Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 ώρες πριν, kek said:

Αρα δεν ειναι απο μονο του λογος να παρουμε σωνει και καλα το S25 ουτε και λογος να σκιζουμε τα εσωρουχα μας  που ακομη δεν ηρθε στα S24.....

Με λιγα λογια, ανθρωπος που τρεχει να παρει το S25 για να αποκομισει τη ''φοβερη'' εμπειρια του ONE UI 7 μαλλον πρεπει να το κοιταξει...σε ειδικους. 🤗🤡

Οι κακες γλωσσες λενε φερνει σε IPHONE (👎👎👎) το περιβαλλον,ισχυει ?

Φίλε μου μόλις τώρα γύρισα από τον ειδικό και άκου να δεις τι μου είπε παλι και φετος( φέτος γιατί πάω κάθε χρόνο αφού από το s22 πηγα σε s23 και μετά σε s24 και μετά σε s25 A και τα έχω χαρίσει όλα μόνο το σ24 το έχω σαν δεύτερη στο σπιτη.Α και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 54 ετών δουλεια από τις 6 το πρωί έως  8 το βράδυ every day).Μου είπε λοιπόν οποίος ασχολείται  με την τσέπη μου και το τι κάνω να τον γράφω ΚΑΝΟΝΙΚΑ 

ας γελάσουμε λίγο παιδιά 🤣😂🤣.

spacer.png

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

2 ώρες πριν, strathgos said:

Φίλε μου μόλις τώρα γύρισα από τον ειδικό και άκου να δεις τι μου είπε παλι και φετος( φέτος γιατί πάω κάθε χρόνο αφού από το s22 πηγα σε s23 και μετά σε s24 και μετά σε s25 A και τα έχω χαρίσει όλα μόνο το σ24 το έχω σαν δεύτερη στο σπιτη.Α και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 54 ετών δουλεια από τις 6 το πρωί έως  8 το βράδυ every day).Μου είπε λοιπόν οποίος ασχολείται  με την τσέπη μου και το τι κάνω να τον γράφω ΚΑΝΟΝΙΚΑ 

Με όλο το σεβασμό φίλε Stratige, προσπάθησε να γράφεις πιο ''στρωτά'' σε παρακαλώ,προσπαθώ να βγάλω νόημα από αυτά που γράφεις αλλά δυσκολεύομαι και μου κάνει εντύπωση που μπορείς και χρησιμοποιείς μια τόσο εξελιγμένη συσκευή σαν το S24 ULTRA ενώ γράφεις κατ'αυτο το τρόπο.

Ignore,Next....🤗

Edited by kek

Παιδιά στο android auto μπαίνει η εφαρμογής spotify;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φίλος πήρε το s24 ultra πριν από 3 μέρες .του καταπίνει την μπαταρία.δηλαδη  σε κατάσταση αναμονής όλα κλειστά χάνει περίπου 1% κάθε ώρα.δηλαδη το άνοιξε 8 η ώρα το πρωί σήμερα και τώρα 19.40 περίπου με αν δύο τηλέφωνα 15 περίπου smsκαι κανένα 10 λεπτό WiFi έχει χάσει 11%.λογικά είναι εκμάθηση της μπαταρίας δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

11 minutes ago, nikolasn80 said:

Φίλος πήρε το s24 ultra πριν από 3 μέρες .του καταπίνει την μπαταρία.δηλαδη  σε κατάσταση αναμονής όλα κλειστά χάνει περίπου 1% κάθε ώρα.δηλαδη το άνοιξε 8 η ώρα το πρωί σήμερα και τώρα 19.40 περίπου με αν δύο τηλέφωνα 15 περίπου smsκαι κανένα 10 λεπτό WiFi έχει χάσει 11%.λογικά είναι εκμάθηση της μπαταρίας δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Δεν είναι λογικό.

Να δει στις ρυθμίσεις->μπαταρία ποιες εφαρμογές του καταναλώνουν μπαταρία.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

18 minutes ago, nikolasn80 said:

ΜΠΑΤΑΡΙΑ----ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ----ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ----ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.....

Το εχει ενεργο? Ας το βαλει και βλεπει....

Επισης....ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟΔΟΣΗΣ να το βαλει στο ΗΠΙΟ (Μεσα στη ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ θα τη βρει τη ρυθμιση)

24 minutes ago, nikosz75013 said:

Παιδιά στο android auto μπαίνει η εφαρμογής spotify;

Ναι.

Edited by kek

1 ώρα πριν, nikolasn80 said:

Η εκμάθηση μπαταρίας παίρνει καμία βδομάδα για να γίνει, οπότε λογικό να τελειώνει γρήγορα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το samsung keyboard δε μ αφήνει να βρίζω

2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Η εκμάθηση μπαταρίας παίρνει καμία βδομάδα για να γίνει, οπότε λογικό να τελειώνει γρήγορα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το samsung keyboard δε μ αφήνει να βρίζω

Η προσαρμογή πάνω στο μοτίβο χρήσης του καθένα όντως παίρνει καμια εβδομάδα. Το πήρα κι εγώ το προηγούμενο Σάββατο και εχθές (δηλαδή 7 μέρες μετά) η συμπεριφορά της  μπαταρίας άλλαξε τελείως. Πολύ πολύ καλύτερη. Λίγο υπομονή παιδιά και θα στρώσει

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

8 ώρες πριν, one2377 said:

Η προσαρμογή πάνω στο μοτίβο χρήσης του καθένα όντως παίρνει καμια εβδομάδα. Το πήρα κι εγώ το προηγούμενο Σάββατο και εχθές (δηλαδή 7 μέρες μετά) η συμπεριφορά της  μπαταρίας άλλαξε τελείως. Πολύ πολύ καλύτερη. Λίγο υπομονή παιδιά και θα στρώσει

Δεν είναι μόνο το να στρώσει αλλά να τελειώσει και με τους συγχρονιστικούς και τα update και λογικά μετά θα είναι οκ. Αν δεν είναι τότε θέλει ψάξιμο.

12 ώρες πριν, nikolasn80 said:

σε 12 ωρες εχασε 11% ?ημερα ?οχι νυχτα? μια χαρα ειναι ειδικα εαν βρισκεται και σε κινηση

εμενα το βραδυ στην αναμονη χανει σε 7 ωρες 7 %

Νέο Update.... 467mb.

Επίπεδο ασφαλείας 1 Φεβρουαρίου 2025

Edited by agriniopk

ΕΛΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ...ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ SAMMY...

Edited by MAFAdo

On 15/2/2025 at 1:44 ΜΜ, xrhstos1974 said:

Χαιρετώ την παρέα. 

Το έχετε πάρει το τελευταίο update; 

빌드번호 : S928NKSS4AYA1
안드로이드 버전 : U(Android 14)
릴리즈 일자 : 2025-02-10
보안 패치 레벨 : 2025-02-01

Αυτο είναι update για κάποια κινεζική συσκευή ?

17 ώρες πριν, strathgos said:

Το πραγματικά ανησυχητικό δεν έχει να κάνει με ποια συσκευή χρησιμοποιείς αλλά με τη δουλειά σου από τις 6 το πρωί με τις 8 το βράδυ?

Καλύτερα να είχες poco Και να δουλεύεις σαν άνθρωπος

Edited by Konstantine73

On 16/2/2025 at 11:45 ΠΜ, OverClocker said:

Δεν είναι το πλήθος των αρχείων πρόβλημα. Εμένα είναι πάνω από 18κ φώτο/βίντεο που συγχρονίζουν κανονικά.

δηλαδη πηρες καινουρια συσκευη και στη συλλογη του κινητου τα φερνει αμεσως ολα? πιστευω οτι το πληθος των αλμπουμ ισως το ζοριζει. ΚΑνει 2 μερες συγχρονισμο..και δεν τελειωνει. παντα ετσι γινεται αλλα τωρα διαπιστωσα τυχαια οτι δεν ειχε φερει το υλικο απο ενα αλμπουμ. Εσυ εισαι σιγουρος οτι στα εχει φερει ολα αν στησεις ξανα καινουριο κινητο? ή αν κανεις ρεσετ? γιατι εγω δεν ειχα τροπο να διαπιστωσω τι λειπει, δε γινεται να τσεκαρω ενα ενα τοσα αρχεια, απλα τυχαια εψαξα τις διακοπες και ειδα οτι δεν τα ειχε φερει απο εκεινο το συγκεκριμενο. συν οτι δεν εφερνε της καμερας κατι λιγα για κανεναν λογο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

2 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Αυτο είναι update για κάποια κινεζική συσκευή ?

Το πραγματικά ανησυχητικό δεν έχει να κάνει με ποια συσκευή χρησιμοποιείς αλλά με τη δουλειά σου από τις 6 το πρωί με τις 8 το βράδυ?

Καλύτερα να είχες poco Και να δουλεύεις σαν άνθρωπος

Σε αυτό που λες συμφωνώ  απόλυτα αλλά έλα που ετσι είναι τα πραγματα.Εξαλου τον χαβαλεμου κανω με το κινιτο αφού και λόγο ηλικίας με χτύπησε και η πρεσβυωπία.Τωρα όσο αφορά τις ώρες δουλειάς αυτό απαιτείται  από την δουλειά μου και αυτό κάνω όλα τα χρόνια και με αυτό βιοποριζομαι.Μακαρι να μπορούσα να δουλέψω λιγότερο και αυτό εύχομαι σε όλους γιατί η ζωή είναι μικρή.Δεν έχω κόλλημα με κινητα

32 minutes ago, Nikos_Mpl said:

δηλαδη πηρες καινουρια συσκευη και στη συλλογη του κινητου τα φερνει αμεσως ολα? πιστευω οτι το πληθος των αλμπουμ ισως το ζοριζει. ΚΑνει 2 μερες συγχρονισμο..και δεν τελειωνει. παντα ετσι γινεται αλλα τωρα διαπιστωσα τυχαια οτι δεν ειχε φερει το υλικο απο ενα αλμπουμ. Εσυ εισαι σιγουρος οτι στα εχει φερει ολα αν στησεις ξανα καινουριο κινητο? ή αν κανεις ρεσετ? γιατι εγω δεν ειχα τροπο να διαπιστωσω τι λειπει, δε γινεται να τσεκαρω ενα ενα τοσα αρχεια, απλα τυχαια εψαξα τις διακοπες και ειδα οτι δεν τα ειχε φερει απο εκεινο το συγκεκριμενο. συν οτι δεν εφερνε της καμερας κατι λιγα για κανεναν λογο.

Αμέσως? χαχαχαχ, για κανα 2-3μερο κανει.

Κοίτα, από το πλήθος των αρχείων μπορείς να βγάλεις άκρη. Πόσα αρχεία έχεις μέσα στον φάκελο από το onedrive και πόσα σου λέει στο gallery.

Σε κάτι φακέλους που έχω μπει από το 2009, τις έχει ολες τις φωτο μέσα, αν σε κάποιον λείπουν 40φωτο, δεν θα τον κόψω κι όλας.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

26 minutes ago, strathgos said:

Σε αυτό που λες συμφωνώ  απόλυτα αλλά έλα που ετσι είναι τα πραγματα.Εξαλου τον χαβαλεμου κανω με το κινιτο αφού και λόγο ηλικίας με χτύπησε και η πρεσβυωπία.Τωρα όσο αφορά τις ώρες δουλειάς αυτό απαιτείται  από την δουλειά μου και αυτό κάνω όλα τα χρόνια και με αυτό βιοποριζομαι.Μακαρι να μπορούσα να δουλέψω λιγότερο και αυτό εύχομαι σε όλους γιατί η ζωή είναι μικρή.Δεν έχω κόλλημα με κινητα

Σου είπα…. Για το κινητό δεν έχω καμιά αντίρρηση ο καθένας ό,τι γουστάρει έχει και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν…

Για το άλλο… Η ζωή είναι τόσο μικρή που πίστεψε με όταν θα φτάσεις στο τέλος της αυτό που θα σκέφτεσαι θα είναι να είχες περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου…

Edited by Konstantine73

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Αμέσως? χαχαχαχ, για κανα 2-3μερο κανει.

