Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίταξε πάντα τα UK Plugs είναι πιο ακριβά από τα κανονικά οπότε μην ανυσηχείς και εδώ γύρω στα 550 θα κάνει.

σωστός :up: και εγω κοιτούσα το W900i εκει δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή αλλα ήταν πανάκριβο ;)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Otan leme UK plugs, ti ennooume akrivos? Eksigiste gia mas pou den kseroume please

Εννούμε τα κινητά που έχουν υποδοχεί αγγλικού φορτιστή και αγγλικό φορτιστή. Οι αγγλικές μπρίζες έχουν διαφορετική τάση από τις ελληνικές και διαφορετικό σχήμα. Οπότε εάν αγοράσεις UK Plug κινητό θα πρέπει να έχεις αντάπτορα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

1 ευρώ = 0.68 λίρες

άρα 500 λίρες = 735 ευρώ

αρκετά λεφτά :(

Ρε παιδιά, τι περιμένετε? Να κάνει 580Ευρώ? Αφού το Ν70 έχει ήδη αρκετούς μήνες στην Ελλάδα και κοστίζει γύρω στα 500 Ευρώ. Το Ν80, ως νέα συσκευή και με τόσες σημαντικές και "ακριβές" διαφορές από το Ν70, είναι δυνατό να κάνει κάτω από 600 Ευρώ???

Παρόλα αυτά, ας μην προτρέχουμε κι ας περιμένουμε να δούμε πόσο ΘΑ κοστίζει όταν ΘΑ έρθει, ΟΤΑΝ θα έρθει στην Ελλάδα. Αυτό νομίζω είναι το πιο συνετό.

Edit:

Αν ισχύσει η τιμή που αναφέρει ο kostas_pav στο post#1063, δηλαδή γύρω στις 400 Λίρες, που σημαίνει κοντά στα 600 Ευρώ πάνω-κάτω, μια χαρά είναι. Οτιδήποτε κάτω από 600 ευρώ (ακόμα και 599.90 :p), πιστεύω είναι μια χαρά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ξερουμε αν θα ερθουνε και τα δυο χρωματα? Το μαυρο μου δειχνει πολυ πιο ωραιο

μονο το μαυρο μου αρεσει για να ειμαι ειλικρινης... η τιμη του 585 ειναι ελκυστικη για τα χαρακτηριστικα του. Εχω ενα 6680 και θα το στειλω "ευκολα"... :D :D :D

θα ψαξω στο ιντερνετ για αγορα απ εξω... Εντω στο Ελλαντα ολα ειναι ακριβοτερα γμτ... :mad: :mad:

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε το ΦΠΑ; Γιατι 19% ειναι πολλα χρηματα. Αυτο που σκεφτομουν εγω ειναι να το παραγγειλουμε το κινητο απο καπου απο την Ευρωπη μεσω Νετ, και να περασουμε τα ελληνικα με αναβαθμιση. Ποσο εφικτο ειναι αυτο; Ειδικα το τελευταιο. Στα UIQ παντως γινεται να περασεις αλλη γλωσσα μονος σου απο το Ιντερνετ. Τωρα που γινεται σπιτικη αναβαθμιση και στα Νοκια ισως να γινεται...

με επαγγελματικο ΑΦΜ ισως κατι να γινεται ;)

αλλη γλωσσα περνας και στη νοκια κανονικα με 15 ευρω.

Δηλαδη που ανακοινωθηκε για 400 λιρες για να καταλαβω και εγω ρε παιδια?που ειδατε ανακοινωση με τιμες στην ελλαδα?

Παντως και το 3250 η βονταφον το εδινε για 20 μαρτιου και ηδη κυκλοφορει.

http://www.eml.gr στα 374 ευρω .μηπως ειναι αλλη ημερομηνια γαι το ν80?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Δηλαδη που ανακοινωθηκε για 400 λιρες για να καταλαβω και εγω ρε παιδια?που ειδατε ανακοινωση με τιμες στην ελλαδα?

Το έμαθα εγώ από άτομο από Αγγλία που μίλησε με τοπικό Nokia shop ;)

με επαγγελματικο ΑΦΜ ισως κατι να γινεται ;)

Γίνεται να αφαιρεθεί η αξία του Φ.Π.Α απο την εταιρία σου,οχι βέβαια να το "παρακάμψεις"όπως λέει ο φίλος παραπάνω..;)

:mobile:

Παντως και το 3250 η βονταφον το εδινε για 20 μαρτιου και ηδη κυκλοφορει.

http://www.eml.gr στα 374 ευρω .μηπως ειναι αλλη ημερομηνια γαι το ν80?

το 3250 δεν κυκλοφορει ακομα,απλα το εχουν στο site τους.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έμαθα απο φίλο που έχει κατάστημα ΤΙΜ πως θα το έχει η ΤΙΜ PLUS διαθέσιμο σε περίπου δέκα μέρες κατα αποκλειστικότητα...*

Πάντως μέχρι στιγμής σε όσα μου έχει πεί στο παρελθόν ο φίλος ήτανε ακριβής,οπότε έτσι θέλω να πιστεύω πως θά'ναι και τώρα...

*Έχει ήδη δημιουργηθεί και λίστα αναμονής στα καταστήματα ΤΙΜ

Έμαθα απο φίλο που έχει κατάστημα ΤΙΜ πως θα το έχει η ΤΙΜ PLUS διαθέσιμο σε περίπου δέκα μέρες κατα αποκλειστικότητα...*

Πάντως μέχρι στιγμής σε όσα μου έχει πεί στο παρελθόν ο φίλος ήτανε ακριβής,οπότε έτσι θέλω να πιστεύω πως θά'ναι και τώρα...

Τότε λυπάμε που το λέω, αλλά δεν θα το αποκτήσω από τους πρώτους!

Προτιμό να το πάρω από Nokia Shop και να είναι καθαρή η συσκευή... ;)

Ο καθενας λεει οτι του κατεβει.Μην τρελαθουμε.Λιστα αναμονης μπορει και να υπαρχει.Αυτο δεν λεει τιποτα.Ας ερθει το καλοκαιρι με το καλο και βλεπουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...