Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Den einai 8ema pare3hghsewn einai 8ema apopsewn.Afou yparxei eidh mia parmenh apofash egw den exw para na thn apodextw.Afou ayth einai pagia taktikh.

Ps: apla kalo 8a htan na "symazeytoun" orismena thread ta opoia exoun ginei expired

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος charlie_GR (16 Ιούλ. 2004 , 15:08)

Den einai 8ema pare3hghsewn einai 8ema apopsewn.Afou yparxei eidh mia parmenh apofash egw den exw para na thn apodextw.Afou ayth einai pagia taktikh.

Ps: apla kalo 8a htan na "symazeytoun" orismena thread ta opoia exoun ginei expired

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Βασικα,πιστευω οτι απο την στιγμη που το subforum,λεγεται:Ταινιες:Προτασεις-Κριτικη,μπορουμε να προτεινουμε και να κανουμε κριτικη για οποιαδηποτε ταινια...

Τωρα εαν καποιος αλλος θελει να κανει ενα αλλο subforum,για μια συγκεκριμενη ταινια,δεν υπαρχει προβλημα,αλλα δεν παει να πει,πως ειμαστε αναγκασμενοι να γραφουμε για αυτην την ταινια στο subforum που αναφερεται σε αυτην,και οχι σε ενα subforum που αφορα ολες τις ταινιες... :mad:

Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

Μόλις είδα το Hell Boy , μια χαρά μου φάνηκε για ταινία φαντασίας. :D :) :up:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (17 Ιούλ. 2004 , 19:19)

Μόλις είδα το Hell Boy , μια χαρά μου φάνηκε για ταινία φαντασίας. :D :) :up:

Πωπω. Δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα αυτού του ηθοποιού (Ron Perlman).

Σαν γορίλας και αρχάνθρωπος είναι. απαπαπα :cry:

vampyre που το είδες; Βγήκε στις αίθουσες και δεν το πήρα χαμπάρι;

Ο ρόλος του πάει πάντως. Πολλά τέρατα ρε. Χαμός γίνεται. Δεν ενθουσιαστικα με το τρέιλερ αλλά θα πάω να την δω οπωσδήποτε. Αυτές οι ταινίες έιναι για μένα. :)

Προσωπική γνώμη μου είναι ότι το Hellboy είναι λίγο τρομακτικό :( από ότι είδα στο τρέιλερ και έχει πολλές άσχημες φάτσες :alien:

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (17 Ιούλ. 2004 , 21:06)

Ο ρόλος του πάει πάντως. Πολλά τέρατα ρε. Χαμός γίνεται. Δεν ενθουσιαστικα με το τρέιλερ αλλά θα πάω να την δω οπωσδήποτε. Αυτές οι ταινίες έιναι για μένα. :)

Κάπου τον Οκτώβρη βγαίνει στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων.

Προφανώ από το νετ την κατέβασε. ;)

eida proxtes to "dot the i"

arketa kali tainia!!oreo story kali skinothesia kai ithopoiia

mipos exei dei kanenas to "theostaltos"??

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (18 Ιούλ. 2004 , 05:06)

Κάπου τον Οκτώβρη βγαίνει στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων.

Προφανώ από το νετ την κατέβασε. ;)

15/10/04 ;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (17 Ιούλ. 2004 , 21:06)

Το είδα σε "ιδιωτική προβολή" με Ελληνικούς υπότιτλους. :)

Δεν είναι τόσο τρομακτικό , menelia όσο δείχνει στα trailer . Εχει ορισμένες σκηνές που φέρνουν σε ταινίες τρόμου.

Σας πληροφορώ ότι μέχρι το τέλος της ταινίας θα συμπαθήσετε το Hell boy που είναι φυσικά και ο ήρωας και ο καλός της ιστορίας.

Εχει και love story το έργο. Δε λέω άλλα μη σας το χαλάσω. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Love story στο Ηell Boy; :D :D Ερωτεύεται ο τερατούλης; :)

Τα κακά τέρατα που πολεμάνε είναι φανταστικά σχεδιασμένα. Δεν γινόταν να έρθουμε και μεις σε αυτή την προβολή; Θα καθόμασταν ήσυχοι. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (18 Ιούλ. 2004 , 17:20)

Απο πού; From the pirates;

Λες να εχει βγει original DVD;;;From the pirates...Απο που αλλου...(Και I,ROBOT εχω δει,και HARRY POTTER:AND THE PRISONER OF AZKABAN σε μουφα DVD...)
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

το κάθε φορά πρώτη φορά ειναι ωραίο;γιατί λέω να πάω να το δω

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Μολις γυρισα απο spiderman-ΑΨΟΓΟ-ανταξιο του αγαπημενου μου hero comic-Τα ειχε ολα.Γελιο,ρομαντζο και δραση σε σωστες αναλογιες την καταλληλη στιγμη.Φυσικα και μου αρεσε που ο σκηνοθετης επεμεινε στους χαρακτηρες,στις γκαφες και στο ερωτικο ειδυλιο μεταξυ piter και M jay.Για μενα ειναι απειρως καλυτερο απο το πρωτο οχι μονο στη πλοκη αλλα και στη δραση.Μονο λιγο να βελτοιωσουν τα εφε οταν κανει webing γιατι δειχνουν ψευτικα.Μια αλοκληρωμενη ταινια και φυσικα απο τις καλυτερες που ειδα φετος.Go go spidey!

Eνας φιλος μου ειπε να δω το ''Πολυ χαζοι για να πεθανουν'', γαλλικη κωμωδια, ψιλογελοια, την εχει δει κανεις?

Xtes eida to "Stepford Wives".H tainia den exei na pros8esei kati to kainourgio h to a3iologo.Parol'ayta blepete analafra an kai apo poli nwris katalabaineis to "mystiko" tou Stepford kai h tainia apo kei kai pera isws ginei kapws bareth.Den thn proteinw gia cinema na pate na dwsete ta 7.50e.

ps : Osoi thn doun 8a h8ela na mou poune thn apopsh toys sxetika me ton titlo..Egw nomizw oti o dhmiourgos isws h8ele na pei Step-fo(rwa)rd kAI epe3e me tis le3eis...gia na moiasei me onoma polhs h gia na dwsei to diko tou emeso msg

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (19 Ιούλ. 2004 , 23:04)

Eνας φιλος μου ειπε να δω το ''Πολυ χαζοι για να πεθανουν'', γαλλικη κωμωδια, ψιλογελοια, την εχει δει κανεις?

Μου την προτεινανε και εμενα αυτη.

Οταν σου προτεινουν καποια ταινια που δεν την ξερεις η θα ειναι μεγαλη μουφα η θα ειναι καλη που επισκιαστηκε απο υπερπαραγωγες.. ;) :cool:

Mutilator :shifty:

guys, ειδα το stepford wives χθες,

δεν λεει πολλα, καλυτερα σε dvdακι με παρεα, πιτσες & μπυρες :p

θα γελασετε λιγο αλλα μετα...

ασε που βρηκα και σεναριακα κενα :cool:

υγ: ο Matthew Broderick ποτε θα σταματησει να κανει ταινιες ???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Είδα προχθές το "I robot" με τον Will Smith.

Αν έχετε διαβάσει Isaak Asimov η αρχή τουλάχιστον θα σας "κάνει κάτι" γιατί ξεκινάει με τους 3 νόμους της ρομποτικής όπως διατυπώθηκαν από τον Isaak Asimov. :cool:

Το υπόλοιπο έργο είναι ένα sci-fi αστυνομικό θρίλλερ με διάσπαρτα στοιχεία από την φιλοσοφία του Asimov.

Αρκετά καλό μου φάνηκε, σημειώστε όμως ότι είμαι φίλος της επιστημονικής φαντασίας και αναγνώστης όλων των βιβλίων του Isaak Asimov.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (21 Ιούλ. 2004 , 10:50)

Είδα προχθές το "I robot" με τον Will Smith.

Αν έχετε διαβάσει Isaak Asimov η αρχή τουλάχιστον θα σας "κάνει κάτι" γιατί ξεκινάει με τους 3 νόμους της ρομποτικής όπως διατυπώθηκαν από τον Isaak Asimov. :cool:

Το υπόλοιπο έργο είναι ένα sci-fi αστυνομικό θρίλλερ με διάσπαρτα στοιχεία από την φιλοσοφία του Asimov.

Αρκετά καλό μου φάνηκε, σημειώστε όμως ότι είμαι φίλος της επιστημονικής φαντασίας και αναγνώστης όλων των βιβλίων του Isaak Asimov.

να σε ρωτήσω κάτι vampyre;

μου προσδιορίζεις ακριβώς πότε βγαίνει ή πότε βγήκε το I robot γιατί έχω μπερδευτεί λίγο;

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (21 Ιούλ. 2004 , 19:31)

να σε ρωτήσω κάτι vampyre;

μου προσδιορίζεις ακριβώς πότε βγαίνει ή πότε βγήκε το I robot γιατί έχω μπερδευτεί λίγο;

Νομίζω το I Robot στην Ελλάδα έρχεται μετά το καλοκαίρι.

Στην Αμερική όμως παίχθηκε στις 16 Ιουλίου :) ;) :whistle:

Δες και εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=489117#post489117

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (21 Ιούλ. 2004 , 20:25)

Μιλάμε και στα δύο θέματα για την ίδια ταινία . :) :)

Σωστά :lol: Με τη διαφορά ότι εδώ έχω γράψει light κριτική για να μην σας το χαλάσω. :)