Κοίτα, από το πλήθος των αρχείων μπορείς να βγάλεις άκρη. Πόσα αρχεία έχεις μέσα στον φάκελο από το onedrive και πόσα σου λέει στο gallery.

Σε κάτι φακέλους που έχω μπει από το 2009, τις έχει ολες τις φωτο μέσα, αν σε κάποιον λείπουν 40φωτο, δεν θα τον κόψω κι όλας.

καλα ναι, ετσι σκεφτηκα να βγαλω μεχρι που ειδα οτι εχω φακελους/υποφακελους και τρεχα γυρευε. Οποτε απλα θα το παρατησω. Το θεμα μου ειναι πως αν δε φερει καποιες φωτο που θελω, πως θα τις κανω να ερθουν? αφου καποια στιγμη που τελειωνει σου λεει οτι ειναι οκ, και αφου δε βλεπει ενα ενα ξεχωριστα τα αλμπουμ στις ρυθμισεις, τοτε πως θα φερω στην συλλογη αυτες που θελω? ουσιαστικα αυτο με ενδιαφερει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Περί update δεν έχω κάνει ούτε του Ιανουαρίου... 😅 Εφ όσον όλα μου είναι ok δεν βρίσκω τον λόγο... 😎Όσον φορά την μπαταρία με κλειστά όλα το βράδυ για 7-9 ώρες (wi-fi, δεδομένα, bluetooth, gps) και μόνο ανοιχτή την συσκευή για αναμονή κλήσεων χάνω μόνο 2%... το οποίο το θεωρώ μια χαρά!   

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

7 ώρες πριν, ilka71 said:

σε 12 ωρες εχασε 11% ?ημερα ?οχι νυχτα? μια χαρα ειναι ειδικα εαν βρισκεται και σε κινηση

εμενα το βραδυ στην αναμονη χανει σε 7 ωρες 7 %

Ημέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

1 hour ago, Nikos_Mpl said:

καλα ναι, ετσι σκεφτηκα να βγαλω μεχρι που ειδα οτι εχω φακελους/υποφακελους και τρεχα γυρευε. Οποτε απλα θα το παρατησω. Το θεμα μου ειναι πως αν δε φερει καποιες φωτο που θελω, πως θα τις κανω να ερθουν? αφου καποια στιγμη που τελειωνει σου λεει οτι ειναι οκ, και αφου δε βλεπει ενα ενα ξεχωριστα τα αλμπουμ στις ρυθμισεις, τοτε πως θα φερω στην συλλογη αυτες που θελω? ουσιαστικα αυτο με ενδιαφερει.

Τι να σου πω, κανονικά οτιδήποτε έχεις από φώτο-βίντεο που υποστηρίζει το samsung gallery στη διαδρομή Pictures/Samsung gallery/ πρέπει να στο φέρει. Εμένα έτσι κάνει χρόνια τώρα και το δουλεύω αρκετά για να πετάω αρχεία κατευθείαν απ το pc κι όλας.

Την εφαρμογή onedrive στο κινητό την έχεις έτσι. Οι φωτό που το gallery δεν σου δείχνει, από την εφαρμογή του κινητού, τις βλέπεις?

μου εξηγεί κάποιος πως στον κορακα γίνεται να βγάλω screenshot με την κίνηση της παλάμης ;ποτέ δεν το έχω καταφέρει με κανένα κινητό!

29 minutes ago, ilka71 said:

μου εξηγεί κάποιος πως στον κορακα γίνεται να βγάλω screenshot με την κίνηση της παλάμης ;ποτέ δεν το έχω καταφέρει με κανένα κινητό!

Πρέπει να μετακινήσεις την παλάμη από αριστερά προς τα δεξιά. Όχι δάχτυλα. Με την παλάμη κάθετα στην οθόνη σε στυλ καρατιάς και να ακουμπήσει τόσο όσο αλλά να πιάσεις την οθόνη από τη μια άκρη στην άλλη. 

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν κατεβάσεις το good lock  μπορείς να το έχεις δίπλα στα κουμπιά πλοήγησης το screenshot