Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Boss82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kανενα απολυτος προβλημα οι περισσοτεροι εχουμε sandisk λειτουργουν απροβληματιστα στα nokia.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 609
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ίδια με αυτή που σου πρότεινα είναι...

Απλά άλλο κατάστημα.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...
2) όταν συνδέω το bluetooth handsfree (samsung wep 300) με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου καλεί απ' ευθείας την τελευταία κλήση απ' το μητρώο αντί να μπει απλά σ' αυτό. καταλαβαίνετε οτι αυτό με έχει οδηγήσει σε αρκετές αναπιθύμητες κλήσεις...

Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχω το WEP 200 και δε βρήκα το manual του δικού σου να το κατεβάσω, αλλά και το 200 και ένα Motorola που έχω με παρατεταμένο πάτημα καλούν τον τελευταίο αριθμό και με ένα πάτημα ενεργοποιούν τις φωνητικές εντολές. Είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις όλα σωστά;

Έχω το WEP 200 και δε βρήκα το manual του δικού σου να το κατεβάσω, αλλά και το 200 και ένα Motorola που έχω με παρατεταμένο πάτημα καλούν τον τελευταίο αριθμό και με ένα πάτημα ενεργοποιούν τις φωνητικές εντολές. Είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις όλα σωστά;

Με παρατεταμένο πάτημα κι εμένα ενεργοποιεί τις φωνητικές εντολές. Το θέμα όμως είναι ότι με απλό πάτημα (μόνο ένα κλικ) παίρνει τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα. Όπως καταλαβαίνεις έτσι οδηγούμαι σε αρκετές ανεπιθύμητες κλήσεις...

Παρεπιμπτόντως, εσύ έχεις το ίδιο πρόβλημα με το handsfree της συσκευασίας;

Τα καινουργια samsung bluetooth κάνουν επανάκληση με ένα πάτημα του κουμπιου,πράγμα άκρως ενοχλητικό και καθόλου πρακτικό. Το wep200 δεν το έκανε αυτό γιατί είναι παλαιότερο!
Gilles smiles!

Τα καινουργια samsung bluetooth κάνουν επανάκληση με ένα πάτημα του κουμπιου,πράγμα άκρως ενοχλητικό και καθόλου πρακτικό. Το wep200 δεν το έκανε αυτό γιατί είναι παλαιότερο!

Το θέμα όμως είναι οτι στο προηγούμενο κινητό μου (samsung E720) απλά έμπαινε στο μενού των τελευταίων κλήσεων. Αυτό είναι που με παραξενεύει!

Για το θέμα με το handsfree της συσκευασίας έχεις να μου προτείνεις τίποτα εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που δεν είχε αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον

Με παρατεταμένο πάτημα κι εμένα ενεργοποιεί τις φωνητικές εντολές. Το θέμα όμως είναι ότι με απλό πάτημα (μόνο ένα κλικ) παίρνει τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα. Όπως καταλαβαίνεις έτσι οδηγούμαι σε αρκετές ανεπιθύμητες κλήσεις...

Παρεπιμπτόντως, εσύ έχεις το ίδιο πρόβλημα με το handsfree της συσκευασίας;

Αυτό είναι θέμα handsfree και όχι κινητού, οπότε δεν αλλάζει. Από εκεί και πέρα το πρόβλημά σου πρώτη φορά το ακούω και έχω χρησιμοποιήσει όχι μόνο το ακουστικό της συσκευασίας, αλλά και άλλα (ακόμα και υπερφτηνιάρικα) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

• 2 weeks later...
Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης της λειτουργίας επανάκλησης του τελευταίου αριθμού με διπλό πάτημα του πλήκτρου στα bluetooth ακουστικά της ΝΟΚΙΑ? Συγκεκριμένα έχω ένα ΒΗ-102 ακουστικό..
η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

• 2 weeks later...

Το αναφέρω και εδώ. μήπως κάποιος ξέρει να μου πει:

Σκέφτομαι για το αμάξι να πάρω ένα GPS receiver για να συνδέομαι με το κινητό για καλύτερο σήμα.

Πιστεύετε θα έχει διαφορά?Θα πιάνει καλύτερο και πιο γρήγορα σήμα?

Ή θα είναι τα ίδια?

Αν αξίζει, τι στοιχεία να ψάξω για να βρω κάποιο καλό?

Κοιτάω το sensitivity, το acquisition rate ή κάτι άλλο?

Και αυτό πρέπει να τοποθετηθεί κάπου κοντά στο τζάμι?Ή πιάνει και πάνω στο κάθισμα να είναι?

Ξέρω ότι το Ν95 θα παίζει στάνταρ με GPS receiver που στηρίζεται στο chipset SirfstarIII.

Ξέρει όμως κανείς τι γίνεται με τα νεώτερα chipset ΜΚΤ??Παίζει στάνταρ ή θα έχω πρόβλημα??Και από τι εξαρτάται?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα,

μόλις πήρα αυτήν την θήκη και ακόμα κλαίω τα 13€ γιατί δεν έχει κλίπ για παντελόνι/σορτς αλλά περνάει σε ζώνη που δεν φοράω ποτέ. Υπάρχει κάνα κλιπ που να πηγαίνει έξτρα ή έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη παρόμοια αλλά με κλίπ;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=170311086975

αγορασα την ασπιδα σημερα για το Ν82 μου, 22,60 ευρω με τα μεταφορικα μεσα και περιμενω να μου ερθει για να την εγκαταστησω.

την εχει χρησιμοποιησει κανεις απο εδω και αν ναι τι εντυπωσεις του αφησε;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

• 2 weeks later...
Προσπαθώ να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό Nokia BH-102 στο Nokia N95 8gb. Προσπαθώ από το menu που βρίσκει αξιόπιστες συσκευές bluetooth. Βρίσκει το ακουστικό, αλλά όταν πάει να συνδεθεί ζητάει κωδικό πρόσβασης για το ακουστικό, τον οποίο δεν γνωρίζω φυσικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, τι κάνω λάθος?

Προσπαθώ να συνδέσω ένα bluetooth ακουστικό Nokia BH-102 στο Nokia N95 8gb. Προσπαθώ από το menu που βρίσκει αξιόπιστες συσκευές bluetooth. Βρίσκει το ακουστικό, αλλά όταν πάει να συνδεθεί ζητάει κωδικό πρόσβασης για το ακουστικό, τον οποίο δεν γνωρίζω φυσικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, τι κάνω λάθος?

στα περισσοτερα ειναι 4 μηδενικα

Σε όλα τα ακουστικά bt της nokia o κωδικός είναι 0000. Όταν σου ζητηθεί να βάλεις κωδικό στο "ζευγάρωμα" του κινητού με το BT ακουστικό τότε θα πατήσεις 0000. Αυτό ανάφερεται και στις οδηγίες χρήσης του bt, οπότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο των οδηγιών.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σε όλα τα ακουστικά bt της nokia o κωδικός είναι 0000. Όταν σου ζητηθεί να βάλεις κωδικό στο "ζευγάρωμα" του κινητού με το BT ακουστικό τότε θα πατήσεις 0000. Αυτό ανάφερεται και στις οδηγίες χρήσης του bt, οπότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο των οδηγιών.

Δεν το δέχεται το 0000. Τώρα? Δεν έχω το βιβλίο.

Δεν γίνεται, με αυτό τον κωδικό έχω ζευγαρώσει 3 κινητά nokia με το στερεοφωνικό Sony του αυτοκινήτου μου. Άνοιξε το ΒΤ του κινητού σου, μετά άνοιξε το ΒΤ ακουστικό και περίμενε μέχρι να σου βγάλει μηνυμα "Αποδοχή σύνδεσης με BH-102", θα πατήσεις Ναι και μετά θα βάλεις τον κωδικό. Αν δεν πετύχει τότε μπες στο site της nokia και κατέβασε τις οδηγίες για το ακουστικό που έχεις.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=170311086975

αγορασα την ασπιδα σημερα για το Ν82 μου, 22,60 ευρω με τα μεταφορικα μεσα και περιμενω να μου ερθει για να την εγκαταστησω.

την εχει χρησιμοποιησει κανεις απο εδω και αν ναι τι εντυπωσεις του αφησε;

την παρελαβα σημερα το πρωι, ακριβως 7 εργασιμες απο την ημερα που την εστειλαν.

τωρα βρηκα το χρονο να την τοποθετησω στο κινητο μου.

απο θεμα εφαρμογης πανω στο τηλεφωνο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

τωρα για το ποσο αποτελεσματικη ειναι, θα δειξει στην πορεια.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

χαιρετε χαίρετε!

το πήραμε με επιδότηση και θέλω να βάλω bluetooth gps υπάρχει καποιο να μου προτείνετε; ξέρετε αν το υποστηρίζει; κ απο e bay τί να προσέξω;;

ευχαριστώω! :)

( bluetooth gps receiver να κοιτάω σωστά;;;)

Γεια χαρά,

ξέρει να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω(αν υπάρχει και link ακόμα καλύτερα) βάση στήριξης(αλλά να μπαίνει στα πλάγια το κινητό, για να το χρησιμοποιώ ως GPS) στις γρίλιες για το Nokia N79?

tnx

Join The Life

Θελω να ρωτησω (δεν ξερω αν κολαει σε αλλο θεμα) αν καποιος ξερει ποσα dB βγαζουν τα ακουστικα HS-45 της Nokia... και αλλα χαρακτηρηστικα τους αν γινεται γιατι δεν βρηκα κατι ουτε καν στο site της Nokia!

Ty In Advance.

ποια ειναι η καλυτερη καρτα μνημης για νοκια ν82?τη σημαινει το class 2 class4?ποιο ειναι το καλυτερο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730

αυτη αξιζει?

ποια ειναι η καλυτερη καρτα μνημης για νοκια ν82?τη σημαινει το class 2 class4?ποιο ειναι το καλυτερο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730

αυτη αξιζει?

Οι πιο πολλοί πυ έχουν Ν82 και όχι μόνο έχουν αγοράσει αυτη, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135. Αυτή έχω και εγώ.

To class2, class4 δειχνει πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει, να μεταφέρει αρχεία κ να αντιγράψει αρχεία. Αλλά αυτή η ταχύτητα φαίνεται όταν συνδέεις την κάρτα ή το κινητό με τον υπολογιστη. Στο κινητό δεν θα δεις μεγάλη διαφορά.

Οι πιο πολλοί πυ έχουν Ν82 και όχι μόνο έχουν αγοράσει αυτη, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135. Αυτή έχω και εγώ.

To class2, class4 δειχνει πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει, να μεταφέρει αρχεία κ να αντιγράψει αρχεία. Αλλά αυτή η ταχύτητα φαίνεται όταν συνδέεις την κάρτα ή το κινητό με τον υπολογιστη. Στο κινητό δεν θα δεις μεγάλη διαφορά.

η μνημη αυτη παιζει και για το Ν95 η εχουν παρατηρηθει προβληματα με τετοιες χωρητικοτητες?

Η 8gb λειτουργει απροβληματιστα στο Ν95 δεν εχει προβλημα κανεις απο τους κατοχους της!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr