Prattein_Aloga Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) 13 ώρες πριν, kek said: Να κατσεις με το S23 ULTRA και για τα επομενα ετη, αριστο θα ειναι ! Και το πενακι ας το βαλουν εκει που ξερουν αγορινα μου ! Οχι να θελουν διχιλιαρο για το...πενακι !!! 🤣 Οσο επικροτούμε τετοιες τιμολογιακες πολιτικες, τοσο θα μας γδυνουν ολους....στα ραφια πρεπει να μεινουν,μην αγοραζει κανεις σε τετοιες τιμες και θα σου πω πως θα τσουξει ! 🥰 Βρε μαζι σου. Αρα απλα ΔΕΝ εχω επιλογές. Το λεω επειδή έγραψες έχουμε επιλογες να φάνε κ οι κότες, αλλα τελικά εχω επιλογή S24 που εχω τωρα ή s25 και παπαλα😄 The math ain't mathing. Κατά τ'αλλα προφανώς δεν θα δώσω τόσα χρήματα για το s26, αλλα οχι οτι μπορω να επιλέξω και κατι αλλο. Edited 5 Φεβρουαρίου by Prattein_Aloga 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου https://www.sammyfans.com/2026/02/05/galaxy-s26-vs-s25-full-price-comparison-guide/ Μπήκε η Βουλγαρία στο Ευρώ και δεν αξιζουν πλεον οι παραεισαγωγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου παιδια υπαρχει καποιος που να του δουλευει το rcs στην εφαρμογη μηνυματα της samsung? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, supermario said: παιδια υπαρχει καποιος που να του δουλευει το rcs στην εφαρμογη μηνυματα της samsung? Όχι γιατι δεν υποστηρίζεται πλέον απο τη Samsung, βαλε το Google messages. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, Athkatla said: Όχι γιατι δεν υποστηρίζεται πλέον απο τη Samsung, βαλε το Google messages. οκ ευχαριστω Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου On 5/2/2026 at 9:00 ΜΜ, supermario said: οκ ευχαριστω Σε μενα δουλεύει κανονικά το rcs στο samsung messages. Έχω Vodafone btw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, Johnny_Johnny said: Σε μενα δουλεύει κανονικά το rcs στο samsung messages. Έχω Vodafone btw. Και εμένα δουλεύει με Vodafone επίσης. Να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να ξέρεις με ποιον μπορείς να συνομιλήσεις μέσω rcs χωρίς να ανοίξεις την συνομιλία με την επαφή που θέλεις να συνομιλήσεις; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 58 minutes ago, Johnny_Johnny said: Σε μενα δουλεύει κανονικά το rcs στο samsung messages. Έχω Vodafone btw. εχω κοσμοτε μπορεις να δεις ποια εκδοση του samsung messages εχεις ? επισης εχει καπου να το ρυθμισεις ? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, supermario said: εχω κοσμοτε μπορεις να δεις ποια εκδοση του samsung messages εχεις ? επισης εχει καπου να το ρυθμισεις ? Έχω την έκδοση 16.1.10.54. Πατάς chat settings στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το rcs από κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου μυστήριο το chat settings δεν υπαρχει σε εμενα και εχω την ιδια version Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, supermario said: μυστήριο το chat settings δεν υπαρχει σε εμενα και εχω την ιδια version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Βγήκαν leaks για τα s26 μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους. Εάν σβήσω την εφαρμογή μετάφρασης της Samsung και το Bixby , θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αλλού ή κάτι που θα βρω μπροστά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) Πως στέλνουμε εντολές ADB στο τηλέφωνο μας με υπολογιστή (γίνεται και χωρίς PC ή root π.χ. με την εφαρμογή LADB ============================================================================================ Οι εντολές ADB (Android Debug Bridge) είναι χρήσιμες για διάφορες εργασίες όπως η εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών, η προσαρμογή ρυθμίσεων συστήματος, η εξαγωγή αρχείων, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, ο απομακρυσμένος έλεγχος της συσκευής μας από τον υπολογιστή μας και η αποσφαλμάτωση (debugging) συσκευών Android. * Στο Android τηλέφωνο: 1) Πήγαινε "Ρυθμίσεις" (Settings) > Πληροφορίες για το τηλέφωνο (About phone) > Πληροφορίες για το λογισμικό (Software information), πάτα 7 φορές στο "Αριθμός κατασκευής" (Build number), βάλε τον κωδικό πρόσβασης κλειδώματος οθόνης που έχεις και θα ενεργοποιήσεις την λειτουργία προγραμματιστή. 2) Πήγαινε πίσω στις "Ρυθμίσεις" (Settings) > τέρμα κάτω "Επιλογές προγραμματιστή" (Developer Options) και ενεργοποίησε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" (USB debugging). * Στον υπολογιστή με Windows 10/11: 1) Κατέβασε το πιο πρόσφατο "Android SDK Platform Tools" και ξεζίπαρε το κατεβασμένο .zip αρχείο στον δίσκο C:\ https://dl.google.com/android/repository/platform-tools-latest-windows.zip Για περισσότερες πληροφορίες... https://developer.android.com/tools/adb 2) Σύνδεσε με USB καλώδιο το τηλέφωνo με τον υπολογιστή. Πάτα "Να επιτρέπεται" (Allow) στο αναδυόμενο μήνυμα που θα εμφανιστεί στο τηλέφωνο "Να επιτρέπεται η αποσφαλμάτωση USB" (Allow USB debugging). 3) Πήγαινε μέσα στον φάκελο "platform-tools" που ξεζίπαρες παραπάνω στον δίσκο C:\ και σε ένα κενό σημείο του πάτα στο πληκτρολόγιο Shift + δεξί κλικ στο ποντίκι αν είσαι σε Windows 10 (μόνο δεξί κλικ στο ποντίκι αν είσαι σε Windows 11) κι επέλεξε "Άνοιγμα παραθύρου PowerShell εδώ" σε Windows 10 ("Open in Terminal" αν είσαι σε Windows 11). 4) Πληκτρολόγησε την εντολή adb devices και πάτα Enter να την εκτελέσει, για να ελέγξουμε την σύνδεση της Android συσκευής μας που έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB και είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή μας μέσω USB. Θα πρέπει να εμφανίσει την συσκευή μας ως device. Υπόψιν η συσκευή μας είναι με αλφαριθμητικό όνομα που βασικά είναι ο "Σειριακός αριθμός" της (Serial number) που ο υπολογιστής την αναγνωρίζει. Μπορείς να τσεκάρεις τον Σειριακό αριθμό πηγαίνοντας Ρυθμίσεις > Πληροφορίες για το τηλέφωνο. Αν δεν εμφανιστεί το παραπάνω αναδυόμενο μήνυμα στο τηλέφωνό μας και βγάλει σφάλμα unauthorized την συσκευή, στο τηλέφωνο αφού βεβαιωθείτε πρώτα ότι η επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" (USB debugging) είναι ενεργοποιημένη, σύρετε προς τα κάτω την κουρτίνα ειδοποιήσεων ενώ είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή, πατήστε την ειδοποίηση "USB για μεταφορά αρχείων" (USB for file transfer) κι αλλάξτε την λειτουργία από "Μεταφορά αρχείων / Android Auto" (Transferring files / Android Auto) που είναι σε "Tethering μέσω USB" (USB tethering). Πληκτρολογούμε πάλι στο PC την εντολή adb devices πατώντας Enter, θα μας βγάλει τώρα το αναδυόμενο μήνυμα που θα πατήσουμε "Να επιτρέπεται" (Allow) για να μας εμφανίσει την συσκευή μας κανονικά. Αν εξακολουθεί το σφάλμα, πάτε Ρυθμίσεις (Settings) > "Επιλογές προγραμματιστή" (Developer Options) > Ανάκληση εξουσιοδοτήσεων εντοπισμού σφαλμάτων USB (Revoke USB debugging authorizations). Αυτό θα επαναφέρει όλες τις συσκευές που έχουν λάβει εξουσιοδότηση στις προεπιλεγμένες τιμές. Στη συνέχεια αποσυνδέστε το καλώδιο, επανασυνδέστε και δοκιμάστε πάλι. Edited 15 Φεβρουαρίου by xalaros 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Εδώ ο τύπος λέει ένα τρόπο να δούμε την ακριβή υγεία της μπαταρίας... Το έκανα και μου έδειξε... 100!🤗 Για δείτε κι οι υπόλοιποι.. Edited 14 Φεβρουαρίου by kek 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, kek said: Εδώ ο τύπος λέει ένα τρόπο να δούμε την ακριβή υγεία της μπαταρίας... Το έκανα και μου έδειξε... 100!🤗 Για δείτε κι οι υπόλοιποι.. Σε όλους 100 δείχνει και πιστευουν ότι δουλεύει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, kek said: Εδώ ο τύπος λέει ένα τρόπο να δούμε την ακριβή υγεία της μπαταρίας... Το έκανα και μου έδειξε... 100!🤗 Για δείτε κι οι υπόλοιποι.. Μπορείς να κατεβάσεις abattery μαζι με shizuku απο playstore και ν; δεις κύκλους και υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Έλεγχος υγείας μπαταρίας της συσκευής μας ======================================= Για να ελέγξουμε την κατάσταση της μπαταρίας, διάρκεια ζωής (Life) και χωρητικότητα (Capacity) διαπιστώνοντας εάν χρειάζεται αντικατάσταση της ή όταν αγοράζουμε μεταχειρισμένη/ανακαινισμένη συσκευή, έχουμε την βασική επιλογή να πάμε... Ρυθμίσεις (Settings) > Φροντίδα συσκευής (Device care) > Διαγνωστικά (Diagnostics) > Διαγνωστικοί έλεγχοι τηλεφώνου (Phone diagnostics) > πατάμε στην επιλογή "Κατάσταση μπαταρίας" (Battery status). Δεν είναι όμως αυτή η πραγματική υγεία της μπαταρίας γιατί δεν γνωρίζουμε πόσο είναι η φθορά της στην διάρκεια του χρόνου μετά από συνεχείς φορτίσεις, gaming, streaming κλπ. Για να ελέγξουμε την πραγματική υγεία της μπαταρίας δηλ. πόση από την αρχική χωρητικότητά της μας απομένει ακόμα, υπάρχουν οι παρακάτω 3 τρόποι... 1ος τρόπος (με συνδυασμό 2 δωρεάν εφαρμογών από playstore Shizuku και aBattery χωρίς να χρειάζεται root) Δες την χωρητικότητα της (Maximum capacity) π.χ. 99% και τις φορτίσεις/κύκλους που έχεις κάνει (Cycle count) π.χ. 486. aBattery... https://play.google.com/store/apps/details?id=me.linshen.abattery Shizuku... https://play.google.com/store/apps/details?id=moe.shizuku.privileged.api Σχετικά βίντεο... https://www.youtube.com/watch?v=E96R1z5f61g https://www.youtube.com/watch?v=IfcmjlFQlVo 2ος τρόπος (ελέγχουμε το αρχείο καταγραφής dumpsys του τηλεφώνου) Πληκτρολογούμε στην εφαρμογή Τηλέφωνο *#9900# κι ανοίγει το κρυφό μενού SysDump (system dump). Πατάμε στην επιλογή "Run dumpstate/logcat" να δημιουργήσει ένα πλήρης διαγνωστικό αρχείο συστήματος και περιμένουμε μερικά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο πινακάκι Dump Result όπου πατάμε OK. Πατάμε στην επιλογή "Copy to sdcard(include CP Ramdump)" χωρίς να χρειαζόμαστε SD card και θα δημιουργήσει ένα αρχείο κειμένου με όλα τα δεδομένα του συστήματος που θα συλλέξει. Όταν σε λίγο εμφανισθεί το αναδυόμενο πινακάκι Dump Result...Copy Success πατάμε OK. Για να διαβάσουμε αυτό το log αρχείο κειμένου εγκαθιστούμε από το Play Store μια εφαρμογή text reader π.χ. LogLog - Log Viewer... https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.mthli.loglog Την ανοίγουμε, πατάμε κάτω δεξιά το ροζ εικονίδιο φακέλου, 3 γραμμούλες πάνω αριστερά, πάμε στο Internal Storage, στον φάκελο log και κάνουμε αναζήτηση dumpstate_ Ανοίγουμε το αρχείο dumpState_(αριθμός μοντέλου τηλεφώνου μας) τσεκάροντας ότι είναι αυτό που θέλουμε την ώρα που δημιουργήθηκε και μας εμφανίζει ολόκληρο το log. Πατάμε αναζήτηση (μεγεθυντικός φακός πάνω δεξιά στην οθόνη) πληκτρολογώντας ακριβώς το όνομα mSavedBatteryAsoc (ΠΡΟΣΟΧΗ στα κεφαλαία και πεζά γράμματα). Πατάμε OK στο μήνυμα "Jump to closest search result" και η γραμμή mSavedBatteryAsoc: [αριθμός] είναι η υγεία της μπαταρίας σε ποσοστό (όσο πιο κοντά στο 100% τόσο το καλύτερο) ενώ η γραμμή mSavedBatteryUsage: [αριθμός] διαιρώντας τον αριθμό με το 100 προκύπτει ο κύκλος φόρτισης της μπαταρίας π.χ. 33248 σημαίνει ότι η συσκευή έχει 332,48 κύκλους φόρτισης μπαταρίας. Για να διαγράψουμε το αρχείο καταγραφής log, ανοίγουμε ξανά την εφαρμογή Τηλέφωνο, πληκτρολογούμε *#9900# κι επιλέγουμε "Delete dumpstate/logcat". Σχετικά βίντεο... https://www.youtube.com/watch?v=RwlkHR_NCMM https://www.youtube.com/watch?v=ATmxOPRZswI 3ος τρόπος (μέσω ADB Debugging) Ανοίγουμε ένα παράθυρο PowerShell (https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7406538) κι εκτελούμε την εντολή "adb shell dumpsys battery". Οι πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν στην λίστα που θα εμφανισθεί είναι οι mSavedBatteryAsoc (υγεία μπαταρίας) και mSavedBatteryUsage (κύκλοι φόρτισης μπαταρίας). Για περισσότερες πληροφορίες... https://technastic.com/check-battery-health-charge-level-cycle-capacity-adb !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για να δουλέψουν οι παραπάνω τρόποι πρέπει να έχετε απενεργοποιημένη την επιλογή Auto Blocker... Ρυθμίσεις (Settings) > Ασφάλεια και απόρρητο (Security and privacy) > Εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού (Auto Blocker) Edited 20 Φεβρουαρίου by xalaros 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά, πάντως το έκανα με το πρώτο τρόπο και σε εμένα μετά από ακριβώς 1 χρόνο δείχνει 98%... Χαιρετώ τα μέλη μετά από καιρό που έχω να μπω. Μία ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος: Το s24 ultra μου είναι αγορασμένο από ένα ελληνικό eshop. Προφανώς το τηλ ήταν παρα εισαγωγή από Πολωνία και με την sim μου δεν παιρνει ενημερώσεις. Έτσι τo φλασάρω μέσω odin για να έχω τις ενημερώσεις. Βασικά θα έπρεπε να παίρνει γιατι και η χώρα μας και η Πολωνία είναι στο multi csc EUX, αλλά κάτι έχει κολλήσει. α. Μπορεί να αλλάξει το csc σε κάτι πιο συμβατό ελληνικό (Vodafone) για να δουλέψει; (με csc changer) β. Το επίσημο σέρβις μπορεί να το φλασάρει από την αρχή και να βάλει την αυθεντική ελληνική CSC ή θα με κοιτάνε όπως η αγελάδα το τρένο; Τώρα στις πληροφορίες έχω: EUX/EUX/PLS ενώ για να παίρνει θα έπρεπε να ειναι όλα ίδια προφανώς. Ευχαριστώ. Edited 14 Φεβρουαρίου by ioa_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Athkatla said: Σε όλους 100 δείχνει και πιστευουν ότι δουλεύει αρα λες οτι ειναι fake η μεθοδος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, kek said: αρα λες οτι ειναι fake η μεθοδος? Όχι, πλάκα κάνω... Το είχε ανεβάσει και κάποιος άλλος πριν λίγες μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Εγω το ανεβασα πριν απο αρκετες ημερες απο αλλο ξενο youtuber...εχω στην οικογενεια μου 3 συσκευες s24 ultra...στην μια αναφερει 97% υγεια και στα αλλα 2 αναφερει 99% μαζι με κυκλους φορτισης και ποτε ενεργοποιηθηκε η μπαταρια για πρωτη φορα η συσκευη...αυτα υπαρχουν μεσα στην συσκευη μας απλα εμεις δεν τα βλεπουμε οπως τα βλεπουν τα απλα s24 που εχουν τον exynos Edited 14 Φεβρουαρίου by MAFAdo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Σε εμενα παντως 2 ετη ακριβως δειχνει 100 % ! Δε νομιζω να ειναι λαθος καθως ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος με τις φορτισεις,παντα με πολυ αργο φορτιστη ,φορτιζει αργα και σταθερα σε 5-6 ωρες το βραδυ, οταν φτασει 85% σταματαει και κατα τις 06:00 ξεκινα να φορτισει εως 100%, εκεινη την ωρα -που εχει φτασει 100%- περιπου βγαζω και απο τη πριζα, και γενικα κατω απο 15-20% δε πολυπηγαινει η σταθμη... Και βεβαια δε το βαζω παραλια στον ηλιο να λιωνει πχ η σε παρπριζ να καιγεται η συσκευη....ουτε βεβαια το χρησιμοποιω ενω φορτιζει. Edited 14 Φεβρουαρίου by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, kek said: Σε εμενα παντως 2 ετη ακριβως δειχνει 100 % ! Δε νομιζω να ειναι λαθος καθως ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος με τις φορτισεις,παντα με πολυ αργο φορτιστη ,φορτιζει αργα και σταθερα σε 5-6 ωρες το βραδυ, οταν φτασει 85% σταματαει και κατα τις 06:00 ξεκινα να φορτισει εως 100%, εκεινη την ωρα -που εχει φτασει 100%- περιπου βγαζω και απο τη πριζα, και γενικα κατω απο 15-20% δε πολυπηγαινει η σταθμη... Και βεβαια δε το βαζω παραλια στον ηλιο να λιωνει πχ η σε παρπριζ να καιγεται η συσκευη....ουτε βεβαια το χρησιμοποιω ενω φορτιζει. Τοτε μια χαρα εισαι για δες ακριβως απο πανω λεει ημερομηνια που ενεργοποιηθηκε η συσκευη σου για δες ειναι η σωστη θυμασε ποτε το ενεργοποιησες γιατι εμενα το λεει..ποσους κυκλους εχεις κανει....εγω φιλε το αφηνω 100 της 100 με 45 φορτιστη samsung και γρηγορα καλωδιο της baseus 240w με youtube pubg φουλ 5g+(sa) πολυ cosmote tv του πινω το αιμα....τελος της ημερας σβηνει Αααααα και πολυ hotspot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) Οντως λεει την ημερομηνια ενεργοποιησης, 2/2/2024 ! Οι κυκλοι που τους λεει ? Edited 14 Φεβρουαρίου by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts