Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση για όποιον δουλεύει το dex. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα monitor (αυτό στην φωτογραφία).η ερώτηση μου είναι : το monitor παίρνει ρεύμα από την πρίζα ή θα τραβάει ρεύμα από το κινητό μου; Το θέλω να το δουλεύω στο καράβι σαν υπολογιστή, απλά πράγματα και να βλέπω καμιά ταινία. Αλλά εάν είναι να μου αλλάξει τα φώτα στην μπαταρία του κινητού μου να μην μπω καν στην διαδικασία. Δεν έχω υπολογιστή και το βρήκα ωραία.

Screenshot_20260115_201308_Skroutz.jpg

12 ώρες πριν, pazu said:

Ερώτηση για όποιον δουλεύει το dex. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα monitor (αυτό στην φωτογραφία).η ερώτηση μου είναι : το monitor παίρνει ρεύμα από την πρίζα ή θα τραβάει ρεύμα από το κινητό μου; Το θέλω να το δουλεύω στο καράβι σαν υπολογιστή, απλά πράγματα και να βλέπω καμιά ταινία. Αλλά εάν είναι να μου αλλάξει τα φώτα στην μπαταρία του κινητού μου να μην μπω καν στην διαδικασία. Δεν έχω υπολογιστή και το βρήκα ωραία.

Screenshot_20260115_201308_Skroutz.jpg

Από ότι είδα στην δεξιά μερια έχει θυρα USB C για σύνδεση με φορτιστή ή power bank, αν το συνδέσεις θα δίνει ρευμα στην οθόνη και θα φορτίζει το κινητό.

1 hour ago, Athkatla said:

Από ότι είδα στην δεξιά μερια έχει θυρα USB C για σύνδεση με φορτιστή ή power bank, αν το συνδέσεις θα δίνει ρευμα στην οθόνη και θα φορτίζει το κινητό.

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το παραγγείλω και ότι γίνει. Συνηθίζω να κάνω χαζές ή κακές αγορές και ίσως να μην είναι η τελευταία😅😅😂😂

τα έχω όλα αυτά αγγλικά και στο πισι στο google account και στο κινητό. αλλά γιατί στο μενού της samsung Google services είναι στα ελληνικά;; 876380008_Screenshot_20260121_154141_GooglePlayservices.thumb.jpg.335e848e81770e86e36859cf54bc54de.jpg

3 ώρες πριν, ilka71 said:

τα έχω όλα αυτά αγγλικά και στο πισι στο google account και στο κινητό. αλλά γιατί στο μενού της samsung Google services είναι στα ελληνικά;; 876380008_Screenshot_20260121_154141_GooglePlayservices.thumb.jpg.335e848e81770e86e36859cf54bc54de.jpg

Στο google account σου έχεις αλλάξει τη γλώσσα?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι. Και εγώ τα έχω όλα αγγλικά και εκεί είναι αγγλικά.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Μπορει να τα εχεις ολα στα English αλλα το εξυπνο Samsung αντιλαμβανεται οτι βρισκεσαι Ελλαδα και σου λεει οχι κυριε μου...

Στην Ελλαδα θα στα γραφω Ελληνικα τελος......

On 7/1/2026 at 9:22 ΜΜ, GiannisSo said:

Πηρα εδω και κανενα διμηνο ενα μεταχειρισμενο s24 ultra και παρατηρω οτι η μπαταρια κατω απο το 12-13% κατεβαινει πολυ γρηγορα. Δηλαδη με χρηση απλη οχι games φευγει στο 1% σε 10-15 λεπτα. Γενικοτερα η μπαταρια κραταει αρκετα καλα δεν μου δειχνει σημαδια φθορας. Εσας πως συμπεριφερεται εκει χαμηλα η μπαταρια? 

Δοκίμασε και μέσα από την εφαρμογή Samsung Members να κάνεις "Διαγνωστικοί έλεγχοι".

1 hour ago, thalassi said:

Καλησπερα! Γιατι καποιες φορες αποθηκευει τις φωτογραφιες αναποδα;

Λογικά πήρες κάτι φωτογραφία που ήταν χαμηλά, όπως κάτι πάνω σε ένα τραπέζι και εσύ στεκόσουν από πάνω και το κινητό αναγνώρισε ότι δεν βρίσκεται σε κατακόρυφη προβολή. Εάν δεν είναι αυτό τότε πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο 

Δε ξέρω αν αληθεύει το δημοσίευμα... 

1740 ευρώ τιμή έναρξης βασικού Ultra?? 🤣

Μαυριστε τους! 

Μας παίρνανε για κορόιδα, ξυπνάτε. 

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s26-ayxisi-timon/

Παραμένω με S24 Ultra... Μέχρι συμμόρφωσης Samsung, ειδάλλως έχουμε επιλογές να φαν και οι κοτες... 🐓

Edited by kek

41 minutes ago, kek said:

Δε ξέρω αν αληθεύει το δημοσίευμα... 

1740 ευρώ τιμή έναρξης βασικού Ultra?? 🤣

Μαυριστε τους! 

Μας παίρνανε για κορόιδα, ξυπνάτε. 

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s26-ayxisi-timon/

Παραμένω με S24 Ultra... Μέχρι συμμόρφωσης Samsung, ειδάλλως έχουμε επιλογές να φαν και οι κοτες... 🐓

Και εγω μαζι σου....μεχρι να πεθανει η μπαταρια μην σου πω θα την αλλαξω κιολας τον νοεμβρη και ειμαι κοπλε...ενημερωσεις θα εχω και ολα ζαχαρη...

36 minutes ago, mger said:

η αλλαγή μπαταρίας με τι κόστος γίνεται ; το εχω 13 μήνες 

Νομιζω τον δευτερο χρονο στην smartec ενα 30αρι πανω κατω....εγω θα του κανω και αλλαγη στην θυρα φορτισης....σαν καινουργιο θα ειναι και ασε την samsung να ζηταει οτι θελει...τωρα που λεγεται οτι μπορει να μην μας δωσει αυτο το zoom ×25 οταν τραβας βιντεο....που κυκλοφορησε στα s25 ultra  στην beta 4....

με ποια κριτήρια κάνεις αλλαγή μπαταρίας ; το πρωί με 95% εως τις 22:00 μένει 20% καλα ειναι ;

52 minutes ago, MAFAdo said:

Και εγω μαζι σου....μεχρι να πεθανει η μπαταρια μην σου πω θα την αλλαξω κιολας τον νοεμβρη και ειμαι κοπλε...ενημερωσεις θα εχω και ολα ζαχαρη...

S26 Ultra με 512 GB δίσκο, στα 2.000 ευρώ... 700 ευρώ πάνω από το αντίστοιχο 24.... 🤣🤡

ΜΑΥΡΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!! 

Στους πιτσιρικάδες απευθύνομαι κυρίως που τους τα σκάνε για το trend...

Φάτε τα χρήματα αλλού! Μη χρεώνεστε για να τα τσεπώνουν τα στελέχη τους, ξυπνάτε, "ναρκωτικά" σας πασάρουν και σας ελέγχουν βρε, βγείτε έξω για βόλτες και εκδρομές , κάνετε άριστα δουλίτσα και με κινητα άλλων εταιρειών σε λογικοτερες τιμες. 

Edited by kek

2 ώρες πριν, mger said:

με ποια κριτήρια κάνεις αλλαγή μπαταρίας ; το πρωί με 95% εως τις 22:00 μένει 20% καλα ειναι ;

Ενα ειναι το κριτηριο υγεια μπαταριας εμενα ειναι στο 98% υγεια...καλο το ακουω αναλογα και την χρηση που κανεις...τι εχεις ανοιχτο....

6 minutes ago, MAFAdo said:

Ενα ειναι το κριτηριο υγεια μπαταριας εμενα ειναι στο 98% υγεια...καλο το ακουω αναλογα και την χρηση που κανεις...τι εχεις ανοιχτο....

με ποια έγκυρη μέθοδο βλέπουμε την υγεία ;

28 minutes ago, mger said:

με ποια έγκυρη μέθοδο βλέπουμε την υγεία ;

Εγω μεσα απο αυτο το βιντεο ειδα το κολπακι που πρεπει να γινει για να δουμε υγεια κυκλους και ποτε ενεργοποιηθηκε πρωτη φορα

https://m.youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo

Edited by MAFAdo

Καλησπέρα στην παρέα! Με το 24 βλέπω να μένω και εγώ για πολύ καιρό... Δεν είμαι και των αλλαγών πολύ ειδικά από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος με την συσκευή και κάνω αυτά που θέλω... Μια αλλαγή μπαταρίας όταν δω ότι έχει φτάσει στο τέλος της και όλα καλά!

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

9 ώρες πριν, kek said:

ειδάλλως έχουμε επιλογές να φαν και οι κοτες

Ενω δεν διαφωνω με την τοποθετηση σου, για πες μια επιλογη με πενακι? 

Δυστυχως για μενα, οσοι χρησιμοποιουμε το πενακι, δυστυχως ειμαστε δεμενοι με την Σαμ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Να κατσεις με το S23 ULTRA και για τα επομενα ετη, αριστο θα ειναι !

Και το πενακι ας το βαλουν εκει που ξερουν αγορινα μου !

Οχι να θελουν διχιλιαρο για το...πενακι !!! 🤣

Οσο επικροτούμε τετοιες τιμολογιακες πολιτικες, τοσο θα μας γδυνουν ολους....στα ραφια πρεπει να μεινουν,μην αγοραζει κανεις σε τετοιες τιμες και θα σου πω πως θα τσουξει ! 🥰

Edited by kek

33 minutes ago, kek said:

Να κατσεις με το S23 ULTRA και για τα επομενα ετη, αριστο θα ειναι !

Και το πενακι ας το βαλουν εκει που ξερουν αγορινα μου !

Οχι να θελουν διχιλιαρο για το...πενακι !!! 🤣

Οσο επικροτούμε τετοιες τιμολογιακες πολιτικες, τοσο θα μας γδυνουν ολους....στα ραφια πρεπει να μεινουν,μην αγοραζει κανεις σε τετοιες τιμες και θα σου πω πως θα τσουξει ! 🥰

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Θεωρώ ότι έχει ξεφύγει το πράγμα! Και στα 1200 το θεωρώ υπερτιμημένο, αλλά αυτοί οδεύουν στο να θεωρούν τα 1700 και 2000 για ένα τηλέφωνο φυσιολογικό. Ε όχι! Δεν είναι φυσιολογικό! Να τους μείνουν στο ράφι για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Μετά θα δείνουν και το ρολόι δώρο. Ποιος θυμάται όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα που ο κόσμος σταμάτησε να πηγαίνει για καφέ και ξαφνικά όλοι κατέβασαν τις τιμές και με κατεβασμένες τιμές έδιναν μαζί με τον καφέ νερό εμφιαλωμένο και κουλούρι ή τυρόπιτα;