Rey_619 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 @ crazy_4 Δες ρυθμίσεις>Σύνδεση>Ρυθμίσεις USB>Συνδ δεδομένα Fax @DODOS49 Ή θα πας στους ήχους και θα πατήσεις νέα λίστα (θα δώσεις όνομα και ποια αρχεία ήχου θες) ή θα κάνεις το ανάλογο από την java εφαρμογή Digital Audio Player Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 @ crazy_4 Δες ρυθμίσεις>Σύνδεση>Ρυθμίσεις USB>Συνδ δεδομένα Fax και πάλι...τίποτα... :mad: :mad: :( :( :( :( :( Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Είπες ότι σου αναγνωρίζει το κινητό σαν αφαιρούμενο δίσκο.Άρα στις ρυμθίσεις usb του κινητού έχεις επιλέξει κάρτα μνήμης.Για να βάζεις skins και τα σχετικά πρέπει να επιλέξει Δεδομένα/Fax στο κινητό.Όσο για το πως να εγκαταστήσεις τους drivers δες μήπως σε βοηθήσει αυτό Drivers για το v360 και οδηγίες για την εγκατάσταση τους Και παίζει και ρόλο τι λειτουργικό σύστημα έχεις.Αρκετά παιδιά με service pack 1 τους έφυγε το λάδι μέχρι να εγκαταστήσουν τους drivers. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Είπες ότι σου αναγνωρίζει το κινητό σαν αφαιρούμενο δίσκο.Άρα στις ρυμθίσεις usb του κινητού έχεις επιλέξει κάρτα μνήμης.Για να βάζεις skins και τα σχετικά πρέπει να επιλέξει Δεδομένα/Fax στο κινητό.Όσο για το πως να εγκαταστήσεις τους drivers δες μήπως σε βοηθήσει αυτό Drivers για το v360 και οδηγίες για την εγκατάσταση τους Και παίζει και ρόλο τι λειτουργικό σύστημα έχεις.Αρκετά παιδιά με service pack 1 τους έφυγε το λάδι μέχρι να εγκαταστήσουν τους drivers. βασικά διαβάζει το κινητό αλλά όταν πατάω να εγκαταστήσεις τους drivers μου βγάζει λάθος :( :( :( Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 "Άμα μου πεις υλικά και τον τρόπο κατασκευής θα το δοκιμάσω.Μπορώ να τον φτιάξω μόνος μου?Τόσο έυκολο είναι?" den einai ka8oloy duskolo! (8elei na peiramathsteis kai na ksereis na kaneis sygkolhseis me kalai) pane se ena hlektronikadiko (apo ayta pou exoyn diafora hlektronika ylika kai aksesouar kai tetoia) den kserw gia Ath pantos Thess exei pantou tetoia, kai zhta: 1)Bysma 2.5 stereo 2)Ypodoxh 3,5 Stereo 4) 1 diplo kalodio (oxi aparaithta stereo apla na exei 2 syrmata kai se oti mhkos to theleis) Twra prepei na kaneis sygkollhseis!: Prepei na enwseis vasika ton ka8e akrodekth toy vysmatos me toys antistixoys ths ypodoxhs... Thelei pantos ligo peiramatismo kai 8a thn vreis thn akrh... An pantos den exeis kollhthrh, bres ti syndeseis prepei na kaneis prwta kai zhta apo to magazi an mporoyn na sto kanoyn aytoi... (shnh8ws an toys zhthseis na kanoyn mia aplh sygkolhsh den 8a arnh8oyn an den exoyn pollh doyleia)......... Anyway steile email an ta vreis skoura na se katatopiso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DODOS49 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Εχτες πηρα τον adaptor 5 e και παιζει θαυμασια MP3.Παραθετω και φωτο. Γερμανος Λουιζης Ριανκουρ 65-67 και Λαρισης 31 τηλ. 2106930390 Ειναι της ORBIT και γραφει επανω for MT-MPX220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 DOTDOS να παίξεις με το πρόγραμμα που έχει στα προγράμματα java που το λέει DIGITAL AUDIO PLAYER. Με αυτό κάνεις και playlist! Τώρα για τα ακουστικά εγώ πήρα σε mini usb αυθεντικά της motorola με 19 ευρώ από Πλαίσιο και είναι μιά χαρά, μου τα φέρανε και σπίτι μάλιστα free επειδή πήρα και κάτι άλλα. Εδω είναι το site http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=893307 Όσο για adaptora έφτιαξα έναν σαν αυτό της photo και παιζει μιά χαρά στον ενισχυτή στο σπίτι μου και στο radio cd στο αμάξι αλλά με ακουστικά ακούγεται ΜΟΝΟ το ένα. Νομίζω θέλει ανεστραμένα τα καλώδια αλλά δεν με νοιάζει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 DOTDOS να παίξεις με το πρόγραμμα που έχει στα προγράμματα java που το λέει DIGITAL AUDIO PLAYER. Με αυτό κάνεις και playlist! Τώρα για τα ακουστικά εγώ πήρα σε mini usb αυθεντικά της motorola με 19 ευρώ από Πλαίσιο και είναι μιά χαρά, μου τα φέρανε και σπίτι μάλιστα free επειδή πήρα και κάτι άλλα. Εδω είναι το site http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=893307 Όσο για adaptora έφτιαξα έναν σαν αυτό της photo και παιζει μιά χαρά στον ενισχυτή στο σπίτι μου και στο radio cd στο αμάξι αλλά με ακουστικά ακούγεται ΜΟΝΟ το ένα. Νομίζω θέλει ανεστραμένα τα καλώδια αλλά δεν με νοιάζει τώρα. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:) :) :) :) :) :) :) :) :) Πέρασα από το πλαίσιο του mall και επειδή ποτέ δεν α'φηνω ποτέ μια εκαιρία να πάει χαμένη κοίταξα τα motorola αξεσουάρ και βρήκα το Motorola Stereo Headset S200 BlackV3i/L7 Φυσικά ο υπάλληλος μου αρνήθηκε να τα δοκιμάσω πρώτα πριν τα αγοράσω για αυτό έπαιξα ρίσκο 19 ευρουλάκια και τώρα επιτέλους έχω τα ακουστικά!!!!Σειρά έχει η κάρτα μνήμης..:O Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δεν ξέρω αν τα δοκίμασες αλλά σε σχέση με το siemens sx1 που έχω με τα δικά του ακουστικά του motorola ακούγονται ΧΑΛΙΑ! γιατί ρε γμτ? και είναι όμορφα εμφανισιακά! το motorola σε σύνδεση με ενισχυτή και radio cd στο αμάξι είναι κλάσεις ανώτερο από το sx1 και όσον αφορά το δικό του ηχείο, αλλά στα ακουστικά χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δεν ξέρω αν τα δοκίμασες αλλά σε σχέση με το siemens sx1 που έχω με τα δικά του ακουστικά του motorola ακούγονται ΧΑΛΙΑ! γιατί ρε γμτ? και είναι όμορφα εμφανισιακά! το motorola σε σύνδεση με ενισχυτή και radio cd στο αμάξι είναι κλάσεις ανώτερο από το sx1 και όσον αφορά το δικό του ηχείο, αλλά στα ακουστικά χάλια. Και μουσικούλα άκουσα και μίλησα.Η μουσική μια χαρά ακούγεται δεν έχω παράπανο.Στην ομιλία δεν ήταν και η τρελή ποιότητα αλλά δεν έχω και καμιά τρελή απαίτηση..Εξάλλου είναι το πρώτο στερεοφωνικό handsfree που είχα ποτέ μου και δεν μπορώ να το συγκρίνω. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Τότε μάλλον όπως λες δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, γιατί εγώ δεν μπορώ να ακούω τέτοιο ήχο από ακουστικά ενώ από το 128mb mp3 player Napa PA-128 που έχω και το sx1 είναι κλάσεις ανώτερος! θα κάνω και άλλες δοκιμές πάντως. Δυστυχώς μάπα το καρπούζι, χαμένα λεφτά, αν τα θέλει κανείς τα ακουστικά τα δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 egw pantws eftiaksa enan antaptora opws elege o filos radical239 kai douleuei mia xara.... tespa lew kai egw na agorasw handsfree... an exete tpt kalo kai to protinete...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αν είναι να ακούγεται σαν το δικό μου καλύτερα να μην πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefthim Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Motorola v360v (Vlive δυστηχός). Ωραίο το κινητό παίζει και mp3 από την καρτα μνήμης σαν ήχους κλήσης και μηνύματος (64mb δώρο στην συσκευασία), αλλά έχω 3 προβληματάκια: 1) περνάω μέσω μπλε δοντιού τις επαφές μου απο το nokia 6600 και εκει που έχω πάνω απο 2 πεδία σε μία επαφή μου εμφανίζει την επαφή τόσες φορές όσες και τα πεδία ( δηλαδή ήμαρτον έναν φίλο μου με 2 κινητα 2 σταθερα και 1 e-mail τον εμφανιζεί 5 φορές στον καταλογο). Λύση υπάρχει ή να ξεκινήσω να γράφω 1-1 τις επαφές μου από την αρχή; 2) δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω τα mms αν και πήγα στο site της cosmote (χάλια site μια που το ανέφερα). Στο nokia έστελνα mms n στο 1651 και τσουπ να οι ρυθμίσεις, αντίστοιχο για το moto υπάρχει ή αν δέν κάποιος να ποστάρει αναλυτικά τις ρυθμίσεις αν μπορεί. 3)Θέλω να πετάξω το menu της vodafon από μέσα. Τσέκαρα διάφορα site όπως το http://www.motomodders.net και είδα κάποια πραγματάκια. Το ερώτημά μου είναι πόσο ασφαλές είναι για το τηλέφωνο από την εμπειρία σας και αν τα mods που υπάρχουν για το v360 κάνουν και για το v360v. Ευχαρίστω εκ τον προταίρων για οποιαδήποτε απάντηση και sorry για το μεγάλο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Motorola v360v (Vlive δυστηχός). Ωραίο το κινητό παίζει και mp3 από την καρτα μνήμης σαν ήχους κλήσης και μηνύματος (64mb δώρο στην συσκευασία), αλλά έχω 3 προβληματάκια: 1) περνάω μέσω μπλε δοντιού τις επαφές μου απο το nokia 6600 και εκει που έχω πάνω απο 2 πεδία σε μία επαφή μου εμφανίζει την επαφή τόσες φορές όσες και τα πεδία ( δηλαδή ήμαρτον έναν φίλο μου με 2 κινητα 2 σταθερα και 1 e-mail τον εμφανιζεί 5 φορές στον καταλογο). Λύση υπάρχει ή να ξεκινήσω να γράφω 1-1 τις επαφές μου από την αρχή; 2) δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω τα mms αν και πήγα στο site της cosmote (χάλια site μια που το ανέφερα). Στο nokia έστελνα mms n στο 1651 και τσουπ να οι ρυθμίσεις, αντίστοιχο για το moto υπάρχει ή αν δέν κάποιος να ποστάρει αναλυτικά τις ρυθμίσεις αν μπορεί. 3)Θέλω να πετάξω το menu της vodafon από μέσα. Τσέκαρα διάφορα site όπως το www.motomodders.net και είδα κάποια πραγματάκια. Το ερώτημά μου είναι πόσο ασφαλές είναι για το τηλέφωνο από την εμπειρία σας και αν τα mods που υπάρχουν για το v360 κάνουν και για το v360v. Ευχαρίστω εκ τον προταίρων για οποιαδήποτε απάντηση και sorry για το μεγάλο post. 2.Motorola.gr κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα έχει τις ρυθμίσεις. 3.Γίνεται να το κάνεις αλλά να διαβάσεις καλά πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε. Εκτός από το Μotomodders Που είναι τραγικά αργό,δοκίμασε στο MotoX.iNFo. Όσον αφορά mods,εχεις πληθώρα επιλογών.πχ,ο Rey έχει φτιάξει μερικές Ελληνικές γραμματοσειρές. http://grmoto.blogspot.com/2006/11/v360-acme-9-font.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Παίδες καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση να βρώ το v360 σε άλλα χρώματα εκτός του silver? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Μπλε απο ΤΙΜ , μαυρο απο Βοδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DODOS49 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Για χαρα.Μηπως γνωριζετε πως και αν γινεται εγγραφη της συνομιλιας μας στο v360; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Δεν βλέπω να γίνεται! τώρα αν υπάρχει πρόγραμμα δεν ξέρω, αλλά μάλλον όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Γίνεται.Με την java εφαρμογή Dictaphone.Κάνε "αναζήτηση σε αυτό το θεμά" γισ Dictaphone και θα βρεις ένα post που το αναλύω. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Rey_619 ο DODOS49 αναφέρεται σε εγγραφή συνομιλίας Τηλεφωνικής, όχι γενικά ηχογράφηση (φαντάζομαι...!?) το dictaphone είναι κορυφαίο για ηχογραφήσεις (δουλεύει και με κλειστό καπάκι.... μέσω Midlet Manager) αλλά η εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας πρέπει να υπάρχει σε κρυμμένο μενού (καθώς σε προηγούμενα μοντέλα υπάρχει πχ v535 που είχα) άρα θα υπάρχει κάποιο seem edit μάλλον ??? :!: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Rey_619 ο DODOS49 αναφέρεται σε εγγραφή συνομιλίας Τηλεφωνικής, όχι γενικά ηχογράφηση (φαντάζομαι...!?) το dictaphone είναι κορυφαίο για ηχογραφήσεις (δουλεύει και με κλειστό καπάκι.... μέσω Midlet Manager) αλλά η εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας πρέπει να υπάρχει σε κρυμμένο μενού (καθώς σε προηγούμενα μοντέλα υπάρχει πχ v535 που είχα) άρα θα υπάρχει κάποιο seem edit μάλλον ??? :!: Δεν έχω δει ποτέ κάποια αναφορά για τέτοιο seem edit.Και πρώτη φορά ακούω για καταγραφή συνομιλίας σε κινητό με ηχογράφηση. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Και πρώτη φορά ακούω για καταγραφή συνομιλίας σε κινητό με ηχογράφηση. Σε αρκετα μοντελα της Motorola παλαιοτερα υπηρχε η δυνατοτητα να ηχογραφησεις καποιο κομματι μιας συνομιλιας νομιζω ο μεγιστος χρονος εφτανε τα 2-3 λεπτα.Δυο μοντελα που θυμαμαι να ειχαν τετοια δυνατοτητα ηταν τα V3688&V3690 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ray αυτό γίνεται με ειδικά προγράμματα σε κινητά με Symbian OS δεν θυμάμαι πως λέγονται τώρα και στο Panasonic GD75 το έκανε από την μάνα του! και λυπάμε που το έδωσα 40 ευρώ ήτανε ΠΟΛΥ καλό κινητό και ήθελε ΜΟΝΟ μπαταρία! ηχογραφούσε γενικά ΚΑΙ από συνομιλία! http://mobile.softpedia.com/phonePictures/358 Αυτό εδώ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ V360V ΑΠΟ VODAFONE 140 ευρα... Τι μου προτεινετε για μεγαλυτερη μνημη?? Αftermarket? Tιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts