kiots Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 4 ώρες πριν, argp said: Sorry για την καθυστέρηση της απάντησης.. Ελπίζω να σε βοηθήσει η εικόνα Σ'ευχαριστώ πολύ. Μάλλον είχε κολλήσει η εφαρμογή. Την έκανα απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση και δούλεψε.Το καλό βέβαια θα ήταν να δούλευε η απομακρυσμενη σύνδεση και για τις κλήσεις,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αφαίρεσε η Samsung στα lte μοντέλα. Όταν αφήνω το κινητό σπίτι το βάζω σε λειτουργία πτήσης με wi fi ανοικτό και έχω βάλει προώθηση όταν ειναι εκτός δικτυου να χτυπάει στον αριθμό του ρολογιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 On 1/8/2025 at 12:56 ΜΜ, Johnny_Johnny said: Καλησπερα πως σου είναι στο χέρι? είναι βολικό? το είδα από κοντά και μου φαίνεται τεράστιο Είναι τόσο μεγάλο όσο για να μπορείς να διαβάζεις τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι μεγαλύτερο στο χέρι από τα συνηθισμένα ρολόγια που φοράμε. Νομίζω θα σε βολέψει πολύ. Αν έχεις και samsung τηλέφωνο μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εκτός αν είσαι αθλητής οπότε πας σε Garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Πρόσθεσα έναν αριθμό esim στο ρολόι Ultra από Cosmote. Έχει πακέτο με απεριόριστα λεπτά & ιντερνετ. Οταν το αποσυνδεω το ρολοι απο το κινητο, το ιντερνετ δουλευει κανονικα. Οταν παω να παρω τηλεφωνο η κληση αποτυχανει αλλα δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα . Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 20 ώρες πριν, dimitrisOS said: Πρόσθεσα έναν αριθμό esim στο ρολόι Ultra από Cosmote. Έχει πακέτο με απεριόριστα λεπτά & ιντερνετ. Οταν το αποσυνδεω το ρολοι απο το κινητο, το ιντερνετ δουλευει κανονικα. Οταν παω να παρω τηλεφωνο η κληση αποτυχανει αλλα δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα . Φίλε είχα ίδιο θέμα και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει !! Να 'ναι καλά μια υπάλληλος απο το κατάστημα cosmote στο Mall που μου είπε πως πρέπει να ενεργοποιηθει το Wi-Fi Calling για να δουλέψει. Στείλε SMS "WIFICALL" στο 1333, κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν θα σου λειτουργήσει 🙂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 On 24/7/2025 at 11:57 ΠΜ, nikosz75013 said: Ηρθε η ui8 Καλησπερα μονο το Galaxy Watch7/Ultra πηρε ui 8 ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 20 ώρες πριν, zorbas100 said: Καλησπερα μονο το Galaxy Watch7/Ultra πηρε ui 8 ..? Προς το παρον ναι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakonotis Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 (edited) Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Θελω να σας κάνω μια ερώτηση διότι μπερδευτηκα παρόλο που διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος. Εχω το galaxy ultra 2024. Την e sim από την cosmote πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Πρέπει να πάρω καινούριο αριθμό ή μπορώ να πάρω τον τωρινο αριθμό και να βγαίνω π.χ. από το σπίτι και να μην έχω μαζί μου το τηλεφωνο αλλα να έχω μόνο το ρολόι και να το χρησιμοποιώ σαν τηλεφωνο; Edited August 17, 2025 by sfakonotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 On 17/8/2025 at 8:03 ΠΜ, sfakonotis said: Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Θελω να σας κάνω μια ερώτηση διότι μπερδευτηκα παρόλο που διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος. Εχω το galaxy ultra 2024. Την e sim από την cosmote πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Πρέπει να πάρω καινούριο αριθμό ή μπορώ να πάρω τον τωρινο αριθμό και να βγαίνω π.χ. από το σπίτι και να μην έχω μαζί μου το τηλεφωνο αλλα να έχω μόνο το ρολόι και να το χρησιμοποιώ σαν τηλεφωνο; Esim έχεις στο τηλέφωνο. Για το ρολόι θα πάρεις άλλη με άλλο αριθμό. Για να έχεις τον ίδιο αριθμό θέλεις multysim άλλα αν έχεις απεριόριστα θα πρέπει να τους δίνεις 25 ευρώ ακόμα κάθε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Εχουμε ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 3 ώρες πριν, George K said: Εχουμε ενημερωση... Δεν υπαρχει καποια ενημερωση... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 17 minutes ago, doganos said: Δεν υπαρχει καποια ενημερωση... Και ομως σημερα μου κατεβασε την ενημερωση που βγηκε 1 Σεπτεβριου.... Εχει την ενημερωση ασφαλειας Αυγουστου. Περιπου 160 mb αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 Πριν μια εβδομάδα είχε αναβάθμιση και τώρα κοιτάω οτι γράφει Αυγούστου. Βγήκε κι όλας Σεπτεμβρίου; Δεν μου την εμφανίζει. Αν δίνει κάποιος γνήσιο μαύρο λουράκι για ultra ας στείλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 19 ώρες πριν, George K said: Και ομως σημερα μου κατεβασε την ενημερωση που βγηκε 1 Σεπτεβριου.... Εχει την ενημερωση ασφαλειας Αυγουστου. Περιπου 160 mb αν δεν κανω λαθος. Δεν βγήκε σήμερα. Στις 2 Σεπτεμβρίου βγήκε, απλά τώρα τσεκαρε το ρολόι σου για update από μόνο του και την κατέβασε. Σόρρυ, σωστά 1 Σεπτεμβρίου (2 Σεπτεμβρίου την κατέβασε το ρολόι μου), λογικά σε όλους μας έχει έρθει, απλά επειδή δεν το σχολίασε κανείς την ημέρα που βγήκε, μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι βγήκε και άλλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 1 hour ago, Nikos Spyr said: Δεν βγήκε σήμερα. Στις 2 Σεπτεμβρίου βγήκε, απλά τώρα τσεκαρε το ρολόι σου για update από μόνο του και την κατέβασε. Σόρρυ, σωστά 1 Σεπτεμβρίου (2 Σεπτεμβρίου την κατέβασε το ρολόι μου), λογικά σε όλους μας έχει έρθει, απλά επειδή δεν το σχολίασε κανείς την ημέρα που βγήκε, μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι βγήκε και άλλη. Σωστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigdi Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 Καλησπέρα παίδες. Είχε το ρολόι κατι θέματα και το έστειλα στην smartec και του έκαναν γενικό ρεκτιφιέ. Τα άλλαξαν σχεδόν ολα. Από τη μερα που το παρέλαβα ολα πανε καλα απλα μόλις σκάει ειδοποίηση δεν ανάβει η οθόνη(δόνηση κανονικά). Ξερεις κανεις ποια ρύθμιση μου εχει ξεφύγει; δεν μπορω να βρω κατι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 13 ώρες πριν, tsigdi said: Καλησπέρα παίδες. Είχε το ρολόι κατι θέματα και το έστειλα στην smartec και του έκαναν γενικό ρεκτιφιέ. Τα άλλαξαν σχεδόν ολα. Από τη μερα που το παρέλαβα ολα πανε καλα απλα μόλις σκάει ειδοποίηση δεν ανάβει η οθόνη(δόνηση κανονικά). Ξερεις κανεις ποια ρύθμιση μου εχει ξεφύγει; δεν μπορω να βρω κατι συγκεκριμένο. settings/notifications/advanced settings Καλημέρα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 On 25/7/2025 at 2:35 ΜΜ, Pns_znts said: Το UI8 έχω αλλά πέρασα ένα mod apk.. θα δοκιμάσω με την official εφαρμογη. Τελικά ούτε με official ούτε με modded εφαρμογή τρέχει το facer σε εμένα. Έχει δουλέψει σε κανένα; υπάρχει κάποιος οδηγός; Μια χαρα δουλευει το facer, τουλαχιστον η official εκδοση που εχω εγω... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 (edited) Θα μπορούσε κάποιος με galaxy watch ultra να μου πει πόσο χρόνο φόρτισης του βγάζει στο 20% πχ ή στο 40% εκεί κοντά; Έχω πάρει μεταχειρισμένο και έχω την αίσθηση οτι μπορεί να μην είναι ο μαμά φορτιστής. Αν μπορείτε φωτογραφία ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ! Edited October 9, 2025 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) On 9/10/2025 at 10:32 ΜΜ, Da_rudakos said: Θα μπορούσε κάποιος με galaxy watch ultra να μου πει πόσο χρόνο φόρτισης του βγάζει στο 20% πχ ή στο 40% εκεί κοντά; Έχω πάρει μεταχειρισμένο και έχω την αίσθηση οτι μπορεί να μην είναι ο μαμά φορτιστής. Αν μπορείτε φωτογραφία ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ! Στο 35% που κοιτάω τώρα μου βγάζει 1 ώρα ακαι 13 λεπτά. Edited October 11, 2025 by James Bond 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι οκ, ευτυχώς! Edited October 11, 2025 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Υπάρχει τρόπος να μπαίνει μονο του σε battery saving mode μολις το βγαζεις απο το χέρι ή το βράδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 On 27/10/2025 at 11:27 ΠΜ, kostis2001 said: Υπάρχει τρόπος να μπαίνει μονο του σε battery saving mode μολις το βγαζεις απο το χέρι ή το βράδυ? για το βραδυ ή γενικως συγκεκριμενη ωρα , γινεται με ρουτινα , που φτιαχνεις στο κινητο ομως Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 On 27/10/2025 at 11:27 ΠΜ, kostis2001 said: Υπάρχει τρόπος να μπαίνει μονο του σε battery saving mode μολις το βγαζεις απο το χέρι ή το βράδυ? Για τσεκαρε το παραπάνω, όπως πρότεινε και ο stelioz78. Βέβαια αν δεν έχεις Samsung ίσως πρέπει να βρείς άλλη εφαρμογή για αυτοματισμούς και δεν είμαι σίγουρος αν αυτή θα συνδυάζεται με galaxy watch. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 (edited) Εχω το S24U... Ayto to menu που το βρισκω? Edit Το βρήκα ευχαριστώ ,Θα δουμε αν δουλεψει το βράδυ... Edited October 30, 2025 by kostis2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Μια χαρά θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts