pavlidisc Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 2 ώρες πριν, panosfx said: Τελικά κατέληξα σε apple watch 10 46mm ελπίζοντας να μη θέλει 2 φορές την μέρα φόρτιση.. Έχει 2 μέρες γεμάτες. Και φορτίζει αστραπιαία. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. October 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2025 On 6/10/2025 at 6:06 ΜΜ, panosfx said: Τελικά κατέληξα σε apple watch 10 46mm ελπίζοντας να μη θέλει 2 φορές την μέρα φόρτιση.. Για απομακρυσμενο έλεγχο υπολογιστή ποια εφαρμογή προτείνετε;Στο android είχα το Chrome remote desktop, αλλά στο ios δεν το έχει στο App store. Anydesk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Έχω πρόβλημα με το one drive. Εδώ και πολλούς μήνες μου ζητάει σύνδεση κάθε φορά που το ανοίγω. Το κακό είναι πως γι αυτό τον λόγο σταμάτησε να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες. Κάποια λύση; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 Αναβάθμιση απόψε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 328 κύκλοι 93% Έπεσε ραγδαία όχι ότι με πολυνοιάζει το σκίζω το κινητό κ αν χρειαστεί θα την αλλάξω αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει χάσει 7% σε 10 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Καλά μετά τα update πάντα αλλάζει το ποσοστό. Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο, αν και το έχω στο 85% το όριο φόρτισης, με μερικούς φορτιστές δεν καταλαβαίνει τίποτα, βαράει 100! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 22 ώρες πριν, Antwny said: Καλά μετά τα update πάντα αλλάζει το ποσοστό. Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο, αν και το έχω στο 85% το όριο φόρτισης, με μερικούς φορτιστές δεν καταλαβαίνει τίποτα, βαράει 100! Κάθε μερικές φορτίσεις κάνει μόνο του μια φόρτιση μέχρι το 100% λόγω calibration, μήπως εννοείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 1 hour ago, kiriakos_tjet said: Κάθε μερικές φορτίσεις κάνει μόνο του μια φόρτιση μέχρι το 100% λόγω calibration, μήπως εννοείς αυτό; Όχι! Έτσι ήξερα και εγώ αλλά 10 συνεχόμενες φορτίσεις το έκανε και κάθε φορά που χρησιμοποιώ έναν συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο καλώδιο (μάλλον), τότε πάει πάντα 100 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Βγάζω πρίζα 7:30 πμ 18:00 20% Έχω αρχίσει να κουράζομαι μπαταρία 93% 326 κύκλοι αλλά δεν γίνετε απόγευμα φόρτιση ξανά 16 pro Θα πάω σε pro max Black Friday ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 1 hour ago, valantis_8 said: Βγάζω πρίζα 7:30 πμ 18:00 20% Έχω αρχίσει να κουράζομαι μπαταρία 93% 326 κύκλοι αλλά δεν γίνετε απόγευμα φόρτιση ξανά 16 pro Θα πάω σε pro max Black Friday ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα Ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Αν βλέπεις video η κάνεις δουλειά όλη την ώρα λογικό να πέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 1 ώρα πριν, valantis_8 said: Βγάζω πρίζα 7:30 πμ 18:00 20% Έχω αρχίσει να κουράζομαι μπαταρία 93% 326 κύκλοι αλλά δεν γίνετε απόγευμα φόρτιση ξανά 16 pro Θα πάω σε pro max Black Friday ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα αυτος ηταν ο λογος που πηγα στο max αν και σιχαινομαι το μεγεθος. Δεν υπηρχαν μερες που ημουν στο 0% οποτε απο το να ψαχνω powerbanks Και πριζες πηγα στο μεγαλο και με καλυψε απολυτα, ειναι τουλαχιστον 20% παραπανω η αυτονομια του αναλογα και τη χρηση. Πχ αν την τρως τη μπαταρια λογω κλησεων οπως εγω η διαφορα ειναι πιο μεγαλη, αν την τρως σε οθονη ειναι πιο μικρη. 2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 (edited) Μια βοήθεια θέλω να κλείδωσω το κέντρο ελέγχου Πηγαίνω κωδικός κ Face ID μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας; ευχαριστω 15 minutes ago, valantis_8 said: Μια βοήθεια θέλω να κλείδωσω το κέντρο ελέγχου Πηγαίνω κωδικός κ Face ID μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας; ευχαριστω Στο 13 του γιου μου το κλείδωσα Στο δικό μου τα ίδια 🤬🤬🤬 Edited December 5, 2025 by valantis_8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 18 minutes ago, valantis_8 said: Μια βοήθεια θέλω να κλείδωσω το κέντρο ελέγχου Πηγαίνω κωδικός κ Face ID μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας; ευχαριστω Μήπως επειδή πιάνει το πρόσωπο σου και ξεκλειδώνει; δοκίμασε ξανά με το κινητό στο τραπέζι αλλά να μην είσαι πάνω από την οθονη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 15 ώρες πριν, valantis_8 said: Μια βοήθεια θέλω να κλείδωσω το κέντρο ελέγχου Πηγαίνω κωδικός κ Face ID μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας; ευχαριστω Στο 13 του γιου μου το κλείδωσα Στο δικό μου τα ίδια 🤬🤬🤬 Μάλλον Είναι ξεκλείδωτο όταν κατεβαίνει. Δοκίμασε να κοιτάει αλλού το κινητό για να μην πιάνει το πρόσωπο σου όπως είπε πάνω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 5 ώρες πριν, koutsis said: Μάλλον Είναι ξεκλείδωτο όταν κατεβαίνει. Δοκίμασε να κοιτάει αλλού το κινητό για να μην πιάνει το πρόσωπο σου όπως είπε πάνω... Ναι αυτό ήταν τελικά 😂😂😂😂 Νουμπας 😂😂 Ευχαριστω ομάδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Βγήκε η ενημέρωση 26.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 40 minutes ago, tasosdimas said: Βγήκε η ενημέρωση 26.2 Σε 16 pro είναι 3,22gb.Γιατί αυτή η διαφορά άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, panosfx said: Σε 16 pro είναι 3,22gb.Γιατί αυτή η διαφορά άραγε; σε 15 pro max ειναι 11 gb 😁 Edited December 13, 2025 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Παιδιά αραιά και που μου κάνει κάτι σπασιματάκια το κινητό , σαν frame drops το οποίο ενδέχεται να εξαφανιστεί μετά από ώρες ή μόνο μετά από επανεκκίνηση. Επειδή μετά το μεγάλο τελευταίο uodate (26) δεν έκανα κάποιο καθαρό install επειδή πιστεύω δεν χρειάζεται, τι μπορώ να κάνω ώστε να καθαρίσει λίγο το κινητό, έτσι σαν fresh install? Απλά δε θέλω να χαθεί τίποτα μα τίποτα. Δηλαδή σαν επανεκκίνηση να είναι αλλά κάτι πιο "δυνατό" γιατι δεν μπορώ να χάσω αρχεία και δεδομένα και σίγουρα δεν έχω τον χρόνο να τα πιάσω από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 2 minutes ago, Antwny said: Παιδιά αραιά και που μου κάνει κάτι σπασιματάκια το κινητό , σαν frame drops το οποίο ενδέχεται να εξαφανιστεί μετά από ώρες ή μόνο μετά από επανεκκίνηση. Επειδή μετά το μεγάλο τελευταίο uodate (26) δεν έκανα κάποιο καθαρό install επειδή πιστεύω δεν χρειάζεται, τι μπορώ να κάνω ώστε να καθαρίσει λίγο το κινητό, έτσι σαν fresh install? Απλά δε θέλω να χαθεί τίποτα μα τίποτα. Δηλαδή σαν επανεκκίνηση να είναι αλλά κάτι πιο "δυνατό" γιατι δεν μπορώ να χάσω αρχεία και δεδομένα και σίγουρα δεν έχω τον χρόνο να τα πιάσω από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασε αυτό: https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios Είναι όπως το είπες και εσύ. Mια πιο "δυνατή" επανεκκίνηση η οποία θεωρητικά διαγράφει και την cache. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Το έχω κάνει αυτό στο παρελθόν! Δεν ξέρω αν γενικά αυτό συμβαίνει στα iphone, το έχω συναντήσει σε ξένα φορουμ. Υπάρχει κάτι άλλο που να καθαρίζει cache ίσως ? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Όταν ακούω μουσική και ανεβάζω τον ήχο, μετά μένει ανεβασμένη και η ένταση κλήσης. Πως τα κάνω ανεξάρτητα;; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) On 22/4/2026 at 4:58 ΜΜ, montoya_42 said: Όταν ακούω μουσική και ανεβάζω τον ήχο, μετά μένει ανεβασμένη και η ένταση κλήσης. Πως τα κάνω ανεξάρτητα;; Πήγαινε στις ρυθμίσεις των ήχων και βάλε την ένταση που θες για ήχο κλήσης και ειδοποιήσεις. Μετά κλείσε το διακοπή για αλλαγή από τα κουμπιά έντασης. Τώρα τα κουμπιά έντασης θα ελέγχουν μόνο τον ήχο πολυμέσων και η ένταση κλήσης θα μείνει σταθερή μέχρι να την αλλάξεις πάλι από τις ρυθμίσεις. Edited Σάββατο στις 03:45 μμ by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, koutsis said: Πήγαινε στις ρυθμίσεις τοωμ ήχων και βάλε την ένταση που θες για ήχο κλήσης και ειδοποιήσεις. Μέρα κλείσε το διακοπή για αλλαγή από τα κουμπιά έντασης. Τώρα τα κουμπιά έντασης θα ελέγχουν μόνο τον ήχο πολυμέσων και η ένταση κλήσης θα μείνει σταθερή μέχρι να την αλλάξεις πάλι από τις ρυθμίσεις. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με είχε τρελάνει...... Δεν ξέρω πως άλλαξε μόνο του. Ίσως με το τελευταίο update. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts