Rey_619 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δυστυχώς το Multifont είναι μόνο για αγλλικά.Πρώτα θα κατεβάσεις και θα flashareis ένα stock mp με LP και μετά το Diabolic53MP v1.4a no LP version (αυτό είναι για 08.Α0 και 08.D0 bootloaders) για να έχεις ελληνικά (αλλά θα είναι κανονικό LP χωρίς fonts.)Σκεφτόμουνα να φτιάξω εγώ ένα Greek Multifont LP αλλά δυστυχώς στα multifont δεν μπορείς να χρησιμοποιείς iTap και επομένως εμένα μου είναι άχρηστα γιατί δεν μπορώ να γράψω μήνυμα χωρίς iTap.. :( Για αυτό την παράτησα την ιδέα. Τώρα για το δεύτερο δεν ξέρω τι παίζει.Τι κώδικο σου ζητάει?Δεν έχω του diabolic στο κινητό για αυτό δεν μπορώ να το τεστάρω ο ίδιος.Άμα μπορείς βγάλε καμιά screenshot. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δυστυχώς το Multifont είναι μόνο για αγλλικά.Πρώτα θα κατεβάσεις και θα flashareis ένα stock mp με LP και μετά το Diabolic53MP v1.4a no LP version (αυτό είναι για 08.Α0 και 08.D0 bootloaders) για να έχεις ελληνικά (αλλά θα είναι κανονικό LP χωρίς fonts.)Σκεφτόμουνα να φτιάξω εγώ ένα Greek Multifont LP αλλά δυστυχώς στα multifont δεν μπορείς να χρησιμοποιείς iTap και επομένως εμένα μου είναι άχρηστα γιατί δεν μπορώ να γράψω μήνυμα χωρίς iTap.. :( Για αυτό την παράτησα την ιδέα. Τώρα για το δεύτερο δεν ξέρω τι παίζει.Τι κώδικο σου ζητάει?Δεν έχω του diabolic στο κινητό για αυτό δεν μπορώ να το τεστάρω ο ίδιος.Άμα μπορείς βγάλε καμιά screenshot. an valo ksana to diko sou MP kai meta to no LP version tou diabolic tha ginei douleia les? oso gia ton kodiko pou zitouse ton vrika...1234 itan!fainete evale klidoma stis epiloges! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 mpaa..ekana ayto pou eipa alla otan evaza ellinika den mou evgaze kan xaraktires...para mono aspra koutakia! opote pio stock mporo na valo kai sta kapakia na valo to NO LP tou diaboic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Όποιο θες.Σου είπα απλά να περάσεις κάποιο stock firmware γιατί πχ:Αν από το Multifont Diabolic πας να flashαρεις το δικό μου που δεν έχει LP θα έχεις πρόβλημα. (γιατί το multifont έχει συγκεκριμένο patch.) Γενικώς όταν έχεις κάποιο multifont mp και θες να flashaρεις κάτι άλλο καλό είναι πρώτα νε περνάς ένα ολόκληρο stock firmware να είσαι σίγουρος. Και αυτά που κάνεις τζάμπα τα κάνεις.Ότι και να περάσεις ελληνκά multifont δεν θα έχεις. Τι είναι multifont? Ένα lp έχει μέσα πολλές γλώσσες (Ελληνικά,Αγγλικά,Ρουμάνικα,Ρώσικα κλπ..)Η moddia είναι ότι διαγράφεις τις γλώσσες που δεν θες και τις αντικαθιστάς με την δικιά σου γλώσσα απλά σε άλλο font.Δηλαδή ο Diabolic πήρε ένα LP έσβησε όλες τις γλώσσες εκτός από τα αγγλικά και μετά τις αντικατέστησε πάλι με την αγγλική γλώσσα με διαφορετικές fonts.Και ελληνικά να επιλέξεις δεν έχει νόημα γιατί τα ελληνικά αντικαταστάθηκαν με αγγλικα.Δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 nai REY...apla entaksei...den ithela multifont! apla na kano to diabolic MP na exei elliniko menu! to thema einai oti perasa to diko sou MP...sta kapakia perasa to diabolic kai eno eixe greek sta language me to pou patousa mou evgale anti gia xaraktires kena apra koutakia! katalaves ti ginete tora i ta grafo opos na nai kai den vgazeis akri? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 nai REY...apla entaksei...den ithela multifont! apla na kano to diabolic MP na exei elliniko menu! to thema einai oti perasa to diko sou MP...sta kapakia perasa to diabolic kai eno eixe greek sta language me to pou patousa mou evgale anti gia xaraktires kena apra koutakia! katalaves ti ginete tora i ta grafo opos na nai kai den vgazeis akri? Ε ναι λογικό είναι να μην έχεις ελληνικό μενού.Αφού πε΄ρασες το multifont version.Κατέβασε το no lp version και είσαι ok. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ela pou eixa valei to no LP kai mou evgale ayto to provlima!! ayto leo...etsi akrivos mou ekane.sta ellinika mono mou evgaze provlima....oles oi alles glosses itan kathara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Περίεργο.Έχεις το ίδιο πρόβλημα αν flashαρεις πρώτα ένα stock mp και μετά το no lp version? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Περίεργο.Έχεις το ίδιο πρόβλημα αν flashαρεις πρώτα ένα stock mp και μετά το no lp version? den dokimasa akoma giati den exo vrei kapio stock! sto inbrite exei merika alla den ksero pio na katevaso! protineis kapio gia na min kano ego kamia vlakeia...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 den dokimasa akoma giati den exo vrei kapio stock! sto inbrite exei merika alla den ksero pio na katevaso! protineis kapio gia na min kano ego kamia vlakeia...? Τζάμπα το φτιάχνω, τζάμπα.. :cry: 2 stock έχω στο site. Να κοιτάμε που και που http://perisdr.googlepages.com/firmwares Ορίστε τσίμπα το ABR Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 lol....REY ta exo dei kai ayta...sinexeia eimai stin selida sou! apla ego eixa AER... dokimasa ayto to ABR alla den mpike sto kinito! ksana evala meta to no LP kai opos panta ta idia! etsi mou vgazei se ellinika : http://img220.imageshack.us/img220/1718/screen1fk2.png den ginete na rotiseis ligo sto inbrite kanenan gia to ti ginete? ggiati ego akri den tha vgalo ekei mesa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ωχ ναι το ξέχασα ότι έχεις AER. Λοιπόν κάνε μία τελευταία προσπάθεια και κατέβασε το original langpack και πέρνα το στο κινητό.Επίσης δοκίμασε να περάσεις και ένα άλλο drm στο κινητό.Αν δεν φτιάξει το πρόβλημα τότε θα σου φτιάξω ένα stock mp sticky compatible. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 katevasa ena stock AER mesa den eixe greek evala ena LP .to verdana apo to site sou! ksana evala to diabolic no LP alla pali ta idia! opote den ksero ti kano pali...an piasei ayto pou les tote pame kala! perimeno odigies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 παίδες υπάρχουν και τα pm...ειδικά για θέματα που αφορούν κάποιον συγκεκριμένα και όχι το σύνολο του φόρουμ..;) thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!KAPOTE EIXA ENA v360 και μου ειχε δειξει κλασικα (πια) την λευκη οθονη!! και δεν ηξερα τι να κανω και το ζουπηξα μεσα και χαλασα την οθονη..(μου ειπαν 125 ευρω!!)ελεος! τεσπα!! τωρα το θεμα μου ειναι πως θα μπω στο κινητο (ΤΥΦΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ) και να το βαλω σε data συνδεση...!! γινεται καλιτερα μεσω υπολογιστη??!!! :wacko: ευχαριστω προκαταβολικα!!:p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πρώτα από όλα εννοείται πως δεν θα το πας για φτιάξιμο.Ολοκαίνουριο v360 με κάρτα μνήμης δώρο στοιχίζει τώρα 100 ευρώ. Όσο για το τυφλό 2 πράγματα.Αν είσαι σίγουρος ότι το έχεις σε "Κάρτα μνήμης" mode τότε ο πιο εύκολος τρόπος να το βάλεις σε "Data/Fax" mode είναι να αφαιρέσεις απλά την κάρτα μνήμης.Τώρα αν θες γενικώς να κάνεις πράγματα στο κινητό μπορείς να τραβάς screenshot με το msnap ώστε να "βλέπεις" σε ποιο μενού είσαι.Έκανα το ίδιο πράγμα όταν χάλασε η οθόνη του v180 μου. @NIKOSKURT Δοκίμασες να περάσεις διαφορετικό drm?(υπάρχει λόγος που το λέω) Με το stock AER είχες καμιά τύχη? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πρώτα από όλα εννοείται πως δεν θα το πας για φτιάξιμο.Ολοκαίνουριο v360 με κάρτα μνήμης δώρο στοιχίζει τώρα 100 ευρώ. Όσο για το τυφλό 2 πράγματα.Αν είσαι σίγουρη ότι το έχεις σε "Κάρτα μνήμης" mode τότε ο πιο εύκολος τρόπος να το βάλεις σε "Data/Fax" mode είναι να αφαιρέσεις απλά την κάρτα μνήμης.Τώρα αν θες γενικώς να κάνεις πράγματα στο κινητό μπορείς να τραβάς screenshot με το msnap ώστε να "βλέπεις" σε ποιο μενού είσαι.Έκανα το ίδιο πράγμα όταν χάλασε η οθόνη του v180 μου. @NIKOSKURT Δοκίμασες να περάσεις διαφορετικό drm?(υπάρχει λόγος που το λέω) Με το stock AER είχες καμιά τύχη? 1ον καπου εχεις γραψει σιγουΡΗ ....δεν ειμαι γυναικα :lol::lol:!! (δεν με πειραξε πλακα κανω..!!:p) τεσπα..!! καρτα μνημης δεν εχω μεσα.... μ χει σπασει η οθονη .οπως ειπα πριν... αλλα οταν το βαζω στον υπολογιστη μ γραφει μου δειχνει λιγο πως ειναι συνδεδεμενο και μετα....@@!! στην 2η οθονη λεει πως <<ορισμενα αρχεια και εφαρμογες δεν ειναι προσπελασμενα>> (αυτο ξερω οτι ειναι στην καρτα μνημης...) στο rsdlite δεν μου το βλεπει (σκεφτηκα να περασω ενα mp) και λεω εε γιαυτο ειναι σε καρτα μνημης mode!!αλλα επειδη εχω το ν3χ στο phone tools ειπα να περιμενω και να παρω καμια 2η γνωμη...!! θα το κοιταξω.... ααα!! η οθονη εχει σπασει και μ ειναι ενα μαυρο πραμα (στην ακρη) ...:cry::X ελα ρε...@@ δεν γινεται τπτ...!! περασα ενα ΜΡ τπτ...!! ενα στην ιστιοσελιδα σου!....!! εε η εξωτερικη ειναι ολα καλα... αλλα η εσωτερικη ειναι λευκη με ενα μαυρο πραμα στην ακρη!!:):):):lol: μπορω να κανω κατι??.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ναι είχα γράψει σίγουρη αλλά μετά είδα το φύλλο και το άλλαξα.. Αφού σου έχει σπάσει η οθόνη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.Το πρόβλημα σου είναι καθαρά hardware.Αν έχεις ικανά χέρια μπορείς να αγοράσεις οθόνη και να την αντικαταστήσεις μόνος σου.Αλλιώς σου είπα brand new v360 κάνει 100 ευρώ.Ούτε λόγος για επισκευή.Ακόμα και 70 να έκανε η επισκευή δίνεις 30 παραπάνω και το παίρνεις καινούριο. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 REy pou les eixa to wolf! vazo to diabolic NO LP kai sta kapakia vazo to DRM Alokinljivos kai doulepsan ta ellinika! prepei na krivonte polla apo to menu otan einai greek e? tespa...ginete na ginei epevbasi sto DRM tou diabolic oste na sikonei ta ellinika? mou fanike poli kalo giati kai poli kales eikones ktl ktl! ....telika otan pao sta minimata kai vazo elliniki grafi..oxi iTAP den mou vgazei grammatoseires.emfanizei to proto grama sta ellinika kai meta vgazei apo alles poses glosses grammata! http://img81.imageshack.us/img81/2601/screen1sc8.png toso kalo MP kai na min ginete kati sosta! krima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Κάποιο μπλέξιμο έχει γίνει.Προσπάθησε να περάσεις αυτό το stock AER να ξεφορτωθείς ότι έχει σχέση με patches.Μου φαίνεται το κινητό σου χρειάζεται ένα καλό format γιατί έχει μαζέψει πράγμα.. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Κάποιο μπλέξιμο έχει γίνει.Προσπάθησε να περάσεις αυτό το stock AER να ξεφορτωθείς ότι έχει σχέση με patches.Μου φαίνεται το κινητό σου χρειάζεται ένα καλό format γιατί έχει μαζέψει πράγμα.. ayto exo apo stock AER : R4513_G_08.B7.AER_V360.shx ante na to ksanavalo...meta ti kano? kai otan les gia format? pos tha to kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Βεβαιώσου ότι αυτό το stock δεν θα κλειδώσει το κινητό σου σε κάποιον πάροχο. Πέρνα το όλο στο κινητό (όλα τα code groups) Μετά πέρνα ένα ελληνικό langpack Αφου βεβαιωθείς ότι όλα δουλεύουν ok ξαναδοκίμασε του diabolic.Αν παρουσιαστεί πρόβλημα τότε θα φταίει καθαρά το mp του diabolic. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ayto to eixa kanei me to stock REY...to flashara..mpike..evala greek LP ...evala meta k to diabolic kai pali ta idia! opote opos les mporei na ftaiei to MP toy! krima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ναι είχα γράψει σίγουρη αλλά μετά είδα το φύλλο και το άλλαξα.. Αφού σου έχει σπάσει η οθόνη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.Το πρόβλημα σου είναι καθαρά hardware.Αν έχεις ικανά χέρια μπορείς να αγοράσεις οθόνη και να την αντικαταστήσεις μόνος σου.Αλλιώς σου είπα brand new v360 κάνει 100 ευρώ.Ούτε λόγος για επισκευή.Ακόμα και 70 να έκανε η επισκευή δίνεις 30 παραπάνω και το παίρνεις καινούριο. θες να πεις πως.. η τοποθετηση της ειναι το ακριβοτερο κομματι της υποθεσης? (το λεω γτ το εχω ανοιξει το κινητο και ειναι παλουκι να το ανοιξεις...) θελει και κατι αστερακια κατσαβιδια κλπ....ποσο κανει μια οθονη?? και ενως φιλου μ εχει πεσει μεσα στην θαλασσα...εβαλα την δικη μ μπαταρια στο δικο του και δουλευε...ομως η οθονη ηταν αλλα νταλα της παρασκευης το κατσικογαλα!!:confused: αστα... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 REy ginete na vroume to DRM tou diabolic? episis thelo na allakso kai na kano kamia dikia mou pic gia tin eksoteriki othoni alla den vrisko to CL.gif . kai pos tha ginei na vro kai na allazo kai ego eikones gia otan svinei kai anigei to kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts