Ryback3 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Πηγα ειδα το Secret Window και Butterfly Effect. Μου αρεσαν και τα 2, αλλα το Butterfly Effect ειναι καλυτερο. Αν δειτε πρωτο το Secret Window και μετα το Butterfly Effect, τοτε απο το καλο πας στο καλυτερο και εισαι happy! :) Αν δεις πρωτο το Butterfly Effect και μετα το Secret Window, μενεις με μια απογοητευση! :( Το Butterfly Effect να το δειτε, να προβληματιστειτε κιολας...αν δεν εκανα αυτο και εκανα το αλλο, τι θα γινοταν..?..και αν δεν γινοταν αυτο και γινοταν το αλλο..? :wacko: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Akouse kaneis tipota gia to pote erxetai to the Day after tomorrow?To exei dei kaneis? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (24 Απρ. 2004 , 23:29) Μήπως ξέρετε και πότε βγαίνει στην Ελάδα στις σκοτεινές αίθουσες; ;) Πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το ύφος του τρέηλερ :cool: Κώστα μάλλον μέσα στο μήνα...Παίζεται ήδη στην Αμερική από το Μάρτη... Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Μια χαρά είναι το Secret window! - Από ένα σημείο και μετά βέβαια καταλαβαίνεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα αλλά είναι το αγαπημένο μου story :happy: Και ασυνήθιστο τέλος και πολύ καλή ερμηνεία ο Depp. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Το είδα....το Secret Window...πάντα όταν βλέπω μια ταινία του αγαπημένου μου Stephen King νοιώθω μια ανατριχίλια μόλις αρχίζουν να πέφτουν οι τίτλοι της αρχής. Τέλειο. Ο Γιάννης ο Ντέπης τέλειος. Ακριβώς όπως τον ήθελε ο King. Ενθουσιάστηκα με όλη την ταινία. Ειδικά με τον Torturro όμως μου ήρθε να γελάσω όταν τον είδα γιατί θυμήθηκα μια ατάκα του στο Mr. Deeds και γέλαζα σαν ζώον στο cinema. Χαίρομαι αφάνταστα που όλο και πιο πολλά βιβλία του King γίνονται ταινίες. Απίστευτο μυαλό που σε παρασέρνει εκεί που δεν ήξερες οτι μπορούσες να πας. Vampyre δεν με απογοήτευσε καθόλου γιατί ξέρω απο παλιές ταινίες την αντιμετώπιση ταινιών του King και τι περνάνε για να μεταφερθεί το βιβλίο στην οθόνη. Ο King παλιά σε πολλές ταινίες του έκανε και μια cameo εμφάνιση, σε αυτήν όμως δεν τον είδα πουθενά. Κρίμα. Έχει αρχίσει η αρρώστια του να τον καταβάλει φαίνεται. Εργάρααααα :) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 eide kaneis tin tainia me TON TZIM KAREI kai tin KATE WINSLET??...8elw na paw na tin dw...einai o idios skio8etis me to ADAPTATION Kai to BEING JOHN MALKOVICH... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 To Εternal Sunshine κλπ...απίστευτη ταινία. Δείχνει πόση μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη που ακόμα και να την βγάλεις απο το μυαλό σου δεν βγαίνει απο την καρδιά σου. Αν και αυτή η ταινία δεν είναι για άντρες, στο πρώτο δεκάλεπτο θα αρχίσουν τα ροχαλητά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Κι όμως εγώ αν και άνδρας την είδα και τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. :p Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα :) :cool: Επίσης χθες είδα το "μυστικό παράθυρο" και μ' άρεσε πάρα πολύ :happy: αν και δε συγκρίνεται με το "φαινόμενο της πεταλούδας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Δε σας ξανακούω!!! :eek: :lol: Φαινόμενο της πεταλούδας : επειικώς απαράδεκτη ταινία!!! Δε θα πω αυτά που σκέφτομαι για να μη στεναχωρήσω τον kostas@sl45i :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 3 Μάι. 2004 , 11:44) To Εternal Sunshine κλπ...απίστευτη ταινία. Δείχνει πόση μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη που ακόμα και να την βγάλεις απο το μυαλό σου δεν βγαίνει απο την καρδιά σου. Αν και αυτή η ταινία δεν είναι για άντρες, στο πρώτο δεκάλεπτο θα αρχίσουν τα ροχαλητά. Εντάξει καλή ήταν αλλά όχι και αριστούργημα. Για όσους ροχαλίζουν συνιστώ χειρουργική επέμβαση στη μύτη :wacko: Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Μάι. 2004 , 07:24) Δε σας ξανακούω!!! :eek: :lol: Φαινόμενο της πεταλούδας : επειικώς απαράδεκτη ταινία!!! Δε θα πω αυτά που σκέφτομαι για να μη στεναχωρήσω τον kostas@sl45i :p Check your pm :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Oso gia to secret window που το ειδα προσφατα ψιλοαπογοητευτηκα.Βασικα μονο το τελος μου αρεσε και η ερμηνεια του jonny dep.Κατα τα αλλα δεν ειχε αγωνια μυστηριο και γενικοτερα δεν με τρομαξε.Παντος ειχε πολυ καλη μουσικη επενδυση.Μια καλη ταινια mono gia DVD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 emena pali mou arese para poli to secret window k tin theoro mia apo tis kaliteres tainies pou exo dei.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Και γω το είδα και μου άρεσε πολύ η ερμηνεία και η παρουσία του Johny Dep αλλά και η υπόθεση :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 5 Μάι. 2004 , 12:59) Oso gia to secret window που το ειδα προσφατα ψιλοαπογοητευτηκα.Βασικα μονο το τελος μου αρεσε και η ερμηνεια του jonny dep.Κατα τα αλλα δεν ειχε αγωνια μυστηριο και γενικοτερα δεν με τρομαξε.Παντος ειχε πολυ καλη μουσικη επενδυση.Μια καλη ταινια mono gia DVD Ακριβώς αυτό... Άσε που και το βιβλίο να μην έχεις διαβάσει το ψιλιάζεσαι από το πρώτο τέταρτο τι παίζει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 επιτέλους και μερικά καλά λογάκια για την ταινία του SK χιχιχιιχιχχι (είμαι fan τι να κάνω?:P) Το Van Helsing λέει? Δε γουστάρω τόσο πολύ βαμπιρίστικα..ψιλοπαραμύθι μου φαίνεται Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Eχει σει κανεις το Van Helsing και μια κανουρια με τον jim carey kai tin kayte winslet.(Δεν θυμαμαι πως λεγεται).Εχετε να μου προτεινεται τιποτα?Κριτικες??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Eχει σει κανεις το Van Helsing μα δεν βγηκε ακομα .... μια κανουρια με τον jim carey kai tin kayte winslet.(Δεν θυμαμαι πως λεγεται).Εχετε να μου προτεινεται τιποτα?Κριτικες??????? κοιτα μερικες σελιδες πριν Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Moλις ειδα το Van Helsing.Φυλαξτε τα χρηματα σας και περιμενετε να βγει η τροια.Καλη μουσικη καλες μαχες αλλα ανυπαρκτη πλοκη και χαλια ερμηνειες. Για τους σχετικους επειδη ειμαι και εγω ειμαι ενας απο αυτους σας προτεινω ανεπιφυλακτα το ιαπωνικο anime van helsing το οποιο ειναι ενα αριστουργημα και πολυ καλυτερο απο πολλες χολιγουντιανες αηδιες.Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 6 Μάι. 2004 , 23:28) Για τους σχετικους επειδη ειμαι και εγω ειμαι ενας απο αυτους σας προτεινω ανεπιφυλακτα το ιαπωνικο anime van helsing το οποιο ειναι ενα αριστουργημα και πολυ καλυτερο απο πολλες χολιγουντιανες αηδιες.Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει ever. μαλλον εννοεις το Hellsing Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Θα πάω να το δω την Πρασκευή! Ξέρω ότι θα είναι μούφα σαν το League of extraordinary gentlemen αλλά πρέπει να το δω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Οχι ειναι λιγο καλυτερο απο το League of extraordinary gentlemen αλλα ειναι κλασσικη ταινια δρασης των τελευταιων ετων.Ξεκιναει δυναμικα το πρωτο 20λεπτο και μετα επερχεται η απολυτη βαρεμαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Όχι και μουφα το League... Αρκετά καλό το περίμενα χειρότερο. Μόνο που είδα την Peta Wilson χάρηκα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 H μουφα του αιώνα το league! Άλλη μια αποτυχημε΄νη επιλογή για τον Sean... Βαρούσες ενέσεις στη διάρκεια της ταινίας για να αντέξεις... Τελείως πατάτα... Τέσπα πάμε Van Helsing και βλέπουμε! Αφού αντέξαμε στο league θα αντέξουμε άνετα σε αυτή, αφού όπως λέει ο σάκης είναι καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory_harmanis Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Το Van Helsing ηταν καλο,αλλα οχι πολυ καλο.Ηταν αρκετα,αλλα οχι πολυ σκοτεινο..Τα εφε του ηταν πολυ καλα,αλλα πολλα ηταν προχειρα,και αλλα περιττα..Καλα,το τελος ηταν για γελια.. Παράθεση Even though sometimes we have to give up the things we want the most.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts