Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, panosfx said:

Τελικά κατέληξα σε apple watch 10 46mm ελπίζοντας να μη θέλει 2 φορές την μέρα φόρτιση..

Έχει 2 μέρες γεμάτες.
Και φορτίζει αστραπιαία.

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

On 6/10/2025 at 6:06 ΜΜ, panosfx said:

Τελικά κατέληξα σε apple watch 10 46mm ελπίζοντας να μη θέλει 2 φορές την μέρα φόρτιση..

Για απομακρυσμενο έλεγχο υπολογιστή ποια εφαρμογή προτείνετε;Στο android είχα το Chrome remote desktop, αλλά στο ios δεν το έχει στο App store.

Anydesk

• 3 weeks later...

Έχω πρόβλημα με το one drive. 

Εδώ και πολλούς μήνες μου ζητάει σύνδεση κάθε φορά που το ανοίγω. Το κακό είναι πως γι αυτό τον λόγο σταμάτησε να ανεβαίνουν  οι φωτογραφίες. 

Κάποια λύση; 

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

328 κύκλοι 

93% Έπεσε ραγδαία 

όχι ότι με πολυνοιάζει το σκίζω το κινητό κ αν χρειαστεί θα την αλλάξω αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει χάσει 7% σε 10 μήνες 

Καλά μετά τα update πάντα αλλάζει το ποσοστό. Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο, αν και το έχω στο 85% το όριο φόρτισης, με μερικούς φορτιστές δεν καταλαβαίνει τίποτα, βαράει 100!

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

22 ώρες πριν, Antwny said:

Καλά μετά τα update πάντα αλλάζει το ποσοστό. Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο, αν και το έχω στο 85% το όριο φόρτισης, με μερικούς φορτιστές δεν καταλαβαίνει τίποτα, βαράει 100!

Κάθε μερικές φορτίσεις κάνει μόνο του μια φόρτιση μέχρι το 100% λόγω calibration, μήπως εννοείς αυτό;

1 hour ago, kiriakos_tjet said:

Κάθε μερικές φορτίσεις κάνει μόνο του μια φόρτιση μέχρι το 100% λόγω calibration, μήπως εννοείς αυτό;

Όχι! Έτσι ήξερα και εγώ αλλά 10 συνεχόμενες φορτίσεις το έκανε και κάθε φορά που χρησιμοποιώ έναν συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο καλώδιο (μάλλον), τότε πάει πάντα 100

Βγάζω πρίζα 7:30 πμ 

18:00 20%

Έχω αρχίσει να κουράζομαι 

μπαταρία 93% 326 κύκλοι 

αλλά δεν γίνετε απόγευμα φόρτιση ξανά 16 pro 

Θα πάω σε pro max Black Friday ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα 

1 hour ago, valantis_8 said:

μπαταρία 93% 326 κύκλοι 

Ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Αν βλέπεις video η κάνεις δουλειά όλη την ώρα λογικό να πέσει...

ff.jpg

1 ώρα πριν, valantis_8 said:

μπαταρία 93% 326 κύκλοι 

αυτος ηταν ο λογος που πηγα στο max αν και σιχαινομαι το μεγεθος. Δεν υπηρχαν μερες που ημουν στο 0% οποτε απο το να ψαχνω powerbanks Και πριζες πηγα στο μεγαλο και με καλυψε απολυτα, ειναι τουλαχιστον 20% παραπανω η αυτονομια του αναλογα και τη χρηση. Πχ αν την τρως τη μπαταρια λογω κλησεων οπως εγω η διαφορα ειναι πιο μεγαλη, αν την τρως σε οθονη ειναι πιο μικρη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• 4 weeks later...

Μια βοήθεια 

θέλω να κλείδωσω το κέντρο ελέγχου 

Πηγαίνω κωδικός κ Face ID 

μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας;

ευχαριστω 

15 minutes ago, valantis_8 said:

Μια βοήθεια 

μπαίνω στο μενού ξετικαρω την επιλογή κέντρο ελέγχου βγαίνω και δεν το παίρνει κάνω δλδ σκρολ με την οθόνη κλειδωμένη και κατεβαίνει το κέντρο ελέγχου τι άλλη ρύθμιση πρέπει να γίνει γνωρίζει κανένας;

ευχαριστω 

IMG_1886.png

Στο 13 του γιου μου το κλείδωσα 

Στο δικό μου τα ίδια 

🤬🤬🤬

Edited by valantis_8

18 minutes ago, valantis_8 said:

Μια βοήθεια 

ευχαριστω 

IMG_1886.png

Μήπως επειδή πιάνει το πρόσωπο σου και ξεκλειδώνει; δοκίμασε ξανά με το κινητό στο τραπέζι αλλά να μην είσαι πάνω από την οθονη

15 ώρες πριν, valantis_8 said:

Μια βοήθεια 

ευχαριστω 

IMG_1886.png

Στο 13 του γιου μου το κλείδωσα 

Στο δικό μου τα ίδια 

🤬🤬🤬

Μάλλον Είναι ξεκλείδωτο όταν κατεβαίνει. Δοκίμασε να κοιτάει αλλού το κινητό για να μην πιάνει το πρόσωπο σου όπως είπε πάνω...

ff.jpg

5 ώρες πριν, koutsis said:

Μάλλον Είναι ξεκλείδωτο όταν κατεβαίνει. Δοκίμασε να κοιτάει αλλού το κινητό για να μην πιάνει το πρόσωπο σου όπως είπε πάνω...

Ναι αυτό ήταν τελικά 

😂😂😂😂

Νουμπας 😂😂

Ευχαριστω ομάδα 

40 minutes ago, tasosdimas said:

Βγήκε η ενημέρωση 26.2

IMG_3024.png

Σε 16 pro είναι 3,22gb.Γιατί αυτή η διαφορά άραγε;

13 ώρες πριν, panosfx said:

Σε 16 pro είναι 3,22gb.Γιατί αυτή η διαφορά άραγε;

σε 15 pro max ειναι 11 gb 😁

Edited by koutsis

ff.jpg

• 2 months later...

Παιδιά αραιά και που μου κάνει κάτι σπασιματάκια το κινητό , σαν frame drops το οποίο ενδέχεται να εξαφανιστεί μετά από ώρες ή μόνο μετά από επανεκκίνηση. Επειδή μετά το μεγάλο τελευταίο uodate (26) δεν έκανα κάποιο καθαρό install επειδή πιστεύω δεν χρειάζεται, τι μπορώ να κάνω ώστε να καθαρίσει λίγο το κινητό, έτσι σαν fresh install? Απλά δε θέλω να χαθεί τίποτα μα τίποτα. Δηλαδή σαν επανεκκίνηση να είναι αλλά κάτι πιο "δυνατό" γιατι δεν μπορώ να χάσω αρχεία και δεδομένα και σίγουρα δεν έχω τον χρόνο να τα πιάσω από την αρχή. 

Ευχαριστώ πολύ!

2 minutes ago, Antwny said:

Παιδιά αραιά και που μου κάνει κάτι σπασιματάκια το κινητό , σαν frame drops το οποίο ενδέχεται να εξαφανιστεί μετά από ώρες ή μόνο μετά από επανεκκίνηση. Επειδή μετά το μεγάλο τελευταίο uodate (26) δεν έκανα κάποιο καθαρό install επειδή πιστεύω δεν χρειάζεται, τι μπορώ να κάνω ώστε να καθαρίσει λίγο το κινητό, έτσι σαν fresh install? Απλά δε θέλω να χαθεί τίποτα μα τίποτα. Δηλαδή σαν επανεκκίνηση να είναι αλλά κάτι πιο "δυνατό" γιατι δεν μπορώ να χάσω αρχεία και δεδομένα και σίγουρα δεν έχω τον χρόνο να τα πιάσω από την αρχή. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε αυτό:
https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios

Είναι όπως το είπες και εσύ. Mια πιο "δυνατή" επανεκκίνηση η οποία θεωρητικά διαγράφει και την cache.

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Το έχω κάνει αυτό στο παρελθόν! Δεν ξέρω αν γενικά αυτό συμβαίνει στα iphone, το έχω συναντήσει σε ξένα φορουμ. Υπάρχει κάτι άλλο που να καθαρίζει cache ίσως ?

• 1 month later...

Όταν ακούω μουσική και ανεβάζω τον ήχο, μετά μένει ανεβασμένη και η ένταση κλήσης. Πως τα κάνω ανεξάρτητα;; 

On 22/4/2026 at 4:58 ΜΜ, montoya_42 said:

Όταν ακούω μουσική και ανεβάζω τον ήχο, μετά μένει ανεβασμένη και η ένταση κλήσης. Πως τα κάνω ανεξάρτητα;; 

Πήγαινε στις ρυθμίσεις των ήχων και βάλε την ένταση που θες για ήχο κλήσης και ειδοποιήσεις. Μετά κλείσε το διακοπή για αλλαγή από τα κουμπιά έντασης. Τώρα τα κουμπιά έντασης θα ελέγχουν μόνο τον ήχο πολυμέσων και η ένταση κλήσης θα μείνει σταθερή μέχρι να την αλλάξεις πάλι από τις ρυθμίσεις.

IMG_0443.jpeg

Edited by koutsis

ff.jpg

2 ώρες πριν, koutsis said:

Πήγαινε στις ρυθμίσεις τοωμ ήχων και βάλε την ένταση που θες για ήχο κλήσης και ειδοποιήσεις. Μέρα κλείσε το διακοπή για αλλαγή από τα κουμπιά έντασης. Τώρα τα κουμπιά έντασης θα ελέγχουν μόνο τον ήχο πολυμέσων και η ένταση κλήσης θα μείνει σταθερή μέχρι να την αλλάξεις πάλι από τις ρυθμίσεις.

IMG_0443.jpeg

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με είχε τρελάνει......

Δεν ξέρω πως άλλαξε μόνο του. Ίσως με το τελευταίο update.