Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα Σ60 εχουν ηχογραφηση συνομιλιας;

Τα Series 60 προσφέρουν ηχογράφηση συνομιλίας, αλλά αφενός εργοστασιακά (=χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα) υποστηρίζεται μέχρι 1 λεπτό ηχογράφησης, ενώ κάθε 5 sec ακούγεται ένα "μπιπ" στη γραμμή κατά τη συνομιλία, ώστε να αντιλαμβάνεται ο συνομιλητής μας ότι η συνομιλία ηχογραφείται (αυτό επιβάλλεται από τη νομοθεσία). Με έξτρα προγράμματα, από ότι ξέρω, τουλάχιστο ο πρώτος περιορισμός (διάρκεια ηχογράφησης) παρακάμπτεται και μπορείς να ηχογραφήσεις όλο το τηλεφώνημα. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να "εξουδετερώσεις" το "μπιπ". Ακόμα και να έχει βρεθεί τρόπος να γίνει αυτό, είναι παράνομο, καθώς παραβιάζεις το νόμο περί τηλεφωνικών υποκλοπών.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά ο Audio Adapter έχει το μειονέκτημα ότι ενώ σου προσφέρει το ατού να χρησιμποιήσεις όποια ακουστικά θέλεις για να ακούσεις τη μουσική σου, δεν έχει μικρόφωνο ώστε να απαντήσεις σε τυχόν εισοερχόμενη κλήση. Σε τέτοια περίπτωση, πρέπει να αποσυνδέσεις τον Audio Adapter από την υποδοχή Pop-Port και να απαντήσεις κανονικά στην κλήση χωρίς ακουστικά.

Για την περίπτωση αυτή θα έλεγα ότι ενδείκνυται η χρήση των ακουστικών HS-20, τα οποία υπάρχουν στη λίστα συμβατότητας αξεσουάρ για το Ν80 (το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτά διατίθενται στην ελληνική αγορά ή αν θα έρθουν κάποια στιγμή). Αυτά προσφέρουν φυσικά στερεοφωνικό ήχο, πιο εκτενή έλεγχο των κλήσεων και του Music/Media Player/Ραδιοφώνου της συσκευής, μέσω των τουλάχιστον 5 πλήκτρων που διέκρινα στη φωτογραφία του προϊόντος. Το σημαντικότερο: έχει βύσμα mini-jack (μικρό καρφί), από το οποίο αποσυνδέεις τα εργοστασιακά ακουστικά του πακέτου και μπορείς να συνδέσεις τα ακουστικά της επιλογής σου. Και φυσικά είναι hands-free, δηλαδή στο τμήμα που υπάρχουν τα κουμπιά ελέγχου και το βύσμα, υπάρχει κονονικά το μικρόφωνο για τη μετάδοση της φωνής μας στο συνομιλητή μας. Για μένα η τέλεια λύση για οποιοδήποτε κινητό Nokia με Pop-Port. Το μόνο μειονέκτημα που καταλογίζω, αν και αυτό το συμπεραίνω από τη φωτογραφία (ελπίζω να κάνω λάθος), είναι η απουσία μηχανισμού στερέωσης των ακουστικών στα ρούχα του χρήστη (π.χ. πέτο πουκαμίσου κλπ).

Επισης πολυ καλη λυση νομιζω οτι θα ειναι και το stereo bluetooth..:happy:

Πέρασα σήμερα το πρωί απο ενα Νόκια shop και ρώτησα για το Ν80. Μου είπαν πως αναβλήθηκε κι άλλο η κυκλοφορία του για τον Ιούνιο...
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι όλη την ώρα??? Αυτά τα λόγια είναι αερολογίες για να αγοράσετε άλλο κινητό!

Περιμένετε να τελειώσει ο Μάρτιος και αν δε βγεί τότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας... ;)

Επισης πολυ καλη λυση νομιζω οτι θα ειναι και το stereo bluetooth..:happy:

Δηλαδή να ακούς ραδιόφωνο ή μουσική από τον music player με stereo bluetooth handsfree και ταυτόχρονα να στέλνεις κάποιο μήνυμα ή να κάνεις χρήση κάποιας άλλης εφαρμογής, και όλα αυτά με την μπαταρία BL-5B, ζήτημα να έχεις 5-6 ώρες χρήσης μέχρι να αποφορτιστεί. :worry:

Εγώ τη χρησιμοποιώ αυτή τη μπαταρία με το 3230. Αν λάβεις υπόψη ότι το 3230 τρέχει στα 123MHz ενώ το Ν80 στα 320MHz από ότι ακούστηκε, το 3230 έχει μονοφωνικό ήχο ενώ το Ν80 στερεοφωνικό, υπάρχει τεράστια διαφορά στην οθόνη (176x208 pixels @ 65000 χρώματα το 3230, σε αντίθεση με 352 x 416 pixels @ 252000 χρώματα το Ν80). Έχω δοκιμάσει να ακούσω μουσική από το 3230 με ενσύρματα ακουστικά (ξέρω, ξέρω ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτό, αν λάβεις υπόψη τον άθλιο ήχο που έχει στο music player) και η αυτονομίά του είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Για να ακούσεις μουσική με το Ν80 με στερεοφωνικό bluetooth handsfree, θέλεις τουλάχιστο 2-3 μπαταρίες μαζί σου επί μονίμου βάσεως, εκτός του ότι χρειάζεσαι και φορτιστή μαζί σου όπου πας, εκτός αν η Nokia έχει εξοπλίσει το Ν80 με τεχνολογία που να κάνει ικανοποιητική εξοικονόμηση ενέργειας, και φυσικά να σκεφτεί να μας προσφέρει κάποια στιγμή και μεγαλύτερη μπαταρία, τουλάχιστο 1200mAh.

Εν ολίγοις η μειωμένη αυτονομία σε περιορίζει αφάνταστα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, miniSD δεν παίρνει το Ν80?

Μέχρι τι μέγεθος υπάρχει μια κάρτα miniSD και μέχρι τι μέγεθος μπορεί να πάρει το Ν80?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παιδιά, miniSD δεν παίρνει το Ν80?

Μέχρι τι μέγεθος υπάρχει μια κάρτα miniSD και μέχρι τι μέγεθος μπορεί να πάρει το Ν80?

Ναι, το Ν80 θα παίρνει miniSD κάρτες και μόνο (δηλαδή δεν θα υπάρχει συμβατότητα με κάρτες MMC οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, ούτε Full-Size υτε Reduced-Size MMC)

Η Nokia έχει ανακοινώσει υποστήριξη μέχρι 2GB για κάρτες miniSD για το Ν80 και στο πακέτο αγοράς θα υπάρχει μία των 128MB. Αν δεν κάνω λάθος, 2GB είναι και η μέγιστη χωρητικότητα των miniSD αυτή τη στιγμή, αν και αυτό είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αλλάζει συνεχώς.

Ακόμη δεν έχω καταλάβει για το ελληνικό site της Nokia δεν έχει το Ν80 στα μοντέλα των κινητών. Θα έρθει στην Ελλάδα; Δεν μπορεί να μην έρθει αφού το έχει η Vodafone;:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Ρε παιδια, σταματηστε να το συγκρινετε συνεχεια, με το Ν70. Δεν ειναι VS εδω. Οσοι εχουν Ν70 ας το χαρουν χωρις να γκρινιαζουν, κι οσοι δεν εχουν δεν υπαρχει λογος να κοιτουν το Ν70 εκτος κι αν η διαφορα στην τιμη ειναι σημαντικη.

Οσο για την μπαταρια, γιατι αποκλειετε το γεγονος η Νοκια να εχει ενσωματωσει τεχνολογιες που να εξοικονομουν ενεργεια (πχ νεου τυπου επεξεργαστη)?

Παντα φιλικα!

ΥΓ: Τα Σ60 εχουν ηχογραφηση συνομιλιας;

Φίλε μου, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα, αλλά εγώ δεν γκρινιάζω, ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω κάποια διαμάχη, απλά λέω την γνώμη μου. Μια άποψη η οποία μπορεί να βοηθήσει κάποια άτομα που δεν έχουν και τόση σχέση με τα S60 όπως εσύ για παράδειγμα και ίσως να λάβω και εγώ κάποιες απαντήσεις σε θέματα όπως η εξοικονόμηση ενέργειας που ελπίζω να μπορεί το νέο Ν80 να καλύψει. Το Ν70 με καλύπτει σχεδόν απόλυτα και μια που πιστεύω πως οι απαιτήσεις μου πάντα θα μεγαλώνουν, λέω να αράξω λίγο με αυτό το μοντέλο, αλλιώς με πήρε από κάτω η μπάλλα...

Πάντα φιλικά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Δηλαδή να ακούς ραδιόφωνο ή μουσική από τον music player με stereo bluetooth handsfree και ταυτόχρονα να στέλνεις κάποιο μήνυμα ή να κάνεις χρήση κάποιας άλλης εφαρμογής, και όλα αυτά με την μπαταρία BL-5B, ζήτημα να έχεις 5-6 ώρες χρήσης μέχρι να αποφορτιστεί. :worry:

Εγώ τη χρησιμοποιώ αυτή τη μπαταρία με το 3230. Αν λάβεις υπόψη ότι το 3230 τρέχει στα 123MHz ενώ το Ν80 στα 320MHz από ότι ακούστηκε, το 3230 έχει μονοφωνικό ήχο ενώ το Ν80 στερεοφωνικό, υπάρχει τεράστια διαφορά στην οθόνη (176x208 pixels @ 65000 χρώματα το 3230, σε αντίθεση με 352 x 416 pixels @ 252000 χρώματα το Ν80). Έχω δοκιμάσει να ακούσω μουσική από το 3230 με ενσύρματα ακουστικά (ξέρω, ξέρω ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτό, αν λάβεις υπόψη τον άθλιο ήχο που έχει στο music player) και η αυτονομίά του είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Για να ακούσεις μουσική με το Ν80 με στερεοφωνικό bluetooth handsfree, θέλεις τουλάχιστο 2-3 μπαταρίες μαζί σου επί μονίμου βάσεως, εκτός του ότι χρειάζεσαι και φορτιστή μαζί σου όπου πας, εκτός αν η Nokia έχει εξοπλίσει το Ν80 με τεχνολογία που να κάνει ικανοποιητική εξοικονόμηση ενέργειας, και φυσικά να σκεφτεί να μας προσφέρει κάποια στιγμή και μεγαλύτερη μπαταρία, τουλάχιστο 1200mAh.

Εν ολίγοις η μειωμένη αυτονομία σε περιορίζει αφάνταστα.

Σε ολα αυτα βαλε και λιγο Wifi:p

Ακόμη δεν έχω καταλάβει για το ελληνικό site της Nokia δεν έχει το Ν80 στα μοντέλα των κινητών. Θα έρθει στην Ελλάδα; Δεν μπορεί να μην έρθει αφού το έχει η Vodafone;:blink:

θα ερθει φιλε μου, μην ανησυχεις ;)

Απλά θα έρθει στη Vodafone και μετά από κανένα δίμηνο θα έρθει και στη Nokia (εντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός). Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Vodafone είναι πολυεθνική και μπορεί να έχει εξασφαλίσει συσκευές από τις αντίστοιχες Vodafone σε άλλες χώρες στις οποίες το Ν80 μπορεί να κυκλοφορεί. Η Alpha Copy, όπως πάντα, τον ύπνο του δικαίου :zzz: .

Και φυσικά δεν δικαιολογείται να μην υπάρχει το Ν80 (όπως και το Ν71 και το Ν92) στη σελίδα της Nokia στην Ελλάδα. Ας μην έχει έρθει ακόμα, τι θα πει αυτό. Υποτίθεται ότι το τηλέφωνο είναι προ των πυλών της Ελληνικής αγοράς. Απαράδεκτη η αδράνεια της Alpha Copy :mad: .

Απλά θα έρθει στη Vodafone και μετά από κανένα δίμηνο θα έρθει και στη Nokia (εντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός). Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Vodafone είναι πολυεθνική και μπορεί να έχει εξασφαλίσει συσκευές από τις αντίστοιχες Vodafone σε άλλες χώρες στις οποίες το Ν80 μπορεί να κυκλοφορεί. Η Alpha Copy, όπως πάντα, τον ύπνο του δικαίου :zzz: .

Και φυσικά δεν δικαιολογείται να μην υπάρχει το Ν80 (όπως και το Ν71 και το Ν92) στη σελίδα της Nokia στην Ελλάδα. Ας μην έχει έρθει ακόμα, τι θα πει αυτό. Υποτίθεται ότι το τηλέφωνο είναι προ των πυλών της Ελληνικής αγοράς. Απαράδεκτη η αδράνεια της Alpha Copy :mad: .

Τα κινητά που αναφέρης δεν υπάρχουν σε κάμμια σελίδα εξωτερικού εκτός από τη σελίδα Nokia Europe.

Αυτό που λές με τη Vf δεν μπορεί να συμβεί καθώς η Nokia διαθέτει τις συσκευές την ίδια μέρα σε όλη την Ευρώπη.;)

Τα κινητά που αναφέρης δεν υπάρχουν σε κάμμια σελίδα εξωτερικού εκτός από τη σελίδα Nokia Europe.

Αυτό που λές με τη Vf δεν μπορεί να συμβεί καθώς η Nokia διαθέτει τις συσκευές την ίδια μέρα σε όλη την Ευρώπη.;)

Δηλαδή πώς εξηγείς εσύ το γεγονός ότι η Vodafone θα φέρει τη συσκευή στην Ελλάδα νωρίτερα από την Alpha Copy?

καλά...

αυτό ξαναπέστο σε λίγους μήνες!!

αν η vodafone το φέρει ένα μήνα μετά την alpa copy πάλι καλά να λες...

"the 7650 was the beginning, the N80 is the end of the beginning."

Αυτό τα λέει όλα!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

καλά...

αυτό ξαναπέστο σε λίγους μήνες!!

αν η vodafone το φέρει ένα μήνα μετά την alpa copy πάλι καλά να λες...

Μακάρι να γίνει έτσι. Σκοπεύω να αγοράσω το Ν80 και δεν έχω καμία όρεξη να το πάρω από τη Vodafone.

Μακάρι να γίνει έτσι. Σκοπεύω να αγοράσω το Ν80 και δεν έχω καμία όρεξη να το πάρω από τη Vodafone.

lol! oute ego;)

Yparxei periptosi na to ferei se non-live ekdosi? Xaxa ti leo tora e?

Pantos ego eixa tin entiposi oti prota vgainei i kanoniki ekdosi kai meta i vodafone live... :confused:

Λοιπόν... Το κινητό θα βγεί κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος Μαρτίου από την Nokia συνεπώς θα έρθει και στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες από την επίσημη κυκλοφορία.

Τo Nokia N80 Vodafone Live! θα βγεί μετά από περίπου ένα μήνα (το πολύ) και αυτή την έκδοση θα έχουν τα καταστήματα Vodafone.

Ενδιαφέρον, αν όντως έρθει μέχρι τέλη Μαρτίου. Ψάχνω για κινητό και θα ειναι σίγουρα στα υπ όψιν. Ξέρουμε αν θα κάνει πάνω απο 500 ευρώ;
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Ενδιαφέρον, αν όντως έρθει μέχρι τέλη Μαρτίου. Ψάχνω για κινητό και θα ειναι σίγουρα στα υπ όψιν. Ξέρουμε αν θα κάνει πάνω απο 500 ευρώ;

Ανακοινώθηκε η τιμή στη Nokia Αγγλίας... Σε ευρώ ειναι 585...

(399,99£)

Ανακοινώθηκε η τιμή στη Nokia Αγγλίας... Σε ευρώ ειναι 585...

(499,99£)

Ego pali giati to blepo na erxetai panakribo stin ellada ?

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127499

Nokia N80 (UK Plug) δική μας τιμή: €924.95 (773.37 χωρίς Φ.Π.Α.)

ELEOSSsssssssssss

Paidia,

otan leei 499 lires, gia na to kanete eyro diaireste me to 0,6. Pragma pou simainei peripoy 830 eyro. Apo pou ki os pou evgales file mou analogia 500 lires - 585 eyro????

Ego pali giati to blepo na erxetai panakribo stin ellada ?

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127499

Nokia N80 (UK Plug) δική μας τιμή: €924.95 (773.37 χωρίς Φ.Π.Α.)

ELEOSSsssssssssss

Κοίταξε πάντα τα UK Plugs είναι πιο ακριβά από τα κανονικά οπότε μην ανυσηχείς και εδώ γύρω στα 550 θα κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...