Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Boss82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει βάση στήριξης αυτοκινήτου για το Ν82?

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

• Απαντήσεις 609
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν βρήκα καταλληλότερο θέμα να θέσω την ερώτησή μου...

Για ποιον λόγο, όποτε βάζω στον ενσωματωμένο adapter του υπολογιστή μου μία κάρτα μνήμης, αναφέρεται ότι έχει προστασία εγγραφής; Πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα;

Είτε κάνω lock είτε όχι την κάρτα μνήμης, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Δεν βρήκα καταλληλότερο θέμα να θέσω την ερώτησή μου...

Για ποιον λόγο, όποτε βάζω στον ενσωματωμένο adapter του υπολογιστή μου μία κάρτα μνήμης, αναφέρεται ότι έχει προστασία εγγραφής; Πώς λύνεται αυτό το πρόβλημα;

Είτε κάνω lock είτε όχι την κάρτα μνήμης, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Μνήμη> επιλογές> ορισμός κωδ. πρόσβασης.

Αφαίρεσε τον κωδικό. Μάλλον αυτό είναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μνήμη> επιλογές> ορισμός κωδ. πρόσβασης.

Αφαίρεσε τον κωδικό. Μάλλον αυτό είναι.

Όχι, δε λύθηκε το πρόβλημα.

Μήπως ευθύνεται κάποια πιθανή βλάβη στην υποδοχή του υπολογιστή; Πώς αφαιρείται η προστασία εγγραφής;

Όταν συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή, έχοντας μέσα την ίδια κάρτα, το PC σου την βλέπει κανονικά, χωρίς αυτό το μήνυμα;

Ναι, απλώς δεν μπορώ να κάνω διαγραφή αρχείων και επικόλληση, αφού υπάρχει προστασία εγγραφής. Πριν από κάποιους μήνες δε μου έβγαζε αυτήν την ειδοποίηση πάντως. Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Παιδιά, θυμίστε μου ποιος φορτιστής (για κινητά με το βύσμα του Ν82, ούτε το παλιό ούτε για κινητά που φορτίζουν μέσω της micro-USB) είναι ο πιο γρήγορος; Έχω ήδη τον AC-5E που είχε το πακέτο του Ν82. Υπάρχει κάποιος το ίδιο γρήγορος ή γρηγορότερος; Θενξ προκαταβολικά. :bow:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Νομίζω πως είναι αυτός Πάνο

http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/power/chargers/ac-8

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Νομίζω πως είναι αυτός Πάνο

http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/power/chargers/ac-8

Ναι Σταύρο έχεις δίκιο. Θενξ. :)

Πάντως ο πιο δυνατός που κυκλοφορεί είναι ο AC-10, αλλά είναι για τις νέες συσκευές που φορτίζουν από την υποδοχή microUSB.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, σκέφτομαι να τσιμπήσω τα HBH-IS800 για το Ν79...

Για πείτε καμιά γνώμη/εμπειρία για τα συγκεκριμένα... Η ποιότητα μ' ενδιαφέρει, ακουστική (και για μουσική αλλά και σαν συνομιλία!!) και κατασκευαστική (αντοχή κι τέτοια).. Και φυσικά αν υπάρχει θέμα συμβατότητας με το Ν79!

μπορειτε να μου πειτε εναν καλο fm transmitter για το ν82 ????

βρηκα μεσω google τον αυθεντικο νοκια ca-300, υπαρχει τιποτα καινουργιο ????

εχω παρει κατι φθηνο απο ebay και εχει κακη ποιοτητα οπως και πολυ λιγα μετρα αποκριση . οποτε αυτη τη φορα θελω να ειμαι σιγουρος για κατι δοκιμασμενο με ισχυρο πομπο και καλη ποιοτητα!!!

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Μην περιμένεις και πολλά πράγματα από έναν fm transmitter. Είναι για κοντινές αποστάσεις και αποτελούν συνήθως, λύση ανάγκης. Αν θέλεις ποιότητα στην μουσική, πρέπει να κάνεις ενσύρματη σύνδεση.

νταξει εννοειται δεν αποζητω τον τελειο ηχο που εχουν τα ακουστικα.

ζηταω μια καλη λυση για το αμαξι χωρις παρασιτα για αρκετα μετρα.

παντως σιγουρα υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο που πηρα απ τ ebay.

κυριως θελω δοκιμασμενες λυσεις οποιος εχει χρησιμοποιησει κατι συγκεκριμενο ας μου πει....

Παιδιά όποιος ξέρει από bluetooth handsfree και τι σημαίνουν τα λαμπάκια ας μου πει.

Έχω ένα που δουλεύω αρκετό καιρό και τελευταία, δεν κάνει pairing με τίποτα.

Ενώ είναι φορτισμένο κανονικά, το ανοίγω και αντί να το βρει το Ν95 αμέσως, αυτό απλά αναβοσβήνει μπλε-κόκκινο συνέχεια.Όταν δούλευε κανονικά, απλά αναβόσβυνε μπλε.Ότι και να πατήσω στο bluetooth, δεν κάνει κάτι..Τι μπορεί να φταίει?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά όποιος ξέρει από bluetooth handsfree και τι σημαίνουν τα λαμπάκια ας μου πει.

Έχω ένα που δουλεύω αρκετό καιρό και τελευταία, δεν κάνει pairing με τίποτα.

Ενώ είναι φορτισμένο κανονικά, το ανοίγω και αντί να το βρει το Ν95 αμέσως, αυτό απλά αναβοσβήνει μπλε-κόκκινο συνέχεια.Όταν δούλευε κανονικά, απλά αναβόσβυνε μπλε.Ότι και να πατήσω στο bluetooth, δεν κάνει κάτι..Τι μπορεί να φταίει?

Αν μας αναφερεις και το μοντελο ,ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε .

Λογικα θα πρεπει να βαλεις το bt σε pairing mode .

To manual δεν λεει κατι σχετικο?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

νταξει εννοειται δεν αποζητω τον τελειο ηχο που εχουν τα ακουστικα.

ζηταω μια καλη λυση για το αμαξι χωρις παρασιτα για αρκετα μετρα.

παντως σιγουρα υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο που πηρα απ τ ebay.

κυριως θελω δοκιμασμενες λυσεις οποιος εχει χρησιμοποιησει κατι συγκεκριμενο ας μου πει....

μια απαντηση αν ειναι ευκολο.........

Αν μας αναφερεις και το μοντελο ,ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε .

Λογικα θα πρεπει να βαλεις το bt σε pairing mode .

To manual δεν λεει κατι σχετικο?

Aυτό εδώ είναι

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003558

αλλά το manual δεν το έχω..

Amazon Fire stick 4k max

exw mia sandisk mobile Ultra 8Gb, k apo x8es den thn blepei to kinhto mou. Ston ypologisth pezei mia xara. 8ymamai patisa kati se ena eikonidio rockrolla (kapws etsi). exeis kapoios kati ypopsin ti na symbainei? k ti prepei na kanw?

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Δοκιμασε να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη. Παλιοτερα ειχα λυσει ακριβως με τον ιδιο τροπο παρομοιο προβλημα..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Συγνώμη για τα greeklish, δεν έχω φωτογραφική που να δέχεται την κάρτα. Κάτι ακόμα.... δοκίμασα κ την κάρτα την αρχίκή της Νοκια και αυτη τιποτα. Δεν την αναγνωρίζει.

• 4 weeks later...

Γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει ο φορτιστής αυτοκινήτου της NOKIA στα Νokia shops (βλέπω σε άλλα καταστήματα κάνει γύρω στα 32€) και αν υπάρχει θέμα να είναι συνεχώς στον φορτιστή το κινητό και να λειτουργεί το GPS (όσον αφορά την μπαταρία πχ);

Δεν καταλαβαίνω επίσης πως γίνεται να έχει εγγύηση 6 μηνών μόνο. Αν το κινητό πάθει κάτι από τον επίσημο φορτιστή αυτοκινήτου (ανεξαρτήτως από που είναι αγορασμένος), μετά το πέρας των 6 μηνών και ενώ το ίδιο το κινητό είναι σε εγγύηση είμαι καλυμμένος;

Γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει ο φορτιστής αυτοκινήτου της NOKIA στα Νokia shops (βλέπω σε άλλα καταστήματα κάνει γύρω στα 32€) και αν υπάρχει θέμα να είναι συνεχώς στον φορτιστή το κινητό και να λειτουργεί το GPS (όσον αφορά την μπαταρία πχ);

Ποσο?εγω πηρα φορτιστη αυτοκινητου nokia απο γνωστη αλλυσιδα καταστηματων με ηλεκτρικα ειδη 9 ευρω.

Δεν καταλαβαίνω επίσης πως γίνεται να έχει εγγύηση 6 μηνών μόνο. Αν το κινητό πάθει κάτι από τον επίσημο φορτιστή αυτοκινήτου (ανεξαρτήτως από που είναι αγορασμένος), μετά το πέρας των 6 μηνών και ενώ το ίδιο το κινητό είναι σε εγγύηση είμαι καλυμμένος;

Εγώ από κατάστημα Nokia Shop της Αθήνας τον είχα πάρει 7-9€.

Δε θυμάμαι την περιοχή, αλλά ρώτα πρώτα τηλεφωνικά 3-4.Παίζουν διαφορετικές τιμές.

Amazon Fire stick 4k max