Jump to content

[Επίσημο] Nokia N71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 878
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσο κλικ σου εκανε η ... κοπελα :) στην υπογραφή σου; :lol: :love:

Ο ηχος με τα ηχεια ειναι αρκετα καλος αλλα στην μεγιστη ενταση καπως παραμορφωνεται. Εγω τον εχω στα 8/10. Ακουγεται αρκετα δυνατα και ετσι.

Με ακουστικα (οχι το handfree) αν παιξεις και με το equalizer Η ποιοτητα και η ενταση ειναι φοβερη. Εγω χρησημοποιω κατι sony απο το παλιο μου walkman με κασετα που ειχα. :music:

Oχι, ενταξει η κοπελα της υπογραφης, μου εκανε "κλικ-κλακ-κλατς...." οτι μπορεις να φανταστεις!:p :happy: :D

Σ' ευχαριστω για την απαντηση.δεν με ενοχλει να παραμορφονεται στο τερμα ο ηχος, μιας και μεχρι τωρα σε κανενα κινητο δεν το ειχα στο τερμα.:)

Χαιρομαι που με ακουστικα η ενταση ειναι καλη.Εχω διαφορα εδω και μπορω να πειραματιστω οταν με το καλο το αποκτησω.;)

Δεν εννοω το vlive menu οπως τα sharp ή τα sagem :ρ

Εννοω nokia menu με περασμενες ρυθμισεις, συντομευσεις, ηχους, εικονες, θεματα, αλλη προσοψη κτλ.

Γενικα τα vlive nokia ειναι λιγο πιο αργα και εμφανιζουν προβληματακια. Πολλοι κατοχοι nokia κανουν αναβαθμιση και τα βγαζουν.

Μπορώ να κάνω και τώρα αμέσως αναβάθμιση άμα η vodafone μου το δώσει σε Vf live έκδοση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορώ να κάνω και τώρα αμέσως αναβάθμιση άμα η vodafone μου το δώσει σε Vf live έκδοση?

Μπορεις, αλλα δεν εχουν βγει ακομα οποτε κατα 99% θα το παρεις καθαρο.

Τα πλαινα πληκτρα για το volume control που ειναι ρε παιδια?:wacko:

Δεν έχει! :) Αλλάζεις ενταση με τον σταυρο, αριστερα - δεξια. Προσωπικα δεν με απασχολει εχω στανταρ την ενταση που θελω. Και επειδη τα περισσοτερα κινητα που ειχα ηταν clamshells ποτε δεν το χρησιμοποιησα.

Το μοναδικο κουμπι ειναι διπλα στις υπερυθρες και ειναι για το ptt (αχρηστο στην Ελλάδα) ή για φωνητικες εντολές. Το επιλεγεις απο τις ρυθμισεις.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Παιδια, εσεις που το πηρατε απο Ελλαδα, ποσο σας πηγε το μαλλι;:O

(οτι γνωριζετε ειτε σκετη συσκευη ειτε με καποια συνδεση)

Ρωταω για να δω τι με βολευει να κανω...:worry:

Μπορεις, αλλα δεν εχουν βγει ακομα οποτε κατα 99% θα το παρεις καθαρο.

Δεν έχει! :) Αλλάζεις ενταση με τον σταυρο, αριστερα - δεξια. Προσωπικα δεν με απασχολει εχω στανταρ την ενταση που θελω. Και επειδη τα περισσοτερα κινητα που ειχα ηταν clamshells ποτε δεν το χρησιμοποιησα.

Το μοναδικο κουμπι ειναι διπλα στις υπερυθρες και ειναι για το ptt (αχρηστο στην Ελλάδα) ή για φωνητικες εντολές. Το επιλεγεις απο τις ρυθμισεις.

Εξαρταται που εισαι με ποιον μιλας, κλπ. Δε γινεται να εχω την ενταση σε προκαθορισμενο σημειο. Ξερεις και εγω τα περισσοτερα κινητα που ειχα και εχω ειναι clamshells παντα το χρησιμοποιω και ξερω οτι δεν ειναι καθολου βολικο να αλλαζω το volume απο μεσα. Στο κατω κατω δεν ειναι και τοσο δυσκολο να εβαζε ενα κουμπι, χωρος υπαρχει.

Παιδια, εσεις που το πηρατε απο Ελλαδα, ποσο σας πηγε το μαλλι;:O

(οτι γνωριζετε ειτε σκετη συσκευη ειτε με καποια συνδεση)

Ρωταω για να δω τι με βολευει να κανω...:worry:

Εγώ το πήρα με την πιστωτική μου :D

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo:

:lol: :lol: :lol:

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

molis simera to pira apo microland siskeui 444e!mipos kserei kaneis ti paizei me rithmisis gprs cosmote katebasa tis rithmisis apo site tis nokia alla parola ayta de mporo na katebaso to f secure!mpro na dimiourgiso fakelo gia na ksexorizo tis eikones kai na mporo na to klidono?

Φίλε μου μεγιές το κινητό !

Εγώ σύνδεσα το κινητό με cosmote gprs και κατέβασα το f-secure,

αν δεν μπορείς δες αν δουλεύει κανονικά το wap στο κινητό σου.

Στις εικόνες δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους, αυτό είναι πατάτα του λογισμικού που ενοχλεί και εμένα και τους περισσότερους χρήστες symbian.

να ρωτησω, ποιος ο λογος να κατεβασετε το f-secure; :O

Το έχει μέσα το κινητό και για να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση του πρέπει να το κατεβάσεις, αφού είναι δωρεάν στο Ν-71, γιατί όχι....:)

re paidia mipos mporei na me boithisei kaneis ?kano egatastasi to tetris pou eixa apo to 6270 pou exei analisi san tou n71 alla den mou paizei giati?:( mipos prepei na kano kati epipleon ektos apo tin egatastasi meso pc suite einai to proto mou smartphone kai den ksero polla!

Παιδιά καλησπέρα.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσες μέρες κρατά η μπαταρία του Ν71 και αν στην εισερχόμενη κλήση εμφανίζεται ολόκληρη η φωτογραφία του καλούντος στην εξωτερική οθόνη;

file krata giro stis 3meres me kana 20 lepto sto internet meso wap me giro se mia ora omilia polla minimata foto!genika apo oti exo diabasei kai pio piso kai allo paidi einai poli eyxaristimenos apo mpatariai foto de bgainei se full othoni perimenoume kana programmataki gi auto to thema!:)

file krata giro stis 3meres me kana 20 lepto sto internet meso wap me giro se mia ora omilia polla minimata foto!genika apo oti exo diabasei kai pio piso kai allo paidi einai poli eyxaristimenos apo mpatariai foto de bgainei se full othoni perimenoume kana programmataki gi auto to thema!:)

Για τις φωτογραφίες εγώ χρησιμοποιώ το SplashPhoto (που φυσικά υπάρχει full με το ***) στο οποίο μπορείς να χωρίσεις τις φωτογραφίες σε κατηγορίες και να δείς την κάθε κατηγορία ξεχωριστά σε fullscreen κάνοντας και αυτόματη περιστροφή...!!!

rotaei ena palikari pio pano an emfanizete i fotografia kalountos se fullscreen stin eksoteriki othoni gia auto to anefera!an kano katigories me to splashfoto otan pao stis eikones kai binteo pali oles mazi tis bgazei!!:)

rotaei ena palikari pio pano an emfanizete i fotografia kalountos se fullscreen stin eksoteriki othoni gia auto to anefera!an kano katigories me to splashfoto otan pao stis eikones kai binteo pali oles mazi tis bgazei!!:)

Έχεις δίκιο δεν το είχα δεί...:confused:

Αφού εγκαταστήσεις το SplashPhoto δεν χρειάζεται να ανοίγεις τις εικόνες απο το φάκελο εικόνες-βίντεο αλλά απο την εφαρμογή SplashPhoto που μπορείς να τις χωρίσεις σε υποκατηγορίες και να βλέπεις μόνο αυτές που θέλεις..., τουλάχιστον εμένα με βόλεψε γιατί η εφαρμογή αναπαραγωγής εικόνων που έχει μέσα αυτό το λογισμικό είναι απαράδεκτη, αφού δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις φακέλους και όταν τις εμφανίζεις σε fullscreen δεν στις γυρίζει αυτόματα ανάλογα με τις διαστάσεις τους.

Μήπως κάποιος φίλος που έχει το Ν-71 έχει καταφέρει να βάλει μέσα και να του δουλεύει το WorldMate, γιατί σε εμένα όταν το βάζω και πάω να το ανοίξω μου βγάζει ότι "η εφαρμογή έκλεισε" και με πετάει έξω... :(

Ουτε εμενα μου τρεχει :mad:

Τελικα του εκανα αναβαθμιση γιατι η οθονη αναβοσβηνε στην εκθεση, οπως ειχα πει πιο πανω, ενω δεν ετρεχα τιποτα στην μνημη. Το προβλημα διορθωθηκε ΑΛΛΑ δεν εχει απο τον φακελο "δικα μου" το search και τα παιχνίδια! Κατεβασα απο το site της nokia ολα τα προγραμματα που εχει στην υποστηριξη, αυτα ομως λοιπουν.

Στην επανεκινηση προσπαθησε αρκετες φορες να εγακαταστησει τα προγραμματα αλλα παντα αποτυχανε. Τελικα την φορμαρισα γιατι ειχε προβληματα, επιανε περισσοτερο χωρο απ'οσο επρεπε (ειχαν μεινει υπολειματα) και στην διαχειριση εφαρμογων δεν μου εμφανιζε ολα τα προγραμματα.

Αυτα :)

θα ήθελα να ρωτήσω εάν η μπαταρία κραταέι 1,5 μέρα μετα απο πληρη φόρτιση με μέτρια έως και καθόλου χρήση.

Εμένα δυστηχώς τόσο κρατάει.

Να το πάω σε nokia shop?

θα ήθελα να ρωτήσω εάν η μπαταρία κραταέι 1,5 μέρα μετα απο πληρη φόρτιση με μέτρια έως και καθόλου χρήση.

Εμένα δυστηχώς τόσο κρατάει.

Να το πάω σε nokia shop?

απο τις ρυθμισεις δικτυου το εχεις σε GSM mode μονο; ειδικα αν δεν εχεις 3G σημα τη ρουφαει ;)