gasmanian83 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδιά πόσο χρόνο σας κρατάει η μπαταρία; Εμένα παραπάνω από μιάμιση μέρα δεν κρατάει με τίποτα. Είναι αυτό φυσιολογικό; Παρατήρησα πως ακόμα και σβηστό να το χω πάλι η μπαταρία εξαντλείται σιγά σιγά. Έπεσα σε πατάτα; Τί έγινε; τι να σου πω φιλε μου εμενα τουλαχιστον που το εχω απο ιουνιο το τηλεφωνο η μπαταρια ειναι μια χαρα 3 μερες ανετα!περιεργο ακουγετε αυτο που λες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 2 με δυο και κατι μερες εαν πραγματικα το λιωσω!:) 3 μερουλες περιπου με χαλαρη χρηση.Οποτε μαλλον κατι τρεχει. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Και εμένα 1-1,5 μέρα, βλέπεις μόνο 970mAh είναι αυτά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Μια μερα παιδια ειναι λιγη... Εμενα με εντονη χρηση και οπως ειπα 2 μερες τις βγαζει... 1.5 μερα με πολυ εντονη χρηση!(internet,πολλες φωτο-βιντεο περιοχη με κακο σημα κτλ κτλ) Φιλε tsts εσυ που λες οτι και χωρις να το χρησιμοποιεις κραταει γυρω στην μιαμιση μερα, το εχεις αλλαξει να μην ειναι και 3G και gsm; Αν δεν εχεις καρτα 3G, οποτε και δεν σου χρειαζεται πηγαινε: Εργαλεια-Ρυθμισεις-Δικτυο-Λετουργια Δικτυου κι εκει καντο GSM μονο. Αλλιως εαν δεν ειναι αυτο και παλι σου κραταει με λιγη χρηση μιαμιση μερα...τι να πω;Η δεν γινεται καλη φορτιση της μπαταριας (μπορει να ειναι απο καποιο bug εως προβλημα μπαταριας) ή κατι αλλο... Παντως οντως για τα 970mAh...αν ειχε βαλει ας πουμε καμια 1100mAh (+) η Νοκια θα μας εκανε αρχοντες! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Όπως έχω ξανά γράψει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μου είναι περίπου 1 με 1,5 μέρα, από την στιγμή όμως που πέρασα το SMS Accelerator όσο και αν αρχικά κάνει εντύπωση η διάρκεια της μπαταρίας αυξήθηκε περίπου στο διήμερο καθώς ο επεξεργαστής δεν ζορίζεται πια επί 55’’ (περίπου 1 λεπτό) για κάθε SMS που αποστέλλω οπότε έχω λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας ως προς αυτό.. Επίσης παίζει ρόλο και πως έχουν ρυθμισθεί η φωτεινότητα, η ευαισθησία του φωτοκύτταρου και η διάρκεια που φωτίζεται το πληκτρολόγιο (τα έχω πειράξει) αλλά και το 3G (το έχω κλείσει). Για 3 μέρες πάντως ούτε με σφαίρες (μένω πια με 2 γραμμούλες) - σε πολύ έντονη χρήση 1,5 μέρα. Υ.Γ. Α! και κάτι ακόμα, στην κατανάλωση παίζει ρόλο και η χρήση hands-free, όπου όταν χρησιμοποιώ το δικό της (από το πακέτο) είναι λογική ενώ όταν χρησιμοποιώ εκείνο του 6230 μου (κλασσικό) η κατανάλωση αυξάνεται πολύ περισσότερο (!) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Ξέρει κανείς άμα το Ν71 θα γίνει ποτέ συμβατό με το vodafone live!? Και αν ναι πότε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsts Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Εγώ κάνω μέτρια χρήση, δηλαδή 2-3 τηλεφωνήματα τη μέρα κανένα μισάωρο mp3 και λίγο βίντεο. Και 1,5 με 2 μέρες με το ζόρι κρατάει. Στο τέλος της δεύτερης μέρας έχει μια γραμμούλα. mario_fit, το είχα ενεργοποιημένο σε διπλή χρήση. Τώρα το έβαλα σε GSM μόνο και θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φόρτιση (απόψε δηλ.) Μια ερώτηση μόνο. Στην πρώτη φόρτιση το άφησες 6ωρο να φορτίσει ή μόλις έβγαλε μήνυμα "φορτισμένο" το σταμάτησες; Έχει νόημα να το αφήνουμε αφού βγάλει το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Εγώ κάνω μέτρια χρήση, δηλαδή 2-3 τηλεφωνήματα τη μέρα κανένα μισάωρο mp3 και λίγο βίντεο. Και 1,5 με 2 μέρες με το ζόρι κρατάει. Στο τέλος της δεύτερης μέρας έχει μια γραμμούλα. mario_fit, το είχα ενεργοποιημένο σε διπλή χρήση. Τώρα το έβαλα σε GSM μόνο και θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φόρτιση (απόψε δηλ.) Μια ερώτηση μόνο. Στην πρώτη φόρτιση το άφησες 6ωρο να φορτίσει ή μόλις έβγαλε μήνυμα "φορτισμένο" το σταμάτησες; Έχει νόημα να το αφήνουμε αφού βγάλει το μήνυμα; Όχι!!!:this: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsts Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Επομένως βλέπω ότι όλοι έχουν μέγιστο 3 μέρες μπαταρία. Άρα αυτό που λέει στις προδιαγραφές για 9 μέρες standby ή απάτη είναι ή θα πρέπει το κινητό να το έχεις στο συρτάρι χωρίς να το χρησιμοποιήσεις ούτε λεπτό, σωστά; ΑΙΣΧΟΣ! Μας κοροϊδεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Είναι υπερβολικά οπτιμιστικός χρόνος καθώς ούτε το θρυλικό 6310i μου δεν έβγαζε 9 μέρες standby :p Από εκεί και πέρα γενικά ποτέ δεν έδωσα σημασία στους επίσημους χρόνους αντοχής της μπαταρίας καμίας συσκευής μου, ειδικά τώρα για το N71 εξαρχής γνώριζα ότι σαν Smartphone θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ενέργειας και θα «παντρευόμουν» τον φορτιστή του :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Oι χρονοι διαρκειας που αναγραφονται για καθε συσκευη απο τον κατασκευαστη ισχυουν οταν το κινητο μετα απο πληρη φορτιση το βαλεις σε ενα μερος με full σημα και χωρις να το χρησιμοποιησεις καθολου.;) Γι' αυτο ακους για διαρκεια μπαταριας 220 ωρες π.χ. και οταν το παιρνεις στις 3 μερες ειναι off. Οποτε περισσοτερο κοιταμε σε ενα κινητο αυτο που λεει ο κατασκευαστης απο κατω για διαρκεια μπαταριας σε χρονο ομιλιας.;) Μετα ειναι και αυτο που ειπε ο DirectX...;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ρε παιδια μια ερωτηση που θα ήθελα γρήγορη απάντηση έχει σταματήσει να κυκλοφορεί το Ν71 γιατί φίλος μου που πήγε να το πάρει απο απο cosmote με επιδότηση είπανε δεν υπάρχει και οτί σταμάτησε . Ενώ στον Kotsovolo που ρώτησα ειχανε διαθέσημο. Γνώριζει επ αυτού κάποιος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 μπα δε νομιζω φιλε μου γιατι εγω απο cosmote moυ ειπαν οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο τωρα τι να πω δε ξερω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 έχει σταματήσει να κυκλοφορεί το Ν71 οχι βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Sorry παίδες απλώς δεν κατάλαβα καλα . Το παραγείλανε στον ΟΤΕ αλλά δεν το στέλνουν συντομα ή και καθόλου ενώ σε άλλο κατάστημα που ρώτησα με κινητά τους το στέλνουν σε δυο μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Σωστά! Κάποια πονηρά καταστήματα για να μην παραδεχθούν ότι δεν διαθέτουν την συσκευή που επιθυμεί ο πελάτης υποστηρίζουν βλακωδώς ότι δεν κυκλοφορεί πια ή πως πάει για κατάργηση και άλλες μπαρούφες.. Όσον αφορά το N71 είναι «διαθέσιμο τώρα» όπως μπορείς να δεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της Nokia http://www.nokia.com/nseries/index.html#home Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 ithela na matho an yparxei kapoia ekdosi smartmovie gia to n71 kai giati otan travao video kai to stelno se allo nokia den deixnei eikona alla mono ixo? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Αυτό σημαίνει ότι το κινητό του παραλήπτη δεν αναγνωρίζει τον κωδικοποίητη εικόνας (CODEC) με τον οποία καταγράφθηκε το Video. Σε αυτή την περίπτωση και για να αποκλείσουμε την πιθανότητα του να έχεις αποστείλει βίντεο κωδικοποιημένο σε μορφή MP4, μορφή που δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές, πήγαινε στην Κάμερα->Επιλογές->Λειτουργία βίντεο και ύστερα Επιλογές->Ρυθμίσεις και δες αν η «Ποιότητα βίντεο» είναι «Υψηλή», εαν ναι τότε άλλαξε την σε Κανονική ή Χαμηλή οπότε το βίντεο θα κωδικοποιείται από εδώ και πέρα σε μορφή 3GP, χαμηλότερης βέβαια ποιότητας απο το MP4, αλλά συμβατό με κάθε άλλη κινητή συσκευή (το 3GP είναι η στάνταρτ μορφή μετάδοσης Video για τα περισσότερα κινητά). Έτσι ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί.. τώρα για βίντεο που προορίζεις να αναπαράγεις στο υπολογιστή ή σε άλλες συμβατές συσκευές με το πρότυπο MP4, μην ξεχνάς να αλλάζεις την «Ποιότητα βίντεο» σε «Υψηλή». Καλή τύχη! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 γεια ^^ ποση ωρα σας κανει να σας ανοιξει το n71? [το δικο μου νομιζω οτι κανει πολυ] thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 To δικο μου καπου στα 40δευτερολεπτα μεχρι να μου εμφανισει να βαλω το pin.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 το δικο μου γυρω στα 70........ μεχρι το pin υπαρχει γατρεια? κ επισης η sim κουμπωνει πισω η απλως ερχεται η μπαταρια και την σφηνωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Η εκκίνηση είναι κάπως χρονοβόρα αλλά από ότι έχω ακούσει αυτό συμβαίνει στα περισσότερα Symbian. Η SIM τουλάχιστον στο δικό μου απλά σφηνώνεται στην ειδική εσοχή από την μπαταρία. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 kai emena sta idia giro sta 35me 40:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 παιδες.......... gif [που να κουνιεται κιολας] παιρνει η ταπετσαρια? μηπως παιρνει κανα 3rd party app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 GIF ναι, Animated GIF .. όχι Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts