MAFAdo Δημ. Παρασκευή στις 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:14 μμ 14 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Και πώς θα το καταλάβουμε? Εχω cosmote, αλλά στα σχετικά άρθρα που διάβασα, δεν λέει κάπου οτι θα φανεί 5g+ στην οθόνη! Παιδια 5g+ δεν θα το βγαλει ποτε στο κινητο...5g θα δειχνει...εγω πηγαινω πληροφοριες τηλεφωνου πληροφοριες καταστασης κατασταση sim και μου γραφει αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. Παρασκευή στις 12:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:32 μμ Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται η ταχύτητα που κατεβάζουμε, δίπλα στο σηματάκι 5g? Στο προηγούμενο κινητό Android υπήρχε ρύθμιση αν θέλουμε να το δείχνει, εδω δεν την βρίσκω. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Παρασκευή στις 01:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:06 μμ 33 minutes ago, eilio94 said: Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται η ταχύτητα που κατεβάζουμε, δίπλα στο σηματάκι 5g? Στο προηγούμενο κινητό Android υπήρχε ρύθμιση αν θέλουμε να το δείχνει, εδω δεν την βρίσκω. Έψαξες στις [ επιλογές προγραμματιστη; ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Ναι. Στις ρυθμίσεις προγραμματιστή δεν έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Παρασκευή στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:36 μμ 4 ώρες πριν, eilio94 said: Ναι. Στις ρυθμίσεις προγραμματιστή δεν έχει τέτοια επιλογή. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι υπήρχε αυτό που ζητάς και μετά από κάποια αναβάθμιση το αφαίρεσαν. Μόνο εάν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το εικονίδιο; πήραν τα παιδιά το κινητό για ένα λεπτό και το εμφανίζει συνεχώς από τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ 1 hour ago, DjTony said: Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το εικονίδιο; πήραν τα παιδιά το κινητό για ένα λεπτό και το εμφανίζει συνεχώς από τότε Νομίζω έχουν τικαρει κάποια σημείωση κατά λάθος εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Σάββατο στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:50 μμ 8 minutes ago, pazu said: Νομίζω έχουν τικαρει κάποια σημείωση κατά λάθος εκεί. Στο samsung notes Δεν έχει καμία σημείωση. Που αλλού μπορώ να κοιτάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ (edited) 11 minutes ago, DjTony said: Στο samsung notes Δεν έχει καμία σημείωση. Που αλλού μπορώ να κοιτάξω; Όταν είναι σβηστό το κινητό πάτα μια φορά το κουμπί να ανάψει η οθόνη σου, τότε άγγιξε την οθόνη σε κάποιο σημείο παρατεταμένα. Θα σου ζητήσει ξεκλείδωμα κάνε το. Μετά πάτα εκεί που λέει widget και ψάξε να δεις ποιο εικονίδιο ταιριάζει από τις εφαρμογές που σου δίνει να τικαρεις widget ή αφαίρεσε το απλά. Edited Σάββατο στις 07:01 μμ by pazu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Σάββατο στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:31 μμ Δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο όταν ξεκλειδώνει το κινητό, μου δείχνει όλα τα άλλα να αλλάξω ή να αφαιρέσω εκτός από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Σάββατο στις 07:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:36 μμ 4 minutes ago, DjTony said: Δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο όταν ξεκλειδώνει το κινητό, μου δείχνει όλα τα άλλα να αλλάξω ή να αφαιρέσω εκτός από αυτό. Δεν ξέρω τότε τι άλλο μπορεί να είναι αλλά θα το κοιτάξω τώρα. Εάν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ας μας πει να μου φύγει και εμένα η περιέργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:46 μμ (edited) Είναι συντόμευση ότι μπορείς να γράψεις με το spen, χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Νομίζω ότι με double tap στο εικονίδιο, θα σου βγάλει επιλογή να το σβήσεις. Edited Σάββατο στις 08:50 μμ by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 9 ώρες πριν, p_k said: Είναι συντόμευση ότι μπορείς να γράψεις με το spen, χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Νομίζω ότι με double tap στο εικονίδιο, θα σου βγάλει επιλογή να το σβήσεις. Όχι δε κάνει τίποτα με double tap. Με τα πολλά το έβγαλα παιδιά. Με το spen ήθελε να σβήσεις ένα memo που αποθήκευσαν τα παιδιά. Παίρνουν το κινητό, βγάζουν το spen και ζωγραφίζουν. Κάτι πάτησαν και πιναραν κάτι. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) On 13/6/2025 at 6:30 ΠΜ, boymanos said: Θα κατεβάσετε την εφαρμογή NetMonster και θα σας δείξει τι πιάνετε NSA, SA κλπ. SA 3700 λέει ...Άρα, κομπλέ είμαι! Edited 7 ώρες πριν by rapsodos1979_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts