Jump to content

Myphone Firefox Extension :)

PropheT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PropheT νομιζω οτι βρηκα bug στο τελευταιο ( μπορει βεβαια να φταιω και εγω αλλα το αναφερω ), οταν κανω autoupdate απο το extentions window μου βγαζει error οτι δεν βρισκει το update server, εαν ομως κανω update απο το tools-----> options----> advanced δουλευει κανονικα

Περίεργο... Δηλαδή κάνεις δεξί click στο extension και Find Update και σου βγάζει αυτό το μήνυμα; Για δοκίμασε να το ξανακάνεις τώρα που έχεις την 0.4.1 μήπως ήταν bug της προηγούμενης και πες μου :)

BTW, 1.0.7 ή 1.5rc2? :)

• Απαντήσεις 129
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

File PropheT,h idea,olo to skhniko,h organwsh kai h teleiopoihsh tou

extension sou,proypo8etoun meraki kai @@.. :X :w00t:

S'eyxaristoume,mas exeis boh8hsei trela!!Eis'wraios!! ;)

Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games :

γιατι δεν αρχιζουμε να φτιαχνουμε κανα theme για το myphone?

μια απλη προταση

Ξεκίνα και εμείς θα σε στηρίζουμε.

«Μπράβο, είσαι μεγάλος, είσαι τεράστιος» και τα σχετικά :p

Το extension μας απέκτησε δική του σελιδούλα :)

MyPhone Firefox Extension

Με link για άμεση εγκατάσταση και καταγραφή των βελτιώσεων κάθε έκδοσης.

Enjoy!

Περίεργο... Δηλαδή κάνεις δεξί click στο extension και Find Update και σου βγάζει αυτό το μήνυμα; Για δοκίμασε να το ξανακάνεις τώρα που έχεις την 0.4.1 μήπως ήταν bug της προηγούμενης και πες μου :)

BTW, 1.0.7 ή 1.5rc2? :)

και στις δυο μου το κανει ( δοκιμασα σε δυο PC )

μολις δοκιμασα και σε αλλο PC με 1.07 και το 0.41 version και παλι τα ιδια :wacko:

EDIT: Οριστε και Screenshot

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

μολις δοκιμασα και σε αλλο PC με 1.07 και το 0.41 version και παλι τα ιδια :wacko:

Μάλιστα... πολύ περίεργο μου φαίνεται...

Μπορείς να δείς αυτό εδώ το link μέσα από τον firefox?

http://www.alexinfotech.biz/update-myphone.rdf

Θα κοιτάξω και εγώ μήπως έχω κάνει καμία πατάτα... :blink:

Κανείς άλλος το έχει αυτό το πρόβλημα;

Hunter τι άλλα extensions έχεις;

Μάλιστα... πολύ περίεργο μου φαίνεται...

Μπορείς να δείς αυτό εδώ το link μέσα από τον firefox?

http://www.alexinfotech.biz/update-myphone.rdf

Θα κοιτάξω και εγώ μήπως έχω κάνει καμία πατάτα... :blink:

Κανείς άλλος το έχει αυτό το πρόβλημα;

Hunter τι άλλα extensions έχεις;

προς το παρων μονο το δικο σου εχω βαλει ( φρεσκοστημενο το φορητο )

το link που δινεις μου βγαζει αυτα σε νεο παραθυρο

<?xml version="1.0"?><r:RDF xmlns:r="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" 
 xmlns="http://www.mozilla.org/2004/em-rdf#"> 
<r:Description about="urn:mozilla:extension:{7AF2F716-C541-4A12-B680-233DD5759BE2}"> 
<updates> 
  <r:Seq> 
    <r:li> 
      <r:Description> 
        <version>0.4.1</version> 
        <targetApplication> 
          <r:Description> 
            <id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</id> 
            <minVersion>0.9</minVersion>
            <maxVersion>1.6</maxVersion>
            <updateLink>http://www.alexinfotech.biz/myphone_menu_0.4.1.xpi</updateLink> 
          </r:Description> 
        </targetApplication> 
    </r:li> 
  </r:Seq> 
</updates> 
<version>0.4.1</version> 
<updateLink>http://www.alexinfotech.biz/myphone_menu_0.4.1.xpi</updateLink> 
</r:RDF>

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Prophet, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Hunter.. Να προσθέσω οτι το link το βλέπει και ο δικός μου ffox (1.0.7).

Balte tin v1.5(RCX) kai tha doulepsei kanonika.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Το extension μας απέκτησε δική του σελιδούλα :)

MyPhone Firefox Extension

Με link για άμεση εγκατάσταση και καταγραφή των βελτιώσεων κάθε έκδοσης.

Enjoy!

Αρα στην επομενη εκδοση να διωρθωσεις και το link του extension ωστε η Homepage να ειναι η νεα που εκανες και να μην οδηγει εδω στο myphone :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

προς το παρων μονο το δικο σου εχω βαλει ( φρεσκοστημενο το φορητο )

Το πρόβλημα διορθώθηκε... ο ffx 1.0.7 είναι ηλίθιος... ασυμβατότητα με τον web server που χρησιμοποιώ...

Τέλοςπάντων, με την 0.4.3 δουλεύει πλέον κανονικά - όσοι έχουν 1.5rc3 δεν έχουν κανένα πρόβλημα, παρόλα αυτά κατεβάστε την 0.4.3 αφού έχω αλλάξει τα homepage links :)

Release: 0.4.3

Myphone Extension Homepage

MyPhone Extension 0.4.3 Download

Αλλαγές/Βελτιώσεις:

• Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα updates στον 1.0.7 (thanx Hunter) :)
  • Αλλάχθηκαν τα homepage links, πλέον οδηγούν εδώ (songless_bird) :)

Τελικά παιδιά το πρόβλημα διορθώθηκε από την πλευρά του server... εγώ το έφτιαξα έτσι και αλλιώς με πατέντα, αλλά σήμερα το πρωί κάνανε reload τον webhosting server και πήρανε τις νέες ρυθμίσεις, οπότε ακόκα και όσοι έχουν <= 0.4.1 μπορούν να κάνουν κανονικά update :)

Τελικά παιδιά το πρόβλημα διορθώθηκε από την πλευρά του server... εγώ το έφτιαξα έτσι και αλλιώς με πατέντα, αλλά σήμερα το πρωί κάνανε reload τον webhosting server και πήρανε τις νέες ρυθμίσεις, οπότε ακόκα και όσοι έχουν <= 0.4.1 μπορούν να κάνουν κανονικά update :)

μια χαρα φιλε προφητη ;) εκανε κανονικα update

• 2 weeks later...

@Βασίλης

Δεν σε ξέχασα, το auto-reloading έρχεται, απλά περιμένω την 1.5 final για να γλιτώσω πολλά προβλήματα συμβατότητας :)

Παιδιά καμία άλλη πρόταση έχουμε; Σκέφτομαι κάτι σε toolbar... θα ενδιέφερε κανέναν;

:O

@Βασίλης

Δεν σε ξέχασα, το auto-reloading έρχεται, απλά περιμένω την 1.5 final για να γλιτώσω πολλά προβλήματα συμβατότητας :)

Παιδιά καμία άλλη πρόταση έχουμε; Σκέφτομαι κάτι σε toolbar... θα ενδιέφερε κανέναν;

:O

Toolbar με τις ίδιες λειτουργίες του μενού ; ή κάτι διαφορετικό ; Ενδιαφέρον ακούγεται.

Γίνεται στην επόμενη version του μενού να υπάρχει και το DropBox ; :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Έκδοση 0.4.4

Download - MyPhone Menu 0.4.4

Homepage με install link

Αλλαγές:

• Προσθήκη του Dropbox στις επιλογές (ALR)

Ανακάλυψα και ένα bug με τον firefox του Ubuntu 5.10

Δυστυχώς το update δεν δουλεύει με τίποτα - οι άτυχοι που έχουν ubuntu (σαν εμένα) θα πρέπει να κάνουν manually την ενημέρωση μέχρι να βγεί η 1.5 :)

Όσον αφορά την toolbar...

Σκέφτομαι ένα κουτί για γρήγορο searching, ένα κουμπί για reply, ίσως το menu ξανά (ή επιλογές από αυτό)... κλπ

Επίσης σκέφτομαι να προσθέσω στο right-click menu καμία επιλογή όπως "search for this member" ή "Find this in www.myphone.gr". Τι λέτε;

:)

Αυτό για το right click menu θα είναι κορυφαίο. Πχ να μαυρίζουμε μια λέξη ή μια φράση και να έχουμε επιλογή "Find this in myphone.gr".

Επίσης νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να μπεί κάτι παρόμοιο και στις search engines όπως αυτή του skroutz :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Έκδοση 0.4.4

Download - MyPhone Menu 0.4.4

Homepage με install link

Αλλαγές:

• Προσθήκη του Dropbox στις επιλογές (ALR)

Ανακάλυψα και ένα bug με τον firefox του Ubuntu 5.10

Δυστυχώς το update δεν δουλεύει με τίποτα - οι άτυχοι που έχουν ubuntu (σαν εμένα) θα πρέπει να κάνουν manually την ενημέρωση μέχρι να βγεί η 1.5 :)

Όσον αφορά την toolbar...

Σκέφτομαι ένα κουτί για γρήγορο searching, ένα κουμπί για reply, ίσως το menu ξανά (ή επιλογές από αυτό)... κλπ

Επίσης σκέφτομαι να προσθέσω στο right-click menu καμία επιλογή όπως "search for this member" ή "Find this in www.myphone.gr". Τι λέτε;

φιλε εισαι ιδιοφυΐα :D ..πολυ καλη ιδεα.. :!: πως σου ερχονται τετοιοες περιφημες σκεψεις συνεχως!!??μπορεις να μου μαθεις κι εμενα? :p

Να προτείνω και 'γω κάτι?

Μπορούμε να κάνουμε και logout?

Σόρυ αν ζητάω πολλά...

Πολύ σωστός :)

Στην 0.4.5 :cool:

Ε, τότε να το επεκτείνουμε (αν γίνεται φυσικά):

Τα extensions έχουν options σωστά; Αν λοιπόν βάζαμε username και password στα options και υπήρχε η δυνατότητα αυτόματου login; Ή έστω μια αναζητησούλα στα θέματα που έχουμε συμμετάσχει (δηλ. μια αναζήτηση θεμάτων με το username μας);

Τώρα που σε βρήκαμε Προφήτη... :p :O

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4.4 παρατηρώ το εξής:

http://img486.imageshack.us/img486/7880/myphoneproblem0oo.th.jpg

Σημειώστε ότι η έκδοση 0.2 και 0.3 ήταν εντάξει.

Καμμιά ιδέα, φίλε προφήτη (και οι υπόλοιποι φυσικά);

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4.4 παρατηρώ το εξής:

http://img486.imageshack.us/img486/7880/myphoneproblem0oo.th.jpg

Σημειώστε ότι η έκδοση 0.2 και 0.3 ήταν εντάξει.

Καμμιά ιδέα, φίλε προφήτη (και οι υπόλοιποι φυσικά);

Δηλαδή δεν εμφανίζεται καθόλου; Weird...

ή σήμερα ή αύριο το βράδυ που θα έχω χρόνο θα έρθουν πολλά πραγματάκια οπότε πιθανώς να διορθωθεί και το πρόβλημά σου! υποψιάζομαι ότι παίζει κάποιο conflict με το forecastfox εκεί πάνω :p

μερικά από τα to:do που προβλέπονται στις επόμενες μέρες

• logout
  • right click search (incomplete, γιατί περιμένω απάντηση από τον MsK, αλλά θα δουλεύει)
  • Επαναγράψιμο του extension τώρα που βγήκε ο 1.5, για να γλιτώσω από τον άσχημο κώδικα που χρειαζόταν ο 1.0.7

@aimilios... Η ιδέα σου με το search είναι καλή...

Πάντως θα πρότεινα να αφήσεις το login στον firefox με τον πολύ καλό password manager του... Why reinvent the wheel? :)

Αναμείνατε στο ακουστικό σας ;)

Παρατήρησα το εξής: Όταν κάνω κλικ στο Mobile Yard-> Tεχνολογικοί προβληματισμοί ή Διαξιφισμοί, με οδηγεί και στις 2 περιπτώσεις στο Μy News-> Eλλάδα.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.