thalassi Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 1 hour ago, kek said: Μήπως έχετε ενεργό αυτό? Και να το ειχα δεν θα επρεπε εκει που γραφει τελευταια αυτοματη επανεκκινηση να μην μου γραφει ποτέ, αλλα να μου γραφει την ωρα που την εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) Δεν εχω ιδεα,ειπα να αποκλεισουμε καθε πιθανοτητα... Με το που βγηκε η 7η αναβαθμιση την εβαλα,πραγματικα τρεχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ η συσκευη σε εμενα. Edited 20 Μαΐου by kek 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΙΟΥ ΜΟΛΟΣ ΕΣΚΑΣΕ..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Καλημέρα.Αναβάθμιση Μαΐου!!! 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Ενημέρωση και play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) τι κάνεις ρε samsung; εσείς τι θα λέγατε; έκανα 2 φορές wipe cache partition και εχω τα ίδια. να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων; με την σημερινή αναβάθμιση. Edited 22 Μαΐου by piotrek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Σάββατο στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:57 μμ Δεν ξέρω εάν δεν το είχα προσέξει πριν αυτό ή αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση. Όταν σε μια φωτογραφία πάω να σβήσω με την επεξεργασία κάποιο αντικείμενο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό γιατί μου αλλάζει την ποιότητα της φωτό . Με λίγα λόγια μου αλλάζει την ανάλυση της φωτό και μου χαλάει όλο το αποτέλεσμα. Μήπως υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση ώστε να μην μου αλλάζει την ανάλυση της φωτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Κυριακή στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:42 πμ Σε εμένα με το τελευταίο update εχει πρόβλημα με τη μπαταρία.Εχει αυξηθει πάρα πολύ η κατανάλωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Κυριακή στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:55 μμ αυτή η σπαστική ειδοποίηση ότι τα buds δεν είναι κοντά όταν απλά τα βάζω(η βγάζω το ένα μόνο) γίνεται να μην βγαίνει;να βγαίνει μόνο όταν όντως είναι μακρυά τα buds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Πρόκειται να πάρω το galaxy watch 6 καθώς με την προσφορά του Γερμανού σε συνδυασμό με μια δωροεπιταγή που έχω μου βγαίνει πολύ φθηνά. Μπορείτε να μου πείτε εάν οι ειδοποιήσεις χτυπάνε και στο ρολόι και στο κινητό, ή μόνο στο ρολόι (όπως συμβαίνει με το Apple watch); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:56 πμ 38 minutes ago, oregon said: Πρόκειται να πάρω το galaxy watch 6 καθώς με την προσφορά του Γερμανού σε συνδυασμό με μια δωροεπιταγή που έχω μου βγαίνει πολύ φθηνά. Μπορείτε να μου πείτε εάν οι ειδοποιήσεις χτυπάνε και στο ρολόι και στο κινητό, ή μόνο στο ρολόι (όπως συμβαίνει με το Apple watch); Εχω το watch ultra που τρέχουν δηλαδή το ίδιο ακριβώς λειτουργικό, και χτυπάνε ειδοποιήσεις και στα δύο. Έχεις βέβαια την επιλογή σε κάθε εφαρμογή να έχεις ειδοποιήσεις είτε στο ένα είτε στο άλλο είτε και τα δύο. 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:20 μμ On 25/5/2025 at 12:42 ΜΜ, kostis2001 said: Σε εμένα με το τελευταίο update εχει πρόβλημα με τη μπαταρία.Εχει αυξηθει πάρα πολύ η κατανάλωση. Δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο μήπως σε βοηθήσουν... https://www.youtube.com/watch?v=QvjDdz5_2tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Δευτέρα στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:57 μμ 35 minutes ago, xalaros said: Δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο μήπως σε βοηθήσουν... https://www.youtube.com/watch?v=QvjDdz5_2tw Γιατί υπάρχουν τέτοια βίντεο, αφου η αναβάθμιση ειναι τρομεροί και πολλοι βλεπουν και βελτίωση στην αυτονομία 🧌 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Δευτέρα στις 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:15 μμ Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Πρώτη φορά τέτοιο χάλι. Θα κάνω wipe cache αλλά δε καταλαβα πρέπει να εχω κάνει κατι πριν στο PC ?Ή απλά το συνδέω?Γιατι χρειαζεται η συνδεση με το USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Είχα διαβάσει νομίζω πριν λίγο καιρό που έλεγε κάποιος εδώ ότι του εμφανίζει έναν κέρσορα ποντικιού και κολλάει η συσκευή. Μόλις το έπαθα και εγώ για πρώτη φορά. Δεν ανταποκρινόταν η συσκευή και δεν ξέρω εάν έκανα εγώ κάτι και επανήλθε ή έφυγε από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. Δευτέρα στις 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:21 μμ (edited) Ένα ωραίο tip για βελτίωση της αφής στις τελευταίες σειρές Galaxy S απο τον γνωστό leaker UniverseIce Το έχω κάνει είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του touch κοντεύει την τελειότητα!!! Edited Δευτέρα στις 04:22 μμ by vwbestakos 5 5 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Τα έκανα. Φαίνεται όντως καλύτερη η αφή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:12 μμ 45 minutes ago, DjTony said: Τα έκανα. Φαίνεται όντως καλύτερη η αφή. Πώς το έκανες; Γιατί εμένα μου βγάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. Δευτέρα στις 05:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:31 μμ 17 minutes ago, pazu said: Πώς το έκανες; Γιατί εμένα μου βγάζει αυτό. Έχεις ξεχάσει το * στην αρχή... δηλ. είναι *#2663# 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 05:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:35 μμ 1 minute ago, xalaros said: Έχεις ξεχάσει το * στην αρχή... δηλ. είναι *#2663# Σε ευχαριστώ πολύ όντως δεν το είδα. Αλλά το σκασμένο δεν θέλει να δουλέψει! Πάλι το ίδιο μου βγάζει και ήταν ότι πρέπει ρε γμτ αυτό νομίζω. Έβαλα τζαμακι εχθές και το αποτύπωμα αργεί πολύ. Πέρασα καινούρια δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά πάλι το ίδιο. Εννοείται ότι έχω τικαρει το ευαισθησία οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. Δευτέρα στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:57 μμ 20 minutes ago, pazu said: Σε ευχαριστώ πολύ όντως δεν το είδα. Αλλά το σκασμένο δεν θέλει να δουλέψει! Πάλι το ίδιο μου βγάζει και ήταν ότι πρέπει ρε γμτ αυτό νομίζω. Έβαλα τζαμακι εχθές και το αποτύπωμα αργεί πολύ. Πέρασα καινούρια δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά πάλι το ίδιο. Εννοείται ότι έχω τικαρει το ευαισθησία οθόνης. Πάνε ρυθμίσεις και ρυθμίσεις απορρήτου και απενεργοποιησε το εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού. Μετα βαλε τον παραπάνω κωδικο στον dialer. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:14 μμ 15 minutes ago, Livas said: Πάνε ρυθμίσεις και ρυθμίσεις απορρήτου και απενεργοποιησε το εργαλείο αυτόματου αποκλεισμού. Μετα βαλε τον παραπάνω κωδικο στον dialer. Τι να πω εγώ τώρα; Ότι είσαι τιτανοτεράστιος; Πωωωω αδερφέ δεν έχεις ιδέα πόσο μεγάλη βοήθεια ήταν αυτό. Διόρθωσε το πρόβλημα μου! Το δαχτυλικο δουλεύει τέλεια ξανά! Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ όλους 1 ώρα πριν, vwbestakos said: Ένα ωραίο tip για βελτίωση της αφής στις τελευταίες σειρές Galaxy S απο τον γνωστό leaker UniverseIce Το έχω κάνει είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του touch κοντεύει την τελειότητα!!! Εννοείται ένα τεράστιο ευχαριστώ και εδώ!!! Ήταν ότι πρέπει την σωστή στιγμή! Λες και ήξερες το πρόβλημα μου! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. Τρίτη στις 07:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:04 πμ 14 ώρες πριν, vwbestakos said: Ένα ωραίο tip για βελτίωση της αφής στις τελευταίες σειρές Galaxy S απο τον γνωστό leaker UniverseIce Το έχω κάνει είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του touch κοντεύει την τελειότητα!!! Thanks...Το έκανα κι εγώ! Ιδέα μου είναι ή βελτιώθηκε κ το δακτυλικό αποτύπωμα με αυτή τη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Τρίτη στις 08:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:01 πμ 56 minutes ago, rapsodos1979_ said: Thanks...Το έκανα κι εγώ! Ιδέα μου είναι ή βελτιώθηκε κ το δακτυλικό αποτύπωμα με αυτή τη διαδικασία? Ναι βελτιώθηκε πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ Ρε παιδιά όλο αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι το κινητό;; Εγγύηση όλα καλά;; Στην ουσία επεμβαίνεις στον προγραμματισμό του. Δεν έχει κάποια επίπτωση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts