MIKU Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 2 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: https://www.patrasbroadband.gr/oikiaka-paketa/ Υπάρχει επιλογή φτηνότερη και τέρμα αξιόπιστη και χωρίς συμβόλαιο. Η ταχύτητα είναι τελευταία μου προτεραιότητα. Το πρόβλημα που έχω είναι το συμβόλαιο στο οποίο έχω πάνω από έτος υπόλοιπο. Τα έγραψα ήδη. Είχα την αξιόπιστη (και αργή) adsl να κάνω απλώς τη δουλειά μου αλλά με 24 ευρώ που ζητούσαν σε συνδυασμό με 2ετες συμβόλαιο δεν ήταν πλέον ελκυστικά σε σχέση με τα 20 ευρώ (πλέον 20,5 ευρώ) που δίνω με το nova home internet. Να προσθέσω ότι στην patras broadband αλλάζεις ταχύτητα κάθε μήνα αν θες με ένα mail και εξακολουθείς να μην έχεις συμβόλαιο. Μεγάλη υπόθεση. Βέβαια δεν έχεις τηλέφωνο αν για κάποιον μετράει Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο. Τότε, προσπάθησε όσο μπορείς να φύγεις ατελώς. Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 Αφού Δεν θέλει να αλλάξει εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 9 minutes ago, olympios1 said: Αφού Δεν θέλει να αλλάξει εταιρεία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2025 (edited) Του είπα πως 10 μήνες κάνει 10 με 20 reboot τη μέρα. Τι άλλο πρέπει να πω ότι βγάζει σπίθες ή ότι ουρλιάζει σα λύκος τη νύχτα; Υπενθυμίζω ότι έχουν ήδη στείλει σπίτι τεχνικό πριν λίγους μήνες γι αυτό το θέμα. Παριστάνουν ότι δε συμβαίνει απλά. Η λύση των reboot θα ήταν απλή αν έδιναν το 5G πακέτο κι ενώ υπάρχει κάλυψη (φυσικά!). Αλλά ούτε εκεί παίρνουν χαμπάρι. Το ανέφερα και στο σημερινό τηλεφώνημα. Βέβαια στο κινητό η ένδειξη σηματος στο κινητό κάνει νερά εδώ και 2 μήνες (βλέπε φωτό), υπάρχουν στιγμές που πέφτει ανεξήγητα σε μια παύλα και επιστρέφει σε τέρμα αργότερα. Η κατάληξη του τηλεφωνήματος σήμερα περιλάμβανε την ατάκα "άρα δεν έχουμε βλάβη!"από το στόμα του τεχνικού.η πλάκα είναι όταν με ρώτησε πόσο καιρό έχω να κάνω στο router επανεκκίνηση! Αφού βέβαια του είχα πει τι συμβαίνει...😑 Edited May 3, 2025 by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7 GR Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 (edited) Για αυτό και εγώ αποφάσισα να πληρώσω την ρήτρα επειδή έσπασα το συμβόλαιο αλλά γλύτωσα, και να το κόψω το 5g home internet 100 παιδιά πήγα, cosmote 5g στην αντίστοιχη υπηρεσία και ότι πιο σταθερό έχω δει από ταχύτητα και το outdoor έχει φάει πολύ ξύλο υγρασία και νερό και δεν παίρνει χαμπάρι επανεκκίνηση έχει να κάνει μήνες χαχα. Edited May 4, 2025 by olympiakos7 GR 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 12 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Του είπα πως 10 μήνες κάνει 10 με 20 reboot τη μέρα. Τι άλλο πρέπει να πω ότι βγάζει σπίθες ή ότι ουρλιάζει σα λύκος τη νύχτα; Υπενθυμίζω ότι έχουν ήδη στείλει σπίτι τεχνικό πριν λίγους μήνες γι αυτό το θέμα. Παριστάνουν ότι δε συμβαίνει απλά. Η λύση των reboot θα ήταν απλή αν έδιναν το 5G πακέτο κι ενώ υπάρχει κάλυψη (φυσικά!). Αλλά ούτε εκεί παίρνουν χαμπάρι. Το ανέφερα και στο σημερινό τηλεφώνημα. Βέβαια στο κινητό η ένδειξη σηματος στο κινητό κάνει νερά εδώ και 2 μήνες (βλέπε φωτό), υπάρχουν στιγμές που πέφτει ανεξήγητα σε μια παύλα και επιστρέφει σε τέρμα αργότερα. Η κατάληξη του τηλεφωνήματος σήμερα περιλάμβανε την ατάκα "άρα δεν έχουμε βλάβη!"από το στόμα του τεχνικού.η πλάκα είναι όταν με ρώτησε πόσο καιρό έχω να κάνω στο router επανεκκίνηση! Αφού βέβαια του είχα πει τι συμβαίνει...😑 -121dBm είναι οριακό το σήμα σου. Όταν δεις φουλ ξανά δώσε screenshot να δούμε μήπως σβήνει η κεραία και συνδέεσαι σε άλλη μερικές φορές. PCI 390 αυτή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 (edited) Το σήμα που δείχνει η εικόνα είναι το 5G όταν στο κινητό έχω μια παύλα. Αυτό δε συνέβαινε ποτέ στο σπίτι τα τελευταία 6 χρόνια έχει ξεκινήσει τις τελευταίους 2 3 μήνες. Το αναφέρω ως πιθανή αιτία που δε δίνουν το 5G home internet πως δεν έχουν σωστή υποδομή. Όσο για το 4G παίζουν οι μπάντες B 1 , 3 και 7. Όταν έχω μόνο B7 πάει το σύρσιμο τρένο, όταν είναι σε 4G+ τότε έχω νορμάλ σύνδεση είτε Β1+7 είτε Β1+3. Στη δεύτερη περίπτωση έχω και καλό σήμα και ταχύτητα, στη πρώτη έχω κακό σήμα και ταχύτητα γύρω στα 10Mbps. Όλα αυτά τα κόλπα ξεκίνησαν φέτος, το πρώτο εξάμηνο ήταν σχεδόν σταθερή η κατάσταση (πέρα από τα γνωστά reboot). "έχετε το ρούτερ κοντά σε παράθυρο;" Ε... Μου την έδωσε Ναι το έχω πλέον, με ταινία κολλημένο στο τζάμι, τέρμα το καλοριφέρ (το οποίο ήταν δίπλα από το παράθυρο). Δείχνει να δουλεύει πάντως... Από ιδέες πλέον ξέμεινα σίγουρα. Κέρδισα γύρω στα 4 5 dB σήμα πάντως σ αυτό το σημείο. Edited May 4, 2025 by Don_VitoCorleone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 16 ώρες πριν, olympiakos7 GR said: Για αυτό και εγώ αποφάσισα να πληρώσω την ρήτρα επειδή έσπασα το συμβόλαιο αλλά γλύτωσα, και να το κόψω το 5g home internet 100 παιδιά πήγα, cosmote 5g στην αντίστοιχη υπηρεσία και ότι πιο σταθερό έχω δει από ταχύτητα και το outdoor έχει φάει πολύ ξύλο υγρασία και νερό και δεν παίρνει χαμπάρι επανεκκίνηση έχει να κάνει μήνες χαχα. Αυτό ακριβώς. Γιατί να πληρώνεις κάτι που δεν; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: "έχετε το ρούτερ κοντά σε παράθυρο;" Ε... Μου την έδωσε Δοκίμασε αυτό 😂 7 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Πάλι δεν έφτασε 50🗿 4 minutes ago, MIKU said: Αυτό ακριβώς. Γιατί να πληρώνεις κάτι που δεν; Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις. Edited May 4, 2025 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 (edited) Είδα μέχρι και -73dB σήμα ε δε θα πεθάνω για να δω -69 λες και θα αλλάξει τίποτα. Εκτός της φανταστικής λήψης δικτύου εξασφαλίζει και τούμπανο εμβέλεια wifi, πιάνει κυριολεκτικά σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο και φυσικά και μέσα στο σπίτι που είναι το κύριο.Reboot είχα και στη νέα τοποθέτηση πάντως! Ευχαριστημένο με καμία κυβέρνηση αυτό το ρούτερ. Μασάζ να του κάνεις θα σου πει με πονεσες Edited May 4, 2025 by Don_VitoCorleone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 (edited) Εκεί που περίμενα ότι βαρέθηκα να δοκιμάζω πατέντες σκέφτηκα να βάλω άλλη μια τις πρώτες κεραίες που είχα καταλήξει ότι δεν έκαναν τίποτα απολύτως και Ω του θαύματος στο τζάμι έδωσαν 5dB ενώ από σταθερότητα είχα το πρώτο reboot σε 24 ώρες (ισοδυναμεί με 8ο θαύμα του σύμπαντος) ενώ αυτή τη στιγμή είμαι στις 13 ώρες συνδεδεμένος, τις φόρεσα προχθές. Η γωνία τοποθέτησης έγινε στην τύχη αλλά πλέον δε τολμώ να δοκιμάσω ούτε 5 μοίρες να τις στρίψω. Από ταχύτητα φυσικά είμαι στα ίδια 25-47Mbps αναλόγως κεφιων της Nova. Edited May 7, 2025 by Don_VitoCorleone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 11, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Μια κεραία 4G LTE της televes για καλυτέρευση του σήματος κοστίζει 75€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 On 7/5/2025 at 4:23 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Εκεί που περίμενα ότι βαρέθηκα να δοκιμάζω πατέντες σκέφτηκα να βάλω άλλη μια τις πρώτες κεραίες που είχα καταλήξει ότι δεν έκαναν τίποτα απολύτως και Ω του θαύματος στο τζάμι έδωσαν 5dB ενώ από σταθερότητα είχα το πρώτο reboot σε 24 ώρες (ισοδυναμεί με 8ο θαύμα του σύμπαντος) ενώ αυτή τη στιγμή είμαι στις 13 ώρες συνδεδεμένος, τις φόρεσα προχθές. Η γωνία τοποθέτησης έγινε στην τύχη αλλά πλέον δε τολμώ να δοκιμάσω ούτε 5 μοίρες να τις στρίψω. Από ταχύτητα φυσικά είμαι στα ίδια 25-47Mbps αναλόγως κεφιων της Nova. Ούτε το AMAN Teleshopping δεν θα σου έδινε τέτοιο ρούτερ 1 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 On 7/5/2025 at 3:23 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Εκεί που περίμενα ότι βαρέθηκα να δοκιμάζω πατέντες σκέφτηκα να βάλω άλλη μια τις πρώτες κεραίες που είχα καταλήξει ότι δεν έκαναν τίποτα απολύτως και Ω του θαύματος στο τζάμι έδωσαν 5dB ενώ από σταθερότητα είχα το πρώτο reboot σε 24 ώρες (ισοδυναμεί με 8ο θαύμα του σύμπαντος) ενώ αυτή τη στιγμή είμαι στις 13 ώρες συνδεδεμένος, τις φόρεσα προχθές. Η γωνία τοποθέτησης έγινε στην τύχη αλλά πλέον δε τολμώ να δοκιμάσω ούτε 5 μοίρες να τις στρίψω. Από ταχύτητα φυσικά είμαι στα ίδια 25-47Mbps αναλόγως κεφιων της Nova. Γιατί δε το κόβεις απλά; Είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα... Εγώ θα τους το είχα κόψει από την πρώτη μέρα. Αν στο παίξουν δύσκολοι καταγγελία ΕΕΤΤ. On 11/5/2025 at 10:21 ΜΜ, ParafronGR said: Ούτε το AMAN Teleshopping δεν θα σου έδινε τέτοιο ρούτερ Το δίνει ΕΠΙΣΗΜΑ ο πάροχος. Αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2025 (edited) Στη αρχή τα reboot ήταν αραιά. Ένα ανά δύο μέρες χοντρικά, το θεώρησα τυχαίο. Στο σπίτι δεν είμαι πολλές ώρες δε παίζω παιχνίδια δε βλέπω streaming δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Μετά το 2ο firmware update έγινε 2 3 φορές τη μέρα. Παρήγγειλα κεραίες μέχρι να έρθουν μέχρι να κάνω δοκιμές και να παραγγείλω άλλες κεραίες πέρασε ο καιρός. Μετά έδωσα βλάβη 2 φορές. Όλο αυτό το διάστημα ζήτησα 5G δέκα φορές και δεν πήρα. Ήρθε τεχνικός να δει αν είμαι όμορφος και με όλα αυτά φτάσαμε τους 10 μήνες. Στην τελευταία θέση στο τζάμι έχω 1 η 2 reboot τη μέρα και γύρισα στην πρώτη αποδεκτή κατάσταση. Δεν έχω το κουράγιο να μπω σε διαδικασίες, δεν προλαβαίνω εφόσον κάνω 99% τη δουλειά μου και εφόσον πληρώνω λιγότερα για 3πλασια έως 6πλασια ταχύτητα από τη μόνη σταθερή επιλογή που έχω που είναι adsl. Μάλλον είμαι υπομονετικός άνθρωπος, σίγουρα πάντως δεν έχω τα κέφια που είχα νεότερος και περιμένω να αποφασίσω του χρόνου, καλά να είμαστε. Edited May 19, 2025 by Don_VitoCorleone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 (edited) Το είχα πεί απο την αρχή ότι δεν ενθουσιάζομαι με το πακέτο και την ταχύτητά του γιατί σήμερα με πήγε πολύ down (4 download 3 upload). Το είχα προβλέψει όμως και έβαλα δεύτερο πάροχο (πράσινη με unlimited) σε ένα ZTE MU5002 (350 euro) ξεκλείδωτο, κουμπωμένα και τα 2 interfaces (nova και πράσινη) σε ένα mikrotik ax^3 (130-140 ευρώ νομίζω ή κάπου εκεί) σε διαμόρφωση Load Balancing PCC (Per Connection Clasifier) με failover recursive gateway και όλα οκ. Πήγε πολύ καλύτερα (200 Download-15 Upload) όχι βέβαια όσο το περίμενα αλλά πολύ καλύτερα. Ωστόσο όμως έχω το failover στην περίπτωση που πέσει μία σύδεση. Edited May 30, 2025 by GSan 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 11 ώρες πριν, GSan said: Το είχα πεί απο την αρχή ότι δεν ενθουσιάζομαι με το πακέτο και την ταχύτητά του γιατί σήμερα με πήγε πολύ down (4 download 3 upload). Το είχα προβλέψει όμως και έβαλα δεύτερο πάροχο (πράσινη με unlimited) σε ένα ZTE MU5002 (350 euro) ξεκλείδωτο, κουμπωμένα και τα 2 interfaces (nova και πράσινη) σε ένα mikrotik ax^3 (130-140 ευρώ νομίζω ή κάπου εκεί) σε διαμόρφωση Load Balancing PCC (Per Connection Clasifier) με failover recursive gateway και όλα οκ. Πήγε πολύ καλύτερα (200 Download-15 Upload) όχι βέβαια όσο το περίμενα αλλά πολύ καλύτερα. Ωστόσο όμως έχω το failover στην περίπτωση που πέσει μία σύδεση. Το load balancing γίνεται ανά packet flow, σωστά; Όταν βάζεις δύο συνδέσεις για load balancing που είναι πολύ διαφορετικές σε απόδοση καταστρέφεις την απόδοση. Για failover είναι πολύ καλή λύση. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Στην συγκεκριμμένη διαμόρφωση οι ταχύτητες προστίθενται. Δεν το έκανα μόνος μου αλλά βρήκα πολύ υλικό στο διαδίκτυο και απο φίλους που γνωρίζουν το αντικείμενο . . Το failover θα δουλέψει όταν ο ένας πάροχος είναι off όταν μειώνεται η ταχύτητα συνεχίζει να κάνει ping οπότε συσήνεται να συνδυάζεται με load balancing με τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του. Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να βάλεις σύνδεση νοβα θα πρέπει να έχεις και εναλλακτικη για backup. Αργότερα μπορεί να πάει καλύτερα προς το παρόν όμως νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει backup σύνδεση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Και ξαφνικα ΠΟΥΤ@@@ ολα..... Περιοχη Αγιος Βασιλειος Ριου Πατρας. 30 Μαιου γυριζω σπιτι γυρω στις 7 το απογευμα και το internet μεσω 5G εκει που μεχρι το πρωι ηταν ολα καλα ΝΕΚΡΟ.... Κανω επανεκκινησεις ρουτερ εξωτερικη κεραια ΤΙΠΟΤΑ.... Επικοινωνια με το 13700 δηλωνω την βλαβη μου λενε θα το κοιταξουμε. Την επομενη το πρωι με παιρνουν τηλ γυρω στις 10 δεν το προλαβαινω επικοινωνω καπακι μαζι τους μου λενε παλι θα επικοινωνησει το τεχνικο τμημα μαζι μου. Αναμονη μεχρι την Δευτερα τους παιρνω τηλ. στο τεχνικο τμημα και μου λενε η περιοχη σας δεν υποστηριζει την υπηρεσια που εχετε. Ακολουθει απο εκει και περα ο παρακατω διαλογος.... ΟΚ λεω αλλα μεχρι πριν απο 3 ημερες γιατι την υποστηριζε εδω και ενα χρονο περιπου που εχω κανει το 5G? Απαντηση: Δεν γνωριζουμε ετσι μας ενημερωσε το τεχνικο τμημα. Ωραια σας παρακαλω συνδεστεμε με το τεχνικο τμημα να μιλησω μαζι τους. Απαντηση: Εμεις ειμαστε το τεχνικο τμημα.... ΟΚ απαντηστε μου τοτε γιατι μεχρι πριν 3 ημερες ημουν εντος καλυψης και ξαφνικα βγηκα εκτος. Απαντηση: Δεν γνωριζουμε δεν μας ενημερωσε το τεχνικο τμημα. Μας εσεις ειστε το τεχνικο τμημα. Απαντηση: Ναι αλλα δεν γνωριζουμε τον λογο..... Οκ συνδεστεμε λοιπον με καποιον που να γνωριζει τον λογο. Απαντηση: Με το τεχνικο τμημα. Ναι αλλα εμεις ειμαστε το τεχνικο τμημα και δεν γνωριζουμε τον λογο... Βιωσα απολυτα αυτο που λεει "μην τα βαλεις ποτε με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω εμπειριας" Οποτε τωρα θα πρεπει να ζητησω αποδεσμευση για να μεταφερω την γραμμη μου σε αλλον παροχο χωρις ρητρα. Πως μπορω να το κανω ετσι ωστε να διασφαλισω οτι δεν θα μου ζητησουν ρητρα? Εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια? Ευχαριστω και συγνωμη για το σεντονι..... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Αν θυμάμαι σωστά δε στο έδιναν το 5G και βρήκες συγκεκριμένο κατάστημα που στο έδωσε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Just now, Don_VitoCorleone said: Αν θυμάμαι σωστά δε στο έδιναν το 5G και βρήκες συγκεκριμένο κατάστημα που στο έδωσε. Σωστα και δουλευε τελεια μεχρι πριν απο 5 μερες..... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Πόσο κρίμα είναι να τραβάει κάποιος όλα αυτά στα καλά καθούμενα.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Και τωρα που το ψαχνω λιγο παραπανω οπως θα δειτε και στον χαρτη η κεραια της NOVA απεχει μολις 360 μετρα απο το σπιτι μου και ειναι αυτη: https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1405737&mdate=24.10.2018 Προφανω βγηκε εκτος λειτουργιας.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Ναι σε αυτό το κτήριο είναι ΟΤΕ κεραίες και μια nova κάτι τέτοιο. Έχει η περιοχή αρκετές και οι 3 εταιρείες σε παρόμοιες θέσεις Cosmote μόνη της ,vf nova μαζί. Εντύπωση μου κάνει όμως αφού είναι περιμετρικά οι κεραίες άμα κλείσει η μια θα πάρεις από την άλλη με μειωμένο σήμα. Στο κινητό έχει κανονοικά σήμα ή δεν έχεις Nova; Το δοκίμασες σε παράθυρο τα ίδια νεκρό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Ναι σε αυτό το κτήριο είναι ΟΤΕ κεραίες και μια nova κάτι τέτοιο. Έχει η περιοχή αρκετές και οι 3 εταιρείες σε παρόμοιες θέσεις Cosmote μόνη της ,vf nova μαζί. Εντύπωση μου κάνει όμως αφού είναι περιμετρικά οι κεραίες άμα κλείσει η μια θα πάρεις από την άλλη με μειωμένο σήμα. Στο κινητό έχει κανονοικά σήμα ή δεν έχεις Nova; Το δοκίμασες σε παράθυρο τα ίδια νεκρό; Θα κανω δοκιμη το απογευμα με την καρτα του αδερφου μου γιατι εγω εχω cosmote να δω τι θα μου δειξει. Το ωραιο στην υποθεση ειναι οτι μου ειπαν να μου δωσουν 240 γιγα σε κινητο NOVA και οταν τους ρωτησα αφου εχει πεσει η κεραια που εχει η περιοχη πως θα τα χρησιμοποιησω δεν ηξεραν να μου απαντησουν..... κλαμα λεμε.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts