Jump to content

Samsung Galaxy Watch7/Ultra

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/6/2025 at 12:34 ΜΜ, pchrono said:

Βάλε και τα 2 και στα 2 και για τις κλήσεις κατέβασε την ένταση τέρμα χαμηλά 

Έτσι το έχω αλλά το θέμα θα ήταν να μην έχει και δόνηση στις ειδοποιήσεις 

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, 

Έχει κανείς την λειτουργία της υπνικης άπνοια?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

2 minutes ago, steliosk said:

Καλησπέρα, 

Δεν έχει βγει ακόμα για Ελλάδα..

22 minutes ago, Nikos Spyr said:

Δεν έχει βγει ακόμα για Ελλάδα..

Επειδή στις 5 Ιουνίου την ανακοίνωσε η samsung,  γι αυτό ρώτησα 

5 ώρες πριν, steliosk said:

Καλησπέρα, 

Την έχω εδώ και κανένα μήνα με "sideload" από xda. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε πάνω πάνω στο thread του Samsung Galaxy Watch 4 στο xda. Στην πράξη είναι λειτουργία που θα τρέξεις μία φορά (θέλει να τρεις συνεχόμενες ημέρες ύπνου για να δείξει). Το λέει και η εφραμογή ότι δεν έχει νόημα να το ξανατρέξεις, δηλαδή δεν είναι κάτι που αλλάζει δυναμικά με την πάροδο του χρόνου. 

Σήμερα ήρθε αναβάθμιση του health monitor στην έκδοση 1.4.3.007 αλλά πάλι δεν έχω την υπνικη άπνοια,  παρόλο που και το ρολόι και το κινητό είναι ευρωπαϊκά 

20 minutes ago, steliosk said:

Σήμερα ήρθε αναβάθμιση του health monitor στην έκδοση 1.4.3.007 αλλά πάλι δεν έχω την υπνικη άπνοια,  παρόλο που και το ρολόι και το κινητό είναι ευρωπαϊκά 

Και μένα τα ίδια..

3 ώρες πριν, steliosk said:

Δεν υπάρχει ακόμα για Ελλάδα.  Από τη στιγμή που έχεις ελληνική sim δεν το υποστηρίζει.  Όταν αναγνωριστεί κι εδώ θα το εμφανίσει. 

1 hour ago, costsa41 said:

Δεν υπάρχει ακόμα για Ελλάδα.  Από τη στιγμή που έχεις ελληνική sim δεν το υποστηρίζει.  Όταν αναγνωριστεί κι εδώ θα το εμφανίσει. 

Επειδή είχα διαβάσει ότι 5 ιουνιου είχαν δώσει το οκ για χρήση της υπνικης απνοιας,  γι αυτό ρωτάω 

παιδια οι χειρονομιες για delete η' απαντηση κλησης σας δουλεουν καλα? Είχα του watch 4 και δεν μου δουλεύανε σωστά. πίστευα πίστευα τώρα που πήρα το watch 7 ότι θα είναι καλύτερη η κατάσταση αλλά πάλι τα ίδια.

adok13

26 minutes ago, adok13 said:

παιδια οι χειρονομιες για delete η' απαντηση κλησης σας δουλεουν καλα? Είχα του watch 4 και δεν μου δουλεύανε σωστά. πίστευα πίστευα τώρα που πήρα το watch 7 ότι θα είναι καλύτερη η κατάσταση αλλά πάλι τα ίδια.

Λειτουργούν κάτι παραπάνω σου τέλεια! Επειδή είχα τα προηγούμενα το λέω.  Σε αυτό Λειτουργούν υποδειγματικά. 

Edited by costsa41

θελει καποιο συγκεκριμενο τροπο? το λουρακι πρεπει ναναι σχετικα σφιχτα?τα δα χτυλα τα ανοιγεις πολυ η απλα κανεις μια μικρη κινηση 2 φορες και γρηγορα?θα ψαξω και κανα βιντεο να δω τι κανω λαθος.

adok13

7 ώρες πριν, adok13 said:

θελει καποιο συγκεκριμενο τροπο? το λουρακι πρεπει ναναι σχετικα σφιχτα?τα δα χτυλα τα ανοιγεις πολυ η απλα κανεις μια μικρη κινηση 2 φορες και γρηγορα?θα ψαξω και κανα βιντεο να δω τι κανω λαθος.

Το λουράκι πρέπει να εφαρμόζει άλλα να μη σε σφίγγει.  Ναι θέλει να το κάνεις όπως το δείχνει και με γρήγορες κινήσεις.  Έχω φίλη μου που δεν μπορεί να το πετύχει γιατί δεν το κάνει καλά.  Όπως το δείχνει και γρήγορες κινήσεις.  

• 2 weeks later...

Τελικά έβαλα ένα cu νούμερο και ή κάνω manual εκτροπή ή με macrodroid να μου στέλνει τις αναπάντητες με μήνυμα.. 

Οι ελληνικές εταιρείες κινητής ειναι για τα μπάζα και δεν μπορείς να έχεις 2πλη esim ή πρέπει να πληρώσεις μια περιουσία...

Edited by argp

Καλησπερα!

Έχω το watch 6 classic και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή γιατί η μπαταρία πλέον ειναι απογοήτευση..μια μέρα με το ζόρι ενώ κράταγε τουλάχιστον 1,5 ημέρα.

Είδα το watch Ultra στα 340€ περίπου..αξιζει η αγορά του σε σχέση με αυτό που έχω τώρα αλλά και με τα watch 8 classic και ultra 2025; τα φετινά προφανώς ειναι πολύ πιο ακριβα.

Edited by Pns_znts

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Πιστεύω οτι αξίζει η αλλαγή με ελαφρώς μεταχειρισμένο ultra μέχρι 3 μηνών γυρω στα 250€ max.

Έχει πολλά πλέον, σήμερα είδα και στα 200€.

Μπορείς να δοκιμάσεις και μια επαναφορά εργοστασιακών στο ρολόι για τη μπαταρία.

Είναι θέμα χρόνου να έρθει και σε εμάς εδώ. Είδα κάποια βίντεο και λίγο δεν μου πολύ άρεσε αλλά τουλάχιστον μακάρι να είναι σωστή και σταθερή με οικονομία όπως αυτή που έχουμε τώρα. 

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

On 14/7/2025 at 12:40 ΜΜ, argp said:

Τελικά έβαλα ένα cu νούμερο και ή κάνω manual εκτροπή ή με macrodroid να μου στέλνει τις αναπάντητες με μήνυμα.. 

Οι ελληνικές εταιρείες κινητής ειναι για τα μπάζα και δεν μπορείς να έχεις 2πλη esim ή πρέπει να πληρώσεις μια περιουσία...

Καλησπέρα, πως το έκανες με macrodroid,σε εμένα δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, βγάζει error.

Τι εντολή του έδωσες;

16 ώρες πριν, kiots said:

Καλησπέρα, πως το έκανες με macrodroid,σε εμένα δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, βγάζει error.

Τι εντολή του έδωσες;

Ηρθε η ui8

Screenshot_20250724_115443_Galaxy Watch7 Manager.jpg

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

28 minutes ago, nikosz75013 said:

Ηρθε η ui8

Screenshot_20250724_115443_Galaxy Watch7 Manager.jpg

Όταν τη βάλεις πες μας σε παρακαλώ αν δουλεύει η υπνική άπνοια, τα αντιοξειδωτικά και το αγγειακό φορτίο, αλλιώς να μην τη βάλω ακόμα. 

Καλημέρα, λείπει σε κανέναν που το είχε σε παλιότερο ρολόι η περιστρεφομενη στεφανη? Εχω το 3 και σκέφτομαι μήπως δεν το βολευτώ...τι λέτε?

1 ώρα πριν, James Bond said:

Όταν τη βάλεις πες μας σε παρακαλώ αν δουλεύει η υπνική άπνοια, τα αντιοξειδωτικά και το αγγειακό φορτίο, αλλιώς να μην τη βάλω ακόμα. 

αντιοξειδωτικά και το αγγειακό φορτίο ναι 
υπνική άπνοια δεν την βρισκω 

spacer.png

1 hour ago, andreas443 said:

αντιοξειδωτικά και το αγγειακό φορτίο ναι 
υπνική άπνοια δεν την βρισκω 

οκ ευχαριστώ.