karamazof53 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Και εγώ την πέρασα. Δεν έχω ακόμα σχηματίσει άποψη είναι πρώτες ώρες. Αισθητικά μόνο μου φαίνεται πολύ ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Έχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα να περάσει κάρτα Payzy στο google wallet στην συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 53 minutes ago, Thanasisss said: Έχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα να περάσει κάρτα Payzy στο google wallet στην συσκευή; Την έχω περάσει κανονικά χωρίς πρόβλημα Μετά από 2 μέρες περίπου με την αναβάθμιση έχω να πω τα εξής: - Η Μπαταρία θεωρώ ότι έχει πέσει λίγο σε απόδοση, ρουφάει λίγο παραπάνω άλλα οκ όχι κάτι τραγικό. -Ωραιες προσθήκες αισθητικές με τα flux themes, βελτιωμένα animations στο άνοιγμα, κλείσιμο των εφαρμογών. - Παραμετροποίηση στην aod και στην οθόνη κλειδώματος αλλά θα ήθελα να μπορώ να γράψω τον κείμενο που θέλω εγώ στην aod όχι να έχω μόνο συγκεκριμένες επιλογές. - Έχουν προσθέσει και κάποια ai χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχω τσεκαρει. Γενικά οι διαφορές είναι περισσότερο αισθητικές και μου αρέσουν. Κάτι άσχετο με τα παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι τώρα φορτιζα με έναν 65αρι φορτιστή της realme. Το έχω στη ρύθμιση να σταματήσει στο 80%. Με αυτόν το φορτιστή από το 20 στο 80 θέλει 16 λεπτά. Χθες παρέλαβα (από το Σκρουτζ) 100αρι φορτιστή της OnePlus ώστε να έχω έναν ακόμη στο γραφείο. Το βάζω στο ρεύμα μου γράφει ένδειξη στην οθόνη ότι φορτίζει με 100w (ενώ με τον 65αρι βγάζει απλά supervooc) ωστόσο από το 30% στο 80% έκανε 30 λεπτά να φορτίσει. Δεν είχε λογική. Από τη μια σκέφτηκα ότι πήρα μουφα φορτιστή από την άλλη το κινητό τον αναγνώρισε ως 100αρι. Τι μπορεί να συμβαίνει; Edited 10 Ιανουαρίου by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Παιδιά, έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κάποιος το live alerts (dynamic island)? Δεν δουλεύει ούτε καν για το χρονόμετρο. Δεν δουλεύει με καμία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 1 hour ago, zevoulon_13 said: Παιδιά, έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κάποιος το live alerts (dynamic island)? Δεν δουλεύει ούτε καν για το χρονόμετρο. Δεν δουλεύει με καμία εφαρμογή. Με spotify που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 26 minutes ago, galakto said: Με spotify που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά! Εμένα όχι.. Έκανα restart, reset all settings.. Τίποτα. Απλά στέλνει την εφαρμογή στο background, αντί για το dynamic island πάνω. Μπορείς αν δεν είναι κόπος να κάνεις μια μικρή εγγραφή οθόνης με το Spotify και το χρονόμετρο να δω πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 25 minutes ago, zevoulon_13 said: Εμένα όχι.. Έκανα restart, reset all settings.. Τίποτα. Απλά στέλνει την εφαρμογή στο background, αντί για το dynamic island πάνω. Μπορείς αν δεν είναι κόπος να κάνεις μια μικρή εγγραφή οθόνης με το Spotify και το χρονόμετρο να δω πως είναι? Δεν ξέρω αν το έκανα σωστά αλλά το χρονόμετρο δεν το έβαλε.Το εμφανίζει μόνο πάνω αριστερά. Το spotify το βάζει κανονικά. Record_2025-01-10-19-50-13.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 1 hour ago, galakto said: Δεν ξέρω αν το έκανα σωστά αλλά το χρονόμετρο δεν το έβαλε.Το εμφανίζει μόνο πάνω αριστερά. Το spotify το βάζει κανονικά. Record_2025-01-10-19-50-13.mp4 Βρήκα τη λύση.απλα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ρολόι της 1+ αντί της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει το σήμα; Μάλλον το βγάζει μετά από αναπάντητη; Μετά από 2-3 λεπτά φεύγει... Edited 11 Ιανουαρίου by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, geotzia said: Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει το σήμα; Μάλλον το βγάζει μετά από αναπάντητη; Μετά από 2-3 λεπτά φεύγει... Wifi calling είναι αυτό το σήμα, δεν έχει καμία σχέση με αναπάντητες κλήσεις. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 minute ago, chios said: Wifi calling είναι αυτό το σήμα, δεν έχει καμία σχέση με αναπάντητες κλήσεις. Το παράξενο είναι ότι δεν το έχω ενεργοποιήσει.... Γιά αυτό δεν μού πήγε το μυαλό. Άσε που το Nord 4 δεν ήταν στις συμβατές συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Σε κάποιες εταιρείες είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία χωρίς να κάνεις κάτι εσύ, Nova f2g που έχω εγώ δεν χρειάστηκε να το ενεργοποιήσω. Κάνε μια δοκιμή αν λειτουργεί σωστά, βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε μόνο WiFi, αν μπορείς να κάνεις κλήσεις είσαι οκ Edited 11 Ιανουαρίου by chios 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 58 minutes ago, chios said: Σε κάποιες εταιρείες είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία χωρίς να κάνεις κάτι εσύ, Nova f2g που έχω εγώ δεν χρειάστηκε να το ενεργοποιήσω. Κάνε μια δοκιμή αν λειτουργεί σωστά, βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε μόνο WiFi, αν μπορείς να κάνεις κλήσεις είσαι οκ Έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς ήταν. Έκανα δοκιμή και λειτουργεί μιά χαρά!! Η πλάκα είναι ότι πρίν την αναβάθμιση σε Oos 15 δεν δούλευε, το είχα τσεκάρει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. Κυριακή στις 07:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:21 πμ On 10/1/2025 at 10:07 ΠΜ, karamazof53 said: Την έχω περάσει κανονικά χωρίς πρόβλημα Μετά από 2 μέρες περίπου με την αναβάθμιση έχω να πω τα εξής: - Η Μπαταρία θεωρώ ότι έχει πέσει λίγο σε απόδοση, ρουφάει λίγο παραπάνω άλλα οκ όχι κάτι τραγικό. -Ωραιες προσθήκες αισθητικές με τα flux themes, βελτιωμένα animations στο άνοιγμα, κλείσιμο των εφαρμογών. - Παραμετροποίηση στην aod και στην οθόνη κλειδώματος αλλά θα ήθελα να μπορώ να γράψω τον κείμενο που θέλω εγώ στην aod όχι να έχω μόνο συγκεκριμένες επιλογές. - Έχουν προσθέσει και κάποια ai χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχω τσεκαρει. Γενικά οι διαφορές είναι περισσότερο αισθητικές και μου αρέσουν. Κάτι άσχετο με τα παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι τώρα φορτιζα με έναν 65αρι φορτιστή της realme. Το έχω στη ρύθμιση να σταματήσει στο 80%. Με αυτόν το φορτιστή από το 20 στο 80 θέλει 16 λεπτά. Χθες παρέλαβα (από το Σκρουτζ) 100αρι φορτιστή της OnePlus ώστε να έχω έναν ακόμη στο γραφείο. Το βάζω στο ρεύμα μου γράφει ένδειξη στην οθόνη ότι φορτίζει με 100w (ενώ με τον 65αρι βγάζει απλά supervooc) ωστόσο από το 30% στο 80% έκανε 30 λεπτά να φορτίσει. Δεν είχε λογική. Από τη μια σκέφτηκα ότι πήρα μουφα φορτιστή από την άλλη το κινητό τον αναγνώρισε ως 100αρι. Τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι από Ελλάδα η συσκευή ή από Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. Κυριακή στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:56 πμ 1 ώρα πριν, Thanasisss said: Είναι από Ελλάδα η συσκευή ή από Κίνα; Από Ελλάδα από το e-shop την έχω πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Καλησπερα παίδες έφυγα απο Xiaomi redmi note 13 pro plus γιατί δεν μου αρέσει το λογισμικό του και δεν εχει(για τα δικά μου δεδομένα )καλο επεξεργαστή...Εντυπωσιάστηκα από το nord 4 και θέλω να το πάρω γιατί έχω μέχρι 550€ budget ..Μου αρέσει τα 4 χρόνια ενημερώσεις android μέχρι και 18 θα πάει και 6 ενημερώσεις ασφαλείας..πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και οθόνη...Γενικά αξίζει να το πάρω?Για πείτε μου εσείς που το έχετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:39 μμ (edited) 3 ώρες πριν, Christos kitsos said: Καλησπερα παίδες έφυγα απο Xiaomi redmi note 13 pro plus γιατί δεν μου αρέσει το λογισμικό του και δεν εχει(για τα δικά μου δεδομένα )καλο επεξεργαστή...Εντυπωσιάστηκα από το nord 4 και θέλω να το πάρω γιατί έχω μέχρι 550€ budget ..Μου αρέσει τα 4 χρόνια ενημερώσεις android μέχρι και 18 θα πάει και 6 ενημερώσεις ασφαλείας..πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και οθόνη...Γενικά αξίζει να το πάρω?Για πείτε μου εσείς που το έχετε... Για μένα αξίζει με τα 1000, παντού είναι πάρα πολύ καλό εκτός την σέλφι που είναι μέτριο και την πίσω κάμερα που υπάρχουν και καλύτερες επιλογές(όχι πως είναι κακό απλά υπάρχουν και καλύτερα) Κατά τα άλλα σαν ποιότητα κατασκευής-αυτονομία-smoothness-οθόνη είναι κορυφαίο (μιλάμε γιά μεσαία κατηγορία πάντα) και με το Oos 15 έγινε ακόμα καλύτερο κατά την γνώμη μου... Το δε λειτουργικό είναι μακράν καλύτερο από το Miui που είχα και εγώ (Mi 9 lite) απλά καμία σχέση!! Εγώ το πήρα black friday από Πλαίσιο με δώρο ακουστικά σε 36 άτοκες με αποφορολόγηση στα 402€ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά + την 6ετή υποστήριξη η δε αυτονομία οθόνη στο 10ωρο!!! Edited Δευτέρα στις 01:44 μμ by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Τρίτη στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:40 μμ On 11/1/2025 at 6:50 ΜΜ, geotzia said: Έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς ήταν. Έκανα δοκιμή και λειτουργεί μιά χαρά!! Η πλάκα είναι ότι πρίν την αναβάθμιση σε Oos 15 δεν δούλευε, το είχα τσεκάρει... Τι εταιρία έχεις; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. Τρίτη στις 11:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:29 μμ Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το Nord 4, κολλάω λίγο στο θέμα της οθόνης από αυτά που διαβάζω ότι δεν είναι τόσο φωτεινή και ποιοτική όσο θα έπρεπε. Είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει αρκετά σε αγορά κινητού, δεν με.ενδιαφέρουν τόσο οι κάμερες με τις οποίες κάνω απλά τα βασικά. Η αλήθεια είναι ότι είδα και εγώ διαφορά, δοκιμάζοντας το σε κατάστημα σε σχέση με το Xiaomi 14T πχ, ξεκάθαρα λιγότερη φωτεινότητα. Έχοντας βάλει πάντως στο 14Τ το sunlight mode το οποίο απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει στο Nord 4. Ποια είναι η εμπειρία σας γενικά, και εντός και εκτός σπιτιού με ήλιο; Επίσης σκέφτομαι και το Oneplus 12r, το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπω διαθέσιμο σε αρκετά μαγαζιά και στα ελάχιστα που υπάρχει κοστίζει σίγουρα αρκετά περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τετάρτη στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:43 πμ 10 ώρες πριν, cocu said: Τι εταιρία έχεις; Frog (Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Τετάρτη στις 01:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:05 μμ 13 ώρες πριν, kostasb13 said: Η αλήθεια είναι ότι είδα και εγώ διαφορά, δοκιμάζοντας το σε κατάστημα σε σχέση με το Xiaomi 14T πχ, ξεκάθαρα λιγότερη φωτεινότητα. Έχοντας βάλει πάντως στο 14Τ το sunlight mode το οποίο απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει στο Nord 4. Αν σε ενδιαφέρει η φωτεινή οθόνη, μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα το Realme Gt 6. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts