Jump to content

[Επίσημο] Nokia N71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση,τουλαχιστον ξερω οτι δεν ειναι ελλατωματικη η συσκευη μου!

Εχει κυκλοφορησει firmware update μηπως?

• Απαντήσεις 878
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά και εμένα το κινητό ξαφνικά σβήνει μόνο του.

Τελικά το πρόβλημα είναι κατά την εναλλαγή μεταξύ 2G και 3G δικτύου

όπως διάβασα πιο πίσω, ή κάτι άλλο;

Ευχαριστω για την απαντηση,τουλαχιστον ξερω οτι δεν ειναι ελλατωματικη η συσκευη μου!

Εχει κυκλοφορησει firmware update μηπως?

Από όσο ξέρω όχι ακόμα..

Χμ.. δοκίμασε να κλείσεις την αλλαγή σε 3G - εμένα δεν έσβηνε απλά έχανε το δίκτυο λόγο των δοκιμών της TIM για το prepaid 3G.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Σβηνει μονο του = υγρασια

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Και εμένα σβήνει και το έκανε και σε νησί που έχει μόνο 2G, άρα λογικά δεν έχει να κάνει με την εναλλαγή.

Η μπαταρία και εμένα κρατάει 1 το πολύ 1,5 μέρα. 970mAh είναι αυτα :-(

Ξέρει κανείς άμα έχει βγει καμία μεγαλύτερη μπαταρία?

Επίσης ξέρει κανείς πως σβήνουν τα έγγραφα pdf από το Adobe? Εχω κατεβάσει ένα, αλλά δεν μπορώ να το σβησω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2ον υπάρχει καποιο πρόγραμμα για να φτιάξεις δικά σου themes?, γιατι μάλλον αυτός ειναι ο μοναδικος τροπος για να βάλεις μια εικονα και να φαινεται σε ολοκληρη οθονη.

Τι ανάλυση πρέπει να έχει μια εικόνα για να γίνει "καλό" wallpaper??

Τι ανάλυση πρέπει να έχει μια εικόνα για να γίνει "καλό" wallpaper??

ελα ντε εγώ εφτιαξα στο Corel μια εικόνα 320x240 όσο ειναι η οθονη δηλαδή και τιποτα στη μεση μου τη βγάζει..

Bart ..:::PAO13:::..

Καλησπερα.θα ηθελα μια μικρη βοηθεια,εχω το nokia6270 και βρηκα να το ανταλλαξω με το nokia n71 και να δωσω 70 ευρω.Με συμφερει να το δωσω? Η μπαταρια του n71 ποσο περιπου κραταει?

Καλησπερα.θα ηθελα μια μικρη βοηθεια,εχω το nokia6270 και βρηκα να το ανταλλαξω με το nokia n71 και να δωσω 70 ευρω.Με συμφερει να το δωσω? Η μπαταρια του n71 ποσο περιπου κραταει?

file an einai se kali katastasi to n71 parto kai ego auto eixa to poulisa pira n71 kai eimai poli eyxaristimenos i mpataria einai kaliteri sto n71 kai einai kai symbian kai den einai siromeno na xalasei eukola tora esi apofasizeis bebaia

:D

Ευχαριστω για την απαντηση, το δικο μου 6270 ειναι σε κακα χαλια ,το ν71 ειναι καινουργιο,οποτε μαλλον θα το παρω αν και σε ομορφια το 6270 ειναι καλητερο

ελα ντε εγώ εφτιαξα στο Corel μια εικόνα 320x240 όσο ειναι η οθονη δηλαδή και τιποτα στη μεση μου τη βγάζει..

Εγω δεν βαζω fullscreen. Εχω εχω ενα gifaki με transparency και ειμαι κομπλε ;)

http://img452.imageshack.us/img452/8528/screenshot0002qd2.jpg

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

320x240 δεν είναι ούτως ή άλλως fullscreen. Η οθόνη είναι 240x320

Η ιδέα με τα transparent gif είναι καλή μπορεί να το δοκιμάσω.

Έχετε παρατηρήσει το screensaver της εξωτερικής οθόνης στο interactive-->submarine ? Απλά ....

Εγω δεν βαζω fullscreen. Εχω εχω ενα gifaki με transparency και ειμαι κομπλε ;)

http://img452.imageshack.us/img452/8528/screenshot0002qd2.jpg

file pos to kaneis auto mporeis na mou peis?:)

Χρησημοποιωντας το microsoft image composer απο το office 2003 και το photoshop. Η πατιμασια του λυκου ηταν μαυρη και την εκανα ασπρη με αρνητικα χρωματα, στο photoshop το εκανα να φαινεται γυαλινο (να ταιριαζει με το glass theme) και στο image composer το εκανα save as PNG με transparency στο μαυρο. PNG για καλυτερη ποιοτητα αν δεν θελετε GIF απλα θα ειναι ποιο μεγαλο.

Η μπαταρια που ρωτανε κατι παιδια μου κραταει απο την δευτερη βδομαδα που το πηρα 3 μερες γεματες κυριως ομιλια.

Παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει σχετικά ας κάνει τον κόπο να μου απαντήσει.

Προσπαθώ να κατεβάσω μέσω ενός bluetooth καλωδίου απο το PC μου στο κινητό και σε όλα τα αρχεία (sis φυσικά) μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Σφάλμα ασφαλείας στην εγκατάσταση. Εγκατάσταση αδύνατη".

Τι πρέπει να κάνω;

Τι πρέπει να κάνω;

Να αλλαξεις τις ρυθμισεις στην διαχειριση εφαρμογων

εγκατασταση λογισμικου-> Ολα (ή καπως ετσι)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Από σήμα πώς πάει? Μπαταρία? Το σκέφτομαι για αντικαταστάτη του 3230 μου που μου παρουσίασε απίστευτα κολλήματα και restarts.. Επιστροφή λοιπόν σε "ποιοτικά" πλέον κινητά όπως 7610??

Παιδια καλησπερα..κατοχος κι εγω του Ν71 και να σας πω την αληθεια συνηθισμενος στα M$ ειμαι καπου στο αγνωστο...:p

Επειδη θελω να παρω μεγαλυτερη καρτα μνημης θελω να ρωτησω, τα προγραμματα που εχει μεσα το κινητο οπως lifeblog,kodak,fsecure κλτ κλτ ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μνημης ή μονο του κινητου.

Δευτερον.Πως βλεπουμε ποιες εφαρμογες τρεχουμε και ποση μνημη ποιανουν.

Εαν δουμε οτι τρεχουμε πολλες που δεν χρειαζομαστε,πως τι κλεινουμε;

Για παραδειγμα μου λεει οτι εχουν μεινει %μεγα ελευθερα χωρις να εχω εγκαταστησει κατι (περαν απο lifeblog poy moυ ζητησε εγκατασταση και κατι αλλων που ειχε ηδη μεσα)...Οταν το πηρα ειχε 9.8;;...καπου εκει.

(Ασχτικλα ε;:O )

Τωρα για το πως να εγκαταστησω εφαρμογες να δω καλλιτερα το S60 3d edition thread ε;:X :O

Τελος ειμαι γενικα πολυ ικανοποιημενος, αν και κλειστο μου εχει καποιον "α" τζογο το καπακι.Η μπαταρια κραταει 2+ μερες με αρκετα calls και χρηση camera.

Σας ευχαριστω πολυ απο τωρα και θα το ξανακανω και μετα!;)

ρε παιδιά πως απενεργοποιείς αυτή τη βαλακεί που όταν καποιος σε παειρνει λέει οτι αναγράφεται??? Μου τη σπάει πολυ αυτο!
Bart ..:::PAO13:::..

Για να δούμε τις εκτελούμενες εφαρμογές κρατάμε πατημένο το πλήκτρο που είναι ανάμεσα στο «μολυβάκι» και το «C» οπότε εμφανίζεται πάνω αριστερά η λίστα των εφαρμογών μας, τώρα για να κλείσουμε κάποια απο αυτές πατάμε το πλήκτρο «C».

Πόση μνήμη καταναλώνουν, με τα επίσημα εργαλεία του Symbian από όσο γνωρίζω δεν μπορούμε να το μάθουμε.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

ρε παιδιά πως απενεργοποιείς αυτή τη βαλακεί που όταν καποιος σε παειρνει λέει οτι αναγράφεται??? Μου τη σπάει πολυ αυτο!

φιλε μου θα πας εργαλεία προφίλ γενικό η οποιο έχεις εσύ διαμόρφωση εκφώνηση όνομα καλούντος και βάλε όχι:O

Σ'ευχαριστω πολυ Directx!;)

Κατι αλλο...εχω κατεβασει κατι themes για το N71 και οπως ειναι λογικο τα εχω στο pc...

Πως μπορω να τα δω στο pc ποια ειναι ωστε να αποφασισω ποια να μεταφερω στο κινητο;Υπαρχει καποιο προγραμμα;

Αυτα θα μεταφερθουν που;Στην καρτα μνημης ναι, αλλα μηπως πρεπει να φτιαξω καποιο φακελο πριν;'Η θα πανε απο μονα τους καπου;:geek:

Σορρυ που ρωταω τοσα, θα τα δοκιμαζα, αλλα περιμενω και την καρτα μνημης να μου ερθει και λεω να ξερω απο πριν μερικα πραγματα...:O

Eνταξει για τα themes παιδια, ακυρη η ερωτηση!

Για καρτα μνημης τι μου προτεινετε;(Ακυρωθηκε μια παραγγελια που εκανα και σκεφτηκα αυτη την φορα να ρωτησω)

Mini-SD 1GB ή 512;;;

Το ρωταω για να δω εαν τις διαβαζει κανονικα τις 1GB!;)