UNEXPECTEDGR Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχει κανείς φίλος αλλαγμένο το CSC? Ειναι ευχαριστημένος με την λειτουργία της συσκευής; Σκέφτομαι να το αλλάξω για την επιλογή της ηχογράφησης κλήσεων κατά κύριο λόγο. Ξέρω ότι θα παίρνω με καθυστέρηση τις αναβαθμίσεις αλλά δεν με πειράζει τόσο αυτό. Αξίζει η αλλαγή; Edited November 11, 2025 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 1 hour ago, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχει κανείς φίλος αλλαγμένο το CSC? Ειναι ευχαριστημένος με την λειτουργία της συσκευής; Σκέφτομαι να το αλλάξω για της επιλογή της ηχογράφησης κλήσεων κατά κύριο λόγο. Ξέρω ότι θα παίρνω με καθυστέρηση τις αναβαθμίσεις αλλά δεν με πειράζει τόσο αυτό. Αξίζει η αλλαγή; Γιατί δεν κατεβάζεις το cube ACR απο το Galaxy Store. Δοκίμασε το . Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 6 minutes ago, mips said: Γιατί δεν κατεβάζεις το cube ACR απο το Galaxy Store. Δοκίμασε το . Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν με έχει καλύψει καθόλου... Είναι με τις ώρες του από ότι έχω καταλάβει... Την μία γράφει κανονικά την άλλη ακούγομαι μόνο εγώ και όχι ο άλλος συνομιλητής ενώ δεν δουλεύει καθόλου με bluetooth... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχει κανείς φίλος αλλαγμένο το CSC? Ειναι ευχαριστημένος με την λειτουργία της συσκευής; Σκέφτομαι να το αλλάξω για την επιλογή της ηχογράφησης κλήσεων κατά κύριο λόγο. Ξέρω ότι θα παίρνω με καθυστέρηση τις αναβαθμίσεις αλλά δεν με πειράζει τόσο αυτό. Αξίζει η αλλαγή; το έχω εγω σε ILO το κινητο δουλεύει απροβληματιστα χωρις κανενα απολύτως πρόβλημα...και φυσικά εχω ηχογραφηση κλήσεων που για αυτο τον λογο το έκανα. το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην κανεις αναβαθμιση λογισμικού στο αλλαγμένο csc. προσωπικα παρακολουθώ το φορουμ και μολις διαβαζω οτι βγηκε η νεα αναβαθμιση ασφαλείας γυρνάω σε eux κανω την αναβαθμιση και ξαναγυρνάω σε ilo ..... 5 λεπτα δουλεια στον υπολογιστή Edited November 11, 2025 by supermario 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για την αλλαγή csc? Να φανταστώ πως δεν χάνονται δεδομένα κατά την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 2 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν με έχει καλύψει καθόλου... Είναι με τις ώρες του από ότι έχω καταλάβει... Την μία γράφει κανονικά την άλλη ακούγομαι μόνο εγώ και όχι ο άλλος συνομιλητής ενώ δεν δουλεύει καθόλου με bluetooth... Το έχω αρκετά χρόνια δεν με έχει προδώσει ποτέ. Το Bluetooth όντως δεν γράφει. Αλλά αφού δεν σε καλύπτει και εγω μαζί σου. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 1 hour ago, lefteris112 said: Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για την αλλαγή csc? Να φανταστώ πως δεν χάνονται δεδομένα κατά την αλλαγή. δεν χανεται τιποτα απο την αλλαγή είναι 2 λεπτα δουλεια η αλλαγη csc στο pc .τρεχεις το samfwtool στο pc υπαρχουν πολλα ανεβασμενα βιντεακια στο yt πως να το κανεις ..... διαδικασια για αρχαριους πολυ απλη 1 minute ago, supermario said: δεν χανεται τιποτα απο την αλλαγή είναι 2 λεπτα δουλεια η αλλαγη csc στο pc .τρεχεις το samfwtool στο pc υπαρχουν πολλα ανεβασμενα βιντεακια στο yt πως να το κανεις ..... διαδικασια για αρχαριους πολυ απλη 4 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 21 minutes ago, supermario said: δεν χανεται τιποτα απο την αλλαγή είναι 2 λεπτα δουλεια η αλλαγη csc στο pc .τρεχεις το samfwtool στο pc υπαρχουν πολλα ανεβασμενα βιντεακια στο yt πως να το κανεις ..... διαδικασια για αρχαριους πολυ απλη Ωραίος σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 10 ώρες πριν, lefteris112 said: Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για την αλλαγή csc? Να φανταστώ πως δεν χάνονται δεδομένα κατά την αλλαγή. https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7296263 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Καλησπερα! Οταν καλω καποιον αριθμο εκτακτης αναγκης οπως πχ το 100, 166 ή 199 ειναι φυσιολογικο να καλει το 112? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 1 ώρα πριν, thalassi said: Καλησπερα! Οταν καλω καποιον αριθμο εκτακτης αναγκης οπως πχ το 100, 166 ή 199 ειναι φυσιολογικο να καλει το 112? Καλησπέρα. Δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αλλά μου έχει ξάδερφος ένστολος ότι καλείς πάντα το 112 διότι είναι ευρωπαϊκός αριθμός και όταν πάρεις πχ και πεις θέλω αστυνομία γιατί με ενοχλεί ο γείτονας είναι υποχρεωμένοι να στείλουν περιπολικό άμεσα διότι δίνουν αναφορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν πάρεις το 100 πχ μπορούν να σε γράψουν διότι δε δίνουν αναφορά πουθενά. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Πάντα 112 είναι ότι πιο άμεσο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 33 minutes ago, DjTony said: Αν πάρεις το 100 πχ μπορούν να σε γράψουν διότι δε δίνουν αναφορά πουθενά. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Πάντα 112 είναι ότι πιο άμεσο. Αυτα δεν ισχύουν που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 11 ώρες πριν, kek said: Αυτα δεν ισχύουν που λες. Νομιζεις οτι δεν ισχυουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Ο αριθμός 112 έχει υποχρέωση και τέτοια δομή που του επιτρέπει την άμεση απάντηση στην κλήση. Επειδή είναι ευρωπαϊκός, έχει επίσης άμεση προτεραιότητα στην εκάστοτε υπηρεσία που καλείς (αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ). Αν πάρεις δηλαδή στην αστυνομία (δεν είναι ότι θα σε γράψουν), αλλά μπορεί να πέσεις σε φόρτο κλήσεων και να περιμένεις είτε να απαντήσουν είτε στην αναμονή (το ίδιο και για ασθενοφόρο ή πυροσβεστική). Το 112 απαντά άμεσα και έχει άμεση προτεραιότητα (έναντι των κλήσεων από πολίτες) στα τηλεφωνικά κέντρα των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα τελικά να έχεις γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Μας το είχαν εξηγήσει σε εκπαίδευση α' βοηθειών, έτσι ώστε σε έκτακτη περίπτωση μη καλούμε το 166 και περιμένουμε μια ώρα να απαντήσουν, αλλά το 112. Τώρα, το να σε γράψουν και να μη στείλουν αν πάρεις άμεσα κλπ κλπ δε νομίζω ότι διαφοροποιείται από που προέρχεται η κλήση. Αν σε γράψουν την ίδια δικαιολογία θα έχουν. 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Γιαυτο το 112 μονο σε μεγαλη αναγκη κι οχι οπως ειπε το προηγουμενο παλικαρι να καλουμε απευθειας εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Καλημερα! Οκ σωστα οσα γραφετε απλα εμενα οταν χρειασθηκε να παρω τηλ το 199 και το πληκτρολογησα μου πηρε κατευθειαν το 112.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) On 11/11/2025 at 11:07 ΜΜ, supermario said: δεν χανεται τιποτα απο την αλλαγή είναι 2 λεπτα δουλεια η αλλαγη csc στο pc .τρεχεις το samfwtool στο pc υπαρχουν πολλα ανεβασμενα βιντεακια στο yt πως να το κανεις ..... διαδικασια για αρχαριους πολυ απλη Καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω την αλλαγή του CSC αλλά κάπου κόλλησα με την όλη διαδικασία... Ενώ έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά, έχω κατεβάσει όλους τους drivers. Όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή samfw tool δεν μου εμφανίζει στο πεδίο ADB την επιλογή Change CSC. Εκεί έχω μόνο τρεις επιλογές: 1. Valid / Change SN (Beta) 2. Remove Samsung Account 3. Enable mobile data toggle Tην επιλογή Change CSC την βλέπω μόνο στα πεδία MTP και Root. Δοκίμασα μέσο MTP αλλά δεν προχώρησε.. Κάνω κάτι λάθος; Σε βοήθεια που ανέτρεξα μέσο AI μου ανέφερε ότι με τα νέα update η Samsung έχει μπλοκάρει την αλλαγή CSC μέσο ADB. Ισχύει κάτι τέτοιο; Edited November 16, 2025 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 6 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω την αλλαγή του CSC αλλά κάπου κόλλησα με την όλη διαδικασία... Ενώ έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά, έχω κατεβάσει όλους τους drivers. Όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή samfw tool δεν μου εμφανίζει στο πεδίο ADB την επιλογή Change CSC. Εκεί έχω μόνο τρεις επιλογές: 1. Valid / Change SN (Beta) 2. Remove Samsung Account 3. Enable mobile data toggle Tην επιλογή Change CSC την βλέπω μόνο στα πεδία MTP και Root. Δοκίμασα μέσο MTP αλλά δεν προχώρησε.. Κάνω κάτι λάθος; Σε βοήθεια που ανέτρεξα μέσο AI μου ανέφερε ότι με τα νέα update η Samsung έχει μπλοκάρει την αλλαγή CSC μέσο ADB. Ισχύει κάτι τέτοιο; την εκανα την διαδικασια πριν 10μερες με την αναβαθμιση Νοεμβρίου.απο ilo se eux για να κανω την αναβαθμιση και μετα ξανα πισω σε ilo χωρις κανενα προβλημα ..... πας στο mtp τερμα κατω change csc εχωντας πρωτα το κινητο συνδεδεμενο.... 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, supermario said: την εκανα την διαδικασια πριν 10μερες με την αναβαθμιση Νοεμβρίου.απο ilo se eux για να κανω την αναβαθμιση και μετα ξανα πισω σε ilo χωρις κανενα προβλημα ..... πας στο mtp τερμα κατω change csc εχωντας πρωτα το κινητο συνδεδεμενο.... OK φίλε σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Στο video πάντως στο youtube δείχνει για την διαδικασία αλλαγής του CSC να πηγαίνει στο πεδίο ADB και όχι στο πεδίο MTP. Μεσο MTP που δοκιμασα -γιατί μόνο εκεί βλέπω την επιλογή για Change CSC και στο πεδίο Root επίσης- δεν μου εμφάνιζε στο pop up παράθυρο το pick list με τις χώρες που είναι διαθέσιμες για αλλαγή του CSC. Δεν δοκίμασα να γράψω εγώ τα αρχικά της χώρας που επιθυμούσα για το CSC. Δεν ξέρω επίσης αν φταίει και το καλώδιο σύνδεσης που χρησιμοποιώ για την σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή... Με το καλώδιο πάντως ο υπολογιστής "βλέπει" κανόνικα το κινητό και μπορώ να μεταφέρω αρχεία... Θα το ξανά επιχειρήσω κάποια στιγμή. *Update Tο κατάφερα τελικά. Είχα θέμα με το καλώδιο, το άλλαξα και άλλαξα το CSC. Θα το δουλέψω λίγο έτσι και αν δω ότι με εξυπηρετεί θα το αφήσω έτσι και θα το αλλάζω στο αρχικό CSC όταν έρχονται τα updates. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές. Edited November 16, 2025 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Εμένα ήρθε η ώρα να το δώσω. Αγορασμένο απο Samsung shop Ελλάδος. Σε άριστη κατάσταση. Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει στις αγγελίες. Γκρι 512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 On 16/11/2025 at 7:46 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Θα το δουλέψω λίγο έτσι και αν δω ότι με εξυπηρετεί θα το αφήσω έτσι και θα το αλλάζω στο αρχικό CSC όταν έρχονται τα updates. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάζεις όταν έρχονται updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Πήρε update το 23 ultra και εμείς ακόμα τίποτα... Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, xalaros said: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάζεις όταν έρχονται updates. Μπορώ να κάνω updates μέσο ILO για παράδειγμα και όχι με EUX? Να ειμαι μόνιμα με ILO και να παίρνω αναβαθμίσεις μέσο ILO πάντα? Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Πάντως ευχαριστημένος είμαι με ILO και η ηχογράφηση δουλεύει απροβληματιστα πλέον ακόμα και με ακουστικά bluetooth... Edited November 20, 2025 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 2 ώρες πριν, DjTony said: Πήρε update το 23 ultra και εμείς ακόμα τίποτα... Έλεος... για το security του Νοεμβριου λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 5 minutes ago, kek said: για το security του Νοεμβριου λες ? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts