Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι!! Μην μου λες (και εσύ) τέτοια!!! :(

Όχι ρε Desert. Περίμενα πως και πως να το δω :(

Παιδιά, ειλικρινά έψαχνα κάτι να πω ότι μου άρεσε γιατί προσωπικά οι ταινίες τρομου του James Wan μου αρέσουν (Saw και κάποιες από τις συνέχειες, Insidious 1 & 2, The Conjuring) και πέρα από το ιδιαίτερο παίξιμο της Elise (όχι τα λόγια, αλλά για αυτά δεν φταίει αυτή) δε βρήκα τίποτα.

Ο ίδιος βέβαια ήταν μόνο παραγωγός σε αυτή αλλά δε φανταζόμουν ότι εν τη απουσία του θα την κάνουν...όπως την έκαναν.

Μη σας πάρω και στο λαιμό μου, μπορεί να σας αρέσει. Αν και ως fan του είδους, δε θα την πρότεινα σε κανέναν.

Πέρασα τη μισή στο fast forward από τη βαρεμάρα και την υπόλοιπη μισή συγκρίνοντας τους τρόπους που αντίστοιχες σκηνές στα προηγούμενα δύο ήταν απείρως καλύτερες.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εντάξει θα περιμένω να βγει σε καλή ποιότητα. Βασικά της περιοχής μου τα σινεμά είναι κλειστά ούτως ή άλλως.

Είδα το infini.. Πέρασε το δυωράκι εύκολα. 7/10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλεγα να πάω να τη δω σε μια απ' τις βραδινές προβολές στο Mall αλλά τώρα που είδα την κριτική σου, το ξανασκέφτομαι σοβαρά..

Mad Max,2015

Το είδα και χθες και προχθές.

Δεν θα γράψω ότι δεν μου άρεσε και καθόλου.

Βλέπεται άνετα,πολύ καλές σκηνές,καλά εφέ,heavy metal....

Ομως...δεν ηταν mad Max.

Το Hardy πολύ λίγος για τον ρόλο αυτόν πού εχει ταυτιστεί με τον μοναδικό Gibson.ο νέος ηθοποιός δεν εχει καμία απολύτως σχέση με τον Mel.

Και κυρίως στην ψυχεδέλεια πού κρύβει το βλέμμα του Mel.φίλε Tom,συμπαθητική φυσιογνωμία κι εσύ αλλά οχι και τόσο Mad Max,το ταλέντο του Gibson Μοναδικό.και στις εκφράσεις του προσώπου του και στις κινήσεις αλλά και στο παίξιμό του ρόλου.

Στον νέο Max ολα παίζονται στα εφέ και στις γρήγορες σκηνές.

Αντε τα αμάξια κάτι αξίζουν...και οι καταδιώξεις,αλλά στο νόημά της ηθοποιίας η ταινία έχανε.ανέκφραστη κάπως,οσο κι αν το προσπάθησαν οι ηθοποιοί.

Σε σύγκρισή λοιπόν με τον γνήσιο Max η ταινία χάνει.

6/10

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Mad Max,2015

Το είδα και χθες και προχθές.

Δεν θα γράψω ότι δεν μου άρεσε και καθόλου.

Βλέπεται άνετα,πολύ καλές σκηνές,καλά εφέ,heavy metal....

Ομως...δεν ηταν mad Max.

Το Hardy πολύ λίγος για τον ρόλο αυτόν πού εχει ταυτιστεί με τον μοναδικό Gibson.ο νέος ηθοποιός δεν εχει καμία απολύτως σχέση με τον Mel.

Και κυρίως στην ψυχεδέλεια πού κρύβει το βλέμμα του Mel.φίλε Tom,συμπαθητική φυσιογνωμία κι εσύ αλλά οχι και τόσο Mad Max,το ταλέντο του Gibson Μοναδικό.και στις εκφράσεις του προσώπου του και στις κινήσεις αλλά και στο παίξιμό του ρόλου.

Στον νέο Max ολα παίζονται στα εφέ και στις γρήγορες σκηνές.

Αντε τα αμάξια κάτι αξίζουν...και οι καταδιώξεις,αλλά στο νόημά της ηθοποιίας η ταινία έχανε.ανέκφραστη κάπως,οσο κι αν το προσπάθησαν οι ηθοποιοί.

Σε σύγκρισή λοιπόν με τον γνήσιο Max η ταινία χάνει.

6/10

Ωραίος!

Ακριβώς οτι έλεγα για το αδιάφορο παίξιμο του Hardy στα προηγούμενα ποστ μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

A Walk Among the Tombstones 5/10

Οχι κατι ιδιαιτερο, χωρις να κουραζει ομως. Βλεπετε για να περασει το 2 ωρο, τιποτα παραπανω.

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Είδα το focus με τον will smith.

Καλούλι το βρήκα αλλά οκ ήθελα κάτι να περάσει η ώρα και να ξεχαστώ λίγο με όλα αυτά που γινονται. Μου θύμισε κάτι από τις συμμορίες 11,12 κτλ

Θοδωρής

Είδα το focus με τον will smith.

Καλούλι το βρήκα αλλά οκ ήθελα κάτι να περάσει η ώρα και να ξεχαστώ λίγο με όλα αυτά που γινονται. Μου θύμισε κάτι από τις συμμορίες 11,12 κτλ

Τρελό παραμύθι

:-)

Amazon Fire stick 4k max

Ήθελα να δω ένα θρίλερ με δολοφόνο γιατί τελευταία το είχα παρακάνει με τα μεταφυσικά και είδα το You're next. Καλούτσικο θα το χαρακτήριζα. Προσπάθησε να χώσει τουίστ στο τέλος, είχε όσο σπλάτερ χρειαζόταν αλλά οι ερμηνείες ήταν κακές. 7/10.

Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το Project Almanac! Διασκεδαστική ταινία χωροχρόνου. 8/10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα το It Follows. Καλούτσικο.

6/10

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Danny Collins.φοβερή ταινία με τον Al Pacino.

Comedy θα το έλεγα.αξίζει πάντως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ειδα σήμερα το dark places (http://www.imdb.com/title/tt2402101/?ref_=nv_sr_1 )

καλούτσικη, αν και επειδή είχα διαβάσει το βιβλίο ήξερα τι ακριβώς να περιμένω και τι θα γίνει.

αν δεν εχεις διαβάσει το βιβλίο ίσως εχει περισσότερη αγωνία και μυστήριο.

το gone girl παντως νομίζω ήταν καλύτερο.

Μιλάνε δεν τον χορταίνεις τον Arnold στο τελευταίο Terminator.

Έχει γίνει παπούδι αλλά καταφέρανε να το κάνουμε lost το σενάριο.

Επίσης, εκπληκτικά εφέ.

Αξιόλογη για τους παλιούς φανατικούς οπαδούς.

Amazon Fire stick 4k max

Μιλάνε δεν τον χορταίνεις τον Arnold στο τελευταίο Terminator.

Έχει γίνει παπούδι αλλά καταφέρανε να το κάνουμε lost το σενάριο.

Επίσης, εκπληκτικά εφέ.

Αξιόλογη για τους παλιούς φανατικούς οπαδούς.

Όντως? Αξίζει για τους φανατικούς των ταινιών? :cool:

Μόλις ανακάλυψα τα εκτός phone θέματα κι έρχομαι να προτείνω Jurassic World 3D σε καλή κινηματογραφική αίθουσα, εξαιρετική ταινία δράσης!

Απλά θα ήθελα να μην ξεκινάει τόσο νωρίς η δράση, αλλά να δείξει περισσότερο το νησί όπως το είχε οραματιστεί κι ο "John Hamont" που δεν είναι πια στην ζωή (ο ηθοποιός στην πραγματικότητα εννοώ...)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

το Hut Tub Time machine 2 ηταν τοσο μαπα που δεν αντεξα να μην βρισω... το 1 ηταν σαφως καλυτερο αλλα το 2 μονο γελαγες αλλα απο πλοκη.... Ειλικρινα οποιος το ειδε τοτε θα ξερει το πονο που ενιωσα οταν τον πυροβολισε στα τετοια του...
Αλέξανδρος...:cool:

το Hut Tub Time machine 2 ηταν τοσο μαπα που δεν αντεξα να μην βρισω... το 1 ηταν σαφως καλυτερο αλλα το 2 μονο γελαγες αλλα απο πλοκη.... Ειλικρινα οποιος το ειδε τοτε θα ξερει το πονο που ενιωσα οταν τον πυροβολισε στα τετοια του...

υπέρτατη *******.

Καμία σχέση με το πρώτο.Βγήκε απλά για να βγεί πιστεύω.

Xiaomi 12 Pro

Είδα το It Follows. Μου άρεσε αρκετά. Φυσικά σενάριο της πλάκας. Μην περιμένετε πολλά πολλά. Αλλά είχε 3-4 καλές στιγμές. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα το TED 2.. μακραν καμια σχεση με το 1ο αλλα τουλαχιστον ειχε φαση και γελιο... σας το προτεινω. Επισης... Ted forever!!
Αλέξανδρος...:cool:

Είδα το It Follows. Μου άρεσε αρκετά. Φυσικά σενάριο της πλάκας. Μην περιμένετε πολλά πολλά. Αλλά είχε 3-4 καλές στιγμές. :)

Με τις κριτικές που είχε πάρει, προσωπικά, περίμενα ΠΟΛΛΑ περισσότερα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Με τις κριτικές που είχε πάρει, προσωπικά, περίμενα ΠΟΛΛΑ περισσότερα.

Αα δεν κοιτάζω ποτέ κριτικές ούτε βαθμολογίες στο IMDB. Έχω τους λόγους μου. :p

Είδα επιτέλους το Terminator. Πολύ καλό. Οκ, δεν πλησιάζει την ατμόσφαιρα και τη σκοτεινή διάθεση των δύο πρώτων αλλά άξιζε τα λεφτά του. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]