manan69t Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, s_nova said: Μπορεις να το κανεις και απο μεσα Πηγαινε στην εφαρμογη "Τα αρχεια μου" μπες βρες κατω-κατω "διαχειριση χωρου αποθηκευσης" μπες βρες το παρακατω στη φωτο και κανε καθαρισμο. 12 ώρες πριν, katsiletra said: Εμένα πάντως δεν εμφανίζει αυτή την επιλογή. Δυστυχώς ούτε εμένα παρόλο που έχω τικάρη την επιλογή εμφάνιση κρυφών αρχείων συστήματος και έκανα και επανεκκίνηση. 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο θέμα, αλλά στο κάτω μέρος της οθόνης όταν πατώ τις τρεις γραμμούλες αριστερά κάτω-κάτω και μετά κλείσιμο όλων, ελευθερώνεται χώρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, D_G said: Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο θέμα, αλλά στο κάτω μέρος της οθόνης όταν πατώ τις τρεις γραμμούλες αριστερά κάτω-κάτω και μετά κλείσιμο όλων, ελευθερώνεται χώρος Όχι δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λες ελευθερώνει μνήμη ram. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου (edited) On 26/9/2024 at 11:59 ΠΜ, manan69t said: Θέλω να σβήσω τη case memory του A55. Απενεργοποιώ τη συσκευή λοιπόν και τη συνδέω στον υπολογιστή. Περιμένω να κάνει το κύκλο της το εικονίδιο της φόρτισης που ξεκινά αυτόματα και μετά πατάω το κουμπί on off και το volume up ταυτόχρονα έως όπου ξεκινήσει το σήμα της Samsung οπότε αφήνω το on off αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει να μπορώ να σβήσω την case. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος? Βαλε το καλωδιο στο κινητο και στον υπολογιστη. Απενεργοποιησε το κινητο. Πατα το πληκτρο power και το volume up, μην τα αφησεις μεχρι να σου βγει το μενου που μπορεις να κανεις wipe την cache. Edited 30 Σεπτεμβρίου by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, stamatis3133 said: Βαλε το καλωδιο στο κινητο και στον υπολογιστη. Απενεργοποιησε το κινητο. Πατα το πληκτρο power και το volume up, μην τα αφησεις μεχρι να σου βγει το μενου που μπορεις να κανεις wipe την cache. Τίποτα στο δικό μου δε κάνει παρά μόνο επανεκκίνηση. Δε ξέρω τι γίνετε. Στο S22 ultra γινόταν για πλάκα όπως και σε κάθε Samsung που είχα. Για πείτε όσοι το δοκιμάσετε εσάς δουλεύει όπως λέω εγώ ή το παλικάρι εδώ? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου Παιδιά, αυτό δίπλα στην type-c τι είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου (edited) 58 minutes ago, al_exis said: Παιδιά, αυτό δίπλα στην type-c τι είναι; Το κατω ηχειο της συσκευης..... Edited 1 Οκτωβρίου by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου (edited) Παιδια οποιος θελει galaxy buds 3 pro ασημι χθεσινα αγορασμενα στειλτε μηνυματακι. Πληροφοριες εδω μια και τα πηρα χθες και τα δοκιμασα.--->>>> https://myphone.gr/forum/topic/200889/?do=findComment&comment=7312456 Edited 2 Οκτωβρίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Κάτοχος κι εγώ από προχθές. Σχετικά με την φόρτιση, η συσκευασία ως γνωστόν περιέχει μόνο καλώδιο duble type-c. Υπάρχει κάποιος φορτιστής που να κάνει γρήγορη φόρτιση; Εγώ πχ, έχω κάποιους huawei και xiaomi σπίτι με τους οποίους κάνω τη δουλειά μου αλλά χρησιμοποιώ καλώδια USB-A σε USB-c. Κάποιοι xiaomi γράφουν στην οθόνη "γρήγορη φόρτιση" όταν τους συνδέω με το τηλέφωνο αλλά αυτό το μήνυμα φεύγει μετά από δύο τρία δευτερόλεπτα και γράφει σκέτο "φόρτιση" Εσείς τι προτείνετε; Ευχαριστώ *Επίσης, δεν μπορώ να βρω τη λήψη screenshot με τρία δάκτυλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Τον γνήσιο φορτιστή Samsung 25w αγόρασε, αυτόν έχω και φορτίζει γρήγορα. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου Αυτόν αγόρασα κι εγώ και φορτίζει πολύ γρήγορα αλλά γίνεται σόμπα το κινητό οπότε επέστρεψα στον αργό φορτιστή. Αν μπορείς κάνε το ίδιο γιατί η αυξημένη θερμοκρασία δεν βοηθάει την μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, sgatzo said: Αυτόν αγόρασα κι εγώ και φορτίζει πολύ γρήγορα αλλά γίνεται σόμπα το κινητό οπότε επέστρεψα στον αργό φορτιστή. Αν μπορείς κάνε το ίδιο γιατί η αυξημένη θερμοκρασία δεν βοηθάει την μπαταρία ΑποεπIλεξε απλα απο τις ρυθμισεις φορτισης το "γρηγορη φοριτση". Δεν χρειαζεται να αλλαξεις φορτιστη. Η αργη φορτιση φορτιζει με 5V ενω ή γρηγορη με 9V (δεν ξερω αν παιρνει και παραπανω V αναλογα τον φορτιστη). Edited 3 Οκτωβρίου by runner70 1 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Δεν υπάρχει η ευκολία του screenshot με 3 δάχτυλα στη Samsung δυστυχώς. Όπως και το να ανοίγει ο φακός και να κλείνει εύκολα από το πλαϊνό κουμπί. Αυτό γίνετε βέβαια αλλά ανοίγει κι η οθόνη μαζί κλπ. Όπως και το να κλείνουν όλες οι εφαρμογές με παρατεταμένο πάτημα του πληκτρου back. Εγώ τα έχω φτιάξει βέβαια αυτά στο δικό μου εκτός του φακού που δυστυχώς ανάβει η οθόνη όταν θέλω να τον ανοίξω ή κλείσω με το πλαϊνό αλλά οκ μικρό το κακό. Χωρίς τα άλλα 2 όμως που αναφέρω θα μου ήταν δύσκολο. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου 24 minutes ago, manan69t said: Δεν υπάρχει η ευκολία του screenshot με 3 δάχτυλα στη Samsung δυστυχώς. Όπως και το να ανοίγει ο φακός και να κλείνει εύκολα από το πλαϊνό κουμπί. Αυτό γίνετε βέβαια αλλά ανοίγει κι η οθόνη μαζί κλπ. Όπως και το να κλείνουν όλες οι εφαρμογές με παρατεταμένο πάτημα του πληκτρου back. Εγώ τα έχω φτιάξει βέβαια αυτά στο δικό μου εκτός του φακού που δυστυχώς ανάβει η οθόνη όταν θέλω να τον ανοίξω ή κλείσω με το πλαϊνό αλλά οκ μικρό το κακό. Χωρίς τα άλλα 2 όμως που αναφέρω θα μου ήταν δύσκολο. Πώς τα έχεις φτιάξει με το παρατεταμένο back να κλείνουν όλες οι εφαρμογές; Επίσης με το πλαϊνό κουμπί ανάβει μεν ο φακός και η οθόνη. Αλλά η οθόνη σβήνει μετά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) On 23/9/2024 at 9:15 ΜΜ, Nikos_96 said: Θήκη ποτέ και τζαμάκι ποτέ εγώ. Χαίρομαι το τηλέφωνο με τον σχεδιασμο που διαλεξα και πήρα και απολαμβάνω την οθόνη χωρίς τζαμακι με τις ωραίες οθόνες που έχουν τα κινητά χωρίς αυτά πλαστικά plexyglass που βάζουν για προστατευτικά που μετά απο λίγο καιρό εμφανίζουν φουσκάλες και το δάχτυλο να κολλάει στο λιπαρό φίλμ που αφήνουν πάνω τους. Απλά φροντίζω να το προσέχω στις κινήσεις μου. Εσείς οι υπόλοιποι παραμορφόστε το disighn του ομορφου τηλεφωνου σας..😏 Όταν έχεις παιδιά προσχολικής ηλικίας αυτά είναι πολυτέλειες. Δεν παίρνουν τα κινητά τα παιδιά, αλλά είναι εύκολο τα ρίξουν από τραπέζια ή οτιδήποτε άλλο. Έχει φάει το Α55 σκάλες εκκλησίας σκαλί σκαλί χωρίς κανένα πρόβλημα. Και το Α52s και το Α55 φοράνε από την πρώτη μέρα το παρακάτω τανκ και έχουμε σταματήσει να μετράμε απώλειες κινητών λόγω τέκνων! https://supcase.com/products/galaxy-a55-unicorn-beetle-pro-rugged-holster-case-black Edited 7 Οκτωβρίου by crAss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Γενικά το φορτίζω με φορτιστές που είχα από αλλά τηλέφωνα όπως προείπα. Ομως πήρα και τον φορτιστή που δίνει η SAMSUNG για να έχω την επιλογή γρήγορης φόρτισης για κάποιες περιπτώσεις που θα χρειαστεί. Δεν βλέπω όμως κάποια διαφορά σε σχέση με αυτούς που έχω. π.χ. Βάζω στο 86% αυτόν της SAMSUNG, και λέει 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση. Στη συνέχεια, βάζω και τον xiaomi και λέει ακριβώς τα ίδια.🤔 Edited 7 Οκτωβρίου by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, al_exis said: Γενικά το φορτίζω με φορτιστές που είχα από αλλά τηλέφωνα όπως προείπα. Ομως πήρα και τον φορτιστή που δίνει η SAMSUNG για να έχω την επιλογή γρήγορης φόρτισης για κάποιες περιπτώσεις που θα χρειαστεί. Δεν βλέπω όμως κάποια διαφορά σε σχέση με αυτούς που έχω. π.χ. Βάζω στο 86% αυτόν της SAMSUNG, και λέει 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση. Στη συνέχεια, βάζω και τον xiaomi και λέει ακριβώς τα ίδια.🤔 Δοκιμασε το στα 26% και οχι στο 86%. Στα μεγαλα ποσοστα φορτισης το ρευμα φορτισης μειωνεται για την προστασια της μπαταριας. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 54 minutes ago, runner70 said: Δοκιμασε το στα 26% και οχι στο 86%. Στα μεγαλα ποσοστα φορτισης το ρευμα φορτισης μειωνεται για την προστασια της μπαταριας. Οκ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.. Σ' ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα σας! Επειδή στο νήμα του S24U δε με βοήθησαν, το αφήνω κι εδώ μήπως και μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος... Έχω ένα πρόβλημα με το Instagram στη συσκευή (S24U) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για να δω τι μπορεί να φταίει. Όλες τις φωτό που βλέπω στην αρχική, μου τις αλλοιώνει...ειδικα όπου υπάρχει ουρανός. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (λειτουργησα το Instagram μέσω browser και δεν το κάνει. Όπως δεν το κάνει όταν ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση ενέργειας. Παραθετω 3 βίντεο σχετικά. https://we.tl/t-k1JE5Aglsl Edited 7 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) 4 ώρες πριν, runner70 said: Δοκιμασε το στα 26% και οχι στο 86%. Στα μεγαλα ποσοστα φορτισης το ρευμα φορτισης μειωνεται για την προστασια της μπαταριας. Είχες δίκιο. Το δοκίμασα στο 32% Με τον SAMSUNG δίνει πλήρη φόρτιση σε 1:04' και με τον XIAOMI 1:24' Ωστόσο, δεν μου φαίνεται γρήγορη μια φόρτιση που από το 32% θέλει μια ώρα + για να το πάει στο 100% Τέλος πάντων. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Με τους φορτιστές που χρησιμοποιώ από τα άλλα τηλέφωνα, κάποιες φορές, (όχι πάντα), καμία δύο φορές, μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Πριν λίγο, το έβγαλε όταν πήγα να φορτίσω, το άφησα λίγο χωρίς να κάνω κάτι, και μετά από κάνα δεκάλεπτο που το έβαλα πάλι, δεν το έβγαλε. 🤔 Τα καλώδια είναι εντάξει δίχως ταλαιπωρίες. Και κάτι ακόμη. Σε θύρες usb όπως laptop, TV κλπ. όπου σε αυτές γίνεται εξαιρετικά αργή φόρτιση, ενδείκνυται να φορτίζουμε; Ή κάνουμε περισσότερη ζημιά αφού για να φορτίσει θέλει κάνα 7ωρο; Edited 7 Οκτωβρίου by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 56 minutes ago, al_exis said: Είχες δίκιο. Το δοκίμασα στο 32% Με τον SAMSUNG δίνει πλήρη φόρτιση σε 1:04' και με τον XIAOMI 1:24' Ωστόσο, δεν μου φαίνεται γρήγορη μια φόρτιση που από το 32% θέλει μια ώρα + για να το πάει στο 100% Τέλος πάντων. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Με τους φορτιστές που χρησιμοποιώ από τα άλλα τηλέφωνα, κάποιες φορές, (όχι πάντα), καμία δύο φορές, μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Πριν λίγο, το έβγαλε όταν πήγα να φορτίσω, το άφησα λίγο χωρίς να κάνω κάτι, και μετά από κάνα δεκάλεπτο που το έβαλα πάλι, δεν το έβγαλε. 🤔 Τα καλώδια είναι εντάξει δίχως ταλαιπωρίες. Και κάτι ακόμη. Σε θύρες usb όπως laptop, TV κλπ. όπου σε αυτές γίνεται εξαιρετικά αργή φόρτιση, ενδείκνυται να φορτίζουμε; Ή κάνουμε περισσότερη ζημιά αφού για να φορτίσει θέλει κάνα 7ωρο; Συνήθως ή δεν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο ή από την πολύ χρήση το καλώδιο έχει τσακίσει σε κάποιο σημείο και μια κάνει καλή επαφή και μια όχι εσωτερικά. Όσο πιο αργή η φόρτιση τόσο καλύτερο για τη μπαταρία σου. Οπότε άφοβα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, al_exis said: Είχες δίκιο. Το δοκίμασα στο 32% Με τον SAMSUNG δίνει πλήρη φόρτιση σε 1:04' και με τον XIAOMI 1:24' Ωστόσο, δεν μου φαίνεται γρήγορη μια φόρτιση που από το 32% θέλει μια ώρα + για να το πάει στο 100% Τέλος πάντων. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Με τους φορτιστές που χρησιμοποιώ από τα άλλα τηλέφωνα, κάποιες φορές, (όχι πάντα), καμία δύο φορές, μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Πριν λίγο, το έβγαλε όταν πήγα να φορτίσω, το άφησα λίγο χωρίς να κάνω κάτι, και μετά από κάνα δεκάλεπτο που το έβαλα πάλι, δεν το έβγαλε. 🤔 Τα καλώδια είναι εντάξει δίχως ταλαιπωρίες. Και κάτι ακόμη. Σε θύρες usb όπως laptop, TV κλπ. όπου σε αυτές γίνεται εξαιρετικά αργή φόρτιση, ενδείκνυται να φορτίζουμε; Ή κάνουμε περισσότερη ζημιά αφού για να φορτίσει θέλει κάνα 7ωρο; Αυτο το μηνυμα στο screenshot μπορει να δειχνει προβληματικο καλωδιο ή κακη επαφη γιατι θα φορτιζει με μικρή ενταση. Δοκιαμσε με αλλο. Δεν παθαινει κατι η μπαταρια αν φορτιστει απο την usb του λαπτοπ. Επιλεξε και φορτιση εως το 80% και εκει ειναι σιγουρο οτι δεν θα παθει. Edited 7 Οκτωβρίου by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, runner70 said: Αυτο το μηνυμα στο screenshot μπορει να δειχνει προβληματικο καλωδιο ή κακη επαφη γιατι θα φορτιζει με μικρή ενταση. Δοκιαμσε με αλλο. Δεν παθαινει κατι η μπαταρια αν φορτιστει απο την usb του λαπτοπ. Επιλεξε και φορτιση εως το 80% και εκει ειναι σιγουρο οτι δεν θα παθει. Την επιλογή έως 80% πως την κάνουμε; Την παίρνει τη ρύθμιση απλά αν γίνει αποεπιλογή το "γρήγορη φόρτιση"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos oiko Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 8 minutes ago, al_exis said: Την επιλογή έως 80% πως την κάνουμε; Την παίρνει τη ρύθμιση απλά αν γίνει αποεπιλογή το "γρήγορη φόρτιση"; Ρυθμίσεις ,μπαταρία ,προστασία μπαταρίας, μέγιστη και πάει μέχρι 80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Προσωπικά πάντα φορτίζω τα κινητά μου στο 100%, προσέχω να μην αδειάζει τελείως η μπαταρία γιατί τότε χαλάει, χρησιμοποιώ όσο γίνεται αργή φόρτιση, και μετά από χρόνια και αν έχει διαφορά η διάρκεια της μπαταρίας δεν φαίνεται αυτό, μήπως διαδόθηκε αυτό από μία εφαρμογή μπαταρίας που το έγραφε πριν από χρόνια και το έδεσαν όλοι ότι έτσι πρέπει να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts