bill33 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, STELSTEL said: Το παρατήρησα και εγώ αυτό. Ισχύει αλλά όχι πάντα... περίεργο. Πέραν αυτού και μία φορά που κόλλησε (Not responding) το AI CORE δεν αντιμετωπίζω απολύτως κανένα θέμα όσον αφορά στην σταθερότητα και δίκτυο. Ερώτηση: μου αρέσει πολύ το νέο feature theft protection, το θεωρώ δλδ έξυπνο. Απλά σκέφτομαι μήπως έχει αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία (ήτοι τρώει μπαταρία) Οπότε δεν είναι ιδέα μου.Ναι ,δεν το κάνει πάντα.Κόλλημα μου έφαγε χθες που προσπαθούσα να ανοίξω ένα αρχείο pdf απο τα files και έλεγε ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται.Ενα reboot και οκ. Απάντηση .Και αν τραβάει λιγο ακόμα τι έγινε;Τουλάχιστον όπως το χρησιμοποιώ εγώ η μπαταρία του ειναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Στην 14 στα active apps (φαινεται κατεβάζοντας το notification bar) έτρεχε αυτόματα το πάντα το aicore. Στην 15 πλέον όχι... το ίδιο συμβαίνει κ στα δικά σας? Επισυνάπτω screenshot Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) Δευτέρα… λογικά θα παραλάβω . Το τηλ ενεργοποιήθηκε στην Γερμανία k κατόπιν έγινε η αποστολή με DHL. Θα μπει μια sim Vodafone στο pixel κ μια extra sim στον ενισχυτή για μεγαλύτερη εμβέλεια σήματος… Τί γίνεται με VOWIFI / VOLTE / 5G… ??? Υπαρχει τζαμί προστασίας παρόμοιο με αυτό της Samsung, anti glare / anti reflective Edited 24 Οκτωβρίου by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Μόλις παρέλαβα το δέμα .. με ενεργοποιημένο το google one χμ 🧐…!! αν βάζανε πίσω στο κέντρο ένα μήλο.. τί λέτε… Edited 29 Οκτωβρίου by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 25 minutes ago, xabos said: Μόλις παρέλαβα το δέμα .. με ενεργοποιημένο το google one Μετά από λίγες μέρες χρήσης, πες μας εντυπώσεις. Σκέφτομαι να κάνω μια στάση και στα Google κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Η λειτουργία Gemini in Greek .. μόνο μπράβο έχω να πω ... ήταν κάτι που δεν το περίμενα Edited 29 Οκτωβρίου by xabos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) Pixel 9 Pro XL Samsung s24 Ultra Edited 4 ώρες πριν by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Στο app φωτογραφίες γιατί δεν εμφανίζεται η επιλογή Zoom enhance....??? edit: εμφανίστηκε σε φωτογραφίες που είχαν βγει από άλλα κινητά..όχι από το 9 pro Το auto brightness είναι λίγο … υποτονικό !! έχει ένα από τα πιο φωτεινά πάνελ κ όμως η οθόνη δεν το δείχνει από μόνη της … δίπλα στο iPhone είναι εμφανές πιο σκοτεινό… Edited 31 Οκτωβρίου by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Το auto brightness "προσαρμόζεται" ανάλογα με τη χρήση σου. Αν δηλαδή θέλεις πιο φωτεινή, το ρυθμίζεις μόνος σου λίγο πιο πάνω και σιγά σιγά μαθαίνει από τη συμπεριφορά σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) Έβαλα δίπλα δίπλα το 16 pro max / pixel με το ίδιο περιεχόμενο στην οθόνη τους , σε εξωτερικό περιβάλλον.. Στην αρχή για λίγα δευτερόλεπτα το pixel έδωσε μεγαλύτερη φωτεινότητα… όταν όμως σταθεροποιήθηκε… το iPhone υπερτερεί… ένα κλικ… Αν θα έδινα βαθμολογία.. θα έδινα 10 pixel / iPhone 10+ Αν βγει τζάμι anti reflective από επώνυμο brand θα πλησιάσει στο νήμα το 24… Αυτό που θα έρθει για τοποθέτηση είναι της Dbrand…δεν μου αρέσει το cut σε σχήμα υ επάνω στο κέντρο, για την σελφι κάμερα … τώρα το πιο σημαντικό … η ποιότητα των κλήσεων κ ο φόβος μου για την ύπαρξη ξανά χαμένων κλήσεων , όπως γινόταν παλιά με το 7. Αυτή την φορά μπήκε κάρτα της Vodafone . Από την αρχή είδα επάνω το σήμα Ε…Ευτυχώς όταν ενεργοποιήθηκε η περιαγωγή έγινε αμέσως 5G …voila 😎 έχουμε VoLte , που λογικά πρέπει κ να δουλεύει.. Είχα μια σύντομη κουβέντα με το το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone .. Δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση για το αν το φέρουν στην χώρα κ το εκπροσωπήσουν..δεν βλέπω κάποια εξέλιξη σύντομα… Edited 2 Νοέμβριος by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 19 ώρες πριν, xabos said: Έβαλα δίπλα δίπλα το 16 pro max / pixel με το ίδιο περιεχόμενο στην οθόνη τους , σε εξωτερικό περιβάλλον.. Στην αρχή για λίγα δευτερόλεπτα το pixel έδωσε μεγαλύτερη φωτεινότητα… όταν όμως σταθεροποιήθηκε… το iPhone υπερτερεί… ένα κλικ… Αν θα έδινα βαθμολογία.. θα έδινα 10 pixel / iPhone 10+ Αν βγει τζάμι anti reflective από επώνυμο brand θα πλησιάσει στο νήμα το 24… Αυτό που θα έρθει για τοποθέτηση είναι της Dbrand…δεν μου αρέσει το cut σε σχήμα υ επάνω στο κέντρο, για την σελφι κάμερα … τώρα το πιο σημαντικό … η ποιότητα των κλήσεων κ ο φόβος μου για την ύπαρξη ξανά χαμένων κλήσεων , όπως γινόταν παλιά με το 7. Αυτή την φορά μπήκε κάρτα της Vodafone . Από την αρχή είδα επάνω το σήμα Ε…Ευτυχώς όταν ενεργοποιήθηκε η περιαγωγή έγινε αμέσως 5G …voila 😎 έχουμε VoLte , που λογικά πρέπει κ να δουλεύει.. Είχα μια σύντομη κουβέντα με το το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone .. Δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση για το αν το φέρουν στην χώρα κ το εκπροσωπήσουν..δεν βλέπω κάποια εξέλιξη σύντομα… Είδες διαφορά σε κάλυψη σήματος μεταξύ 16 pro max kai 9 pro? Ρωτάω γιατί εγώ με 6 pro (δεν πιάνει 5g) και σε σύγκριση 16 pro max και S22 είναι χαοτική διαφορά. Η σύγκριση γίνεται με συνδέσεις Cosmote στο ίδιο σημείο. Εγώ για να κάνω κλήση πρέπει να βγω στο μπαλκόνι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Έχω διαφορετική sim στα τηλέφωνα… το σήμα είναι καλύτερο στην Cosmote , οπότε η σύγκριση δεν θα ήταν δίκαιη Η Cosmote έχει 10 κεραίες στην περιοχή μου , ενώ η Vodafone μόνο μια … Edited 2 Νοέμβριος by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Update 2.80GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) Τώρα είδα την επιλογή VOWIFI στις ρυθμίσεις… ήταν ανενεργή.. Την ενεργοποίησα κ θα κάνω την δοκιμή …κλήση με αεροπλάνο… ίδωμεν edit: δούλεψε με Vodafone .. οπότε έχουμε 5G / VOWIFI / VOLTE Edited 9 Νοέμβριος by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Ήμουν έτοιμος να πληρώσω για την απόκτηση του Adobe Firefly… το ίδιο καλό αποτέλεσμα …το κυριότερο χωρίς χρέωση , με την AI created.. Εύγε pixel ..👏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Σε Cosmote, δουλεύουν όλα; Εννοώ WifiCall, VoLTE και 5G, χωρίς να κάνω αλχημείες και να δουλεύουν όλα από μόνα τους εξ'αρχής; Εννοείται φυσικά να μην έχω χαμένες κλήσεις. Ας απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει αυτό που λέω. Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 15 ώρες πριν, one2377 said: Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Σε Cosmote, δουλεύουν όλα; Εννοώ WifiCall, VoLTE και 5G, χωρίς να κάνω αλχημείες και να δουλεύουν όλα από μόνα τους εξ'αρχής; Εννοείται φυσικά να μην έχω χαμένες κλήσεις. Ας απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει αυτό που λέω. Ευχαριστώ. Μια μικρή αναζήτηση θα έκανες, θα το έβρισκες. Ναι δουλεύουν όλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, Sotnem said: Μια μικρή αναζήτηση θα έκανες, θα το έβρισκες. Ναι δουλεύουν όλα. Ευχαριστώ για την απάντηση. FYI... έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά είναι αρκετά μπερδεμένα κάποια σχόλια και για αυτό είπα να ρωτήσω τώρα πλέον, να έχω μια επίκαιρη και ολοκληρωμένη απάντηση. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος On 15/9/2024 at 3:53 ΜΜ, afilopou said: Ω ναι! Αυτός είναι ο τρόπος. Ούτε VPN ούτε τίποτα. Ελπίζω να μην μου κλείσουν τον λογαριασμό 😂 Καλησπέρα...τελικά μπορέσατε να ενεργοποιήσεις το advanced??και αν ναι,μπορείτε λίγο με λεπτομέρεια τα βήματα να το κάνουμε και εμείς γτ έχω κολλήσει.... Ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. Δευτέρα στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:37 μμ https://www.lagonika.gr/prosfores/pixel-9-pro-xl-16128gb-smartphone-jpn-edition-sta-72529euro-apo-aliexpress-eyrwph/ Για όποιον ενδιαφέρεται! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. Δευτέρα στις 03:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:39 μμ Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω το advanced να δουλέψει στο pixel 9 pro?? Μου είπαν από το support ότι πρέπει να κάνω καινούριο λογαριασμό google one για να δουλέψει...εσείς,όσοι το έχετε πάρει δλδ το 9 pro ,κάνατε νέο λογαριασμό για να δουλέψει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts