Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα χθες σε nokia shop της μου και ρωτωντας για τα Ν80,Ν71,Ν91 μου ειπε πως ολα μετατοπιστηκαν για το 2ο εξαμηνο.Μου εδειξε και το σχετικο mail.Τι να πω ανα ισχυει κατι τετοιο ειναι μεγαλη απογοητευση.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και μενα ετσι μου ειπαν μεσα απριλιου περιπου....:(

Never Give Up:!:

Join friend!

den katalabes.Emena mou eipe gia 2o 6mhno.aparadekto an isxyei

2o eksamino ? :X

Apokliete apo iounio kai meta na ipologizoume oti tha bgi (diladi meta apo to 2o eksamino)

Makari na min isxiei kati tetio :mad: :confused:

πηγα χθες σε nokia shop της μου και ρωτωντας για τα Ν80,Ν71,Ν91 μου ειπε πως ολα μετατοπιστηκαν για το 2ο εξαμηνο.Μου εδειξε και το σχετικο mail.Τι να πω ανα ισχυει κατι τετοιο ειναι μεγαλη απογοητευση.

Ta lega egw prin kana mhna alla eseis kanate tis epi8ymies sas, eidhseis...

Les na einai radio-arbyla to mail pou phge sto Nokia Shop? De nomizw....

ναι ναι ας το βγαλει του χρονου που θα βγει και Ν81.

α ρε νοκια...μυαλο δεν θα βαλεις...

Never Give Up:!:

Join friend!

τπτ δεν αποκλειεται.παντως ειναι λογικο να θελουν να δωσουν χρονο στο Ν70 εφοσον δεν εχει καποια σημαντικη ελλειψη

εδω που τα λεμε, μπορει απλα να μας κοροιδευουν με σκοπο να μας κρατησουν στην αναμονη και να μην παρουμε τιποτα αλλο και να το βγαλουν οποτε θελουν αυτοι.

εδω που τα λεμε, μπορει απλα να μας κοροιδευουν με σκοπο να μας κρατησουν στην αναμονη και να μην παρουμε τιποτα αλλο και να το βγαλουν οποτε θελουν αυτοι.

Ναι, ενώ ανταγωνιστικές εταιρίες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ανυπομονησία όσων θέλουν τις συγκεκριμένες δυνατότητες, βγάζοντας μια συσκευή που θα έχει όσα το Ν80, πριν το Ν80. (Αν δεν έχουν ήδη μια παρόμοια συσκευή στα σκαριά... Από το αντίπαλο στρατόπεδο ας πούμε, λέγε με Windows Mobile smatrphones)

Εγώ πάντως, αν και θα περιμένω λίγο ακόμα για το Ν80 (αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το 3230 μου, αλλά ως gadget-άκιας, ψάχνομαι και πάντα θέλω κάτι παραπάνω), δίνω διορία στη Nokia μέχρι το καλοκαίρι το πολύ-πολύ. Από εκεί και πέρα πάμε γι' άλλα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Διαλεχτεεεε! ,ολοι θα παρετε
Τα νευρα μου!!!!!!!!Επιτηδες το κανεις γκαρντασι?Καλα που μετα απο 14 μηνες με το 6630 και πανω απο 3 μηνες μεγαλων οικονομικων προβληματων καταφερα να παρω το N70.Αντε με το καλο να βγει και ας αργησει λιγο,αν και με αυτη την μπαταρια κακα τα ψεματα δυσκολα τα πραγματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παντως αν το σκεφτειτε ειναι λογικο να δωσουν χρονο στο Ν70 που πουλαει.Αλλωστε και το 7610 καλοκαιρι βγηκε.Το 6680 βγηκε πιο μωρις διοτι απλα το 6630 ειχε ατελειες(μεγεθος,ελλειψη καμερας μπροστα κτλ)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Πολύ ωραίες η photos... Αλλά μου έχει δημιουργηθεί ένα ερώτημα που δεν θυμάμαι να το έχω δεί να υποθεί από κανένα....

Μόνημη θήκη θα είναι δύσκολο να δημιουργήσουν... Ακόμα και αν το κάνουν δε νομίζω να είναι και πρακτική... :(

Οπότε θα υπάρχουν προσόψεις, έστω και σαν αυτές του N70? Έτσι δεν θα ένοιαζε αν δημιουργηθούν γρατζουνιές κτλ κτλ γιατί θα πάω πχ σε 4 μήνες και θα αλλάξω πρόσοψη.... ;)

Από ποιότητα κατασκευής τι παίζει?

Κοντά στο Ν70 :cry: ή στο Ν90 :rolleyes: .

Γιατί το λες αυτό; Μακάρι να είναι κοντά στο Ν70 είναι το ποιοτικότερο κινητό που έχω πιάσει ποτέ στο χέρι μου, έχει πέσει κάτω πολλές φορές και δεν έχει κάνει γρατζουνιά και γενικότερα από ποιότητα έχει ανεβάσει το πύχη ψηλά σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα (6600, 6260 κλπ). Μόνο το ελαφρύ τρίξιμο στο καπάκι της κάμερας που παρουσιάζεται σε κάποιους που δε το θεωρώ και σπουδαίο, τα περισσότερα nokia τρίζουν ολόκληρα (πχ το 6260 μου)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κάτι όχι και τόσο σημαντικό, απλά να το διευκρινήσουμε. Από ότι βλέπω στις φωτογραφίες, να υποθέσω ότι το "κυρίως σώμα" της συσκευής (δηλαδή αυτό που περιέχει τον επεξεργαστή, την πλακέτα και τα διάφορα υποσυστήματα) είναι το πίσω μέρος της συσκευής, αυτό δηλαδή που περιέχει την κυρίως κάμερα, και όχι αυτό που περιλαμβάνει την οθόνη και τη εμπρόσθια κάμερα???
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάτι όχι και τόσο σημαντικό, απλά να το διευκρινήσουμε. Από ότι βλέπω στις φωτογραφίες, να υποθέσω ότι το "κυρίως σώμα" της συσκευής (δηλαδή αυτό που περιέχει τον επεξεργαστή, την πλακέτα και τα διάφορα υποσυστήματα) είναι το πίσω μέρος της συσκευής, αυτό δηλαδή που περιέχει την κυρίως κάμερα, και όχι αυτό που περιλαμβάνει την οθόνη και τη εμπρόσθια κάμερα???

Σωστά υποθέτεις..;)

:mobile:

Οπότε θα υπάρχουν προσόψεις, έστω και σαν αυτές του N70? Έτσι δεν θα ένοιαζε αν δημιουργηθούν γρατζουνιές κτλ κτλ γιατί θα πάω πχ σε 4 μήνες και θα αλλάξω πρόσοψη.... ;)

λογικα θα αλλαζει προσψη.

Κανένα νέο σχετικά με την άφιξη και τη τιμή του;
τιμη ειπαμε 590 ευρω περιπου. για την αφιξη ενας Θεος ξερει στην κυριολεξια :)

Παιδιά, έχει κάποιος υπόψη του για την ποιότητα των μηχανισμών slide-up της Nokia??? Τι παίζει με τα άλλα καινούργια slide-up κινητά της Nokia, όπως τα 6270 και 6280??? Να ξέρουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και με το Ν80.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...