Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μενα παντως δεν αξιζει σε καμια περιπτωση η αγορα ενος κινητου με το νεο symbian προς το παρον.Αυτα τα τηλεφωνα αν δεν το εχετε καταλαβει απευθυνονται σε ανθρωπους που εχουν αναγκη για λειτουργιες περα απο τις τυπικες ενος κινητου τηλεφωνου.Και αυτες οι λειτουργιες ειναι δυνατες μονο με την χρησιμοποιηση εφαρμογων.Απο τη στιγμη ομως που εφαρμογες ΔΕ θα υπαρχουν σε ικανοποιητικο βαθμο στους επομενους 1-3 μηνες το λιγοτερο,τα συγκεκριμενα τηλεφωνα θα λειτουργουν περισσοτερο ως συμβατικα κινητα και λιγοτερο ως smartphones.

Επομένως, no apps, no smartphone I'm afraid :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η επιδοτηση αυτη, για ποιο προγραμμα ισχυει?

Ειναι για το vodafone 120, ή για καποιο αλλο?

nai sto 120 eimai. simplirwsa twra 2 xrono.

Αυτό υποθέτω το λες απλά για να προκαλέσεις, δε βλέπω άλλο λόγο. ΟΚ, το 15λεπτο δημοσιότητας το κέρδισες επάξια :up:

Ή κάνεις λάθος ή μας δουλεύεις. Όπως και να 'χει, το Ν80 δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει 400 Ευρώ (Και μάλιστα συγκρινόμενο με το Ν70 που έχει λιγότερες δυνατότητες και κοστίζει κοντά στα 500 Ευρώ). Από ό,τι ξέρουμε εδώ και κάμποσο καιρό, το Ν80 θα κοστίζει γύρω στα 620 Ευρώ.

Τoσα (620) μου ειπαν και απο την Vodafone οπου μου ειπανε οτι εχω και 245 Ε επιδοτηση...

Επομένως, no apps, no smartphone I'm afraid :lol:

Οι εφαρμογές δεν είναι οι μόνες που κάνουν ένα τηλέφωνο Smartphone... ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΟ ΘΥΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ!

...

...Για να είμαι στο... θέμα, να σας πω οτι έμαθα από εγκυρη πηγή οτι μέχρι την παρασκευή θα υπάρχει σε όλα τα Nokia clubs στην τιμή των 400 euros.

Τότε η Nokia γιατί έβγαλε ανακοίνωση για 619€??

Αν και θα το μαθουμε αρκετα συντομα, Αλλα εχει καποιος μαθει τελικα τι θα ισχυει με την μπαταρια του Ν80 και την αυτονομια του?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και θα το μαθουμε αρκετα συντομα, Αλλα εχει καποιος μαθει τελικα τι θα ισχυει με την μπαταρια του Ν80 και την αυτονομια του?

Δεν κρατάει πολύ (όπως και κάθε Series60)... Ειδικά όταν θα είναι ανοιχτό το ασύρματο δίκτυο...

[Αυτό διορθώνετε με άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωριτικότητας που δεν είναι όμως Nokia]

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ημερομηνία κυκλοφορίας του,διότι φαίνεται ότι όλα φήμες είναι και ο καθένας γράφει κάθε μέρα τις "σίγουρες" πληροφορίες του.

Εξάλλου ο πρώτος που θα το πάρει θα μας το παρουσιάσει άμεσα εδώ στο forum.

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ημερομηνία κυκλοφορίας του,διότι φαίνεται ότι όλα φήμες είναι και ο καθένας γράφει κάθε μέρα τις "σίγουρες" πληροφορίες του.

Εξάλλου ο πρώτος που θα το πάρει θα μας το παρουσιάσει άμεσα εδώ στο forum.

Μα είπαμε... Το τηλέφωνο έχει κυκλοφορίσει... Το μόνο που περιμένουμε είναι να φθάσει στα καταστήματα!! ;)

Μα είπαμε... Το τηλέφωνο έχει κυκλοφορίσει... Το μόνο που περιμένουμε είναι να φθάσει στα καταστήματα!! ;)

A! Ναι...το είχα ξεχάσει...:p :lol:

Οι εφαρμογές δεν είναι οι μόνες που κάνουν ένα τηλέφωνο Smartphone... ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΟ ΘΥΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ!

Τότε η Nokia γιατί έβγαλε ανακοίνωση για 619€??

tote ti to kanoun?ean einai etsi agorazeis ena series 40 kinhto laxuary h to motov kai xemperdeueis.Otan agorazeis smartphone APAITEIS na to gemizeis to kinhto me efarmoges kai pexnidia idios otan dineis 200 xiliades DRAXMES.Ta smartphones einai pleon san na agorazeis ena kompiouter kai na mh xereis ti na peraseis giati to leitourgiko tou den uposthrizetai se tipota akoma.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

tote ti to kanoun?ean einai etsi agorazeis ena series 40 kinhto laxuary h to motov kai xemperdeueis.Otan agorazeis smartphone APAITEIS na to gemizeis to kinhto me efarmoges kai pexnidia idios otan dineis 200 xiliades DRAXMES.Ta smartphones einai pleon san na agorazeis ena kompiouter kai na mh xereis ti na peraseis giati to leitourgiko tou den uposthrizetai se tipota akoma.

Δεν απαιτούν όλοι!

Και για πολλοστή φορά... ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ του δεν συγκρίνονται με κανένα Series40!

Όποιος δεν το θέλει, δεν το παίρνει!

Ορίστε και ένα review από το τελικό προϊον (από Ουγγαρία...)!!

http://www.mobilport.hu/?r=6429

Mipos kses tin glosa na mas ta metafrasis kai mas ? :p

Δεν κρατάει πολύ (όπως και κάθε Series60)... Ειδικά όταν θα είναι ανοιχτό το ασύρματο δίκτυο...

[Αυτό διορθώνετε με άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωριτικότητας που δεν είναι όμως Nokia]

Και παλι ομως Αντε να φτανεις την μια μερα. Τουλαχιστον το 6670 κραταει 2 μερες. . Τι να κάνεις ομως?? Ισως ειναι καιρος νομιζω να παρω εναν ηλιακο φορτιστη:D :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ολοι υποθεσεις κανουν για την ημερομηνια κανεις δεν ξερει μονο η αλφακοπυ.εμενα παντως μου γαινεται οτι καθυστερει γιατι θεελι να παιξει με τις τιμες του κινητου .Αποψη μου.........

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ολοι υποθεσεις κανουν για την ημερομηνια κανεις δεν ξερει μονο η αλφακοπυ.εμενα παντως μου γαινεται οτι καθυστερει γιατι θεελι να παιξει με τις τιμες του κινητου .Αποψη μου.........

ΕΙΠΑΜΕ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το μόνο που περιμένουμε είναι να το παραλάβουν τα καταστήματα!;)

Μα καλά, κανείς δεν διαβάζει τα προηγούμενα posts;;;;;;;

Δεν θα προλάβει να φτάσει. Θα αγοράσω όλα τα κομμάτια, καθ'οδόν. :ninja: :p Εγώ πάντως θα θεωρήσω ότι κυκλοφόρησε, μόνο όταν το κυκλοφορήσω στην τσέπη μου. :p

Με τι πηγαίνει στα καταστήματα; Ελπίζω με φορτηγά και όχι με κάρο ή χελώνα. :lol:

(Τουλάχιστον, το καλό είναι ότι περιμένω ψύχραιμα και υπομονετικά, όπως μπορείτε να δείτε: :food: :w00t: )

this signature is under heavy construction

θα το εχω κι εγω σε λιγες μεριτσες και θα βγαλω και ενα προς πωληση!

εισαγωγης θα ειναι. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης που ρώτησα χτες, μου είπε ο τυπάς εκεί, ότι περιμένει λίγα κομμάτια μέσα στη Μ. Εβδομάδα αλλά απ'ό,τι υπολογίζει από τη ζήτηση θα γίνει σφαγή και δε θα μείνουν στα ράφια ούτε 10λεπτο.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν80 ΣΕ ΑΣΗΜΙ...Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ CLUB ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!

ΕΙΠΑΜΕ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το μόνο που περιμένουμε είναι να το παραλάβουν τα καταστήματα!;)

Μα καλά, κανείς δεν διαβάζει τα προηγούμενα posts;;;;;;;

Ρε παιδιά έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το κυκλοφόρησε κάθε 2-3 posts. Δηλαλή που κυκλοφόρησε? Από την παραγωγή της νόκια στο γραφείο του προϊσταμένου και μετα στου διευθυντή.

Εαν δεν βγεί στα καταστήματα ΔΕΝ κυκλοφόρησε.

Αντε να βγεί να δούμε τι καπνό φουμάρει.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ρε παιδιά έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το κυκλοφόρησε κάθε 2-3 posts. Δηλαλή που κυκλοφόρησε? Από την παραγωγή της νόκια στο γραφείο του προϊσταμένου και μετα στου διευθυντή.

Εαν δεν βγεί στα καταστήματα ΔΕΝ κυκλοφόρησε.

Αντε να βγεί να δούμε τι καπνό φουμάρει.

+1

Ας σοβαρευτούμε και ας περιμένουμε.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...