MIKU Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Πόσο κρίμα είναι να τραβάει κάποιος όλα αυτά στα καλά καθούμενα.. Παιδιά, αυτή η εταιρεία δεν θα φτιάξει ποτέ. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 δηλώνεις βλάβη στην κεραία μήπως κ τη δούνε αλλιώς ΕΕΤΤ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 6 minutes ago, MIKU said: Παιδιά, αυτή η εταιρεία δεν θα φτιάξει ποτέ. Καληνύχτα Κεμάλ.. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 1 hour ago, hercoulis said: δηλώνεις βλάβη στην κεραία μήπως κ τη δούνε αλλιώς ΕΕΤΤ Ναι θα λεγα και για την ΕΕΤΤ τώρα. Είχα αναφέρει τον ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ για μια κεραια και η απάντηση ήρθε ΜΆΡΤΙΟ του 2025 με μερικά speedtest τοπικά. Γτπ υπηρεσία είναι τελικά την έφτιαξαν σε 2 ημέρες αφού τους έπρηξα στο 13788 🤡 2 ώρες πριν, George K said: Θα κανω δοκιμη το απογευμα με την καρτα του αδερφου μου γιατι εγω εχω cosmote να δω τι θα μου δειξει. Το ωραιο στην υποθεση ειναι οτι μου ειπαν να μου δωσουν 240 γιγα σε κινητο NOVA και οταν τους ρωτησα αφου εχει πεσει η κεραια που εχει η περιοχη πως θα τα χρησιμοποιησω δεν ηξεραν να μου απαντησουν..... κλαμα λεμε.... Άρα έχεις κινητό με Nova. Τελεια τότε για να δούμε εάν λειτουργεί η κεραία θα κατεβάσεις Netmonster (εάν έχεις Android) ώστε να δούμε από ποιο eNb παίρνεις σήμα να δούμε άμα δουλεύει όντως. Αφού το 5G home internet λειτουργεί μέσω δικτύου κινητής τι να τα κάνεις τα δεδομένα εάν δε λειτουργεί η κεραία δε θα έχεις και σήμα στο κινητό σου 💀. Ούτε στα δεδομένα να φανταστώ κάνει τίποτα σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 (edited) Οπως τα είπα πρίν. Αν δεν έχεις εναλλακτική και είσαι επαγγελματίας κάηκε η γούνα σου. Edited June 3, 2025 by GSan 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Και σας ρωτάω εγώ τώρα... Φταίω να τους πάρω αύριο και να τους τραβήξω ένα βρισίδι που να μην έχουν που να σταθούν? Δείτε αποτελέσματα από το δίκτυο στο ισόγειο εξωτερικό χώρο και πείτε μου τι να κάνω.... Εντωμεταξύ τα αποσύνδεσα όλα από τα ρεύματα και τα έβαλα μετά από 15 με 20 λεπτά. Ω του θαύματος συνδέετε κανονικά και παιζει τέλεια. Κάνω και μέτρηση δείτε αποτελέσματα στην δεύτερη φώτο... Αλλά ξαφνικά μετά από 5 λεπτά όλα πάλι που@@@@@.... Τελος η σύνδεση και γυρίσαμε στην πρώτερη κατάσταση. Είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι πρόβλημα εξοπλισμού. Αύριο πάλι στα τηλέφωνα με το περιβόητο "τεχνικό τμήμα"..... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Ποιον εξοπλισμό έχετε; 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 9 ώρες πριν, Antonio21 said: Ποιον εξοπλισμό έχετε; Το MC889. Τελικα μετα απο χαμο κυριολεκτικα απο τηλεφωνα με ενημερωσαν χτες βραδυ οτι εχει δρομολογηθει αντικατασταση εξοπλισμου. Αναμονη μεχρι να φτασει ο νεος εξοπλισμος και θα δουμε την συνεχεια. Παντως απο οτι μου εδωσαν να καταλαβω γιατι δεν το αφησα το θεμα αλλα επικοινωνησα με στελεχος της NOVA πρεπει να εγινε λιγο χαμος μιας και σε καποιο απο τα τηλ μια κυρια απο το τεχνικο τμημα μου ειπε οτι λογω αδυναμιας καλυψης μπορω να αλλαξω παροχο χωρις ποινη. Απο τοτε και μετα και αφου επικοινωνησα με το εμπορικο τμημα και τους το ειπα (εχω καταγεγραμενη την συνομιλια) ηταν λες και μιλουσα σε αλλη εταιρεια. Εγινε και παρεμβαση απο τον εκπροσωπο του τοπικου καταστηματος που ειχα κανει το συμβολαιο και ολα πηραν τον δρομο τους. Για να δουμε τι θα δουμε.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) Βρήκα ελάχιστο κουράγιο και κάλεσα στο τεχνικό τμήμα δηλώνοντας την εξάντληση υπομονής και τις άκαρπες προσπάθειες μου σχετικά με τα reboot τα οποία περιττό να προσθέσω έχουν ξανά πυκνώσει στη νέα θέση του ρούτερ στο παράθυρο. Πήρα κωδικό βλάβης και ενημερώνω για εξελίξεις. Πολύ δυσκοιλιοι πάντως στο να στείλουν ένα νέο ρούτερ έστω για δοκιμή. Η ξέρουν ότι είναι προβληματικά και κάνουν τον Κινέζο (99%) ή είναι βαθειά νυχτωμένοι και απλώς φυλάνε το budget τους για να βεβαιωθούν ότι ο πελάτης δεν είναι άσχετος και απλά νομίζει ότι θέλει νέο router. Edited June 5, 2025 by Don_VitoCorleone 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7 GR Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Άρα καλά έκανα εγώ και έσπασα το συμβόλαιο τόσο καιρό ησύχασε το κεφάλι, μου μόνο cosmote 5g wifi και ξερό ψωμί η σταθερότητα του με έχει απλά αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Τελικά πάλι μια από τα ίδια. Ήρθε ο τεχνικός (ο Θεός να τον κάνει δηλ) χωρίς νέο εξοπλισμό άλλαξε θέσεις στο παλιό ρουτερ δεν βρήκε λέει πουθενά καλή θέση και έφυγε... Ευτυχώς δεν ήμουν σπίτι γιατί ακόμα θα τον κοπαναγα. Αλλα γύρισα και δοκίμασα σε 2 διαφορετικές θέσεις. Και ιδού τα αποτελέσματα. Και σας ρωτάω εγώ τώρα εσάς που ενδεχομένως έχετε περισσότερη γνώση από εμένα στο θέμα. Γιατί εναι όλα τα λαμπάκι στο ρουτερ ανοικτά εκτος απο το LAN? Δεν σας κάνει να μπορεί να βρει δίκτυο αλλά να μην μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο? Κάνω λάθος? Εμένα πάντως αυτό μου δείχνει. Ακούω τις απόψεις σας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Το σήμα που λαμβάνεις από τη κεραία (RSRP) είναι πολύ δυνατό και δεν έχει θόρυβο. 5G N1 αλλά έχεις και LTE B1+B20. Γιατί εμφανίζει (!); μια χαρά σήμα έχεις δυνατό είναι. Ο εξοπλισμός σου λογικά.. reset έχεις δοκιμάσει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Το σήμα που λαμβάνεις από τη κεραία (RSRP) είναι πολύ δυνατό και δεν έχει θόρυβο. 5G N1 αλλά έχεις και LTE B1+B20. Γιατί εμφανίζει (!); μια χαρά σήμα έχεις δυνατό είναι. Ο εξοπλισμός σου λογικά.. reset έχεις δοκιμάσει; Η αληθεια ειναι οτι reset σκεφτηκα να κανω αλλα φοβαμαι μην χασει τις ρυθμισεις και αντε μετα να τις ξαναπερασεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 1 hour ago, George K said: Η αληθεια ειναι οτι reset σκεφτηκα να κανω αλλα φοβαμαι μην χασει τις ρυθμισεις και αντε μετα να τις ξαναπερασεις. Δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα. Δουλεύει καλά για λίγο όταν κάνεις επανεκκίνηση και μετά πάει χάλια; Μήπως κάθεται σε σταθμό που δεν έχει καλή κάλυψη; Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να φταίει ο εξοπλισμός εφόσον στην αρχή είναι οκ. Εκτός αν έχει πρόβλημα λογισμικού και έχει memory leak. Θα σου crashαρε όμως... 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 34 minutes ago, mixtri said: Δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα. Δουλεύει καλά για λίγο όταν κάνεις επανεκκίνηση και μετά πάει χάλια; Μήπως κάθεται σε σταθμό που δεν έχει καλή κάλυψη; Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να φταίει ο εξοπλισμός εφόσον στην αρχή είναι οκ. Εκτός αν έχει πρόβλημα λογισμικού και έχει memory leak. Θα σου crashαρε όμως... Να σου πω το προβλημα. Απο την περασμενη Παρασκευη αρνειτε πεισματικα η εξωτερικη μοναδα να συνδεθει στο διαδικτυο. Αναβουν ολα τα λαμπακια στο εξωτερικο ρουτερ εκτος απο το LAN που για εμενα σημαινει οτι εχει δικτυο αλλα δεν μπορει αν συνδεθει στο διαδικτυο... και αυτο ειναι προβλημα του εξοπλισμου θεωρω... Το μονο χρονικο διαστημα που καταφερε να συνδεθει ηταν οταν καποια στγμη εβγαλα τα παντα απο το ρευμα τα αφησα εκτος για περιπου μιση ωρα και οταν τα συνδεσα συνδεθηκε για 5 με 10 λεπτα περιπου και απο εκει και περα τελος. Εχω κανει τα παντα. εχω βρει δυο διαφορετικες κεραιες NOVA 5G που μπορω να συνδεθω μια προς την Ναυπακτο και μια προς την Πατρα συνδεετε και στις δυο αλλα χωρις internet.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 2 ώρες πριν, George K said: Να σου πω το προβλημα. Απο την περασμενη Παρασκευη αρνειτε πεισματικα η εξωτερικη μοναδα να συνδεθει στο διαδικτυο. Αναβουν ολα τα λαμπακια στο εξωτερικο ρουτερ εκτος απο το LAN που για εμενα σημαινει οτι εχει δικτυο αλλα δεν μπορει αν συνδεθει στο διαδικτυο... και αυτο ειναι προβλημα του εξοπλισμου θεωρω... Το μονο χρονικο διαστημα που καταφερε να συνδεθει ηταν οταν καποια στγμη εβγαλα τα παντα απο το ρευμα τα αφησα εκτος για περιπου μιση ωρα και οταν τα συνδεσα συνδεθηκε για 5 με 10 λεπτα περιπου και απο εκει και περα τελος. Εχω κανει τα παντα. εχω βρει δυο διαφορετικες κεραιες NOVA 5G που μπορω να συνδεθω μια προς την Ναυπακτο και μια προς την Πατρα συνδεετε και στις δυο αλλα χωρις internet.... Το LAN δεν έχει σχέση με το ίντερνετ, είναι το τοπικό σου δίκτυο με καλώδιο Ethernet. Local area network. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 4 ώρες πριν, George K said: Η αληθεια ειναι οτι reset σκεφτηκα να κανω αλλα φοβαμαι μην χασει τις ρυθμισεις και αντε μετα να τις ξαναπερασεις. Δε θα τις χάσει θα τις πάρει πάλι. Αν έχεις αλλάξει απλά κωδικό θα μπει ο προεπιλεγμένος. 3 ώρες πριν, mixtri said: Δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα. Δουλεύει καλά για λίγο όταν κάνεις επανεκκίνηση και μετά πάει χάλια; Μήπως κάθεται σε σταθμό που δεν έχει καλή κάλυψη; Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να φταίει ο εξοπλισμός εφόσον στην αρχή είναι οκ. Εκτός αν έχει πρόβλημα λογισμικού και έχει memory leak. Θα σου crashαρε όμως... Τσίτα είναι το SNR και το σήμα του άμα δεις προς τα επάνω 😅 2 ώρες πριν, George K said: Να σου πω το προβλημα. Απο την περασμενη Παρασκευη αρνειτε πεισματικα η εξωτερικη μοναδα να συνδεθει στο διαδικτυο. Αναβουν ολα τα λαμπακια στο εξωτερικο ρουτερ εκτος απο το LAN που για εμενα σημαινει οτι εχει δικτυο αλλα δεν μπορει αν συνδεθει στο διαδικτυο... και αυτο ειναι προβλημα του εξοπλισμου θεωρω... Το μονο χρονικο διαστημα που καταφερε να συνδεθει ηταν οταν καποια στγμη εβγαλα τα παντα απο το ρευμα τα αφησα εκτος για περιπου μιση ωρα και οταν τα συνδεσα συνδεθηκε για 5 με 10 λεπτα περιπου και απο εκει και περα τελος. Εχω κανει τα παντα. εχω βρει δυο διαφορετικες κεραιες NOVA 5G που μπορω να συνδεθω μια προς την Ναυπακτο και μια προς την Πατρα συνδεετε και στις δυο αλλα χωρις internet.... Το LAN ανοίγει εάν συνδέσεις ενσύρματα κάποια συσκευή (πχ laptop) μέσω Ethernet. Όταν δεν έχεις συνδέσει κάτι ενσύρματα τότε δεν θα ανάψει αυτό. Κάνε Reset και άμα δε στρώσει να ζητήσεις αλλαγή εξοπλισμού. Με τόσο δυνατό σήμα είναι αδιανόητο να μη λειτουργεί το WiFi ενώ τα δεδομένα ναι. Αν κατάλαβα καλά έχεις και εξωτερική κεραία Outdoor ή όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Δε θα τις χάσει θα τις πάρει πάλι. Αν έχεις αλλάξει απλά κωδικό θα μπει ο προεπιλεγμένος. Τσίτα είναι το SNR και το σήμα του άμα δεις προς τα επάνω 😅 Το LAN ανοίγει εάν συνδέσεις ενσύρματα κάποια συσκευή (πχ laptop) μέσω Ethernet. Όταν δεν έχεις συνδέσει κάτι ενσύρματα τότε δεν θα ανάψει αυτό. Κάνε Reset και άμα δε στρώσει να ζητήσεις αλλαγή εξοπλισμού. Με τόσο δυνατό σήμα είναι αδιανόητο να μη λειτουργεί το WiFi ενώ τα δεδομένα ναι. Αν κατάλαβα καλά έχεις και εξωτερική κεραία Outdoor ή όχι; Δεν αναβει το LAN στην εξωτερικη κεραια.... Ρε συ λες!!!! Τωρα που το εθεσες το θεμα μηπως ειναι προβλημα στο καλωδιο απο την εξωτερικη κεραια στο εσωτερικο ρουτερ???? Ανταλακτικο καλωδιο που βρισκουμε εχει κανεις ιδεα? Γιατι ειναι λιγο περιεργο εχει την στεγανοποιηση και δεν θελω να βαλω ενα απλο καλωδιο. Αλλα προς το παρον θα κανω δοκιμη με ενα απλο καλωδιο kat6 το απογευμα και θα επανελθω.... Edited June 6, 2025 by George K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 Αποσύνδεσε την εσωτερική κεραία και δοκίμασε άμα λειτουργεί. Σίγουρα έχεις σήμα σπίτι άρα θα δεις άμα δουλέψει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 On 5/6/2025 at 3:17 ΜΜ, olympiakos7 GR said: Άρα καλά έκανα εγώ και έσπασα το συμβόλαιο τόσο καιρό ησύχασε το κεφάλι, μου μόνο cosmote 5g wifi και ξερό ψωμί η σταθερότητα του με έχει απλά αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ακριβώς... 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Και το εργο συνεχιζετε.... Μετα απο 2 επισκεψεις "τεχνικων" το πορισμα ηατν οτι φταιει το δικτυο... Επιμενω ομως και τους λεω με καθε τροπο οτι ειναι θεμα εξοπλισμου. Πειθονται και στελνουν ακομα μια φορα σημερα ναι σημερα τριτο τεχνικο. Και επιτελους καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ κεραιας και εσωτερικου ρουτερ!!! Και μου λεει και το αμιμμητο. Καλα κανενας δεν το καταλαβε απο τους προηγουμενους. Παραλιγο να βουτηξω απο τον δευτερο οροφο. ΤΕΛΙΚΑ εχουν δρομολογησει αμμεσα την αποστολη εξοπλισμου τον οποιο μου ειπε ο τεχνικος να τον τοποθετησω μονος μου μιας και απο οτι φαινεται σκαμπαζω περισσοτερα απο τους τεχνικους τους και αυτος θα λειπει μεχρι την Παρασκευη εκτος περιοχης. Αναμμονη για περαιτερω εξελιξεις οταν θα τους ζητησω πιστωτικο για τις 13 ημερες που ειμαι χωρις internet τηλεοραση και σταθερο.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 6 minutes ago, George K said: Και το εργο συνεχιζετε.... Μετα απο 2 επισκεψεις "τεχνικων" το πορισμα ηατν οτι φταιει το δικτυο... Επιμενω ομως και τους λεω με καθε τροπο οτι ειναι θεμα εξοπλισμου. Πειθονται και στελνουν ακομα μια φορα σημερα ναι σημερα τριτο τεχνικο. Και επιτελους καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ κεραιας και εσωτερικου ρουτερ!!! Και μου λεει και το αμιμμητο. Καλα κανενας δεν το καταλαβε απο τους προηγουμενους. Παραλιγο να βουτηξω απο τον δευτερο οροφο. ΤΕΛΙΚΑ εχουν δρομολογησει αμμεσα την αποστολη εξοπλισμου τον οποιο μου ειπε ο τεχνικος να τον τοποθετησω μονος μου μιας και απο οτι φαινεται σκαμπαζω περισσοτερα απο τους τεχνικους τους και αυτος θα λειπει μεχρι την Παρασκευη εκτος περιοχης. Αναμμονη για περαιτερω εξελιξεις οταν θα τους ζητησω πιστωτικο για τις 13 ημερες που ειμαι χωρις internet τηλεοραση και σταθερο.... Χμμ γιατί δεν ρωτούσαν στο κατάστημα εάν υπάρχει ήδη ετοιμοπαράδοτο ρουτερ να τελειώνει; τέλος πάντων περιμένουμε επομένως να έρθει. Στους άλλους 2 έπρεπε να τους πεις να ανοίξουν το κινητό και να κάνουν speedtest να το δουν οι ίδιοι. Η βλακεία είναι ότι δε σου δίνουν κατευθείαν ρουτερ μέσω εξυπηρέτησης και πρέπει να πάει ο τεχνικός. Για το πιστωτικό εύχομαι καλή τύχη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Σήμερα αποφάσισαν να στείλουν και σε μένα sms ότι θα στείλουν νέο router. Στο τηλέφωνο με τεχνικό που ρώτησα πριν μέρες το ίδιο router ακόμη δίνουν (ΖΤΕ MF296R) οπότε δε περιμένω να αλλάξει κάτι στο τέλος. Όλο τους το πρόβλημα για να προβούν στην κίνηση ήταν να τους δώσω ώρες από τα reboot δήθεν για να διασταυρώσουν τη λειτουργία δικτύου ,κάτι που κατέγραψα Πέμπτη και Παρασκευή, μόλις 4 reboot ήταν σε 25 ώρες, συγκεκριμένα οι κάτωθι: 5/6 15:58 22:56 23:57 6/6 17:25 Για να δούμε θα γίνει κάποιο θαύμα άραγε; Edited June 9, 2025 by Don_VitoCorleone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Πώς να γίνει κάποιο θαύμα αφού θα δώσουν το ίδιο ακριβώς router; Edited June 9, 2025 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Χμμ γιατί δεν ρωτούσαν στο κατάστημα εάν υπάρχει ήδη ετοιμοπαράδοτο ρουτερ να τελειώνει; τέλος πάντων περιμένουμε επομένως να έρθει. Στους άλλους 2 έπρεπε να τους πεις να ανοίξουν το κινητό και να κάνουν speedtest να το δουν οι ίδιοι. Η βλακεία είναι ότι δε σου δίνουν κατευθείαν ρουτερ μέσω εξυπηρέτησης και πρέπει να πάει ο τεχνικός. Για το πιστωτικό εύχομαι καλή τύχη. Ρώτησα τον τεχνικό αν έχουν εξοπλισμό να πάω αύριο πρωί να πάρω από κατάστημα και μου είπε ότι λόγω κόστους (περίπου 400 ευρώ) τον συγκεκριμένο εξοπλισμό τον δίνουν μόνο από τα κεντρικά.... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν οι δυο πρώτοι "τεχνικοί" και αν ήταν όντως τεχνικοί ή κάτι άλλο... Όσον για το πιστωτικό έχω καταγεγραμμενη συνομιλία με το εμπορικό που μου λέει ότι έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω πιστωτικό. Τώρα αν θα το πάρω είναι άλλο ζήτημα... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts