nosferatu_8_Jim Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εγώ είδα το Λίνκολν, αλλά μου φάνηκε πολύ βαρετό. Οι ερμηνείες πάντως ήταν πολύ δυνατές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Είδα το "The Master". Ωραία ερμηνεία του Χοακίν Φοίνιξ αλλά ως εκεί, θα ήθελα κάτι καλύτερο στο πως παρουσιάστηκε η σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ξερει κανενας που μπορω να βρω online το χθεσινο επισοδειο απο the killing??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 silver linings playbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ξερει κανενας που μπορω να βρω online το χθεσινο επισοδειο απο the killing??? Κατ'αρχήν υποθέτω οτι κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο. Google υπάρχει, σίγουρα θα το βρεις. Αλλά -και για αυτό ποστάρω- το the killing, είτε το Ευρωπαικό είτε το Αμερικάνικο δεν παίζουν αυτή τη περίοδο (το Αμερικανικό επιστρέφει το Μάιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ξερει κανενας που μπορω να βρω online το χθεσινο επισοδειο απο the killing??? Εδώ το MEGA ανεβάζει τα επεισόδια μετά την προβολή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Django: 8.8/10 από εμένα. Κατ αρχήν είναι μεγάλο σε διάρκεια πράγμα που μ αρέσει. Παρ όλα αυτά δεν το ξεχειλώνει για να σε κουράσει. Ένα σπαγκέτι γουέστερν με τις γνωστές ταραντινιές μέσα. Κλασικά πολύ καλή μουσική και διάλογοι. Την ξανάβλεπα εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Κατ'αρχήν υποθέτω οτι κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο. Google υπάρχει, σίγουρα θα το βρεις. Αλλά -και για αυτό ποστάρω- το the killing, είτε το Ευρωπαικό είτε το Αμερικάνικο δεν παίζουν αυτή τη περίοδο (το Αμερικανικό επιστρέφει το Μάιο) γιατι να ειναι παρανομο? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 γιατι να ειναι παρανομο? Copy rights. Κάνω λάθος; Ας διαφωτίσει κάποιος moderator. Για να παραμείνουμε στο θέμα, είδα ξανά το 2046. Πολύ ωραία ταινία, την προτείνω σε όσους είναι κολλημένοι σε παλιές αγάπες και απλά περνάν την ώρα τους με καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Django: 8.8/10 από εμένα. Κατ αρχήν είναι μεγάλο σε διάρκεια πράγμα που μ αρέσει. Παρ όλα αυτά δεν το ξεχειλώνει για να σε κουράσει. Ένα σπαγκέτι γουέστερν με τις γνωστές ταραντινιές μέσα. Κλασικά πολύ καλή μουσική και διάλογοι. Την ξανάβλεπα εύκολα. +1 Φοβερή ταινία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 γιατι να ειναι παρανομο? Copy rights. Κάνω λάθος; Ας διαφωτίσει κάποιος moderator. Για να παραμείνουμε στο θέμα, είδα ξανά το 2046. Πολύ ωραία ταινία, την προτείνω σε όσους είναι κολλημένοι σε παλιές αγάπες και απλά περνάν την ώρα τους με καινούριες. Ό.Π.Χ. 4.2.3. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. 4.2.4. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Συνεχίζω να χάνω χρόνο, εν γνώσει μου βέβαια :D Human Centipede 2: 2/10 Το ξεφτιλίσανε τελείως. Το 1 τουλάχιστον είχε μια βάση και εξελισσόταν ωραία. Εδώ μιλάμε για μια αποτυχημένη προσπάθεια για σπλατερ b movie όσο δεν πάει. Το μόνο καλό ήταν η επιλογή του πρωταγωνιστή ο οποίος με τα μούτρα που έχει δεν αποκλείω να ναι ψυχάκιας και real life. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1123 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδια, καποια καινουργια ταινια περιπετειας εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Αφου απαντησετε στον φιλο απο πανω μου, εχω αλλη μια ερωτηση.. Ελειπα καιρο απο το videoclub της γειτονιας μου (πανω απο 9 μηνες) και επισης ουτε κατεβαζα ταινιες ουτε πηγαινα σινεμα. Λιγο η κριση, λιγο η δουλεια, λιγο το συνεχες ιντερνετ εχω χασει τα update των ταινιων. Αν δεν βαριεστε (οποιος δει το θεμα) ξερετε καμια ταινια επιστημονικης φαντασιας που να εχει βγει σε dvd (εξωγηινοι, τερατα (οχι ζομπι)) για να μην καθομαι επι 40 λεπτα και τριγυριζω σε ολο το videoclub?..:O Δεν με ενδιαφερει αν την εχετε δει και την θεωρησατε κακη/καλη-γουστα ειναι αυτα. Κυριως μου αρεσουν ολες του ειδους..:alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αφου απαντησετε στον φιλο απο πανω μου, εχω αλλη μια ερωτηση.. Ελειπα καιρο απο το videoclub της γειτονιας μου (πανω απο 9 μηνες) και επισης ουτε κατεβαζα ταινιες ουτε πηγαινα σινεμα. Λιγο η κριση, λιγο η δουλεια, λιγο το συνεχες ιντερνετ εχω χασει τα update των ταινιων. Αν δεν βαριεστε (οποιος δει το θεμα) ξερετε καμια ταινια επιστημονικης φαντασιας που να εχει βγει σε dvd (εξωγηινοι, τερατα (οχι ζομπι)) για να μην καθομαι επι 40 λεπτα και τριγυριζω σε ολο το videoclub?..:O Δεν με ενδιαφερει αν την εχετε δει και την θεωρησατε κακη/καλη-γουστα ειναι αυτα. Κυριως μου αρεσουν ολες του ειδους..:alien: Super 8 του Spielberg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστω! Ειδα το τραηλερ στο youtube, θα την δω οπωσδηποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Super 8 του Spielberg Ευχαριστω! Ειδα το τραηλερ στο youtube, θα την δω οπωσδηποτε!! Καλό χάσιμο χρόνου RED.. Αν δεν την έχεις δει ακόμα προτείνω να την κάνεις κατευθείαν delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 οι τελευταιες 2 κωμωδίες που έχω δει, ήταν πολύ αξιόλογες. 1) TED (γαμάτη) 2) 21 jumpstreet και επισης, για οποιον δουλεύει σε εταιρεία, office space. θα ταυτιστειτε απιστευτα με καποιον απο εκει μεσα, και θα αναγνωρισετε και πολλους συναδελφους σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πρεμιέρα σήμερα IRON MAN 3 Κέρδισα σε διαγωνισμό οπότε θα είμαι εκεί. Κανείς άλλος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 super 8 μέγιστη μούφα για το βάρος ονόματος Spielberg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πρεμιέρα σήμερα IRON MAN 3 Κέρδισα σε διαγωνισμό οπότε θα είμαι εκεί. Κανείς άλλος; Λοιπόν πολύ καλή η -τελευταία όπως φαίνεται καθαρά Iron Man- ταινία με πλήρη απομυθοποίηση του ήρωα και η στολή να περνάει από τουλάχιστον 3 διαφορετικά άτομα. Μου άρεσε που είχε άρκετα νέα στοιχεία όπως τρόπος φορέματος και άλλες τεχνολογίες, αλλά οι κακοί ήταν λίγο μούφα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ειδα το OBLIVION και ηταν αρκετα καλο.Αν και ο τομ κρουζ το τελευταιο καιρο εκανε καπιες λαθος κινηματογραφικες επιλογες βλεπε rock of all ages,jack reacher, το τελευταιο εργακι του οχι μονο βλεπεται αλλα κερδιζει και μπονους λωγο τις πρωτοτυπιας σεναριου που εχει.:) Η δραση ασταματητη και οι ανατροπες μεγαλες και καθηλωτικες.Ενω ερμηνευτικα ο ρολος του παει γαντι, χωρις ομως να περνανε απαρατηρητες οι 2 σεξυ συμπρωταγωνιστριες του.Ειναι ενα εργο γενικα που ισως σε μερικα σημεια θα θυμισει κιουμπρικ, η αλλα παραξενα εργα επ φαντασιας που σε κανουν να σκεφτεσαι. Η σκηνοθεσια και φωτογραφια δενουν αρμονικα με τα εντυπωσιακα εφε που θα φερουνε λιγο απο βιντεογκειμ,και η καπως μεγαλη διαρκεια του δεν θα κουρασει αντιθετα σε κραταει μεχρι το φιναλέ Αξιζει σε σινεμα Επισης ειδα παλι σε σινεμα το olympus has fallen. αρκετα καθυστερημενα αλλα αξιζε η αναμονη του.Παροτι τη καθε αμερικανια και το μη ρεαλιστικο του σεναριο:p η ταινια ειναι αρκετα εκρικτικη με πολλη δραση και εναν πολυ καλο τζεραντ μπατλερ.Το εργο μαλιστα μου θυμισε λιγο το deep impact σε καπια σημεια χωρις να θελω να κανω σποιλερ οσοι το ειδαν θα καταλαβαν σε ποιες σκηνες το εννοω.Αν και πανω κατω το κονσεπτ το χεις δει και αλλες φορες ,τα πολυ καλα εφε οπως και στο oblivion σε μαγευουν Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ειδα το OBLIVION και ηταν αρκετα καλο.Αν και ο τομ κρουζ το τελευταιο καιρο εκανε καπιες λαθος κινηματογραφικες επιλογες βλεπε rock of all ages,jack reacher, το τελευταιο εργακι του οχι μονο βλεπεται αλλα κερδιζει και μπονους λωγο τις πρωτοτυπιας σεναριου που εχει.:) Η δραση ασταματητη και οι ανατροπες μεγαλες και καθηλωτικες.Ενω ερμηνευτικα ο ρολος του παει γαντι, χωρις ομως να περνανε απαρατηρητες οι 2 σεξυ συμπρωταγωνιστριες του.Ειναι ενα εργο γενικα που ισως σε μερικα σημεια θα θυμισει κιουμπρικ, η αλλα παραξενα εργα επ φαντασιας που σε κανουν να σκεφτεσαι. Η σκηνοθεσια και φωτογραφια δενουν αρμονικα με τα εντυπωσιακα εφε που θα φερουνε λιγο απο βιντεογκειμ,και η καπως μεγαλη διαρκεια του δεν θα κουρασει αντιθετα σε κραταει μεχρι το φιναλέ Αξιζει σε σινεμα Επισης ειδα παλι σε σινεμα το olympus has fallen. αρκετα καθυστερημενα αλλα αξιζε η αναμονη του.Παροτι τη καθε αμερικανια και το μη ρεαλιστικο του σεναριο:p η ταινια ειναι αρκετα εκρικτικη με πολλη δραση και εναν πολυ καλο τζεραντ μπατλερ.Το εργο μαλιστα μου θυμισε λιγο το deep impact σε καπια σημεια χωρις να θελω να κανω σποιλερ οσοι το ειδαν θα καταλαβαν σε ποιες σκηνες το εννοω.Αν και πανω κατω το κονσεπτ το χεις δει και αλλες φορες ,τα πολυ καλα εφε οπως και στο oblivion σε μαγευουν Συμφωνώ στα περισσότερα για το Oblivion, αλλά διαφωνώ στα παρακάτω. Το Jack Reacher σαν ταινία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά όχι η επιλογή του ηθοποιού. Το σενάριο του Oblivion δεν θα μπορούσε να μην ήταν ανατρεπτικό, αφού αυτό περιμένεις από τον Σιάμαλαν, όπου σε ταινίες όπως 6η αίσθηση και Σκοτεινό Χωριό, πάντα τα πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι δείχνουν. Σέξυ οι προωταγωνίστριες;; Δεν θα το έλεγα. Η συγκάτοικος είναι από τις πιο κρυόκωλες ηθοποιούς που έχω δει (ούτε στις γυμνές σκηνές δεν είχε ενδιαφέρον), ενώ η Κυριλένκο έχει πια γεράσει, άσε που με τα ρούχα που φορούσε, δεν άφηνε περιθώρια για να καταλάβεις πώς είναι κάτω από την διαστημική φόρμα που δεν έβγαλε ποτέ.:p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Όχι και γέρασε η Όλγα,μια χαρά είναι το πρώην κορίτσι του Mr Bond. http://reel.gr/wpress/cinerotica-olga-kurylenko/ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Σήμερα πήγα και είδα το Πρόσωπο του κακού (Evil Dead) και πραγματικά το μετάνιωσα πικρά. Δεν είμαι οπαδός αυτού του είδους ταινιών, αλλά μιας και έχασα αυτή που ήθελα να δω, τον Γκάτσμπι, αποφάσισα να τη δω. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, από τους ηθοποιούς που δεν έλεγαν τίποτα και μάλιστα ο ένας ήθελε να μοιάζει στο Τζόν Λένον; Το συνηθισμένο σκηνικό "έρημη καλύβα στο δάσος και τη στιγμή που γίνονται όλα έξω είναι βράδυ και βρέχει"; Το μόνο θετικό ήταν ότι αντί να γίνει το λογικό, να πεθάνει η δαιμονισμένη και να ζήσουν οι υπόλοιποι της παρέας ή έστω να μείνει κάποιος, πέθαναν όλοι οι άλλοι και έμεινε ζωντανή η δαιμονισμένη. Επίσης, κάτι άλλο που δε μου άρεσε δεν αφορά την ταινία, αλλά το τμήμα υποτιτλισμού. Αν πάει κάποιος και δει την ταινία μόνος του, οι υπότιτλοι είναι εντάξει, αλλά αν πάει με το πρόσωπο, δε μπορεί να κάθεται να βλέπει "έλα να σου γλείψω τον π..σο", "φίλα με, παλιόμ..νο". Έλεος! Εν κατακλείδι, βαθμολογία δε μπορώ να βάλω μιας και όπως προείπα δεν είμαι οπαδός αυτού του είδος ταινιών, οπότε δε μπορώ να έχω σφαιρική άποψη. Σε καμμία όμως περίπτωση δε συμφωνώ με το 7/10 που έχει στο imdb. Από την άλλη όμως, γούστα είναι αυτά. Edited May 18, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts