Fulgore1 Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 20 Ιουνίου (edited) Μετά από το GT 2 επιστρέφει η Realme στην Ευρώπη με την Global έκδοση του GT 6 Στα γρήγορα να πω ότι μιλάμε για συσκευή που θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμίσεις(οπως Oneplus), έχει 5500 μπαταρία, εχει μια από τις πιο φωτεινές Android οθόνες και μια από τις γρηγορότερες ταχυφορτίσεις. Σε επιδόσεις ο Snap 8s gen 3 είναι πολύ λιγο κάτω από τον περσινό 8gen2, Στην Ευρώπη παίζει early bird προσφορά μέχρι αρχές Ιουλίου με δώρο ακουστικά realme buds και ταχυφορτιστή 120W 549 8/256 599 12/256 699 16/512 Και ένα review https://www.gsmarena.com/realme_gt_6-review-2712.php Και εδώ service της Realme έχει την Procordia https://www.realme.com/eu/legal/repair-service Το 6Τ είναι η φθηνότερη έκδοση που για τις πρώτες μέρες ξεκινά σε έκπτωση στα 400ευρώ 8/256 Edited 20 Ιουνίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου Ναι, ναι & ναι είναι από μένα. Επιτέλους, η Realme δίνει το δυναμικό παρόν στην αγορά, καλά και τα 11 η 12 Pro+, πιο πολύ όμως εστίαζαν στο εφέ και στο πουλμουρ, με το GT6, φαίνεται πως αλλάζει η κουβέντα. Μια πρόταση άκρως ανταγωνιστική και σε σχετικά καλή τιμή. Στην παρούσα φάση, είμαι καλυμμένος από το κινητό μου, μελλοντική όμως, δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο να στραφω προς Realme μεριά, το συγκεκριμένο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Και επίσης, κάτι το οποίο έχω παρατηρήσει, συγκριτικά με τις προτάσεις της Xiaomi, σε θέμα αυτονομίας η Realme τα καταφέρνει καλύτερα. Εδώ, παίζει βέβαια ρόλο και το ότι έχει μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία σύγκριση με τον ανταγωνισμό, δεν ξέρω όμως κατά πόσο με τα 500 mah διαφορά από τη συνηθισμένη χωρητικότητα, αποφέρει και τόση διαφορά στην αυτονομία, πιθανόν έχει να κάνει και με το τσιπακι της Snapdragon, γενικά, η εταιρεία χρησιμοποιεί της συγκεκριμένης εταιρείας τσιπακια και αυτό ωφελεί την αυτονομία. Και εμφανισιακά φαίνεται πάρα πολύ καλό, έχει το ενδιαφέρον του, ίσως πρόκειται για ένα καλό all rounder κινητό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Ενδιαφερον συσκευη,θα μπορουσαν ομως να βαλουν και μια ασυρματη φορτιση. 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) On 20/6/2024 at 2:10 ΜΜ, Fulgore1 said: Μετά από το GT 2 επιστρέφει η Realme στην Ευρώπη με την Global έκδοση του GT 6 Στα γρήγορα να πω ότι μιλάμε για συσκευή που θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμίσεις(οπως Oneplus), έχει 5500 μπαταρία, εχει μια από τις πιο φωτεινές Android οθόνες και μια από τις γρηγορότερες ταχυφορτίσεις. Σε επιδόσεις ο Snap 8s gen 3 είναι πολύ λιγο κάτω από τον περσινό 8gen2, Στην Ευρώπη παίζει early bird προσφορά μέχρι αρχές Ιουλίου με δώρο ακουστικά realme buds και ταχυφορτιστή 120W 549 8/256 599 12/256 699 16/512 Και ένα review https://www.gsmarena.com/realme_gt_6-review-2712.php Και εδώ service της Realme έχει την Procordia https://www.realme.com/eu/legal/repair-service Το 6Τ είναι η φθηνότερη έκδοση που για τις πρώτες μέρες ξεκινά σε έκπτωση στα 400ευρώ 8/256 Μια μικρή λεπτομέρεια μου κάνει εντύπωση, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντική. Η ακριβή έκδοση στην main κάμερα στο βίντεο δεν έχει ois όπως στη φθηνή έκδοση. Εκτός κι αν είναι τυπογραφικό λάθος του GSMArena. Με 4 μεγάλες αναβαθμίσεις για νέα εταιρεία εντυπωσιάζει. Edited 24 Ιουνίου by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Γιατί όμως δεν βάζουν WiFi 7 στο GT6 ενώ το SOC το υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 5 ώρες πριν, evris2013 said: Μια μικρή λεπτομέρεια μου κάνει εντύπωση, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντική. Η ακριβή έκδοση στην main κάμερα στο βίντεο δεν έχει ois όπως στη φθηνή έκδοση. Εκτός κι αν είναι τυπογραφικό λάθος του GSMArena. Με 4 μεγάλες αναβαθμίσεις για νέα εταιρεία εντυπωσιάζει. Στο review αναφέρει για EIS δηλαδή Electronic για 4Κ πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Σε όλα τα reviews βλέπω ότι συμπεριφέρεται άψογα το βίντεο μέρα και νύχτα! Γενικά μόνο θετικά βλέπω μπαταρία, ai λειτουργίες κάμερες μπρος πίσω , το μόνο μελανό σημείο είναι το 2χ ζουμ νομίζω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Την τσιμπάμε την συσκευή ρε μάγκες,για βοηθήστε! Με τιμολόγιο βγαίνει 645, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα στο εγχώριο? Επείγει η αγορά συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 6 minutes ago, paraskevas013 said: Την τσιμπάμε την συσκευή ρε μάγκες,για βοηθήστε! Με τιμολόγιο βγαίνει 645, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα στο εγχώριο? Επείγει η αγορά συσκευής! Δεν θα έλεγα πως έχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, είναι αρκετά ολοκληρωμένη συσκευή. Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά υπάρχει το Motorola Moto Edge 50 Ultra που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και δώρο τα ακουστικά αλλά δεν νομίζω πως αξίζει και τόσο τα 1000 λόγω του 1+ 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 5 minutes ago, Arinos said: Δεν θα έλεγα πως έχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, είναι αρκετά ολοκληρωμένη συσκευή. Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά υπάρχει το Motorola Moto Edge 50 Ultra που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και δώρο τα ακουστικά αλλά δεν νομίζω πως αξίζει και τόσο τα 1000 λόγω του 1+ 12. Ναι την έχω δει την συσκευή και ομολογώ εμφανισιακά μαρεσει περισσότερο από το realme, παρολαυτα ανεβαίνει σε μπάτζετ και δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί αυτό το ποσό! Μετά σκεφτόμουν μήπως επιλέξω τπτ περσινό μοντέλο σε ναβαρχιδα που βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα που ψάχνω! Θα μπορούσαμε και το xiaomi 14 αλλά κάμερες και μπαταρία είναι πολύ μέτρια ειδικά το δεύτερο, από τους χρήστες και τα τεστακια που έχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 27 minutes ago, paraskevas013 said: Ναι την έχω δει την συσκευή και ομολογώ εμφανισιακά μαρεσει περισσότερο από το realme, παρολαυτα ανεβαίνει σε μπάτζετ και δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί αυτό το ποσό! Μετά σκεφτόμουν μήπως επιλέξω τπτ περσινό μοντέλο σε ναβαρχιδα που βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα που ψάχνω! Θα μπορούσαμε και το xiaomi 14 αλλά κάμερες και μπαταρία είναι πολύ μέτρια ειδικά το δεύτερο, από τους χρήστες και τα τεστακια που έχω δει! Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή που έρχεται από το κουτί με διαφημίσεις. Η realme είναι ξεκάθαρη με το ποσό καιρό θα δίνει ενημερώσεις όπως και το ποσό συχνά, λόγω αυτού νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή για φετινή συσκευή. Αν την κρατήσεις και 4 χρόνια περίπου, θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 1 hour ago, Arinos said: Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για συσκευή που έρχεται από το κουτί με διαφημίσεις. Η realme είναι ξεκάθαρη με το ποσό καιρό θα δίνει ενημερώσεις όπως και το ποσό συχνά, λόγω αυτού νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή για φετινή συσκευή. Αν την κρατήσεις και 4 χρόνια περίπου, θα είναι μια χαρά. Δεν έχω εμπειρία με την xiaomi οπότε δεν ξέρω με τις διαφημίσεις τι παίζει,απλα ξεψαχνιζω να δω τις επιλογές που έχω σε αυτά τα χρήματα καινούρια ή μεταχειρισμένη συσκευή🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 26 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 5 ώρες πριν, paraskevas013 said: Την τσιμπάμε την συσκευή ρε μάγκες,για βοηθήστε! Με τιμολόγιο βγαίνει 645, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα στο εγχώριο? Επείγει η αγορά συσκευής! Οχι συμφορουμίτη δεν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού από Ελλάδα την παρούσα χρονική στιγμή Και ο λόγος γιατί το βρίσκεις φθηνότερα από Ευρωπαικά amazon για λίγο ακόμα διάστημα όπως αναφέρεται πάνω πάνω. Κοινώς 549ευρώ τα 8/256 599 τα 12/256 699 τα 16/512 Πχ η 12/256 έκδοση στο Ιταλικό amazon τελική τιμή με μεταφορικά βγαινει 618ευρώ(τιμή με ΦΠΑ). Αρα δεν υπάρχει λόγος να χρυσοπληρώσεις τις εδώ μεγάλες αλυσίδες, ακόμα και αν δεν μπορείς να περάσεις τιμολόγιο στο amazon. Η μόνη περίπτωση που αξίζει η αγορά που αναφέρεις είναι αν χρειάζεσαι οπως και δήποτε 512GB χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 28 minutes ago, Fulgore1 said: Οχι συμφορουμίτη δεν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού από Ελλάδα την παρούσα χρονική στιγμή Και ο λόγος γιατί το βρίσκεις φθηνότερα από Ευρωπαικά amazon για λίγο ακόμα διάστημα όπως αναφέρεται πάνω πάνω. Κοινώς 549ευρώ τα 8/256 599 τα 12/256 699 τα 16/512 Πχ η 12/256 έκδοση στο Ιταλικό amazon τελική τιμή με μεταφορικά βγαινει 618ευρώ(τιμή με ΦΠΑ). Αρα δεν υπάρχει λόγος να χρυσοπληρώσεις τις εδώ μεγάλες αλυσίδες, ακόμα και αν δεν μπορείς να περάσεις τιμολόγιο στο amazon. Η μόνη περίπτωση που αξίζει η αγορά που αναφέρεις είναι αν χρειάζεσαι οπως και δήποτε 512GB χώρου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είναι σωστές οι τοποθετήσεις σου τιμολογιακά αν το σκεφτείς ορθά ! Έχεις να μου προτείνεις κάποια συσκευή σε αυτό το εύρος χρημάτων πάνω κάτω! Στην χώρα μας δεν έρχονται και πολλές συσκευές Καλές android γμτ! Σκέφτηκα και της honor magic 6 pro με τιμολόγιο από σκρουτζ αλλά έχει α θεματακια του και αυτό στην κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) @paraskevas013 πόσο πιο ακριβά σου έρχεται χωρίς ΦΠΑ το oneplus 12?? Βλέπω το 12/256 από 810€ με ΦΠΑ. Δεν τους παιρνεις ένα τηλ? Βλέπω και Xiaomi 14, 13T PRO, Google Pixel 8 Pro 256GB, S24+ Edited 27 Ιουνίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, SAKIS1980 said: @paraskevas013 πόσο πιο ακριβά σου έρχεται χωρίς ΦΠΑ το oneplus 12?? Βλέπω το 12/256 από 810€ με ΦΠΑ. Δεν τους παιρνεις ένα τηλ? Βλέπω και Xiaomi 14, 13T PRO, Google Pixel 8 Pro 256GB, S24+ Το δωδεκάρι που το βρίσκεις τόσο? για τις συσκευές που αναφέρεις έχουν μπει στο μικοσκόπιο αλλά ειδικά στο θέμα μπαταρίας ειναι πίσω αρκετά,με ψήνει το honor magic5 pro πάντως! Για να μην βγάζω το θέμα off,όποιος έχει την όρεξη για περαιτέρω πληροφορίες προτάσεις ας στείλε dm για να καθαρίσει το τοπόο! Και όποιος χτυπήσει το realme ας γράψει καμιά κριτική! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Ήρθε μήνυμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Διαθεσιμο στο πλαισιο https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/realme-gt6-512gb-5g-razor-green_4567749 με το πακετο φορτιστη ακουστικα συσκευη. Τρεχει και προσφορα σε συγκεκριμενα καταστηματα με δωρο τον φπα οποτε καποιος που μπορει να κοψει τιμολογιο θα του βγει στα 520 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 44 minutes ago, goldeneye said: Διαθεσιμο στο πλαισιο https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/realme-gt6-512gb-5g-razor-green_4567749 με το πακετο φορτιστη ακουστικα συσκευη. Τρεχει και προσφορα σε συγκεκριμενα καταστηματα με δωρο τον φπα οποτε καποιος που μπορει να κοψει τιμολογιο θα του βγει στα 520 περιπου. Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία! Το 520 προσπαθώ να καταλάβω πως βγαίνει🤔, Διότι στην αρχική τιμή αν την πάρεις με 39α βγαίνει 644! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) Aυτή τη στιγμή ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που υπάρχει(ακόμα και από Κίνα), ανεξαρτήτως εγγύησης, για το GT 6 με 12 ή 16 ram ? Edited 28 Ιουνίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου (edited) ...... Edited 13 Ιουλίου by SAKIS1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Παίδες ψινομαι να το πάρω ..από τεχνικά χαρακτηριστικά μου αρέσει...αξίζει λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Ενδιαφέρον τηλέφωνο και αν έχεις κάρτα Eurobank υπάρχει ως 4/8 επιστροφή 20% σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών (PL…) οπότε πάει 639ευρω το 16/512GB Όμως για εμένα δεν δικαιολογούνται τα 200+ παραπάνω από το Poco F6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Σε χαρακτηριστικά μπορεί να σκίζει, σε αυτά τα χρήματα όμως που πωλείται, θα περίμενα κάτι καλύτερο σε θέμα κατασκευής, το F6 Pro έχει μεταλλικό πλαίσιο φερ' ειπείν, το να δώσει κάποιος 800€ για ένα πλαστικό ατελείωτο, είναι red flag για μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 6 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) On 31/7/2024 at 3:47 ΜΜ, tsimisde said: το να δώσει κάποιος 800€ για ένα πλαστικό ατελείωτο, είναι red flag για μένα.... Καλά με μεγάλες αλυσίδες μόνο σε εκπτώσεις τύπου Black Friday. Τον υπόλοιπο καιρό με τιμές στα ύψη ειναι για να κάθονται στα ράφια. Οσο για το Poco F6 pro, καλό και χρυσό αλλά πάρα πολλά παράπονα στο κομμάτι μπαταρίας, HyperOS για το οποίο και εκεί πολλά παράπονα, και χειρότερη software υποστήριξη(3 μεγάλες αναβαθμίσεις). Edited 6 Αυγούστου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts