Σιγουρα το σεναριακο ευρημα, καποιες σκηνες αλλα και το πρωτο μισο της ταινιας σε προδιαθετουν για κατι αναξιο λογου, αλλα απο καποιο σημειο και επειτα η ταινια παιρνει διαφορετικη τροπη και ξεφευγει απο το σειρμο. Ο Steve Carell (πραγματικα απολαυστικος) οντας και συν-σεναριογραφος δινει μια διαφορετικη, ανθρωπινη διασταση στον ηρωα. Εκει που τα αστεα θα μπορουσαν να χοντρυνουν επικυνδινα, ο ηρωας παιρνει την κατασταση στα χερια του, εξανθρωπιζετε και τελικα μπορεις να ταυτιστεις μαζι του και οχι απλα να γελας με αυτον. Τα σεξιστικα αστεια δινουν την θεση τους σε εξυπνο ενηλικο χιουμορ και εναν αερα απο ταινιες περασμενων δεκαετιων (ο ηρωας πλεον μοιαζει περισσοτερο με τον ντροπαλο, παρεξηγημενο αλλα τρυφερο και ειλικρινη Jerry Lewis παρα με τον ανθρωπο λαστιχο Jim Carrey). Πολυ καλη (και στο πνευμα του κλασσικου Hollywood) η χρηση slapstick κωμωδιας, που αν και παλιομοδιτικο εφευρημα δινει μια φρεσκια πνοη στην ταινια. Στα συν της ταινιας οι θυληκες παρουσιες, με μια υπεροχα γοητευτικη Catherine Keener (στα 46 της πια), το αβυσσαλεο ντεκολτε της Kimberly Page και το whale-tail της Elizabeth Banks σαν highlights. Δειτε την.

 

La Donna Lupo

1999, Aurelio Grimaldi

Loredana Cannata, Arturo Paglia

Προκλητικη ερωτικη ταινια, βγαλμενη θαρεις απο το διεστραμενο μυαλο ενος Tinto Brass η ενος Joe D'Amato, αλλα παρολα αυτα διαφορετικη. Ειναι η ιστορια μιας femme fatale (γυναικα-λυκος ειναι ο τιτλος) που περναει μεσα στο αυτοκαταστροφικο της ταξιδι, απο τις ζωες διαφορων αντρων. Περιστασιακοι εραστες, ο εφηβος πρωταρης, ο ωριμος επιχειρηματιας ακομα και απλοι ηδονοβλεψιες δεν μπορουν να κρατηθουν μακρια της. Το τι πραγματικα επιδιωκει δεν θα το μαθουμε ποτε. Οι (πολλες) ερωτικες σκηνες ακροβατουν στα ορια του πορνο (υπαρχουν non-simulated σκηνες στοματικου σεξ που προκαλεσαν σαλο στην Ιταλια οταν πρωτοπροβληθηκε η ταινια), αλλα η διαθεση ειναι μελαγχολικη και μαλλον αντιερωτικη. Η Loredana Cannata ειναι απιστευτα ομορφη και αισθαντικη, ενω τα σωματικα της προσοντα αδιαμφισβητα. Ομολογω πως γελασα πολυ με τα ακολουθα σχολια του διαβοητου Mr. Skin για το πιο επιμαχο απο τα σημεια της:

"Loredana's bush deserves an Oscar for its incredible depth and range! Nice vag close-ups and some more treats as a dude enjoys the view of Lor fingerbanging herself. Do not miss this."

"If you download only one chlorinated cunnilingus clip this year, let it be this one!"

Μονο για ενηλικες, ιταλοφωνους (δεν υπαρχει αγγλικη κοπια) και afficionandos του ερωτικου σινεμα.

 

Αυριο καλως εχοντων των πραγματων ακολουθει το δευτερο μερος με mini-reviews απο Layer Cake, Herbie Fully Loaded, L'Empire Des Loupes, The Myth, Corpse Bride και Romasanta.

 

Over & Out!

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Link to comment
Share on other sites

Μερικες απο τις ταινιες που ειδα αυτες τις μερες...

 

The Fog

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/19/10/39m.jpg

2005, Robert Wainwright

Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair

 

file mou to the fog den paizetai akoma stou ellinikous kinimatografous nomizo??ee??

Link to comment
Share on other sites

file mou to the fog den paizetai akoma stou ellinikous kinimatografous nomizo??ee??
Yeap, συμφωνα με το cine.gr η ταινια βγαινει στις Ελληνικες αιθουσες στις 8 Δεκεμβριου 2005.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Link to comment
Share on other sites

Cine-Review Part II (as promised)

 

Layer Cake

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/19/66/98m.jpg

2004, Matthew Vaughn

Daniel Craig, Tom Hardy, Sienna Miller, Colm Meaney, Kenneth Cranham

Μια πραγματικα πολυ καλη γκαγκστερικη περιπετεια στα χναρια των ταινιων του Τarantino και του Guy Ritchie, o οποιος ηταν και η πρωτη επιλογη για σκηνοθεσια αλλα τελικα λογω υποχρεωσεων εδωσε τη θεση του στον Matthew Vaughn, που σημειωτεον ειναι αψογος. Η ταινια με ενα πραγματικα περιπλοκο στορυ που ζαλιζει με τις διαφορες αλληλοεμπλεκομενες ιστοριες, με πολυ καλους χαρακτηρες και υποδειγματικη σκηνοθεσια ειναι ενα μικρο διαμαντι. Ultra cool, chic & sexy ειναι χαρακτηρισμοι που αποδωθησαν στην ταινια και ειναι περα για περα αληθινοι. Ολη η ταινια διακατεχεται απο ενα Ευρωπαικο αερα, φρεσκαδα, στυλ και γοητεια. Ειναι απο τα λιγα εκεινα φιλμ που βλεποντας τα σου προκαλει μια ευφορια και που κρατανε το μυαλο συνεχεια σε εγρηγορση.

To feelgood συναισθημα δεν φευγει ακομα και μετα το totaly in your face & completely out of the picture αριστουργηματικο τελος.

Οι (αντι)ηρωες ακομα και μεσα στην παρανομια και τη βια παραμενουν συμπαθεις (οχι υπερβολικα ομως) και παντα ανθρωπινοι. Ο Daniel Craig ειναι η επιτομη του στυλ και η Sienna Miller (στον πολυ μικρο -δυστυχως- ρολο της) απιστευτα sexy (η πιο hot εμφανιση της χρονιας για mainstream ταινια κατα τη γνωμη μου). Δειτε την οπωσδηποτε.

 

Herbie Fully Loaded

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/55/78/49m.jpg

2005, Angela Robinson

Lindsay Lohan, Michael Keaton, Matt Dillon

Συνεχεια των περιπετειων του θρυλικου σκαθαριου που ολοι αγαπησαμε μεσα απο τις ταινιες της Disney. Στο πνευμα εκεινων των ταινιων αλλα και συμφωνο με τις επιταγες τις εποχης ειναι μια συμπαθεστατη ψυχαγωγικη ταινια. Η αγαπημενη παιδουλα της Αμερικης Lindsay Lohan ειναι το ιδανικο προσωπο σαν ηρωιδα, και πλαισιωνεται επαξια απο εμπειρους συναδελφους της. Ισως το μονο κακο ειναι οτι στην εποχη μας πλεον η Lohan ειναι πιο δημοφιλης απο το Herbie (τον πραγματικο ηρωα). Οπως και αν εχει η ταινια ειναι ιδανικη για μικρους αλλα και μεγαλους που ψαχνουν για 2 ξεγνιαστες ωρες.

 

L' Empire Des Loupes

2005, Chris Nahon

Jean Reno, Arly Jover, Jocelyn Quivrin

O Jean Reno για μια ακομη φορα συνεργαζεται με εναν αστυνομικο για την αποκαλυψη μιας πλεκτανης με αφορμη ανατριχιαστικους φονους και μια σειρα απο πτωματα. Σιγουρα σας θυμιζει κατι, και σιγουρα εκει πονταραν και οι διαφημιστες της ταινιας (αν οχι και οι ιδιοι οι δημιουργοι). Βασισμενο σε ενα πολυ καλυτερο βιβλιο (συμφωνα με οσους εχουν διαβασει το βιβλιο και εχουν δει και την ταινια) τo Εmpire Des Loupes δεν ειναι μια κακη ταινια, που απλα αντιγραφει μια γνωστη (πετυχημενη) συνταγη. Πολλα επιμερους κομματια θυμιζουν αλλες ταινιες και η πλοκη ειναι συμβατικη, αλλα η σκηνοθεσια, τα production values και οι ερμηνειες βετερανων και νεοφερτων ηθοποιων την καθιστουν αρκετα αξιολογη. Ο Jean Reno ειναι απο μονος του ενας μαγνητης, και η Αrly Jover (χωρις να ειναι ομορφη ειναι αμαρτωλα γοητευτικη) δινει μια πολυ καλη ερμηνεια στο ρολο της τραγικης (?) ηρωιδας. Αψογη ατμοσφαιρα και γρηγορος ρυθμος συγκαταλεγονται στα θετικα της ταινιας. Χωρις να ειναι κατι το προτωτυπο, ειναι μια αρκετα καλη ταινια.

 

The Myth (San Wa)

2005, Stanley Tong

Jackie Chan, Hee-seon Kim, Mallika Sherawat

H τελευταια ταινια του Jackie Chan δεν απεσπασε και τις καλυτερες κριτικες. Εντουτοις και παρολες τις ατελειες, υπαρχουν καποια σημεια που αξιζει να προσεξει κανεις. Για πρωτη φορα ο Jackie δοκιμαζει κατι διαφορετικο απο το συνηθες στυλ του. Η ταινια διαδραματιζεται σε 2 χρονους και συνδιαζει 2 ειδη ταινιων που μεσουρανουν στον ασιατικο κινηματογραφο. Η ιστορικη επικη περιπετεια (Ηρωας, Ιπταμενα Στιλετα, Τιγρης & Δρακος) και το φιλμ πολεμικων τεχνων (ολες οι προηγουμενες ταινεις του πρωταγωνιστη). Ααα βαλτε και oλιγη απο Indiana Jones και εχεται μια πληρη αποψη της ταινιας. Το παιχνιδι αναμεσα στις δυο εποχες ειναι εξυπνο και στηριζει επιτυχως το δυπτυχο ερωτας/ρομαντζο-δραση/περιπετεια. O Jackie Chan τα καταφερνει καλυτερα στο συγχρονο κομματι (ειναι καπως παραξενο να τον βλεπεις σαν κινεζο στρατηγο-πολεμιστη ) αλλα προσωπικα βρισκω το ιστορικο κομματι καλυτερο. Η ταινια σαν ιστορια αλλα και σαν παραγωγη ειναι πολυεθνικη (κινεζος πολεμιστης, κορεατισα πριγκηπισα, ινδη χορευτρια) κατι που ομορφαινει την ιστορια και αγκαλιαζει πολλες ασιατικες κουλτουρες. Τα stunts του Jackie ειναι οπως παντα ευρηματικα, ενω η κορεατισα καλονη Hee-seon Kim ειναι ενα θεαμα που κοβει την ανασα. Να σημειωσω οτι απο κακο timing ειδα την ταινια στα κινεζικα (βρηκα αγγλικους υποτιτλους μια μερα μετα) αλλα χαρηκα πραγματικα που ακουσα για πρωτη φορα τον Jackie να μιλαει την μητρικη του γλωσσα, ενω η εκφραστικοτητα των ηθοποιων αλλα και των εικονων δεν μου στερησαν την αντιληψη της ιστοριας. Δεν θελω να προτεινω η να αποτρεψω τη θεαση τις συγκεκριμενης ταινιας αλλα προσωπικα τη βρηκα θαυμασια. Το τραγουδι "Εndless Love" που ακουγεται στην ταινια και που τραγουδουν οι 2 πρωταγωνιστες ειναι απλα υπεροχο.

 

Tim Burton's Corpse Bride

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/61/67/29m.jpg

2005, Tim Burton

Voices: Johny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson, Tracey Ulman, Albert Finney, Christopher Lee

Πανεμορφο και σκοτεινο animated παραμυθι απο τον μαγο Τim Burton. Απεδειξε για μια ακομη φορα οτι ειναι ο μονος συγχρονος σκηνοθετης που μπορει να βαζει το ονομα του στον τιτλο της ταινιας οπως οι μεγαλοι του παρελθοντος. Τι να πει κανεις γαι ενα τετοιο μικρο αριστουργημα, ενα μεγευτικο ταξιδι αναμεσα σε δυο κοσμους δοσμενο με τρυφεροτητα, γελιο και δακρυ, ανεξαντλητη ευρηματικοτητα και φινετσα. Οι animeted ηρωες ειναι θαρεις η προσωποποιηση των ηθοποιων που δανιζουν τις φωνες, και οταν αυτοι οι ηθοποιοι ειναι ο απολαυστικος Johny Depp, η βικτωριανη Helena Bonham Carter και η ευθραυστη Emily Watson τοτε ξερουμε οτι εχουμε να κανουμε με χαρακτηρες γεματους ψυχη. Το σκοταδι και ο κοσμος των νεκρων ποτε δεν υπηρξαν γοητευτικοτερα. Το οπτικο κομματι μαζι με την ονειρικη μουσικη του Danny Elfman απλα συνθετουν το τελειο ποιημα. Ειναι πιο ευστοχο να περιγραψεις αυτη την ταινια σαν ενα ποιημα που κανει την καρδια να φτερουγιζει οπως οι πεταλουδες που ανοιγουν και κλεινουν την ταινια... Θα τη λατρεψετε.

 

Romasanta

2004, Francisco Plaza

Julian Sands, Elsa Pataky, John Sharian

Αδιαφορο θριλερ ισπανικης παραγωγης (με τη συνδρομη παντως του πατριαρχη του gore, Bryan Yuzna) βασισμενο σε μια αληθινη ιστορια τρομου του προηγουμενου αιωνα. Ενας serial killer, μεταφυσικες πινελιες, λυκανθρωποι και σαταναδες και οι πρωτες προσπάθιες του ανθρωπου να περασει απο τη λογικη της δαιμονοποιησης στην επιστημονικη ερευνα και την κατανοηση του εγκληματικου μυαλου. Ανευρη και χωρις ρυθμο, με το Julian Sands απλα να περιφερεται και σε καμια περιπτωση να πειθει στον κεντρικο ρολο, αρκετα κενα στην αφηγηση και κακη σκηνοθεσια. Απο την αλλη υπαρχει πειστικη μεταφορα του κλιματος της εποχης χαρη στην καλη φωτογραφια και τα υπεροχα locations. Η πρωταγωνιστρια, Mεξικανα ηθοποιος, Εlsa Pataky, ειναι μια πραγματικα πανεμορφη γυναικα, και η αιτια που ασχοληθηκα με την ταινια (για οσους την εκτιμησουν να υπενθυμισω οτι εμφανιζεται στη σειρα Queen Of Swords που μεταδιδεται τα μεσημερια του Σαββατου απο τη ΝΕΤ).

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Link to comment
Share on other sites

Eide kaneis to DOOM?

 

 

egw to katebasa xalia piotita (me cam)

kai to eriksa mia matia merikes skines!

 

klasiki peripetia mou fanike, exei ena simeio sto telos pou nio8eis oti paizeis to kanoniko DOOM 3! me ta idia terata na kseprobaloun , stous idious diadromous , kai.... ola afta ... se 3ou prosopou optiki gonia ;) ka8aro DOOM diladi! ;)

 

twra perisotera gia tin tainia den mporw na pw , afou den tin eida oli (mi me balete na tin dw gia na sas pw kritiki) opios 8a pigene na tin dei 8a tin eblepe eite moufa eite kali na itan

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

kai.... ola afta ... se 3ou prosopou optiki gonia ;) ka8aro DOOM diladi! ;)
Φανταζομαι ενοεις σε οπτικη γωνια 1ου προσωπου (υποκειμενικη), αλλωστε το Doom ειναι FPS (First Person Shooter). Eχοντας δει το trailer παρατηρησα εκτενη χρηση του συγκεκριμενου τροπου κινηματογραφισης, ο οποιος ειναι οντως συμφωνος με την ουσια του παιχνιδιου, αλλα στο σινεμα ξενιζει. Παντως η ταινια εχει θαφτει απο ολους και μαλλον διατρεχεται απο την καταρα ολων των μεταφορων απο games στον κινηματογραφο.

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Link to comment
Share on other sites

Δεν φαντάζομαι να έχει δει κανείς το Goal ε; Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία, ελπίζω να είναι επιτέλους κάτι διαφορετικό από τις ταινίες - πατάτες με ποδοσφαιρικό θέμα (εξαιρείται το Bend it like Beckham).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

mipos mperdepsame ta forums?

edw sizitame gia tainies pou exoume dei

kai oxi gia aftes pou 8a bgoune....

dipla dipla einai ta threads!

 

Εντάξει μωρέ αν δεν έχουν πρόβλημα οι mods θα έχουμε εμείς;

 

Ναι,αφού για τους mods είναι το forum,όχι για όλους μας,τι σε νοιάζει; :wacko:

 

Οι τίτλοι είναι ξεκάθαροι :

Ταινίες : Προτάσεις - Κριτική για γνώμες και προτάσεις,

Coming Soon (Upcoming Movies) για ταινίες που δεν έχουν βγει ακόμη.

 

Δεν παίρνουμε το κεφάλι από όποιον κάνει λάθος αλλά η αδιαφορία είναι άλλο πράγμα.. :rolleyes:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά βγήκε νέο American Pie. :up: Δεν το είπε κανείς. :O

 

Πως, που, πότε, γιατί; Για πες λεπτομέρειες...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...