Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 21/5/2025 at 11:59 ΜΜ, freddaras said:

Παιδιά εκανα και εγω το update πολυ ευχαριστημένος καθενα θεμα !  Ίσα ισα έγινε πολυ πιο ομορφο! αλλαξε και το μενου στην καμερα ο launcher δουλεύει και σε landscape mode (δε θυμαμαι αν γινόταν ικαι πριν) γενικα ηταν ανασα καλη .

Ποιο update; Δεν βλέπω να μου έχει έρθει κάτι; 🤔 

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 730
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

3 ώρες πριν, al_exis said:

Ποιο update; Δεν βλέπω να μου έχει έρθει κάτι; 🤔 

Έχει έρθει επιτέλους το android 15, για κάνε μια ενημέρωση 

Την εβαλα , απο μπαταρια κερδισα με την ιδια χρηση 30 λεπτα SOT. Απο ομαλοτητα ειναι τα ιδια αλλα σου δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι πιο smooth γιατι εχει ωραια animation. Οκ καλη αναβαθμιση, εγω προσωπικα δεν τρελαθηκα αλλα μου τη δινει ομως το εικονιδια της μπαταριας, δεν μπορω να διαβασω ποσο ποσοστο εχει. Το προτιμω να ειναι διπλα οπως στο 6.1

All it takes is a swipe...

1 hour ago, ea6gka said:

Την εβαλα , απο μπαταρια κερδισα με την ιδια χρηση 30 λεπτα SOT. Απο ομαλοτητα ειναι τα ιδια αλλα σου δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι πιο smooth γιατι εχει ωραια animation. Οκ καλη αναβαθμιση, εγω προσωπικα δεν τρελαθηκα αλλα μου τη δινει ομως το εικονιδια της μπαταριας, δεν μπορω να διαβασω ποσο ποσοστο εχει. Το προτιμω να ειναι διπλα οπως στο 6.1

Πηγαν και εβαλαν το ποσοστο μεσα στη μπαταρια; Απορω ποιος UI expert εδωσε τετοιο approval.:classic_rolleyes:

1 ώρα πριν, runner70 said:

Πηγαν και εβαλαν το ποσοστο μεσα στη μπαταρια; Απορω ποιος UI expert εδωσε τετοιο approval.:classic_rolleyes:

Αντιγράφουν iphone..και Xiaomi ετσι μεσα το εχουν απλά όποιος θελει πάει στις ρυθμίσεις και το βγάζει έξω. Εδώ η Samy θέλει μελέτη ακόμα για να προσθέσει πραγματάκια..

Redmi By Xiaomi

5 minutes ago, Nikos_96 said:

Αντιγράφουν iphone..και Xiaomi ετσι μεσα το εχουν απλά όποιος θελει πάει στις ρυθμίσεις και το βγάζει έξω. Εδώ η Samy θέλει μελέτη ακόμα για να προσθέσει πραγματάκια..

Αλήθεια τώρα; Δεν έχει ρύθμιση να το βγάλεις έξω όπως στα Xiaomi; 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

35 minutes ago, evris2013 said:

Αλήθεια τώρα; Δεν έχει ρύθμιση να το βγάλεις έξω όπως στα Xiaomi; 

Κι όμως, μόνο αν θελουμε να εμφανίζεται το ποσοστό ή να μην φαίνεται καθόλου. δηλαδή αυτό το εικονίδιο που μοιάζει σαν μπαταρία να ειναι σκέτο χωρίς ποσοστό.

Redmi By Xiaomi

19 ώρες πριν, freddaras said:

Και μένα ανοίγει πιο γρήγορα.. Και την έβαλα από πάνω δεν έκανα φορμάτ κτλ 

Θα ήθελα και εγώ αν σου είναι εύκολο να μας πεις πως το έκανες αυτό. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Mode έφτιαξα εγώ κι όχι ρουτίνα.
Δες τα screenshots.
https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/how-to-create-and-manage-modes-and-routines-on-a-galaxy-device/

Screenshot_20250523_192128_Modes and Routines.jpg

Screenshot_20250523_192135_Modes and Routines.jpg

Screenshot_20250523_192149_Modes and Routines.jpg

Επιπρόσθετα έχω σετάρει και το πλαϊνό κουμπί με διπλό πάτημα να ανοίγει το Google Wallet.
Οπότε ουσιαστικά με τον συνδυασμό αυτό, όταν διπλοπατάω το πλαϊνό κουμπί, το κινητό ανοίγει το Google Wallet κι αυτό άμεσα το NFC.

18 ώρες πριν, runner70 said:

Αυτό ειδικα για εμας που εχουμε πρεσβυωπία ειναι θάνατος   😆

παιδια ενα αλλο πολυ γ@ματο που εκαναν με το update το ειδατε ? Μπορειτε να συρετε ενα widget πανω στο αλλο και να κανετε αλλαγη οποιο θελετε ! Πχ εγω πανω στον original καιρο εβαλα και το e-weather κτλ ! Ετσι μπορεις να εχεις πολλα widgets σε ενα χωρις να χρειαζεται να στηνεις το καθενα σε διαφορετικες οθονες ! Αυτο με εντυπωσιασε ! 

4 ώρες πριν, makisg4 said:

Νομίζω ότι αυτό γινόταν και πριν. Πάντως είναι όντως καλή λειτουργία 

Δεν το ειχα προσεξει καν ! με το update το πηρα πρεφα ! 

1 ώρα πριν, makisg4 said:

Μετά την αναβάθμιση νομίζω ότι εξαφανίστηκε το εικονίδιο ενεργοποίησης ξυπνητηριού. 

Ναι πλέον δεν φαίνεται, πρέπει να κατεβάσεις κουρτίνα για να το δεις.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Την πήρα την αναβάθμιση κι εγώ. Με μια πρώτη ματιά, ένα αρνητικό που είδα, είναι ότι έχασε το smooth άνοιγμα που είχε, όταν το ξυπνάς από μαύρη οθόνη. Ανοίγει κλιμακωτά, σαν gif ένα πράμα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

56 minutes ago, al_exis said:

Την πήρα την αναβάθμιση κι εγώ. Με μια πρώτη ματιά, ένα αρνητικό που είδα, είναι ότι έχασε το smooth άνοιγμα που είχε, όταν το ξυπνάς από μαύρη οθόνη. Ανοίγει κλιμακωτά, σαν gif ένα πράμα. 

Καλό θα είναι 

1. Να καθαρίσεις το cache partition της συσκευής (οπωσδήποτε)

2. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του animation στις ρυθμίσεις του Διαχειριστή

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

20 minutes ago, DimitrisAndNiki said:

Πώς γκένειν αυτό;

Redmi By Xiaomi

13 minutes ago, Nikos_96 said:

Πώς γκένειν αυτό;

Turn off your phone: Make sure your phone is completely off. 
Connect to a computer (optional) or plug in USB-C headphones: This is needed to access Recovery Mode. 
Enter Recovery Mode:
Press and hold both the Volume Up and Power keys: simultaneously. 
Release the buttons when the Android logo appears . 
Navigate the menu: Use the Volume Down button to highlight "Wipe cache partition". 
Select "Wipe cache partition": Press the Power button to confirm. 
Confirm the action: Use Volume Down to highlight "Yes" and press Power to proceed. 
Wait for the process to complete: The phone will wipe the cache partition. 
Reboot the system: When finished, "Reboot system now" will be highlighted. Press the Power button to restart your phone. 
After clearing the cache partition, your phone should be running more smoothly. 

2 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said:

Καλό θα είναι 

2. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του animation στις ρυθμίσεις του Διαχειριστή

Πως γίνεται ο καθαρισμός του cache partition? 

Για το animation, εδώ να δοκιμάσω; 

Screenshot_20250527_131205_Settings.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες πριν, al_exis said:

Πως γίνεται ο καθαρισμός του cache partition? 

Τα βήματα είναι ενα ποστ πανω απο το δικο σου

Για το animation, εδώ να δοκιμάσω; 

Ναι, και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα

1 hour ago, DimitrisAndNiki said:

Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο πριν; Το δοκίμασα πάνω από 10 φορές, ακριβώς όπως λέει το ποστ, και επίσης κοίταξα και βιντεάκια στο youtube. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια επιστήμη. Μια χαρά πάει σε όλους εκεί που πρέπει. Εμένα "πάντα" σε άνοιγμα τηλεφώνου πάει. Εν τω μεταξύ, το έχω κάνει πάρα πολλές φορές σε άλλες συσκευές πατώντας ταυτόχρονα volume up & Power button αλλά επειδή το δοκίμαζα εδώ και δεν.. γι αυτό και ρώτησα πως γίνεται στο Α55. Δεν ήξερα καν για την λεπτομέρεια του συνδεδεμένου καλωδίου σε pc ή έστω ενός hands free type - C. Τέλος πάντων. Δεν μπορώ να το κάνω. 🤔

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 minutes ago, al_exis said:

Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο πριν; Το δοκίμασα πάνω από 10 φορές, ακριβώς όπως λέει το ποστ, και επίσης κοίταξα και βιντεάκια στο youtube. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια επιστήμη. Μια χαρά πάει σε όλους εκεί που πρέπει. Εμένα "πάντα" σε άνοιγμα τηλεφώνου πάει. Εν τω μεταξύ, το έχω κάνει πάρα πολλές φορές σε άλλες συσκευές πατώντας ταυτόχρονα volume up & Power button αλλά επειδή το δοκίμαζα εδώ και δεν.. γι αυτό και ρώτησα πως γίνεται στο Α55. Δεν ήξερα καν για την λεπτομέρεια του συνδεδεμένου καλωδίου σε pc ή έστω ενός hands free type - C. Τέλος πάντων. Δεν μπορώ να το κάνω. 🤔

Θέλει οπωδήποτε καλώδιο συνδεδεμένο.
Δοκιμασε με 2-3 καλώδια και συνέδεσε τα με PC

Εμένα με το καλώδιο Α δεν έμπαινε με την καμμία και με το Β (διαφορετικό καλώδιο) μπήκε στο recovery menu με την πρώτη!
100% έχει να κάνει με το καλώδιο!
Απο την στιγμή που θα το καταφέρεις (γιατί θα το καταφέρεις) να το κάνεις κάθε φορά μετά απο αναβάθμιση λογισμικού

49 minutes ago, DimitrisAndNiki said:

Θέλει οπωδήποτε καλώδιο συνδεδεμένο.
Δοκιμασε με 2-3 καλώδια και συνέδεσε τα με PC

Εμένα με το καλώδιο Α δεν έμπαινε με την καμμία και με το Β (διαφορετικό καλώδιο) μπήκε στο recovery menu με την πρώτη!
100% έχει να κάνει με το καλώδιο!
Απο την στιγμή που θα το καταφέρεις (γιατί θα το καταφέρεις) να το κάνεις κάθε φορά μετά απο αναβάθμιση λογισμικού

Δυστυχώς! Δοκίμασα όσα καλώδια είχα.😡🤬 Μέχρι και το δικό του που είναι double type - C μιας και είχε και θύρα το laptop. Εκτιμώ ότι φταίει η συσκευή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσα καλώδια δεν είναι κατάλληλα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα μετά την αναβάθμιση στο wallet όταν γίνεται πληρωμή δεν δονειται το τηλέφωνο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Edited by zipperant
PaOk RE!!!!

13 ώρες πριν, al_exis said:

Δυστυχώς! Δοκίμασα όσα καλώδια είχα.😡🤬 Μέχρι και το δικό του που είναι double type - C μιας και είχε και θύρα το laptop. Εκτιμώ ότι φταίει η συσκευή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσα καλώδια δεν είναι κατάλληλα. 

Αν έχεις ακουστικά με type c κούμπωσε τα και πάτα το συνδυασμό των κουμπιών μπας και το καταφέρεις.